barbat scorpion femeia leu

Buna dimineata. Ce puteti sa mi spuneti despre barbatul scorpion si femeia le
lau
Postat pe 14 Noiembrie 2009 09:28
nimic!
alexal
Postat pe 14 Noiembrie 2009 09:58
pik, unde e toapicu' tau, mama ?
Anouk
Postat pe 14 Noiembrie 2009 11:39

Eu pot sa iti spun de ea-Scorpie, el-Leu...
Cocktail-Molotov


"Scorpion si Leu: Apa si Foc. Drama, intensitate, o relatie a extremelor. Poate dura, dar poate si sa-ti explodeze fix n fata, asa ca fii foarte atent.

De fapt, aveti cam tot attea puncte pro cte aveti si contra. Atractia initiala, ca ntre orice elemente complementare, este foarte mare. Mai ales cea fizica. Intensitatea trairilor si relatia sexuala sunt doua avantaje care mai-mai ca v-ar putea asigura o relatie fericita. Numai ca si tu si Leul aveti o nevoie irepresibila de a domina, de a controla, de a fi seful. Iar n aceasta competitie, el este avantajat, fiindca rage mai tare (nu este o metafora, Leul chiar este maestru al vorbirii, si cnd se supara, chiar face un scandal nemaiauzit).Nici unul nu da napoi, nici unul nu cedeaza asa de usor.

Leul are o mare calitate, care nsa devine adesea cel mai mare defect al sau: EGO-ul lui, care-i da o inima larga si generoasa, dar care-l face si posesiv, dominant, crud, teatral (chiar FOARTE teatral; "scenele" si usile trntite, declaratiile finale sunt la ordinea zilei cu un Leu).
Desi poate functiona foarte bine (ambilor va place genul asta de viata dramatica, traita la extrem, epuizanta pentru majoritatea oamenilor), relatia se va poticni foarte adesea n acest punct : al dominatiei. n plus, Leul are mereu nevoie sa se stie admirat, iubit, venerat (cu sinceritate, nu oricum), iar tu esti mult prea orgolios ca sa-i oferi asa ceva. Pn la urma, pe TINE cine te venereaza? Tot din dorinta asta nemasurata de adoratie, Leului i cam umbla ochii. Iar cum tu esti cam cea mai geloasa zodie din cte stim noi, numa bine n-o sa iasa.
Apoi mai e si problema dominarii. Cum se stie ca Scorpionul este maestrul manipularii si al schemelor, sforilor si misculatiilor, aici n-ar trebui sa ai prea mari probleme, cu conditia ca orgoliul tau sa accepte acest simplu fapt : Leul trebuie sa aiba iluzia ca el e seful. Oficial, el este cel care controleaza si comanda totul. Desigur, stim noi mai bine cine, ce si cum, iar Leul nu e un nativ greu de manipulat, numai sa nu vrei puterea oficiala. Accepta sa fii regele sau regina care conduce din umbra, si totul va fi bine (ma rog, scenele vor continua... dar asta ti place).

Sexual, este o relatie superba. Leul este specialistul zodiacului n cuceriri. Asta ti-ai dorit toata viata, nu? Sa te iubeasca cineva cu intensitate, cu pasiune, total. Ei bine, Leul ti poate oferi exact asta (n schimbul adoratiei tale, desigur). Cum nu face nimic la scara mica, nici n pat nu va fi mai prejos. Este un nativ foarte pasional si imaginativ, asa ca, de plictisit, n-o sa te plictisesti. Iar n timp, o sa devina si mai rabdator. E genul de relatie care ncepe foarte intens si se domoleste pe parcurs.

Asadar, merita? Avertismentul e clar : aveti amndoi personalitati FOARTE puternice, care se vor ciocni adesea. Dar, pe de alta parte, ti poate oferi tot ce ai visat vreodata."

... nah... frumos, ce sa zi...
quasaria
Postat pe 17 Noiembrie 2009 00:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Zebra Caffe srbtorește ziua brbatului 1 De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55
cazare delta dunarii Sulina 13 De la: iasomia 14 Octombrie 2010 17:18
PROPUNERE : O INTALNIRE REALA A CELOR DIN BUCURESTI 504 De la: cinezee 14 Februarie 2010 15:10
Voi ce ati face.. 54 De la: garbo_464798 21 Mai 2017 16:28
e posibil sa ai o relatie pe net? 263 De la: rupt_de_realitate 30 August 2010 17:59
Setari Cookie-uri