imi prinde bine un sfat

super-buss,

era si o carte:femeia scump platita
nu mai stiu cine a scris-o,da' tot asa...
iasomia
Postat pe 18 Mai 2009 12:48
SUPERBUS,un caz similar l-am auzit povestit de bunica mea,probabil,vre-o ruda sau prieten de familie,care s-a dus la crucea de piatra,era o strada in bucuresti unde erau numai bordeluri si a dat de sotia lui,tipul fiind ofiter de cariera,pe vremea aceia o domnisoara nu se putea castorii cu un ofiter decit daca avea dota si era de familie buna,
scrichy
Postat pe 18 Mai 2009 12:51
mda..

"crucea de piatra "era un bordel,nu era o strada cu mai multe locatii...


iasomia
Postat pe 18 Mai 2009 13:00
Asa se numea pentru ca in capul strazii era o cruce f.veche de piatra,care a dainuit pina tirziu,strada nefiind demolata de comunisti,dar de locatii,ehei...
scrichy
Postat pe 18 Mai 2009 13:09
hei Ancuta, esti bine draguto ?
sa nu-mi zici ca v-ati luat si ati plecat amandoi in vacanta!
susidallyama
Postat pe 22 Mai 2009 13:49
da chiar,ancutza..nu mai dai nici un semn de viata???
tutankhamon
Postat pe 22 Mai 2009 17:44
oameni buni, mi-ar parea sincer rau pentru Ancutza. of, of. nu vreau sa-si muste mainile mai tarziu ca nu a rezistat tentatiei de a se impaca cu acest tovarash. oamenii nu se schimba. niciodata. si cand iti arata cine sunt este bine sa primesti lectia si nu sa o aduci din condei. viata merita traita in adevar, iubire, respect si consideratie din partea partenerului. daca nu sunt toate acestea, ea devine un mare cosmar.
gianiblue
Postat pe 22 Mai 2009 19:27
Lasa, nu iti mai pare asa de rau.Cineva trebuie sa o muste de maini.Doar nu vrei sa fii tu aceea.
Ioana007
Postat pe 22 Mai 2009 20:36
De la: miscoltianca, la data 2009-05-02 18:41:18Buna
Nu am mai scris niciodata pe forum. Sunt foarte trista!Uneori ma gandesc ca nu m-a iubit si doare asa de tare.

Anul acesta in luna octombrie aveam planificata nunta cu omul pe care il iubesc din tot sufleul. Spun ca aveam pentru ca de 2 saptamani e gata totul. Motivul: eu nu am vrut sa ma mut in localitatea unde locuieste el, el nu a vrut sa ne mutam in localitatea unde locuiesc eu.
Mi-e asa de dor de e, nu reusesc sa il uit, mereu mi-e gandul la el, nu mai stiu ce sa fac.
Credeti ca mai are rost sa il caut in conditiile in care el a fost foarte categoric in decizia de a rupe relatia?


Daca cineva a mai trecut prin astfel de momente il rog sa ma ajute si pe mine.


daca dragoste nu a putut rupe bariera dintre voi ce crezi ca o va putea face ,ca pana la urma din dragoste va casatorea ti nu ????????
yavrum
Postat pe 22 Mai 2009 20:58
Buna dragilor,
Pai .... e complicat. Poate de aceea nu am mai scris ca nu am avut suficient timp sa imi ordonez ideile.

Asa cum va spuneam ne-am vazut acum doua saptamani. Atunci mi-a spus ca sentimentele lui nu s-au schimbat si ca vrea sa continuam dar ii este frica. De atunci m-a cautat , chiar si-a dat silinta sa refacem ce am stricat, insa asa cum spunea cineva la un moment dat un fir de atat rupt nu mai poate fi refacut. Ceva lipseste, avem amandoi retineri. eu defapt nu fac nimic - il las pe el sa vad ce are de gand. Totusi in ultimele doua zile am avut niste discutii foare aprinse in sensul ca pana vom finaliza casa de construit sa locuim cu ai lui. Bineinteles ca nu sunt de acord. De aici a sarit iar scanteie. Cred ca aici au avut si ai lui cuvant de spus.
Chiar nu e un om rau doar ca ceea ce vrea el sa ofere nu e ceea ce imi doresc eu. El vrea sa imi ofere in viata tot ce tine de material, credeca asa sunt fericita, dar uita de sufletel si nu intelege asta. Isi doreste sa avem o viata fara griji, sa ne permitem concedii, iesiri, tot ceea ce ne dorim si pentru asta vrea sa ne folosim de ce au ei acolo - firma si parintii lui.
Mi-a spus ca mi-a gasit si loc de munca (profesor la facultate de litere acolo) si loc spatiu pentru firma(eu cochetez cu organizare de evenimente - mai mult pe parte de amenajare). Deci se implica

Oricum, situatia acum sta cam asa: i-am cerut sa se horatasca o data pe veci daca vrea sa fim impreuna si vrea sa faca ceva pentru sa redevenim noi. Sa ma caute atunci cand stie.

Pe bune , e asa de copil, inca nu e matur (nu ca eu as fi) sa stiti ca si el sufera. Mi-a spus un prieten ca munceste zilnic de la 7 la 23, ca de multe ori e abatut si trist. Probl la el ca nu stie ce sa faca, ii e frica.

Stati linistiti in ceea ce ma priveste. Nu fac eu pasul asta pana nu ma sigur ca o sa ma faca fericita. Si sincer, daca acum as cunoaste pe cineva in care sa am incredere m-as arunca in bratele lui. cred ca am incetat si eu sa il iubesc, sau doar cred.

Am momente in care ma simt foarte singura, parca innebunesc, nu imi gasesc locul, imi lipseste o imbratisare, sa stiu ca cineva se gandestye la mine , ca ma iubsete, .... e f greu sa ma obisnuiesc cu singuratatea asta.

Hai sa va mai zic ceva: am iesit in perioada asta cu colegii de munca, cu prieteni, cunoastinte ,.... si am observat ca fiecare persoana are dacurile ei. Sincer va spun ca prefer dacurile lui.

Sunt intr-o situatie in care nici eu nu mai stiu ce vreau si nu pot sa imi ordoonez gandurile. Parca as fi intr-o intersectie cu mii de drumuri si nu stiu pe care sa pornesc.

Il cunosc, stiu cate a facut , stiu cum e, stiu cate isi dorestye de la viata , ma iubsete(acum cu retinere) stiu de ce s-a ajuns aici si parca nu vreau sa il pierd,insa cred ca cel mai intelept lucru este sa il las sa se decida daca mai vrea o viata alaturi de mine sau nu, daca ma alege pe mine sau ba.

Pana atunci si chair si dupa o sa mrg inainte.Cel mai greu ma descurc cu singuratatea. Lucrez mult acum la gandirea pozotiva.


Mi-ar prinde bine de tot un sfat de mama. Eu am mama, dar mama mea este foarte bolnava si nu vreau sa o supar, pentru ca sigur ar avea dureri si mai mari.

Va pup,
Week end placut
ancanca
Postat pe 23 Mai 2009 17:08
E bine ca ti-a aranjat viata atat de bine si in amanunt. Daca tot a pus la punct totul nu inteleg de ce te plangi? Ai cumva si tu vreo parere? Uita de ea. E totul aranjat. Vrei cumva altceva? Pai ce ai putea sa iti doresti cand ai "totul aranjat". Mai conteaza si ce vrei tu? Probabil ca pe langa faptul ca aranjat cu casa, serviciu, o sa iti pregateasca si cativa prieteni ca sa nu te simti singura. Daca n-o sa-ti placa si n-o sa fiti pe aceeasi lungime de unda, tu vei fi vinovata pentru ca el ti-a aranjat totul.
Micass
Postat pe 23 Mai 2009 18:59
Ancuta , chiar ca te-ai lamurit . Bravo!
Ai grija de tine .
blanca
Postat pe 23 Mai 2009 21:12
ancutzule...nu dispera si nu fa chestii de care te vei rusina mai tarziu.....sigur ca acuma te-ai arunca in bratele oricui...esti vulberabila si tanjesti dupa o vorba buna si calda, dupa o mangaiere, dupa un sarut....nu ceda usor tentatiei...gandeste daca e bine, apoi arunca-te inainte....te pup si ai grija de tine
tutankhamon
Postat pe 23 Mai 2009 21:37
De la: ancanca, la data 2009-05-23 17:08:59...ma iubeste(acum cu retinere)...
cand cineva te iubeste, o face per total, nu are retineri, nu are temeri, nu lasa loc jumatatilor de masura.
De la: ancanca, la data 2009-05-23 17:08:59...insa cred ca cel mai intelept lucru este sa il las sa se decida daca mai vrea o viata alaturi de mine sau nu, daca ma alege pe mine sau ba.Cred ca aici au avut si ai lui cuvant de spus.
in expunerile tale se citeste des "familia lui, parerea lui, el ma alege...", si randul tau cand vine, sau deja s-a mai schimbat cate ceva intre timp draguta?
Am citit ca nu vrei s-o impovarezi pe mama ta cu grijile care te macina, din fericire aici ai gasit multe opinii, si unele dintre ele vin chiar de la mame de fete si sunt convinsa ca sunt sincere, iar cand ti-ai deschis sulfetul cu povestea ta aici ai demonstrat ca erai dispusa sa accepti pareri pozitive si mai putin pozitive, deci foloseste bine inteligenta de care dispui.
susidallyama
Postat pe 5 Iunie 2009 15:40
eu m-am mutat dupa barbatul care credeam ca-l iubesc si am platit suficient .
parerea mea incearca un timp scurt .decizile iti apartin numai tie
piper
Postat pe 5 Iulie 2009 18:46
Nu-ti rata viata si viitorul pentru cineva care vede doar interesul lui.Nu renunta la ce e bine pentru tine.Si in plus,daca tine la tine mai bine stati in chirie decat cu parintii,caci de la ei vor apare problemele.Sunt adepta "casa mea,familia mea si atat"pentru ca de la parinti pleaca multe dispute.
Dalimi
Postat pe 8 Iulie 2009 09:58
Nu-ti rata viata si viitorul pentru cineva care vede doar interesul lui.Nu renunta la ce e bine pentru tine.Si in plus,daca tine la tine mai bine stati in chirie decat cu parintii,caci de la ei vor apare problemele.Sunt adepta "casa mea,familia mea si atat"pentru ca de la parinti pleaca multe dispute.
Dalimi
Postat pe 8 Iulie 2009 09:59
Nu-ti rata viata si viitorul pentru cineva care vede doar interesul lui.Nu renunta la ce e bine pentru tine.Si in plus,daca tine la tine mai bine stati in chirie decat cu parintii,caci de la ei vor apare problemele.Sunt adepta "casa mea,familia mea si atat"pentru ca de la parinti pleaca multe dispute.
Dalimi
Postat pe 8 Iulie 2009 09:59
Fiecare ne vedem de interesul nostru.Problema este sa largim interesul, ca sa devina comun.Altfel o sa obtinem trei interese diferite:Al ei, al lui si al lor.Si n-as vrea sa fiu la mijloc cand se vor ciocni poe rand sau toate odata.
Ioana007
Postat pe 8 Iulie 2009 16:42
Daca vrei sa fi la mila lui mai ales daca s-a purtat urat cu tine ,eu una as renunta...nu trebuie sa faci ca mine,dar gandeste-te ca find cu ai lui in jur,nu stiu daca vei mai avea sorti de izbanda.Mai bine mai asteapta si vezi ce reactii mai are ,dar daca te jigneste,sau te trateaza casi cand a-ti fi seful cu subalternul,...nu merita.
Dalimi
Postat pe 8 Iulie 2009 18:00
Poti sa dai examen pentru postul de sef de birou si sa il pui apoi sa iti care dosarele.
Ioana007
Postat pe 9 Iulie 2009 07:48
De la: ancanca, la data 2009-05-23 17:08:59
Pana atunci si chair si dupa o sa mrg inainte.Cel mai greu ma descurc cu singuratatea. Lucrez mult acum la gandirea pozitiva.


Ancuta, ce mai faci fetita? Esti bine?
Ella34
Postat pe 20 Iulie 2009 10:36
ella,

ce stii de wife?...
iasomia
Postat pe 20 Iulie 2009 10:38

Iaso, Michelle e bine... cred ca saptamana asta se vor rezolva problemele cu netul. Stiu ca ii este dor de voi si abia asteapta sa "scape" iar pe forum.
Ella34
Postat pe 20 Iulie 2009 10:42
multumesc...
iasomia
Postat pe 20 Iulie 2009 10:43

Iaso...
Ella34
Postat pe 20 Iulie 2009 10:45
elluta...
iasomia
Postat pe 20 Iulie 2009 10:47
ancutzaaaaa...ce mai faci????
tutankhamon
Postat pe 21 Iulie 2009 01:06
Buna fetelor si bine v-am regasit :)

Mi-e un pic jena de voi, nu am mai scris tare demult. Am fost un picut "nesi", mi-am descarcat sufletelui, l-ati mangaiat, mi-ati dat putere si apoi v-am lasat asa ... pur si simplu :(

Despre mine:
- toata povestea asta chiar m-a maturizat, o simt si eu si o simt si cei din jurul meu - dovada ca orice ni se intampla in viata are un scop.

- mi-am facut multi pritenei si cumostinte (chiar si dintre cei de pe forum), ies mult mai mult ca de obicei, pretuiesc lucruri din viata atat de marunte dar atat de incarcate de semnificatie, lucrez mult la dezvoltarea mea.

- cu capitolul sensibilitate / afectiune e cel mai greu. uneori ma simt singura, simt nevoie de afectiune, dar nu ma las doborata;

EL, el imi lipseste, mi-e drag, in continuare sunt de parere ca el e jumatatea mea (de asta nu am scapat) dar totusi cand ne intalnim nu mai simt ce simteam, cred ca flacara s-a cam stins, poate doar mocneste acum, sau ... .

Despre noi:
- noi am mai vorbit --- s-a intors, nu face pe disperatul dupa mine, insa recunoaste ca a gresit si isi doreste sa continuam, se straduieste sa-mi fac ape plac, insa acum parca eu nu mai vreau si cred ca daca as fi intalnit pe cineva care sa-mi placa as fi renuntat la tot trecutul. O sa radeti de mine dar acum vreau eu sa fiu cea care aleg nu sa fiu aleasa.
Cu el pastrez legatura , ne vedem si daca va fi sa fie va fi, daca nu asta e, inca nu pot sa-i spun NU categoric. De ce a fost mai greu cred am trecut.

Si va rog nu fiti suparate pe mine.


Cu drag, Anca
ancanca
Postat pe 22 Iulie 2009 13:29
bravo anucutzule....traieste mama clipa.....iesi in lume, urmareste fluturasii si goangele....socializeaza si simte-te iubita.....pe el....lasa-l deocamdata in pace si studiaza-i miscarile.....ce e in sufletul tau e absolut normal...te simti ca si cum si-ar fi batut joc de tine....si asta nu trece asa de usor.....vorba ta...daca va fi sa fie, va fi....
tutankhamon
Postat pe 22 Iulie 2009 13:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce parere aveti despre tot ce se intampla in tara noastra? 251 De la: anakin 5 Ianuarie 2010 01:48
Metamorfoza 86 De la: elodia_2 24 August 2012 20:14
euro 8 De la: akupcso_yaho_com 21 Noiembrie 2009 20:24
Hai la ciorba de potroace! 1058 De la: elodia 16 Mai 2012 17:37
Dentist? 4 De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13
Setari Cookie-uri