Concurs Papucei.ro

Imi plac pntofii de calitate,cu pielea moale,comozi,sa fie in trend tot timpul si care sa corespunda oricarei situatii(imi place ce se poarta in acest moment toate nuantele de mov)
kiramocanu
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:22
Buna!Ma bucur sa particip la acest concurs, cizmulitele sunt tare dragute.
Si eu am mari probleme la alegerea incaltamintei pentru ca numarul meu este neobisnuit pentru un adult. Port 35 (sau 23 in alta masuratoare). Asa ca nu-mi pot gasi pantofi, ghete, cizme, etc. nici la standul pentru copii (nu multi poarta atit de mult si nici modelele nu sunt potrivite pentru un adult), iar colectiile obisnuite au foarte rar aceasta marime. De aceea port mai mult pantofi de sport sau cind am norocul sa dau peste o pereche potrivita o port pina se uzeaza.
A propos! Daca concursul va avea un castigator cu o marime iesita din comun (mare sau mica) veti putea sa-i gasiti masura?
Va doresc numai bine si succes tuturor!
puiut
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:23
am avut o singura pereche de papuci preferati, erau comozi, format de slapi, cu cate un fluture in relief pe exterior- din acelasi material, si de foarte bun gust- au tinut o vara, ca si aventura mea din vara respectiva, si s-au rupt exact cand trebuia sa inteleg ca totul e trecator, inclusiv perechea mea preferata de papuci...
adah1987
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:24
E prima data cand particip la un concurs.Sunt abonata la majoritatea revistelor,care contin nenumarate concursuri cu premii diverse dar nu am raspuns niciodata.Eu cred ca nu pot castiga nimic numai cu noroc.
Perechea mea favorita de papuci sunt banalii slapi,da slapii sub diferite infatisari:sandale in minimum de baretute,slapi de plaja,sabotii cu toc ortopedic si maxim de deschisi.Ador senzatia care mi-o da comoditatea,naturaletea si mai ales piciorul gol.Ma simt libera,ma simt eu,poate e greu de inteles dar asta simt eu in legatura cu incaltamintea.Binenteles ca port si pantofi,cizme,ghete,toate la timpul lor.Ador cizmele oferite ca premiu dintr-un motiv foarte intemeiat si care mi-a dat multa bataie de cap in achizitionarea de cizme:am pulpa piciorului mai grosuta.Imi plac,prefer cizmele inalte,fara toc sau cu un toc foarte comod dar din motivul mai sus amintit nu ma pot lauda cu o colectie ;am o singura pereche de 3ani.Stiu ca e de ras dar ve ti fi surprinsi cat de infima e oferta de cizme inalte,in trend pentru persoanele ca mine.Nu sunt grasa dar suntcum obisnuia sa ma categoriseasca un prieten bun.Multumesc
TRUE
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:27
Da...Pentru mine pantofii sunt foarte importanti in vestimentatie. Ca femeie prefer pantofii negrii cu toc - acestia iti dau o imagine mult mai feminina. Negrul poate fi asortat cu orce, iar tocul inseamna eleganta, feminitate, senzualitate. Acum sa recunoastem, oricarei femei ii sta bine in pantofi cu toc.

Bafta tuturor la concurs!
m_adriana2
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:29
cateodata o perechere de pantofi sau cizme sau o nota aparte persoanei care le poarta si te poate salva de la un dezastru.
negrutza_1981
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:32
buna, sunt pe lume si persoane feminine simple,fara fite dar care din putinul pe care il au in buget totusi se gindesc si la persoana lor.Asa am procedat eu, mi_am cresut singura copii 1baiat 28ani si dua gemene superbe 25ani si gratie unui magazin din deva numit"tineretului" am reusit sami satisfac placerile feminine atit mie cit si gemenelor.In concluzie nu conteaza in mod deosebit pretul,firma producatoare a incaltamintei in cazul de fata ci cit de FEMININA si cu bun gust te imbraci, in definitiv o faci in primul rind pentru TINE ca persoana.In concluzie sunt femei care de ori ce pereche de pantofi achizitionata le leaga amintiri placute si stiu sa aprecieze ceea ce au fara asi invenina sufletul ca nu-si poate permite mai mult.Poate e mai dulce fericirea cind nu ai .....
monicakratochwill
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:33
Cred ca nu exista femeie sa nu-i placa pantofii, sandalele etc.....si nu viseaza sa aibe ca divele o camera plina de pantofi de toate culorile si formele....Dar daca coboram pe pamant.....stim ca majoritatea dintre noi au doar un pantof elegant pentru vreo ocazie, eventual o pereche de sandale si una de cizme.......si atunci tinem de ele cat putem.....si incercam de fiecare data cand le purtam sa zicem, lasa ca mai punem pe ici pe colo altceva si simtitm ca ne innoim, si sa ne simtim bine in pilea noastra....Odata am avut o pereche de cizme rosii - le spuneam eu cizme de discoteca - nu prea aveam unde sa le port....si de un revelion - ptca stiu ca e bine sa ai ceva rosu pe tine - cand nu m-am dus nici unde - din motive cunoscute de multe dintre noi, femeile normale - mi-am zis.....si ce daca stau acasa? Trebuie sa fiu si sa ma simt sexi.....Mi-am cautat un sutien rosu - ca aveam undeva prin sifonier, aruncat din tinerete -, o perecehe de chilotei rosii, care fie vorba intre noi au intrat mai greu, dar au intrat pe mine pana la urma, si cu cizmulitele mele rosii de discoteca.....asa am trecut pragul dintre ani...cu sotul meu si simtindu-ma sexi si vesela in tinuta asta.....Daca am fost iubita anul urmator, ptca am avut atat rosu pe mine? Dumnezeu stie.....poate da, poate nu....dar am cautat ca in acea noapte sa fac ceea ce pot din putin sa incalzesc atmosfera.....Apropo....si acum am acele cizmulite....oare daca mi le-as pune in picioare si m-asa duce la seful meu sa cer o marire de salar....m-ar iubi mai mult???? Important e sa ma iubesc eu....si aici inca mai am de invatat....Dar imi place sa visez la momentul cand Printul imi pune in picior pantoful pierdut undeva prin drumurile vietii, si sa se potriveasca....ceea ce ar insemna ca m-a gasit si ma va lua pe un drum lipsit de griji si plin de iubire......Vise......dar ce bine e sa visezi frumos.....important e, ca atunci cand te trezesti din visare, sa stii sa stai bine in papucii tai si sa pornesti mai departe plina de incredere, ca totusi viata e frumoasa si merita traita!
gabimuican
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:36
Pentru mine papucii, cizmele in general sunt obiectul cheie de care ma folosesc pentru a atrage atentia si de aceea cizmele nu sunt alese la intamplare. Incerc sa port papuci indrazneti si foarte expresivi.Papucii sunt accesoriul cel mai interesant si iti permit sa ai atitudine, tinuta pentru ca papucii pe care ii porti iti confera un anumit stil de mers si binenteles increderea in tine si in tinuta pe care o porti.
Asa ca indrazniti si purtati papuci care sa va puna in valoare trupul si ...temperamentul.
relaxuasabi
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:37
presupun ca acest topic se vrea un fel de sondaj de piata: modele , culori, material , tipul de toc , etc.

au aparut in comert tot felul de ciudatenii care se vor anvagardiste si moderne. e bine sa fie asa insa, creatorii de astfel de modele nu tin intodeauna seama de confortul dat de ei.

orice sanda, pantof sau cizmulita trebuie sa asigure stabilitate piciorului si lejeritate la mers.
unele modele care nu tin cont de o gamba subtire. sunt facuti in asa fel incat, odata pusi pe picior, parca esti motanul incaltat; arata bine ca model dar, pe picior , devin niste galosi . la cizme, acelasi luicru. prea largi la pulpa de parca, femeile ar avea picioarele asemenea unor buturugi.

mai e o problema si la model. prefer pantofii/ sandalele, cizmele shic. ei, asa ceva gasesti mai greu. e o moda de a incarca modelele cu tot felul de zorzonele ca un pom de craciun. ce e prea mult, strica. pui o catarama smechera, niste pietricele sau o impletitura draguta, pantoful /sandaua/ cizma e ok. insa, in comert gasesti o ingramadire de astfel de ornamente, puse toate, la gramada pe un singur model.

as prefera sa gasesc incaltaminte unde se lucreaza mai mult la ornamente si finisaje care , dau calitate si farmec . nu e indeajuns sa se ataseze o catarama stralucitoare care-ti ia ochii. depinde si de cea catarama cat de frumos e realizata.
oricum ar fi un model, el trebuie sa aiba o nota feminina, chiar daca e mai modern.

o cizma sport nu inseamna o cizma cazona de parca , fetele ar fi recruti pe campul de antrenament
am vazut bocancei tot in aceeasi nota. adica se voiau tineresti si moderni insa, parca erau facuti pentru lupta de gherila in afganistan

si_totusi
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:38
In viata mea am avut sute de pantofi...........pentru mine pantofii ideali sunt cei cu care sunt incaltata toata ziua si seara sa uit ca am ceva in picioare,sa ma culc cu ei si sa ma trezesc a doua zi si sa o iau de la capat. Probabil o sa va intrebati..."asta nu face dus?"....ba da dar atunci unde ar mai fi poanta? Tare mi-as dori sa incerc cizmele din prezentarea dvs............eu astept
simona_tr_ct
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:41
Buna "papucei"

Am vazut cizmele si m-am hotarat sa ma inscriu la concurs.

Pana azi preferatele mele au fost cizmele mele negre, fara toc, din piele neagra, pe care le puteam purta si la blugi si la fuste si la sarafane. Am si niste pantaloni de stofa mai larguti la care mergeau "cizmulitele mele". Doamne cata grija am avut de ele. le purtam de cel mult trei ori pe saptamana, le stergeam seara cu o carpa de bumbac pe care puneam un pic din crema mea hidratanta, si le puneam apoi la loc in cutie. Cum conduc masina o mare parte din zi, imi erau de mare ajutor si la condus.
Numai ca vedeti voi le am de 3 ani si ar cam fi cazul sa le schimb.
Si m-am hotarat. De azi inainte preferatele mele in materie de incaltaminte sunt " CIZMELE DIN CONCURS". Sunt foarte cum mi-as dori eu sa fie. Promit solemn sa le ingrijesc cum se cuvine, sa le port cu mandrie si sa spun la toata lumea cum le-am castigat


Nina
nina_costea
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:41
Pantofii imi plac sa fie eleganti,nu prea inalti, dar comozi,de preferat negri,cateodata ii gasesc greu caci port un numar mic 36-37.Pentru o vestimentatie eleganta sunt foarte importanti.
adinus
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:41
Pantofii mei preferati sunt cei pe care i-am purtat 3 ani la rand.
Am vazut intr-o zi in vitrina unui magazin o pereche de pantofi de care m-am indragostit. Erau din lac, cu talpa joasa, cu botul rotund, cu o catarama mare metalica intr-o parte. Erau o varianta moderna si eleganta a celor pe care-i purtasem cu atata drag in copilarie. Aveam pe atunci o problema de sanatate (panaritiu la ambele unghii mari de la picioare cu 3 operatii cu laser si alte 3 operatii chirurgicale!!!) si va inchipuiti ca nu ma puteam incalta cu orice. Cand am ajuns acasa, l-am luat pe sotul meu mai mult cu forta sa mearga cu mine sa-mi cumpere "dragii de pantofi", insa cand i-a vazut a pus verdictul: nu ti se potrivesc pt problemele pe care le ai acum, n-ai cum sa-i incalti, clar!
Vreau sa va spun ca am inceput sa plang din magazin ca un copil caruia refuzi sa-i cumperi jucaria preferata. Plangeam pe strada si el ma tragea de-o mana sa merg mai repede. Imi amintesc ca era, ca acum, toamna. Am fost suparata zile la rand, saptamani chiar.
In decembrie, de Mos Nicolae, aveam langa ghete perechea de pantofi atat de dorita. Erau ai mei si nu-mi venea sa cred! A fost cel mai drag cadou din ultimii ani. Am purtat pantofiorii aia toata iarna, chiar daca mi-era frig in ei, mi-erau confortabili. Am continuat sa-i port si in anii ce au urmat.
Semanau oarecum cu cizmulitele voastre din concurs.
Sa auzim de bine!
Eu,
Roxana
roxana3tiriac
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:42
Un subiect interesat pentru noi femeile, dar mai ales pentru mine.Sa va spun si de ce. Pantofii mei preferati sunt de culoare neagra ,cu toc mediu ,dar sa fie pantof -sanda adica cu curelusa la spate , asta pentru ca port nr 34 si am piciorul f subtire.La cizma merge si nr 35. Foarte putine sunt modelele care mi se potrivesc asta inseamna ca port o pereche f multi ani. Cu ani in urma preferam sa comand dar acum nu mai pot sa fac lucrul acesta asa ca e f greu dar si dificil pentru mine sa gasesc o pereche de incaltaminte potrivita pe piciorul meu.Cizmele imi plac f mult doar ca pentru mine ar fi un lux sa-mi pot permite o incaltaminte de o asemenea suma.
flori_turtoi
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:45
Buna
Eu sunt Luci,iar pantofiorii mei preferati sunt crem cu bleumarin si sunt foarte foarte comozi. Cand i-am cumparat, mai aveam un pic si dormeam incaltata la fel ca fetita mea de aproape 8 ani care nu voia sa se descalte de cizmulite, dupa ce i- le-am cumparat. Era in pijamaluta si cu cizmele in picioare. Asa si eu....Dupa fiecare data cand ii incalt, ii curat si le pun calapod, sa se pastreze bine...
lucicaroman
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:48
Pantofiorii preferati sunt cei de mireasa pe care ii voi purta in scurt timp, deoarece pe 8 noiembrie voi trai cea mai frumoasa zi din viata mea ....voi deveni doamna domnului meu:)
mutzi_mic
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:51
Pantofii mei preferati, pantofiorii mei preferati, singurii care mi-au fost alturi in momente de restriste precum si in momente de fericire maxima? Despre astia vreti sa scriu?
Acum multi ani , de demult
Sa ma marit m-am hotarat.
Am gasit baiatul bun
Dar cu ce ma-ncalt acum?
Vroiam niste pantofiori
Fara dungi si fara flori
Asa cum imi place mie
Sa ii port la cununie
Dau fuga prin magazine
Ma uit prin sute de vitrine
Si pe net am cautat
Si tot nu m-am incaltat.
Dupa un an si doua luni
Mi-am gasit pantofii bune
M-a asteptat al meu barbat
Pana cand m-am incaltat
Dar despre pantofi va spun
Aveau acel un nu stiu cum
Dupa-atata cautat
Doua perechi mi-am cumparat.
V-as mai spune si-altceva ,
Dar e grea gramatica.
Acum va spun si faza tare
Ghiciti ce am eu in picioare!
MIGABGO
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:53
as vrea sa am pantofii vrajiti ai dorotheei din vrajitorul din oz,pentru a putea implini visurile celor trei copii ai mei .Copii mei sant mici si cred ca eu le pot implini orice vis pt ca asa au citit ei in povesti,eu insa sant o femeie singura pe care tatal lor a parasit-o pt lumea ingerilor.Numai papuceii vrajiti m-ar ajuta sa le implinesc lor ,visele pt mine ar fi minunati
nancyy
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:57
IUBESC INCALTAMINTEA COMODA, CARE TE FACE SA TE SIMTI BINE PE TOT PARCURSUL ZILEI , INSA NU IMI PERMIT MEREU CEVA CARE IMI PLACE FOARTE MULT, ASA CA SPER SA FIU NOROCOASA CASTIGAND PERECHEA DE CIZME DE LA VOI.
DECI... ASTEPT SA VAD CUM MA VOI SIMTI IN CIMZELE CASTIGATE
gina1_radulescu
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:57
Imi plac tare mult cizmele inalte de piele cu talpa joasa si le port la fusta tricotata sau plovere lungi si groase. Mi-ar prinde bine sa castig cizmele ca tocmai mi s-au dezlipit cele vechi si am nevoie de o pereche noua. Sunt adepta incaltamintei joase ,comode ,mai ales ca am un bebe acum si ies mereu cu carutu la plimbare!
alidascalu
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:00
Buna ziua,

Care este perechea mea de incaltari preferata? Este acea perche care trebuie sa indeplineasaca urmatoarele cerinte:
- sa fie marimea 39;
- sa fie comoda, stil sport sau elegant;
- sa fie din piele interior si exterior;
- talpa sa nu fie agresiva, sa se muleze dupa cerintele piciorului meu;
- sa fie de preferat culoarea neagra;
- pretul sa fie accesibil bugetului meu;
- sa nu intre apa in incaltari;
Ce sa mai spun? Eu am in garderoba mea pantofi, care indeplinesc cerintele mentionate mai sus, dar ma gandesc ca vine iarna si imi trebuiesc si cizme, marca We Ride daca se poate, marimea 39, care sunt sigura ca mi s-ar potrivi perfect stilului meu vestimentar.
Va transmit toate cele bune, si la cat mai multe concursuri!

Mult succes va doresc!
SILVIA100
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:03
Buna ziua...
As vrea sa am inspiratia necesara pentru a scrie un mesaj frumos, pentru ca castiga cizmele (pe care cu toate ni le dorim...), dar nu stiu daca voi reusi..
totusi, cred ca perechea preferata de pantofi a fiecarei dintre noi este cea pe care ne-am permis sa o cumparam, din pacate ... Nu cred ca voi avea norocul sa castig aceste cizmulite, dar felicitari oricum echipei Garbo pentru initiativa.
gabibulacu
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:03
chiar imi plac aceste cizme ;pe care sigur le voi castigaaaa
1555
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:07
Buna ziua! perechea preferata ?........cea in care te simti cel mai bine.............fara dureri de picioare, fara bataturi, insa cam greu gasim, nu? daca vrem sa aiba si toc , sa fie si eleganti atunci chiar ca este greu........Eu una, am cumparat de vreo luna si ceva o pereche de pantofi sau botine, cum erau denumite in magazin, in care ma simt excelent..........si au toc de vreo 6,7 cm, sunt din piele neagra, cu siret pe fata, botul rotunjit....foarte frumoase, atat pt. pantaloni cat si pt.fusta.
Nu ma gandeam ca voi putea incalta o pereche de pantofi cu toc, la o greutate asa maricica ca a mea, acum mai am pe cineva in mine, un alt pasajer, ....si sa ma simt atat de bine.Aaaa si mai trec zilnic niste linii ferate, printre pietre si nu au patit inca nimic, pantofiorii............si spre sa nu patesaca ca am de gand sa-i mai port si la anul..........la revedere si pantofi cat mai frumosi si comozi
ilia2007
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:10
Imi plac toti pantofi. Mi-ar placea sa am toate culorile daca este posibil. Ador pantofiori, dau o nota de eleganta tinutei daca ii asortezi cu bun gust.
bacanoiu2006
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:12

salutare!
papuceii mei prefetati sunt o pereche de cizmulite care nu sunt prea lungi (eu am pulpa putin mai groasa)pina la pulpa, sunt negre, foarte usoare, poti face kilomerii intregi cu ele, se muleaza perfect dupa forma piciorului, bineinteles ca sunt din piele, iar botul e rotund putin aplatizat......nu asi renunta la ele pentru nici o alta pereche. Eu sunt adepta clasicului.......imi place tot ce e simplu....putin sic, adica sa aiba ceva care sa incante ochiul.
denda
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:14
Sunt excelente.Eu port numar mic 37 la 1.71 inaltime dar am pulpa si glezna groase si nu gasesc o cizma care sa ma cuprinda la pulpa fiind nevoita sa port numai 3/4
Sper sa fiu castigatoarea unui premiu util,comod,elegant
badeamih
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:16
De la: concurs, la data 2008-10-21 15:05:22Garbo si Papucei.ro te invita la concurs. Ai sansa de a castiga o pereche de cizme negre We Ride, We Ride in valoare de 380 de lei.


Stim ca ai cel putin o pereche de pantofi care iti place in mod deosebit. Asa ca te invitam sa scrii aici despre pantofii tai preferati. Concursul se desfasoara in perioada 22- 28 octombrie 2008. Noi vom alege cele mai frumoase 10 raspunsuri si vom organiza o tragere la sorti pentru a stabili cine va primi aceasta pereche de cizme:http://papucei.ro/cizme_negre_din_piele-1179/

Mult succes!
ciobanu_oana
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:19
BUNA! SUNT SILVIA SI ...........MI-E GREU SA MA HOTARASC LA O SINGURA PERECHE........DAR, GANDUL IMI ZBOARA LA O PERECHE DE GHETUTE SCURTE ,GRENA, DIN LAC, BOT ROTUND.SUNT F. PRACTICE, MAI ALES LA SERVICIU.SI COMODE PT. CA SUNT INALTA. O ZI BUNA TUTUROR SI MULT SUCCES!
badescusilvia73
Postat pe 23 Octombrie 2008 11:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vrei sa vezi cat esti de inteligent/a? 1 De la: mimosa 6 Iunie 2009 11:36
Premiile Garbo: Cel mai prost amant 132 De la: prometeus_wife 21 Februarie 2009 20:29
multumesc mult la cei care m ati criticat dupa forum 4 De la: Persia 17 Octombrie 2011 23:59
Banc Politik 2 De la: elodia 24 Aprilie 2010 21:33
SCOALA DE DRESAJ CANIN KRIS 6 De la: dresorul 28 Decembrie 2010 09:52
Setari Cookie-uri