Concurs Papucei.ro

Iasi este orasul in care trebuie sa mergi in varful picioarelor si cu palaria ridicata.....Si , va spun cu mana pe inima , in varful picioarelor nu pot sa merg decat cu papuceii de la Angela......Ori de cate ori pasii ma poarta pe strazile pline de amintiri,drumul meu duce si la Angela..... si chiar daca in picioare port papuceii ei ,de acolo ,intotdeauna voi iesi purtand alti papucei...si asta doar pentru ca ma simt bine in ei, pentru ca ma reprezinta.
Ca intr-o poveste , vraja papuceilor de Iasi ne cuprinde incetul cu incetul , spre incantarea si multumirea noastra.
Si daca zana buna va indrepta betisorul spre mine.....cu siguranta primii fulgi de nea ma vor prinde in cizmele de la papucei.ro
Alteea
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:35
Cizmele sunt foarte frumoase..cu talpa joasa. lacuite exact ptr acest sezon si nu numai..avand in vedere k au intrat in trend acest tip de incalaminte. Sunt suuper si chiar dak e nu fiu Acea Norocoasa va felicit ptr absolut tot ce a'ti facut si continuiati sa faceti.Popicei si muult succes in cont >:D< :*:*.
sclipici
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:35
pantofii mei preferati sunt pantofii J. kenedy! O adevarata DOAMNA a modei , din instorie ! Sau mai bine zis pantifii de printesa , cu toc mediu , cu varful lunguet , pantofi eleganti in care sa te simti bine
tastatura102
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:36
Buna ziua,
Papuceii mei preferati sunt cei fara toc si foarte comozi.Cizmele pe care le oferiti sunt chiar pe primul loc in topul preferintelor mele.
As fi foarte onorata sa le port iarna aceasta si multe alte ierni de acum incolo.
Multumesc pentru aceasta sansa de a participa la concurs.
andyzaharia
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:37
Buna ziua,

Multumesc organizatorilor pentru acest concurs ,cizmele mele preferate sunt cele fara toc si negre ,spun asta deoarece am probleme cu spatele si port numai incaltaminte cu toc jos ,foarte rar la ocazi port toc ,dar am o pereche de cizme lungi ,cu un toc nu prea inalt care le am de 4 ani ,dar nu pot sa le port ,asa ca ma uit la ele si le pastrez in continuare
o zi buna va doresc ,,,si toate cele bune
papusika_72
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:38
cizmele fara toc sunt preferatele mele si-mi doresc sa le castig
popgabi20062002
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:38
De la: concurs, la data 2008-10-21 15:05:22Garbo si Papucei.ro te invita la concurs. Ai sansa de a castiga o pereche de cizme negre We Ride, We Ride in valoare de 380 de lei.


Stim ca ai cel putin o pereche de pantofi care iti place in mod deosebit. Asa ca te invitam sa scrii aici despre pantofii tai preferati. Concursul se desfasoara in perioada 22- 28 octombrie 2008. Noi vom alege cele mai frumoase 10 raspunsuri si vom organiza o tragere la sorti pentru a stabili cine va primi aceasta pereche de cizme:http://papucei.ro/cizme_negre_din_piele-1179/

Mult succes!
geta_dj
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:38
buna sunt Kati! De obicei port incaltaminte cat mai lejera.Am o pereche de cizmulite,cu toc,simple,maro,la care tin foarte mult.Este foarte important sa te simti bine in incaltamintea pe care o porti!Asta cred eu.Si atunci cu siguranta te vei atasa foarte tare de perechia respectiva de incaltaminte.
katy28
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:39
eu prefer cizmulitele mele de piele cu o portiune din textila. toculetul gros si inalt de 8 centimetrii imi alungeste picioarele iar varful rotunt le face foarte comode la mers. imi iubesc forte mult cizmulitele dar s-a stricat un toculet ... sunt de neinlocuit le mai port asa pana mor de tot. mi-e greu sa ma despart de ele mai ales ca se potrivesc la aproape orice
child
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:40
Buna fetelor !!! Andreea ma numesc . Pantofii mei preferati sunt balerinii= foarte comozi si foarte cocheti- care fac piciorul frumos si micutz. Este o adevarata placere sa mergi cu ceva comod in care te simti bine- ai impresia ca si papuceii iti zambesc in timp ce ii porti ;) :).

Postat pe 23 Octombrie 2008 09:40
Buna.
Perechea de papuci preferata este cea care ne simtim bine,nici prea eleganta dar nici prea demodata.
Imi plac nespus cizmele prezentate ca premiu,mi-as dori nespus de mult o pereche marimea 37 dar sa castige cei mai buni.Ce sa zic, nu mi-am permis niciodata o asemenea pereche din cauza pretului prea ridicat,ceea ce ar fii imposibil sa le achizitionez.
PS. Dar arata elegante si se merita pretul.
elena124
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:44
ce ne dorim noi fetele?...de la o pereche de pantofi sau cizmulite ...sa ne simtim sigure pe mers, sa avem incredere ca cineva ne admira, ca avem cea mai potrivita incaltaminte pentru imbracamintea noastra,...asa ca fara toc, cu toc, luciosi, mati, cu strasuri sau seriosi, din piele sau inlocuitori, ...hai sa alegem perechea potrivita fiecareia....va pupicesc pe toate cele care ati avut placerea sa intrati in jocul nostru...al papuceilor !!!!!!
relicomsa
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:45
Imi plac cizmele negre foarte simple cu un toc micut,bot rotund pentru ca sunt foarte inalta.

Postat pe 23 Octombrie 2008 09:45
De la: geta_dj, la data 2008-10-23 09:38:35
De la: concurs, la data 2008-10-21 15:05:22Garbo si Papucei.ro te invita la concurs. Ai sansa de a castiga o pereche de cizme negre We Ride, We Ride in valoare de 380 de lei.


Stim ca ai cel putin o pereche de pantofi care iti place in mod deosebit. Asa ca te invitam sa scrii aici despre pantofii tai preferati. Concursul se desfasoara in perioada 22- 28 octombrie 2008. Noi vom alege cele mai frumoase 10 raspunsuri si vom organiza o tragere la sorti pentru a stabili cine va primi aceasta pereche de cizme:http://papucei.ro/cizme_negre_din_piele-1179/

Mult succes!

POSED O PERECHE DE PANTOFI NEGRII , LACUITI DE PIELE DIN 1991, CU TOC ASCUTIT DE 9CM (MODA ANILOR 1960 ) SI, IMI PLAC ATAT DE MULT, INCAT POT SAI INCALT CU SUCCES, ORICAND LA ORCE OCAZIE MAI SPECIALA.NU CRED CA MA VOI DESPARTI VREODATA DE EI , ATATA TIMP CAND SI EI ARATA FOARTE BINE.
geta_dj
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:49
Papuceii mei preferati sunt o pereche de balerini turcoaz pe care am crezut ca nu o sa-i port niciodata. I-am primit cadou de la sora mea si, atunci, mi s-au parut extravaganti si....prea colorati. Dar, stand acolo cuminti, in dulap, m-au cucerit tocmai cu linistea lor calda, placuta si albastra. I-am luat, i-am incaltat prin casa, dar imi dadeau o stare de tinerete si veselie de care imi era parca teama. Intr-o buna zi i-au gasit fetele mele....si au reusit sa ma convinga. I-au incaltat, i-au dansat, i-au tarsait prin casa si mi s-a parut ca pot si eu sa fac asta...sa-i incalt, sa-i dansez, sa-i plimb. I-am luat la inceput cu teama, i-am tatonat, i-am intrebat...dar lucrurile mergeau bine, ma simteam luminoasa si libera. Asa ca, de atunci, papucii mei mi-au incalzit zilele reci si mohorate de toamna, m-au plimbat in tari straine si ...continua sa ma rasfete cand sunt abatuta si fara chef. Ii incalt si sunt un pic mai bine, Sunt papucii mei care ies din tipar. Sunt papucii cu care eu reusesc, atunci cand nu mi-e foarte bine, sa depasesc macar o parte din monotonia unor zile....
mirela_mihaila
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:54
Buna,

Perechea mea preferata de pantofi este una pe care am astepatat-o cu infrigurare (fiind comandata de pe internet) iar in momentul in care a venit nu m-am lasat descurajata de faptul ca nu imi erau potriviti ca numar si mi-am mai comandat o pereche la fel, numarul potrivit. Si acum ii iubesc, sunt superbi si ma fac sa ma simt minunat cand sunt incaltata cu ei...

Sinziana
sinziananro
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:56
Pantofii mei preferati sunt fara toc, deoarece sunt mult mai practici si mai comozi. Se pot incalta la o plimbare prin oras sau prin padure, pot sa alerg dupa copilul meu fara probleme.

Postat pe 23 Octombrie 2008 09:57
Sunt EI. Atunci cand ii incalt pe EI sunt increzatoare in mine, ziua imi merge bine. Ii pot purta oricand, oriunde si cu orice.
Si fiindca imi sunt atat de dragi ii port mereu cand am nevoie de un talisman. Cel mai mare regret este ca odata si odata se vor uza. Dar vor ramane mereu talismanele mele- EI pantofii mei norocosi!
Stii secretul lor? EI ,Papucii mei preferati sunt rosii!
anirosa
Postat pe 23 Octombrie 2008 09:57
Sunt mica si grasa, ca orice bunica ce se respecta. Dar sunt o bunicuta in pas cu moda, atat cat ma tin buzunarele dupa ce mi le golesc fetele mele (am trei, sa le dea sanatate si noroc Dumnezeu!).Va dati seama ca nici nu as putea sa ma accesorizez gresit cu trei arbitri-comentatori extrem de exigenti. Singura mea problema o reprezinta incaltamintea. De ce? Cum v-am spus deja, sunt mica si rotofeie, cu picioare de fotbalista - cum ma alinta fetele - plus un numar care-l gasesc mai usor la copii decat la femei: 35.
Cizmulitele astea sunt parca special croite pentru mine, asa ca va rog frumos sa-mi trimiteti adresa magazinului din care le pot achizitiona.
Multumesc,
Cristina
bibanu
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:04
Papucei mei preferati sunt pantofii pe care i-am castigat la un concurs de dans. Sunt rosii cu tocul de 15 cm, varful ascutit si bareta la spate. Imi plac foarte mult si din punct de vedere sentimental.Imi aduc aminte de ceva foarte placut .
BC
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:04
Cu pantofii mei negri combinati cu putin alb, cu botul semipatrat si tocul nu foarte inalt ma simt foarte bine, acestia pot fi purtati si ziua la serviciu si seara la o cinade afaceri.
Mie mi se pare ca acestia imi dau mai multa incredere in mine iar comoditatea lor imi creaza acea stare de confort care se poate vedea pe chipul meu chiar dupa 12 ore de munca.
fara ei nu ar mai fi totul la fel.
pirania_1960
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:04
Pantofiorii mei preferati sunt o pereche de balerini gri -bleu cu fundita albastra pe care ii am din anul 1990,imediat dupa revolutie.Mi-au fost asa de dragi incat ii mai am si acum.
Cizmele de la papucei sunt super si as fi foarte incantata sa le am.
marinaa
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:05
am o pereche de pantofi preferati dar din pacate nu pot sai port oriunde deoarece au tocul km inalt si sunt plini de strasuri. merg numai la ocazii speciale . sunt si opersoana destul de activa ca sa stau toata ziua numai pe tocuri :D

Postat pe 23 Octombrie 2008 10:05
Buna ziua! Imi doresc sa particip la acest concurs deoarece imi plac foarte mult produsele de la papucei.ro. Am sa precizez mai multe modele preferate, nu doar unul, deoarece sunt si situatii diferite cand pot fi purtate.
Krool este un model ce se poate purta la birou chiar in aceasta perioada, tocul este elegant si comod, culoarea neutra poate fi adaptata usor la multe articole vestimentare.
Under My Feet - foarte feminin si elegant.
Make You Wanna Move sau Bridesmades - ca si denumirea, potrivite unei persoane careia ii place sa danseze mult, bareta de la baza gleznei conferind multa stabilitate in miscare si de asemenea foarte finute si elegante pentru o petrecere de vara sau chiar pentru propria nunta.
Hello Miss - comod unei persoane vesela, ce desfasoara multa miscare in activitate.
chris_c0120
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:06
Sunt o cititoare fidela a revistei Dvs,si desi am trecut de prima tinerete citesc articolele pentru toate varstele.
Mi-au placut mereu pantofii cu ,,un pic de toc'' in functie de moda,dar acum pantofii mei preferati sunt cei comozi din mai multe motive:
-datorita tocurilor inalte purtate la tinerete,acum la 50 de ani am monturi
-sunt navetista si merg 3-4 km zilnic si pe jos
-sunt de la munte,unde dupa cum se stie vremea este foarte capricioasa
Asadar pantofii mei preferati sunt din piele,caldurosi,comozi ,culoare neagra (sa mai subtieze piciorul si sa se asorteze usor) si pe care sa nu -mi spuna fiica mea ca-i plac ei sa raman fara(la haine ,incaltaminte,ne potrivim deci sunt patita!!!)
BanescuIleana
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:07
Buna ziua tuturor.

Felicitari pentru ideea de a organiza acest concurs?
Premiul este incantator si merita sa ne "batem" pentru el.
Cei mai dragi pantofi ai mei sunt negri din piele intoarsa , cu o garnitura foarte discreta din lac negru, toc mic, model pe care l-am regasit la "Papucei" si pe pe care ii pretuiesc foarte mult.
De felul meu nu sunt o norocoasa, dar pot spera sa devin castigatoarea acestui premiu, nu-i asa? Pentru ca iarna care vine sa fie mult mai frumoasa decat celelalte.

Va multumesc pentru ca ne incantati mereu cu lucruri frumoase !

dorinica
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:13
orice pereche de incaltaminte te avantajeaza daca sunt confortabile si in ton cu tinuta vestimentara. daca mai apelezi si la sfaturile specialistilor in domeniu, este ok, cu siguranta vom fi apreciate
dannicoletta
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:15
Buna ziua.
Imi plac foarte mult pantofii, si asta din cauza ca am unele perechi, pe care nu le pot incalta. Asta din cauza picioarelor mele vesnic obosite si chinuite de "cuiele din talpi".Ador pantofiorii mei cumparati pentru o nunta, cu varful rotund, delicat si cu calcai din lac. Sunt facuti parca pentru o printesa cu picioare lungi si diafane. Dar ce folos ca au un toculet de cca.5 cm, care nu ma lasa sa ma bucur de ei prea mult timp.
Va scriu o strofa daca ma lasati:
Nu-i doamna sau domnisoara
In lumea acesta mare
Cand apare o pereche
De pantofi noi sau de ghete
Sa n-o incerce noi regrete...
pn_mihaela
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:17
Imi plac f mult cizmele, ghetutele pur si simplu LE ADOR. Sunt adepta celor fara toc.Ca mai toate femeile am si eu o pereche preferata, sunt din lac, cand le-am vazut prima data in magazin am vrut sa-mi cumpar 2 perechi dar din pacate bugetul nu mi-a permis.MULTUMIM pentru concurs Papucei.
2NA
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:18
Se apropie cu pasi repezi iarna cea friguroasa, cu totii vom trece la ghetute, bocancei si cizmulite.O cizmulita frumoasa vorbeste despre tine, te reprezinta iar daca te simti bine in ea atunci ai mai multa incredere in tine, te face sa plutesti , sa radiezi!Nu mi-am permis pana in prezent o asemenea cizmulita dar cine stie poate norocul imi va surade...Perechea mea preferata de cizmulite este frumoasa neagra, cu putin toc, ascutita, innalta , putin lacuita si ma simt f bine in ea.
Elya
Postat pe 23 Octombrie 2008 10:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sa nu te plictisesti? 13 De la: Gabriela_28 22 Iunie 2010 21:22
CURIOZITATI: Stiati ca...... 21 De la: andreea_n_c 25 Februarie 2010 04:00
de ce esti captiv intr -o lume fara rezultate? 25 De la: ametist 4 Decembrie 2010 10:21
va invit la o cafea cu aroma politica! 41 De la: ratuscaceaurata 3 Octombrie 2011 22:44
maxime, citate, expresii... 35 De la: garbo011441 7 Octombrie 2012 23:06
Setari Cookie-uri