Din suflet cu suflet, pentru suflet!

Cu suflet, din suflet pentru cei cu suflet!


SUNT AICI..Poate intr-o zi ai trecut in graba fara sa ne vezi fara sa ai timp sa ne observi, sau fara sa stii nevoia mea sau a celor ca mine de multe ori in graba ta mi-ai vazut doar carutul sau handicapul meu si ti-ai schimbat rapid privirea in alta directie fara sa-ti dai seama ca SUNT AICI. Nu doresc decat ca si azi sa pot avea motiv sa lupt cu si mai mare darzenie pt. ca oameni buni am obosit sa nu fiu bagat in seama, sa fiu considerat un alt esec al naturii. In fiecare zi lupt cu indiferenta dar si cu neputinta mea, ma incurajez ridicand ochii la cer si-mi spun ca maine poate va fi mai bine, ca maine poate TU, EL EA, EI, sau VOI toti ma ve-ti ajuta sa razbat. E greu sa lupti singur cand nu esti inteles si este foarte greu cand handicapul meu imi este propria-mi eticheta. CA OM nu sunt nici mai prejos dar nici mai presus de voi ceilalti si-mi este greu si nu inteleg de ce si strig SUNT AICI. DUMNEZEU mi-a pus in acest trup obosit si prea firav un suflet care lupta, o inima care sufera si poate doi ochi care de cele mai multe ori sunt scaldati in lacrimi, o gura fara curaj atunci cand ar vrea sa te strige si sa-ti spuna; SUNT AICI. As vrea sa-ti intind o mana, dar boala nu ma lasa, oare tu ti-ai intinde mana catre mine, ti-ai deschide sufletul la stigatul meu, ti-ai putea trimite privirea sa ma caute iar urechile tale mi-ar putea auzi strigatul? SUNT AICI omule, te rog nu fugi si nu ma uita ca poate in graba ta uiti ca m-ai putea ajuta chiar si cu o vorba buna. SUNT AICI si sunt prizonier in lumea suferintei iar cheia de lacelula mea se poate afla la tine. Te rog fii bun cu mine si eu persoana cu handicap am sa-ti multumesc intodeauna pt privire ta blanda, sufletul tau mare ce ma privit ca pe un om si ma auzit cand te-am strigat si ti-am spus ca SUNT AICI SI FAC PARTE DIN; -ASOCIATIA ,,SPERANTA ESTE UN DUMNEZEU AL BUCURIEI din Drmneti constituit prin liberul acord de voin a membrilor fondatori.. Acord exprimat n actul constitutiv ce are ca obiect de activitate principal:
a) promovarea colaborrii ntre membrii si;
b) formarea profesional a membrilor si;
c) ajutorarea membrilor moral, material, etc.
d) sprijinirea membrilor si pentru obinerea de credite sau alte faciliti pentru dezvoltarea unor activiti;
e) reprezentarea intereselor ntr-un mod organizat i democratic;
f) participarea la elaborarea strategiilor de dezvoltare social economic a asociaiei pe termen mediu i lung;
g) colaborarea cu organizaii similare din ar i strintate;
h) colaborarea i ntreinerea relaiilor cu instituiile de stat;
i) aflarea unor noi centre de recuperare i a unor tratamente de ntreinere i recuperare;
j) acordarea ateniei necesare i sprijinirii membrilor si n dezvoltarea i realizarea, ideilor i opiniei lor despre via.
k) facilitarea accesului la informare a membrilor Asociatiei si a persoanelor interesate cu privire la studii, cercetari, burse, locuri de munca, cursuri de pregatire sau informatii curente in domeniile de interes pentru asociatie.
,,Pe aceasta cale tin sa multumesc membrilor fondatori, tuturor celor care m-au ajutat in sufletul carora doresc sa se trezeasca o dorinta arzatoare de a trai frumos, de a crea lucruri deosebite si de a realiza cele mai tainuite visuri.


,Daca dorii sa ne cunoteti, inscrieti-v!

Va multumim !

Relaii despre activitatea asociaiei precum i nscrierea n cadrul asociaiei: n fiecare joi ntre orele 800 - 1400, in sala de sedinte a Primariei Darmanesti. Persoana de contact; Stanoaie Remus Liviu
Tel.fix 0234/356183
Mobil: 0761622917/0746217193
E-mail romuluss75@yahoo.com
ID Yahoo messenger: romuluss75
Sait; http://duhulumilitinimainfanta.ning.com/
garbo085400
Postat pe 6 Iulie 2010 12:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bataie cu perne 8 De la: tanyka_21 4 Mai 2012 11:40
Cum sa castigi intre 50 -150 euro pe luna 1 De la: garbo_7467 11 Septembrie 2012 22:06
CURIOZITATI: Stiati ca...... 21 De la: andreea_n_c 25 Februarie 2010 04:00
Copiii tarilor subdezvoltate (eseu) 4 De la: Melanie 2 Octombrie 2009 14:40
SCOALA DE DRESAJ CANIN KRIS 6 De la: dresorul 28 Decembrie 2010 09:52
Setari Cookie-uri