Din suflet cu suflet, pentru suflet!

Cu suflet, din suflet pentru cei cu suflet!


SUNT AICIůů..Poate intr-o zi ai trecut in graba fara sa ne vezi fara sa ai timp sa ne observi, sau fara sa stii nevoia mea sau a celor ca mine de multe ori in graba ta mi-ai vazut doar carutul sau handicapul meu si ti-ai schimbat rapid privirea in alta directie fara sa-ti dai seama ca SUNT AICI. Nu doresc decat ca si azi sa pot avea motiv sa lupt cu si mai mare darzenie pt. ca oameni buni am obosit sa nu fiu bagat in seama, sa fiu considerat un alt esec al naturii. In fiecare zi lupt cu indiferenta dar si cu neputinta mea, ma incurajez ridicand ochii la cer si-mi spun ca maine poate va fi mai bine, ca maine poate TU, EL EA, EI, sau VOI toti ma ve-ti ajuta sa razbat. E greu sa lupti singur cand nu esti inteles si este foarte greu cand handicapul meu imi este propria-mi eticheta. CA OM nu sunt nici mai prejos dar nici mai presus de voi ceilalti si-mi este greu si nu inteleg de ce si strig SUNT AICI. DUMNEZEU mi-a pus in acest trup obosit si prea firav un suflet care lupta, o inima care sufera si poate doi ochi care de cele mai multe ori sunt scaldati in lacrimi, o gura fara curaj atunci cand ar vrea sa te strige si sa-ti spuna; SUNT AICI. As vrea sa-ti intind o mana, dar boala nu ma lasa, oare tu ti-ai intinde mana catre mine, ti-ai deschide sufletul la stigatul meu, ti-ai putea trimite privirea sa ma caute iar urechile tale mi-ar putea auzi strigatul? SUNT AICI omule, te rog nu fugi si nu ma uita ca poate in graba ta uiti ca m-ai putea ajuta chiar si cu o vorba buna. SUNT AICI si sunt prizonier in lumea suferintei iar cheia de laĺĺcelula meaĺĺ se poate afla la tine. Te rog fii bun cu mine si eu persoana cu handicap am sa-ti multumesc intodeauna pt privire ta blanda, sufletul tau mare ce ma privit ca pe un om si ma auzit cand te-am strigat si ti-am spus ca SUNT AICI SI FAC PARTE DIN; -ASOCIATIA ,,SPERANTA ESTE UN DUMNEZEU AL BUCURIEIĺĺ din DŃrmŃne║ti constituitŃ prin liberul acord de voin■Ń a membrilor fondatori.. Acord exprimat ţn actul constitutiv ce are ca obiect de activitate principal:
a) promovarea colaborŃrii ţntre membrii sŃi;
b) formarea profesionalŃ a membrilor sŃi;
c) ajutorarea membrilor moral, material, etc.
d) sprijinirea membrilor sŃi pentru ob■inerea de credite sau alte facilitŃ■i pentru dezvoltarea unor activitŃ■i;
e) reprezentarea intereselor ţntr-un mod organizat ║i democratic;
f) participarea la elaborarea strategiilor de dezvoltare social economicŃ a asocia■iei pe termen mediu ║i lung;
g) colaborarea cu organiza■ii similare din ■arŃ ║i strŃinŃtate;
h) colaborarea ║i ţntre■inerea rela■iilor cu institu■iile de stat;
i) aflarea unor noi centre de recuperare ║i a unor tratamente de ţntre■inere ║i recuperare;
j) acordarea aten■iei necesare ║i sprijinirii membrilor sŃi ţn dezvoltarea ║i realizarea, ideilor ║i opiniei lor despre via■Ń.
k) facilitarea accesului la informare a membrilor Asociatiei si a persoanelor interesate cu privire la studii, cercetari, burse, locuri de munca, cursuri de pregatire sau informatii curente in domeniile de interes pentru asociatie.
,,Pe aceasta cale tin sa multumesc membrilor fondatori, tuturor celor care m-au ajutat in sufletul carora doresc sa se trezeasca o dorinta arzatoare de a trai frumos, de a crea lucruri deosebite si de a realiza cele mai tainuite visuriĺĺ.


,éDaca dori■i sa ne cuno║teti, inscrieti-vŃö!

Va multumim !

Rela■ii despre activitatea asocia■iei precum ║i ţnscrierea ţn cadrul asocia■iei: ţn fiecare joi ţntre orele 800 - 1400, in sala de sedinte a Primariei Darmanesti. Persoana de contact; Stanoaie Remus Liviu
Tel.fix 0234/356183
Mobil: 0761622917/0746217193
E-mail romuluss75@yahoo.com
ID Yahoo messenger: romuluss75
Sait; http://duhulumilitinimainfanta.ning.com/
garbo085400
Postat pe 6 Iulie 2010 12:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
five o'clock tea 8 De la: caasandra 5 Iunie 2010 16:45
sa scapam de victimism! 26 De la: iqart 19 Decembrie 2009 20:22
o clarvazatoare pe OTV-si despre cutremur si altele 25 De la: m_ada 27 Septembrie 2010 22:45
ceva interesant despre ceaiul japonez 5 De la: daniilia 10 Martie 2013 07:27
perle ....in cultura elevilor.. 1 De la: ratuscaceaurata 18 Iulie 2011 19:47
Setari Cookie-uri