e greu sa fii parinte

De la: doinarotariu, la data 2009-03-23 20:36:15Imi pare rau,nu esti genul meu.Nu-mi plac cei doi cercelusi din urechea stanga(nu se mai poarta de 10 ani) si bluzonul ......nu-mi place deloc.Nu esti feminina deloc.Dar ai o privire inteligenta. Dar ce ai cu persoana care ti-a facut poza? Iti cam vine s-o maninci.

Bine. Sa nu ma ceri de nevasta.
Micass
Postat pe 24 Martie 2009 06:32
Nu ti-am zis ca nu esti genul meu,cum sa te cer de nevasta?

Mie imi plac femeile aranjate sau intr-o dezordine studiata plus ca imi plac unghiile rosii si rujul rosu(dar ptr el tre' sa ai dintii extra albi),o rochita si o bentita,femeile finute(tu esti dar te masculinizezi-nu stiu ce ai cu tine).
Stai ca-mi place sa fac pe barbatul pe forum !
diavolul_roz
Postat pe 24 Martie 2009 15:26
Sa stii ca aparentele inseala. De fapt sunt feminina, cei doi cercei pe care i-ai vazut in ureche e de fapt un singur cercel cu doua verigi, iar privirea inteligenta e doar lucrata, in realitate nu e chiar asa. Acum ma placi?
Micass
Postat pe 24 Martie 2009 19:56
Fizic ......nu(nu pot sa fac pe net tzzz-ul ala pe care-l facem in viata reala).Ma urasti?
diavolul_roz
Postat pe 24 Martie 2009 23:21
Nu. Incep sa te te iubesc. Din cate vad, fara speranta. Cred ca am sa deschid un topic nou.
Micass
Postat pe 25 Martie 2009 06:35
Hai sa-ti zic un banc sa te veselesc(daca ma corectezi si la "veselesc" inseamna ca nu sintem clar pe aceeasi lungime de unda)



Un barbat e adus in fața judecatorului pentru ca a omorat-o pe soția lui.
- Fapta dumneavoastra e sub orice critica. Daca aveți intenția ca tribunalul
sa nu va condamne la inchisoare pe viața, trebuie sa ne expuneți motive cat
de cat plauzibile care sa va poata reduce pedeapsa.


- Domnule judecator, soția mea era asa de proasta incat nu am putut sa ma controlez și a trebuit sa o arunc de la balcon.
- Declarația dumneavoastra este o obraznicie nemaiauzita și daca nu doriți ca jurații sa va condamne inainte sa continuam procesul trebuie sa aveți argumente cu adevarat plauzibile.
- Pai sa va povestesc. Locuim intr-un bloc cu 10 etaje la ultimul etaj și la parter locuiește o familie de pitici. Parinții au 1 metru și copii, cel de
12 ani 70 de cm și cel de 14 ani are 90 de cm .

In ziua respectiva i-am spus soției:
- E teribil sa fii pitic. Saracii vecini de la parter, toți sunt asa mici!
-Da, raspunde soția sunt o adevarata specie de pirinei.
- Pigmei ai vrut sa spui!
- Nu, pigmei e ceea ce are omul in piele și de la care se alege cu pistrui.
- Aia se numește pigment.
- Ma lași? Pigment e chestia aia pe care scriau vechii romani.
- Ala se numește pergament.
- Cum poți draga sa fii asa de incult? Pergament e cand un scriitor publica o parte din ce a scris.

- Domnule judecator, va inchipuiți ca mi-am inghițit cuvantul fragment ca sa nu mai continui discuția asta aberanta. M-am așezat pe fotoliu si am luat un ziar sa-l rasfoiesc. Nici nu m-am așezat bine ca apare soția mea langa mine cu o carte in mana și imi spune:
- Uite draga, asta e ceea ce scrie un scriitor si se numește carte , daca nu aveai idee ce e aia. Ia și citește Veranda de la Pompadur.

Iau cartea in mana și ii spun Draga mea, asta e o carte in limba franceza Marchiza de Pompadour, nu trebuie sa interpretezi numele in romana .
- Asta e buna draga, imi dai tu lecții de franceza, mie care am facut meditații cu un vector de la facultate !!
- Ala nu se numește vector, se numește lector.
- Ești prost, Lector a fost un erou grec din antichitate.
- Ala a fost Hector și era troian.
- Hector e unitate de masura a suprafaței blegule.
- Ala e hectar draga mea.

- Ma uimești cu incultura ta. Hectar e o bautura a zeilor.
- Ala se numește nectar spun eu oftand din adancul sufletului.
- Habar nu ai, eu știu sigur ca era si o melodie pe tema asta pe care o cantau doua prietene in duo.
- Nu se spune duo se spune duet.

- Ma scoți din sarite, cum dracu de ești asa de incuiat? Duet e cand doi barbați se bat cu sabiile
- Ala se numește duel.
- Pe dracu, duel e gaura aia neagra din munte de unde apare trenul.
- Domnule judecator, aveam tunel pe limba dar am simțit ca mi se face negru in fata ochilor și nu m-am mai putut stapani și am aruncat-o pe geam.

Liniște in sala judecatorul ia ciocanelul de pe masa, lovește cu el puternic și spune:
- Ești liber, a fost un caz clar de legitima aparare. Eu o aruncam deja de la Hector.

funny? eu am ras cu lacrimi!



diavolul_roz
Postat pe 26 Martie 2009 23:40
Foarte bun.
Micass
Postat pe 27 Martie 2009 18:16
De la: Micass, la data 2009-03-25 06:35:38Nu. Incep sa te te iubesc. Din cate vad, fara speranta. Cred ca am sa deschid un topic nou.
:sml-am gresit topicul cumva ...? parca era vorba despre copii , si am nimerit in pline declaratii de dragoste .. sau ma insel ???confused0006:
teodor_el
Postat pe 28 Martie 2009 10:35
Buna nici nu stiu ce pot sa mai spun dupa atatea pareri contradictorii pe aici.Fiecare spune tot ce vrea dar cu adolescenti este dificil si pana nu realiazeaza ei ca gresesc tu ca parinte poti sa te consumi si sa tot vorbesti de unu singur pana nu mai poti ca ei oricum nu te baga in seama.Cert este ca dupa ce a revenit acasa si am primit-o cu mult drag acum totul e bine numai ca in sufletul meu exista neincrederea si frica aceea ca oricand va claca din nou.Desi am trecut prin multe am apelat la pshihologi si la diverite institutii sa ma ajute nu am reusit sa fac nimic pana nu si-a dorit ea sa se schimbe.Am inteles ca parinte poti sa invetii copilul dar depinde de el daca v-a dori sa iti urmeze sfaturile sau nu iar tu sa il ajuti atunci cand vine si iti cere ajutorul.Sper sa fii invatat ceva din experintele astea cert este ca daca de alte ori mergeam si o cautam si o aduceam acasa pleca din nou acum am lasat-o pe ea sa vina la noi daca ne dorea ca parinti pentru ca nu puteam sa o oblig daca ea nu dorea acest lucru.Acum e totul bine ,dar desi a facut multe prostii nu i-am reprosat niciodata si o invat sa termine scoala ca fara scoala nu ai mari sanse in viata. Va doresc numai bine
maria_007
Postat pe 28 Martie 2009 18:59
Maria, acum ca ai familia reunita, iti dorec o primavara senina, linistita si plina de bucurii si sperante.Ii doresc fetei tale maturitate si intelepciune.
Fie ca bucuriile voastre sa se inmulteasca asa cum stelele cerului sunt de multe iar indoiala si teama sa fie inlocuite de incredere profunda.
Sarbatori fericite!
Aemulus
Postat pe 28 Martie 2009 21:22
de ce neaparat metropolitan ?mai sint si alte firme ! ex. a.b.c. cosmetics !ai incercat ?
teodor_el
Postat pe 29 Martie 2009 08:58
doina,
zambila
Postat pe 30 Martie 2009 08:51
Felicitari Maria pentru rabdarea ta(cu certaretele de pe forum),se pare ca tot singura ti-ai rezolvat problemele.
Cel mai importanta este comunicarea intr-o relatie chiar daca este o relatie parinte /copil.
babe_girl75
Postat pe 30 Martie 2009 14:07
De la: zambila, la data 2009-03-30 08:51:31doina,


diavolul_roz
Postat pe 30 Martie 2009 14:11
Multumesc celor care au fost alaturi de mine si m-au incurajat desi au ramas putini oameni care au ramas alaturi de noi deoarece am avut multi prieteni dar cu timpu sau racit sau ne-am retras noi deoarece multi ne judecau ca de ce atata sprijin si devotament pentru cineva care nu merita. Noi am vazut acest copil exact ca si copilul nostru si de asta i-am iertat atatea si am luptat pentru el. Macar sunt multumita sufleteste ca am incercat atatea metode sa o readuc pe un drum mai bun zic eu decat sa se piarda intr-o lume din ce in ce mai dura. Am vazut si pe acest forum foarte multi se cearta din nimic si pentru nimic iar parerea mea este ca daca nu stii sa dai un sfat mai bine taci ca vorbele voastre pot rani cand judeci pe cineva fara sa il cunosti ca om. Daca cuvintele mele raneste pe cineva imi cer scuze dar nu asta imi este intentia eu am un pricipiu in viata daca pot sa te ajut cu ceva te ajut daca nu ma retrag. In lumea asta eu vad din ce in ce mai multa rautate si dusmanie si nu se merita sa traim asa.HAIDETI SA FIM OAMENI IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI.Sper sa reusesc cu copilul meu iar daca nu tot sunt multumita ca am luptat pentru el dar.....................................Va doresc numai bine la toti
maria_007
Postat pe 2 Aprilie 2009 17:42
Maria, singurii prieteni da care ai nevoie in lumea asta sunt Dumnezeu si familia ta.restul....umplere de timp.
Copilul tau merita toata dragostea pe care o mama o poate oferi si sa stii ca in tot ce faci e un feed-back.Vei primi de la viata cu aceasi mina cu care oferi.
Si da, sunt de acord cu tine cind spui "daca n-ai nimic bun de spus mai bine taci".Ar trebui sa-mi amintesc de asta si eu.
Fie ca implinirile familiei tale sa fie nenumarate!
Aemulus
Postat pe 3 Aprilie 2009 18:58
Maria, este copilul tau. Ca nu esti mama biologica, din punctul meu de vedere, e mai putin important..Ai ales sa fii mama ei. Si e normal sa faci tot ce-ti sta in putinta ca ea sa fie, sa devina, un om echilibrat si realizat. Cred ca orice parinte isi doreste asta pentru copilul sau.
Copila probabil trece prin multe stari, isi pune multe intrebari in legatura cu adoptia, de ce..cum..intervine si perioada adolescentei, sunt oameni maturi care gestioneaza cu greu intimplarile din viata lor, dara-mi-te un copil care nu e matur emotional. Trebuie rabdare si mult tact..da, pentru un copil merita luptat.
Poate nici parintii mei nu au fost perfecti, eu insami nu-s perfecta (oare cine este), dar stiu ca mi-au fost alaturi atunci cand am avut nevoie de ei. Ne iubim neconditionat, chiar daca ne mai ciondanim cateodata, ca deh..oameni suntem.. Si e tot ce-a contat si conteaza.
gabitzza
Postat pe 4 Aprilie 2009 21:46
din cand in cand ma gandesc cu nostalgie la primele 10 minute in care am tinut-o in brate pe fiica mea dupa ce s-a nascut. Au fost 10 minute magice in care mi-a fost greu sa accept ca eu putusem sa creez (evident cu ceva ajutor ) acel minuat ghemotoc pe care il tineam in brate

La prima raceala, medicul vazandu-ma asa speriata mi-a zis: "copii mici- probleme mici; copii mari- probleme mari". In acel moment am ras si nu am priceput prea bine cata dreptate avea.... acum incept sa inteleg...

Apropo de 10 minute care schimba viata, va recomand www.cele10minute.ro - un site in care sunt adunate povesti despre acele momente magice care ne marcheaza viata. Mie imi insenineaza ziua...

danutzamia
Postat pe 8 Aprilie 2009 15:41
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul
liapetcu
Postat pe 15 Aprilie 2009 14:31
De la: danutzamia, la data 2009-04-08 15:41:08din cand in cand ma gandesc cu nostalgie la primele 10 minute in care am tinut-o in brate pe fiica mea dupa ce s-a nascut. Au fost 10 minute magice in care mi-a fost greu sa accept ca eu putusem sa creez (evident cu ceva ajutor ) acel minuat ghemotoc pe care il tineam in brate

La prima raceala, medicul vazandu-ma asa speriata mi-a zis: "copii mici- probleme mici; copii mari- probleme mari". In acel moment am ras si nu am priceput prea bine cata dreptate avea.... acum incept sa inteleg...

Apropo de 10 minute care schimba viata, va recomand www.cele10minute.ro - un site in care sunt adunate povesti despre acele momente magice care ne marcheaza viata. Mie imi insenineaza ziua...


e cam de prost gust sa descrii sentimentul pe care l-ai avut cand ai nascut mai ales unei femei care a infiat.....
eu nu pot naste copil....si am pierdut 3 sarcini. cele 10 minute magice nu pot sa le traiesc niciodata.....deci....
lili_girl
Postat pe 27 Aprilie 2009 01:19
Lili girl, e pacat sa fii suparata pe fericirea cuiva care are parte de alta fericire decit a ta.Urasti cumva si femeile gravide de pe strada?
Eu sunt sigara ca Maria nu a fost ncidecum ofensata de marturisirea Liei, si stii de ce? Pentru ca ea a cunoscut aceasta bucurie in momentul cind si-a tinut in brate puiul prima data.Si nu nascuse ea dar bunul Dumnezeu i-a dat fericirea de a avea un pui al ei si asta a contat.
Tu incearca sa accepti lucrurile asa cum sunt, roaga-te pentru femeile gravide sa nasca usor, roaga-te pentru tine sa poti avea un copil si nu te infuria pe ceea ce ti se ofera sau pe ceea ce nu ti se ofera.

Mesaj de la o femeie care desi are 2 copiii nu a nascut niciunul.Si da, n-am sa uit primele 10 min. cind i-am tinut in brate pe baietii mei.
Si cu drag as mai face-o si a treia oara, asa sa-mi ajute bunul Dumnezeu!
Aemulus
Postat pe 27 Aprilie 2009 06:36
pt maria 007.Binele nu-l poti face cu forta,acum e un copil si nu gandeste,cand va fi mai mare isi va da seama ce parinti minunati puteati voi sa-i fiti si va regreta...asa se intampla in majoritatea cazurilor cu parintii ce au copii adoptati,dar nu este o regula.
danacristina
Postat pe 5 Mai 2009 06:50
micas...multe dintre noi ar trebui sa invete cate ceva de la tine...

wife_de_zmeu
Postat pe 5 Mai 2009 09:59
De la: danacristina, la data 2009-05-05 06:50:30pt maria 007.Binele nu-l poti face cu forta,acum e un copil si nu gandeste,cand va fi mai mare isi va da seama ce parinti minunati puteati voi sa-i fiti si va regreta...asa se intampla in majoritatea cazurilor cu parintii ce au copii adoptati,dar nu este o regula.

Cand eram "mica" nu intelegeam de ce e asa de important examenul de bacalaureat si nici de ce ma,de ce nu ma lasa mama sa fac schimb de haine cu prietenele mele si de ce nu ma lasa sa ies la suc cu prietena ....cutare.
Acum inteleg dar e .....putin cam tarziu.
diavolul_roz
Postat pe 5 Mai 2009 18:12
Mai devreme sau mai tarziu toti intelegem de ce e bine asa si nu altfel. Problema e sa nu intelegem prea tarziu.
Delo
Postat pe 6 Mai 2009 11:22
De la: 5121968, la data 2009-05-06 11:22:57Mai devreme sau mai tarziu toti intelegem de ce e bine asa si nu altfel. Problema e sa nu intelegem prea tarziu.

Bine si eu ce fac acum(ca am scris ...prea tarziu)?
diavolul_roz
Postat pe 7 Mai 2009 01:11
cum ce facem ? dezvoltam subiectul...
wife_de_zmeu
Postat pe 7 Mai 2009 08:44
Ce ai vrea tu sa facem, Doina?
Era vorba despre copii. Incercam sa le deschidem ochii pana nu e prea tarziu. E foarte greu cu generatia asta dar merita incercat. Sunt copiii nostri.
Si daca la tine a fost prea tarziu lupta sa nu fie pentru altii (in masura in care reusesti, chiar daca nu e vorba de copiii tai).
In alta ordine de idei:
Maria, ma bucur pentru tine si cred ca totul va fi bine.
Delo
Postat pe 7 Mai 2009 15:25
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-07 08:44:21cum ce facem ? dezvoltam subiectul...

Pfffff la asta nu m-am gandit.hihihihihihi
Astept "provocari"
diavolul_roz
Postat pe 7 Mai 2009 20:11
De la: 5121968, la data 2009-05-07 15:25:24Ce ai vrea tu sa facem, Doina?
Era vorba despre copii. Incercam sa le deschidem ochii pana nu e prea tarziu. E foarte greu cu generatia asta dar merita incercat. Sunt copiii nostri.
Si daca la tine a fost prea tarziu lupta sa nu fie pentru altii (in masura in care reusesti, chiar daca nu e vorba de copiii tai).
In alta ordine de idei:
Maria, ma bucur pentru tine si cred ca totul va fi bine.

Vad in jurul meu ca se intampla lucruri grave.
o sa-mi fac un alt ID ca sa va cer parerea....
diavolul_roz
Postat pe 7 Mai 2009 20:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
TULBURARE DE COMPORTAMENT 1 De la: garbo083248 2 Ianuarie 2011 11:50
Sunt disperata ca nu mai stiu ce metoda sa adopt in educatia copilului meu! 55 De la: garbo166343 10 Septembrie 2010 15:48
009 3 De la: Ella34 17 Iunie 2009 20:44
PENTRU CE ATATEA SINUCIDERI,IN RANDUL ADOLESCENTILOR??? 2 De la: Alexxandra 26 Martie 2010 17:06
Adolescenta vreau sa adopt stil de viata naturist, mama nu ma lasa 51 De la: garbo_404767 10 Octombrie 2014 06:02
Setari Cookie-uri