Barbatul fecioara

De la: maria2maria, la data 2008-08-22 08:25:50LAVYCRIS... deci sa fiu...simpla, desteapta si...tacuta...OK!
windflower
Postat pe 31 Martie 2009 01:18
Imi permit sa aduag si parerea mea :

RONDEL"A"

Ea Scorpion si el Fecioara.
Din intalnirea lor ce va iesi?
Intepatura scorpionului fiind mortala
Fecioara sigur va muri
Caci el iubeste dragostea
Trairea-ceea dulce-amara
Pacat, fecioara sigur va muri.
***
garbo000391
Postat pe 31 Martie 2009 08:26
Scuze, imi permit sa raspuns, eu fiind fecioara si "colega de apartament" , leu; pt amadoi alegerea (de data asta se poate spune si...fortuita, pt ca intamplarea ne-a apropiat) n-a fost grozava; in asa zisele "nimicuri" e de un egoism feroce (nu, sincer, nu ma declar nedreptatit si superior ) nu-si recunoaste defctele si face urata daca i le arati; poate seamana a barfa si cer iertare, dar spun ce am constatat in peste 25 de ani de tolerare reciproca; iar fecioara....chiar daca in sinea lui isi recunoaste greselile (cred ca si educatia are importnata) nu sare imediat sa spuna DA
garbo000391
Postat pe 31 Martie 2009 08:40
Haha uite ca imi aud caracterizarea
fr33_to_party
Postat pe 31 Martie 2009 13:50
Sper ca nu esti tu.
Ioana007
Postat pe 31 Martie 2009 15:19
Mai garboo 391, pot fi si exceptii ca tine, dar mai rar. Iar in privinta leoicelor, nu ai nimerit bine.

Clm
Postat pe 1 Aprilie 2009 15:09
De la: Ioana007, la data 2009-03-31 15:19:28Sper ca nu esti tu.

Spera in continuare ca doar o viata ai...si aia cersita la Sf Petru , ba nu, asta era despre altceva
Si te mai miri unde s au evaporat transexualii sau sa le dam si lor o sansa sa si apere sexul slab /tare care or vrea
Sau oi fi vreun spion sub acoperire, deghizat in laptareasa ...si totusi mai poti fi si Ion, chelu (nu nebunu) ...a nu se considera atac la persoana ...
Oricum trebuie sa duci o existenta mizera ca sa ai astfel de conceptii despre viata dar merita laudat efortul pe care l depui pt implicarea imorala in discutii ...morale de altfel chestia poate sa survina ba din plictiseala ba din nepasare , cert e ca in sinele propriu se duce o lupta continua...intre prostie si prost gust , oricum unde lipseste mintea ...vai si amar.. de cap
PS: Tot aia
DaMarkus09
Postat pe 7 Aprilie 2009 03:27
Ai perfecta dreptate! Chiar asa e! Am ca sot o "Fecioara" eu fiind "Varsator", ne intelegem de minune si totul e OK de peste 28 de ani. In plus ne si completam reciproc.
Mai sunt uneori frecusuri, dar eu am rabdare si nu fac presiuni si rotile casniciei noastre merg ca unse!
musicapopa_angela
Postat pe 9 Iunie 2009 08:16
Vrei sa vorbim amandoi?Vreau sa cunosc opiniile tale morale.Esti invitatul meu.Faptul ca parereile mele te-au afectat, este un pas inainte.
Ioana007
Postat pe 9 Iunie 2009 08:24
off,offf.Eu sunt fecioara,iar el este....fecioara.O relatie de mai bine de 4 ani,tensionata,si fara viitor cred.Necomunicativ,fire vulcanica.Acum iubeste,acum dispretuieste.E greu,e tare greu.Important este sa nu iubesti un asemenea om.Si totusi...a treia relatie cu o un barbat fecioara.Doi identici,si al treilea calm,iubitor.Cica are mare importanta si ascendentul fiecaruia
ninahgn
Postat pe 13 Iunie 2009 21:56
De la: Ioana007, la data 2009-06-09 08:24:54Vrei sa vorbim amandoi?Vreau sa cunosc opiniile tale morale.Esti invitatul meu.Faptul ca parereile mele te-au afectat, este un pas inainte.
Daca esti barbat fecioara vino sa discutam amandoi,ca femeile sunt cu gura mare antodeauna daca esti barbat
garbo005787
Postat pe 14 Iunie 2009 15:36
De la: musicapopa_angela, la data 2009-06-09 08:16:07 Ai perfecta dreptate! Chiar asa e! Am ca sot o "Fecioara" eu fiind "Varsator", ne intelegem de minune si totul e OK de peste 28 de ani. In plus ne si completam reciproc.
Mai sunt uneori frecusuri, dar eu am rabdare si nu fac presiuni si rotile casniciei noastre merg ca unse!



Si eu sunt varsator si sotul fecioara si nu ne putem intelege deloc.Este atat de egoist de nu se mai suporta singur Vrea tot timpul sa fie cel apreciat, sa fie sef,crede ca el le stie pe toate,se contrazice cu toata lumea chiar daca stie ca nu are dreptate sau nu stiu nimic despre acel subiect.La fecioara mai multe defecte si putine calitati.Cel putin in cazul nostru.
laura_novacesc
Postat pe 14 Iunie 2009 19:27
Ai mare dreptate draga mea, chiar asa sunt barbatii fecioara. Cum de l-ai descris asa bine pe iubitul meu? Am o relatie de 1 an si ceva cu un barbat din aceasta zodie, eu fiin rak- adica: romantic, tandru(uneori),prea sensibila (alteori), iar el uneori dur alteori dulce si dragut, dar asa e doreste ca eu indiferent de stara sa fiu dulce, dragalasa, tacuta, eleganta si sa arat bine permanent.Sunt si ametiti desi sunt foarte inteligenti si critici desi nu sunt intotdeauna perfecti, dar ii iubim totusi, nu?
Have a nice day!!!
Lady_M
Lady_M007
Postat pe 15 Iunie 2009 12:08
dupa parerea mea barbatii fecioara sunt cei mai complicati, sunt intr-o relatie cu o fecioara de aprox 1 an si 5 luni, acum sunt in al-9-lea cer iar peste 2 zile plang de nervi pt ca este in etapa de el cu gandurile lui in care pur si simplu nu imi raspunde la telefon.
eu sunt taur el fecioara, ce parere aveti, o sa mearga?
eu vreau sa ma casatoresc cu el, el ezita.
astept informatii de la cele cu experienta cu fecioarele astea orgolioase si cam egoiste.
NU POT SA-TI SPUN DECAT CA II ESTE FRICA DE CASTORIE.
EU SUNT TAUR EL FECIOARA, SUNTEM IMPREUNA DE 6 ANI, AVEM 2 COPII SI TOT EZITA, ISI CAUTA SCUZE CA NU AVEM BANI,CA NU PUTEM SA NE CASTORIM ASA ORICUM, DAR O SA NE CASTORIM PANA LA URMA.
CONCLUZIA E CA FOARTE TIPICAR SI PERFECTIONIST, IN REST E BARBATUL PERFECT.
garbo002914
Postat pe 15 Iunie 2009 15:03
vreau mai multe detalii cu privire la barbatul fecioara
nykole278
Postat pe 15 Iunie 2009 18:23
Nu am pretentia unui raspuns absolut nepartinitor , dar ma straduiesc ; am avut doi colegi gemeni ; erau complet diferiti din pc de vedere al caracterului; comun era educatia primita. Deci el fecioara, ea leu. O echipa de cercetare in acea tara hulita de toata lumea, America, trebuie sa aiba in componenta obligatoriu 3 persoane : un specialist in studiul materialelor, un biolog si un NEGATIVIST DE PROFESIE. Nu am cum sa spun ca acel "negativiste de profesie era un "fecioara", dar am pretentia sa spun ca se poate confunda. Din pacate la noi ca sa-ti arati admiratia spui "jos palaria" . Mi se pare suparator, jos palaria; adica daca arunci cu palaria de pamant iti arati admiratia si eventual respectul ? de ce nu spunem "imi ridic palaria ? Si tot noi spunem "Gica contra" pentru acest caz de negativism; Gica contra asta n-ar fi al de se aseaza in fund pe trecerea de pietoni ca nu e el de acord cu traversarea pe verde? Fecioara, negativistul de profesie, nu neaparat despica firul in patru, ci isi pune intrebari : de ce ? de ce asa si nu altfel ? Nu spune NU doar din placerea de a fi impotriva tutror, ci datorita intrebarilor ce si le pune. Veti spune : "chiar nepartinire" ? Dar cate exemple putem avea intre cunostintele noastre ca sa putem spune cu oarecare siguranta cat alb si cat negru ? Pot spune ca nu are putere sa accepte greseala cu "decenta" iar faptul ca sufera pt ca a gresit (orgoliu) il face sa fie certaret in loc sa-si recunoasca calm greseala . Si pt ca am vazut si intrebarea : barbat fecioara, sotie leu :
In privinta "leoaicei" : orice lucru, indiferent de valoarea lui, chiar un mic nimic are rang important si iese cu scandal de-l atingi cumva; un lucru chiar de valoarea nu conteaza daca nu este al ei; il ia din locul lui si-l pune orinde, sa nu mai fie eventual vazut . Iata o caractreizare gasita intr-un horoscop :
Este temperamentala si senzuala.Sentimentele ei adesea sint superficiale. In putine cazuri se indragosteste cu adevarat. Ii lipseste putinta daruirii, nu se poate subordona cuiva. Daca o relatie se desfasoara fara griji si prea comod devine lenesa si blazarea ei abia se mai preocupa de a fi activa la pat .Ca urmare adesea se stinge focul pe care l-a trezit in partener.Fara stimularea necesara din partea partenerului dorintele ei se estompeaza.Poate fi fidela celor care o iubesc dar daca aceasta dragoste slabeste se simte indreptatita sa hoinareasca. Este fericita doar cind este in centrul atentiei. Daca cineva nu corespunde asteptarilor ei, nu cauta niciodata vina la ea.Vineaza efectele nu sentimentele autentice.
Cu adevarat tine mortis sa dea vina pe altcineva; nu se analizeaza si nu-si pune intrebari de nu cumva ii revine o parte de vina. iar respectul fata de partener..... Mereu cere sa fie protejata si "inteleasa" . Normal ca nu e 100% adevar pt toate exemplarele, fie fecioara, fie leu. "Estomparea" defectelor tine de educatie, si de gradul de cultura. Scuze pt ce mi-am permis.

garbo000391
Postat pe 15 Iunie 2009 19:57
chiar mai distrat.multumesc.chiar asa,duca-se invartindu-se
ninahgn
Postat pe 16 Iunie 2009 09:15
Da asa este, pacat, ca e f influentzabil, oare ce sa facem? offf
garbo006451
Postat pe 17 Iunie 2009 09:08
Pot spune draga mea ca si al meu la fel se teme de casatorie, numa ca nu avem bebe, in skimb, mi-am dat seama de ce se feresk de casatorie: sa nu fie draga o loterie si-or sa ia tzeapa; Doamne barbatzii astia feciora greu se hotarasc sa se insoare Oare cita rabdare sa mai am pina la anu cind terminam shkolile, desi sunt si yo tot fecioara!
garbo006451
Postat pe 17 Iunie 2009 09:18
Este foarte chibzuit, tzine de bani => ca e f econom si strict cu banii, de itzi da kiar impresia ca e zgircit cu tine, o fire extrem de inkisa, greu skotzi ceva de la el si nu stiu cine ar putea sa aiba atita rabdare cu acest ascendent fecioara, e ushor influentzabil, e bun de casa, dar se insoara f tirziu, nu se grabeste delok, ar putea sal apuce zik in mare si 50 de ani pin so insura, nu stiu cert e ca, yo prin asta trec si am trecut, am suferit enorm pin am intrat pe sub pielea lui si a deskis okii pe mine cam tirziu , abea dupa 1 an jumate sia dat seama cal iubesk enorm si akum ma iubeste si el pe mine si nam cuvinte cit de fericita sunt, cu toate ca si yos fecioara si mai avem inka o luna si facem impreuna 2 ani si necasatoritzi, tot mai vrea sa asteptam sa ne ne grabim, ca navem de ce, cel putzin asa imi zice el!
garbo006451
Postat pe 17 Iunie 2009 09:28
yepy ai perf dreptate ca asa e cum zici, dar e si f askuns, o fire f inkisa si greu skotzi o litera din gura lui
garbo006451
Postat pe 17 Iunie 2009 09:40
Buna,parca m-ai descris pe mine.........:)
magdalena33
Postat pe 18 Iunie 2009 09:45
Da, ai dreptate "kinky" : combinatia fecioara-capricorn e perfecta din toate punctele de vedere.Noi tocmai am implinit 18 ani, el,fecioara, iar eu,capricorn
hagste
Postat pe 25 Iunie 2009 01:53
multi inainte!
da' nu sunteti cam tinerei pentru o concluzie atat de bine definita?
pik_nik
Postat pe 25 Iunie 2009 01:57
Oh, "pik nik", esti mare figura .Am implinit 18 de casatorie !
hagste
Postat pe 25 Iunie 2009 02:01
pai felicitari si ramane cum am stabilit, multi inainte!
visez si eu... visez o viata de familie fericita, in care sa-mi vizitez linistit amantele, stiind ca acasa totul merge bine...
pik_nik
Postat pe 25 Iunie 2009 02:03
Implinirea viselor tale va depinde de abilitatea ta.Eu iti doresc mult succes si o sotie capricorn ! In cazul asta vei uita de necesitatea amantelor.
hagste
Postat pe 25 Iunie 2009 02:07
multumesc, da' am putea ajunge la o intelegere? sa-mi doresti o fecioara. sunt atat de rare in ziua de azi...
pik_nik
Postat pe 25 Iunie 2009 02:09
Bine, "pik nik", m-ai convins : iti doresc sa gasesti o fecioara, asa cum vrei tu, dar una capricorn, asa cum iti spuneam eu.Asta doar ca sa scapi de problema amantelor !
hagste
Postat pe 25 Iunie 2009 02:14
si daca iau amanta capricorn, ma scapa de sotie? nu s-ar putea numa' de soacra?
hai amu' daca tot esti pusa pe fapte bune, poate ne intelegem...
dau si eu o bere
pik_nik
Postat pe 25 Iunie 2009 02:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nepasare 2 De la: Micass 12 Iulie 2009 10:00
Eu Capricorn El Pesti 8 De la: AnkaLuana 20 Iunie 2012 08:47
compatibilitate 6 De la: iza70 24 Februarie 2011 16:15
aer foc pamant apa 1 De la: adiere 28 Februarie 2009 02:16
buna 21 De la: cory_emy 3 Noiembrie 2010 01:55
Setari Cookie-uri