Femeia Varsator

se uita cineva la Pasul Fortunei?
lady_corina
Postat pe 22 August 2009 15:26
Eu am descris zodia prin autobiografie, mai ales ca am o anume varsta cand pot sa fac comparatii, sa cern relatiile indiferent de care sunt si nu am urmarit sa conving pe nimeni si cu atat mai putin sa deranjez cu intentie pe cineva. Cand incep sa scriu gandurile se inghesuie fara discernamant si poate de aceea si textul aduce a oarecare discernamant. nu recitesc si nu retractez astfel pedepsiti-ma cu parerile voastre ca mie orice cuvant adresat imi face bine si chiar si acum inca sunt in stare sa ma perfectionez. O zi buna!
De la: lady_corina, la data 2009-08-21 02:11:04Galina, ma simt obligata sa raspund pentru ca m-ai citat - te rog insa sa te uiti si pe pagina precedenta unde spuneam ca nu tine numai de zodie!!! Nu sunt toti varsatorii perfecti - am si prieteni la care tin foarte mult!
Vreti sa ma convingesti ca numai eu pot fi vinovata de ceea ce s-a intamplat in viata mea, in relatia mea numai pentru ca celalalt era Varsator si Varsatorii nu pot fi decat perfecti???
Nimeni nu e perfect - nici eu nu m-am declarat perfecta!
comarta
Postat pe 22 August 2009 15:27
De la: lady_corina, la data 2009-08-22 15:26:25se uita cineva la Pasul Fortunei?


da :)
astept sa spuna si la mine :)
Blue_Tattoo
Postat pe 22 August 2009 15:27
eu corina, dar l-am pierdut p-ala de ieri..
kyra
Postat pe 22 August 2009 15:27
513.barbatul varsator este amantul perfect.stie sa daruiasca multe clipe de neuitat.este tandru,dar are nevoie de mult spatiu pt atingerea aspiratiilor sale.dc ii dai libertate...e ok!
LILO
Postat pe 22 August 2009 15:28
e acum in reluare ?? ioi!
kyra
Postat pe 22 August 2009 15:30
da, kyrutzo, si eu am pierdut ieri si azi startul - acum e la Rac...
lady_corina
Postat pe 22 August 2009 15:33
galina, nu are nimeni dreptul sa pedepseasca nici macar cu vorba!
lady_corina
Postat pe 22 August 2009 15:34
o fi zis scorpionul?

eh, il gasesc pe net, stiu un forum care le posteaza..
kyra
Postat pe 22 August 2009 15:37
da da ma uit la pasul fortunei
LILO
Postat pe 22 August 2009 15:37
De la: kyra, la data 2009-08-22 15:37:10o fi zis scorpionul?

eh, il gasesc pe net, stiu un forum care le posteaza..


tocmai e la leu, mai bine nu urmaream
posteaza luni pe urania.wordpress sau pe astrologikon
Blue_Tattoo
Postat pe 22 August 2009 15:40
Lilo, m-ai terminat.Iti multumesc!Sa fiti iubite toate asa cum imi doresc eu!
garbo032513
Postat pe 22 August 2009 15:45
Voi ascultati si la ascendent?
Eu, da. Mi se potriveste mai mult.
Blue_Tattoo
Postat pe 22 August 2009 15:47
Dacã e o Vãrsãtoare tipicã, pasiunea nu va fi punctul ei forte. Ea va considera dragostea fizicã destul de plãcutã dacã nu se pune prea mult accent pe ea. Cu alte cuvinte, aceste femei pot reacþiona cu o profundã intensitate n timpul actului sexual, dar dacã preferi ca relaþia sã rãmnã platonicã lungi perioade de timp, e perfect n regulã. S-ar putea ca Vãrsãtoarea sã se teamã n mod inconºtient cã dorinþa simþitã pentru o persoanã i va ngrãdi oarecum spiritul ºi o va mpiedica sã rãmnã fidelã singurei ei iubiri adevãrate, libertatea. Libertatea de a experimenta ºi cerceta ºi libertatea de a-ºi dãrui timpul omenirii. Dar ºi libertatea de a-ºi urma toanele bizare.
Dacã vrei sã-þi construieºti o carierã politicã, ºtiinþificã sau educaþionalã, uraniana e femeia perfectã. N-ai putea nimeri mai bine, cu condiþia sã nu dai peste o Vãrsãtoare cu influenþe opuse n harta ei natalã, care adorã sã ºocheze oamenii mergnd desculþã pe Calea Victoriei sau fumnd trabucuri uriaºe n autobuz. Existã unele Vãrsãtoare absolut scandaloase, dar nativa tipicã e o ncntare n societate. E graþioasã, amabilã, spiritualã, inteligentã ºi extrem de adaptabilã la toate straturile sociale.
.................
sophia1971
Postat pe 22 August 2009 21:55
este fascinanta,distractiva,plina de fantezie dar pot fi si incapatanate
simte o mare nevoie de DRAGOSTE si PRIETENIE
cauta insa partenerul PERFECT si are DIFICULTATI IN A SE HOTARI
va soca intotdeauna cu cercul ei de cunostinte conservatoare
isi doreste un barbat cu care sa se simta cu adevarat femeie
este f.ordonata si harnica
poate fi insa si NERVOASA,CICALITOARE,cheltuitoare,extravaganta in ceea ce priveste confortul personal
NU VA RECUNOASTE NICIODATA ACESTE GRESELI..........................
sophia1971
Postat pe 22 August 2009 22:28
De la: sophia, la data 2008-08-11 00:36:55 Raul, draga, sa-ti spun eu cum este o VARSATOARE:

- SINCERA
-ROMANTICA
-O adevarata FEMEIE...



instinctul animalic nu este pe primul loc,ea idealizeaza dragostea si trebuie sa cuprinda multa GINGASIE
odata trezita in ea este in stare de orice,CREATOARE si PLINA DE FANTEZIE
ISI COPLESESTE PARTENERUL CU GINGASII SI ATENTII
Ea doreste sa iubeasca atat SUFLETUL cat si TRUPUL barbatului
Daca va veti casatori cu Varsatorul nu veti rataci pentru a cauta pe altcineva.................
sophia1971
Postat pe 22 August 2009 22:30
De la: sophia, la data 2008-08-11 00:36:55 Raul, draga, sa-ti spun eu cum este o VARSATOARE:

- SINCERA
-ROMANTICA
-O adevarata FEMEIE...



instinctul animalic nu este pe primul loc,ea idealizeaza dragostea si trebuie sa cuprinda multa GINGASIE
odata trezita in ea este in stare de orice,CREATOARE si PLINA DE FANTEZIE
ISI COPLESESTE PARTENERUL CU GINGASII SI ATENTII
Ea doreste sa iubeasca atat SUFLETUL cat si TRUPUL barbatului
Daca va veti casatori cu Varsatorul nu veti rataci pentru a cauta pe altcineva.......................
sophia1971
Postat pe 22 August 2009 22:30
De la: sophia, la data 2009-08-22 22:30:51
De la: sophia, la data 2008-08-11 00:36:55 Raul, draga, sa-ti spun eu cum este o VARSATOARE:

- SINCERA
-ROMANTICA
-O adevarata FEMEIE...



instinctul animalic nu este pe primul loc,ea idealizeaza dragostea si trebuie sa cuprinda multa GINGASIE
odata trezita in ea este in stare de orice,CREATOARE si PLINA DE FANTEZIE..............
sophia1971
Postat pe 22 August 2009 22:31
ok
garbo025745
Postat pe 25 August 2009 12:12
Snow multumesc pentru lamuriri.Poate imi conving fata sa vorbeasca cu voi.Ar intelege mai repede.Sunt destul de comunicativa pentru un rac.Si incerc sa ma informez continuu ca sa pot vorbi cu ea despre problemele ei.Si mai incerc sa nu gandesc lucrurile din punctul meu de vedere, ci din al ei.Atat cat pot.
Ce probleme ai cu Scorpionu'?Nu-l poti omora dar se mai gasesc si alte solutii .
Fiica mea are un tata Scorpion si l-a invatat s-o adore.Deci poti si tu.
madee
Postat pe 25 August 2009 12:29
pt: madee
e logic si corect sa vezi lucrurile din punctul tau de vedere si in general varsatorii nu prea se tem de varietate, doar ca problema e ca se descurajeaza usor daca li se prezinta prea multe lucruri negative. un lucru bun la ei e ca vor invata intotdeauna din greseli. cu cat li se va intampla mai des sa reuseasca in ciuda obstacolelor cu atat se vor mai ambitiona sa reuseasca pe viitor. si vor invata si sa aiba incredere in propriile forte si sa recunoasca prietenii adevarati de fatarnici. desi adevarul e ca un adevarat varsator creste foarte greu si tenacitatea lui va tinde foarte des sa se transforme in incapatanare... deci rabdare si tiutun...

cat despre scorpionul meu nu-l inteleg si nu cred ca o voi face vreodata. ne cunoastem de cinci ani, suntem impreuna de trei... daca il bag in seama si ma interesez de probleme lui ma indeparteaza, daca il indepartez vine dupa mine precum scaiul. am obosit de strategema asta. cred ca am pierdut sirul datilor cand i-am spus ca vreau sa ne despartim. zice da, si pe urma suna din nou pe cel mai candid ton din lume anuntandu-ma ca el stia ca eu nu vorbesc serios. dupa aia un timp e numai miere, e minunat, imi arunca cate un capat de ata, face asa cate un gest surprinzator, si apoi iar tuleo la adapost. am tot zis ca se va sfarsi, ca va pleca. nu pleaca, nu vrea sa schimbam relatia. de fapt, cam tot timpul am facut cum a vrut el. are si avantajul varstei fiind mai mare decat mine si ma trateaza uneori ca pe un copil nastrusnic. ultima data l-am anuntat solemn ca sunt complet suparata si ca nu mai vreau sa stiu nimic de el, ca i-am sters toate datele de contact si ca nu mai vreau sa vb cu el. am o banuiala ca asteapta sa-mi treaca nervii ca de obicei, desi cel mai des ma gandesc ca ar fi o usurare sa-si ia acul si sa plece. desi m-a ascultat intotdeauna, mi-a dat sfaturi, m-a ajutat cand am avut nevoie, cand a fost vorba de lucrurile importante, a zis ca mine si a facut ca el. nu m-am simtit niciodata atat de singura ca in aceasta relatie. plus ca are o manie cretina de a-mi scoate ochii ca il agata femeile la semafor, isi pastreaza niste conturi pe siteuri de matrimoniale. eu n-am fost nicodata geloasa daca nu mi s-a dat motiv, dar ma enerveaza sa-mi scoti mereu ochii ca sunt femei mai frumoase ca mine si ca se si uita la tine. l-am trimis la ele, rade ca un drac si zice c-a glumit. a venit din spate cu un trecut incarcat, o relatie semnificativa rupta pt ca - spune el, ea l-a inselat - eu m-am abtinut mereu sa discut trecutul. i-am spus mereu ca nu cred ca o imagine reala se obtine doar din povestirile lui. de aceea am si lasat mai mult de la mine si am tot acceptat sicanele ca fiind un fel de test pentru el, numai ca m-am saturat. si daca pana acum nu a gasit in mine femeia pe care o vroia cu greu ma mai convinge cineva ca va gasi.
acum sunt la faza de asteptare si sunt constienta ca in momentul in care va scoate capul sa tatoneze iar terenul - pentru ca il cunosc, macar curiozitatea il va mana sa vada cat de serioasa am fost - nici macar nu stiu cum sa reactionez. primul meu instinct e clar sa-l impusc si dupa aia sa pun intrebari. oricum nu-i stiu nr pe deasupra deci de raspuns daca sunt langa telefon sigur ii voi raspunde.
ma indoiesc insa ca sotul tau este pe departe atat de afurisit. la tipul asta, vechea casnicie a lasat urme adanci. si culmea e ca l-am cunoscut dupa ce casnicia lui s-a terminat, n-am jucat absolut niciun rol indespartirea lui si am fost mereu excesiv de intelegatoare cu faptul ca are obligatii fata de copilul lui. la un moment dat mi-a si spus ca el cam profita de intelegerea mea. m-am ferit mereu de barbatii insurati pentru ca nu-mi place sa fiu vioara a doua, dar se pare ca si divortat tot sotul ei ramane. e de ajuns sa-l sune fosta sotie sau copilul ca sa alerge de oriunde in ajutorul lor. ea are custodia si ca sa vada copilul joaca cum vrea ea, sau cel putin asa zice. si desi tin la el enorm si - uneori ma gandesc in prostia mea - ca si el tine la mine, nu prea cred ca va gasi curajul sa limpezeasca apele. a gasit la mine terenul slab sa-i accept hachitele si desi in ultimile sase luni am creat o distanta si o raceala intre noi care sa pregateasca clar despartirea, el cred ca tot mai spera sa ma razgandesc. eu nu-l vad atat de curajos sa lupte pentru mine si dar il vad atat de fraier sa planga dupa mine cum mi s-a plans si de alte femei din viata lui. tinde sa aiba impresia ca femeile il inseala, dar dupa cum a decurs relatia noastra, eu zic ca atitudinea lui le indeparteaza.
ma rog, cred ca pur si simplu simteam nevoia sa ma descarc, am scris o groaza si nu stiu daca vei avea rabdare sa citesti. desi un sfat poate mi-ar prinde bine...
snowflake
Postat pe 29 August 2009 12:12
Snow scumpo
OOOOOf! Varsatoarea mea de-acasa (care are ascendent in Scorpion!!! si doar 21 de ani) zice ca astia-s buni de amici,sunt interesanti si generosi.Da' apoi sa fuuuuugi acasa la tine.
Ce te atrage la el? Ce vrei de la el? Care a fost "contractul" vostru initial? Se poate el renegocia? Il poti baga la colt pentru o discutie serioasa?Un scorpion inselat nu se comporta asa cum spui.Ma gandesc de doua zile la tine.Mai vorbim.
Doar (inca) o intrebare: daca ar fi sa te iubesti SI pe tine "enorm",cu responsabilitate, care ar fi alegerea cea mai corecta pe care ar trebui s-o faci?
madee
Postat pe 1 Septembrie 2009 14:05
De la: snowflake, la data 2009-08-29 12:12:34pt: madee
e logic si corect sa vezi lucrurile din punctul tau de vedere si in general varsatorii nu prea se tem de varietate, doar ca problema e ca se descurajeaza usor daca li se prezinta prea multe lucruri negative. un lucru bun la ei e ca vor invata intotdeauna din greseli. cu cat li se va intampla mai des sa reuseasca in ciuda obstacolelor cu atat se vor mai ambitiona sa reuseasca pe viitor. si vor invata si sa aiba incredere in propriile forte si sa recunoasca prietenii adevarati de fatarnici. desi adevarul e ca un adevarat varsator creste foarte greu si tenacitatea lui va tinde foarte des sa se transforme in incapatanare... deci rabdare si tiutun...

cat despre scorpionul meu nu-l inteleg si nu cred ca o voi face vreodata. ne cunoastem de cinci ani, suntem impreuna de trei... daca il bag in seama si ma interesez de probleme lui ma indeparteaza, daca il indepartez vine dupa mine precum scaiul. am obosit de strategema asta. cred ca am pierdut sirul datilor cand i-am spus ca vreau sa ne despartim. zice da, si pe urma suna din nou pe cel mai candid ton din lume anuntandu-ma ca el stia ca eu nu vorbesc serios. dupa aia un timp e numai miere, e minunat, imi arunca cate un capat de ata, face asa cate un gest surprinzator, si apoi iar tuleo la adapost. am tot zis ca se va sfarsi, ca va pleca. nu pleaca, nu vrea sa schimbam relatia. de fapt, cam tot timpul am facut cum a vrut el. are si avantajul varstei fiind mai mare decat mine si ma trateaza uneori ca pe un copil nastrusnic. ultima data l-am anuntat solemn ca sunt complet suparata si ca nu mai vreau sa stiu nimic de el, ca i-am sters toate datele de contact si ca nu mai vreau sa vb cu el. am o banuiala ca asteapta sa-mi treaca nervii ca de obicei, desi cel mai des ma gandesc ca ar fi o usurare sa-si ia acul si sa plece. desi m-a ascultat intotdeauna, mi-a dat sfaturi, m-a ajutat cand am avut nevoie, cand a fost vorba de lucrurile importante, a zis ca mine si a facut ca el. nu m-am simtit niciodata atat de singura ca in aceasta relatie. plus ca are o manie cretina de a-mi scoate ochii ca il agata femeile la semafor, isi pastreaza niste conturi pe siteuri de matrimoniale. eu n-am fost nicodata geloasa daca nu mi s-a dat motiv, dar ma enerveaza sa-mi scoti mereu ochii ca sunt femei mai frumoase ca mine si ca se si uita la tine. l-am trimis la ele, rade ca un drac si zice c-a glumit. a venit din spate cu un trecut incarcat, o relatie semnificativa rupta pt ca - spune el, ea l-a inselat - eu m-am abtinut mereu sa discut trecutul. i-am spus mereu ca nu cred ca o imagine reala se obtine doar din povestirile lui. de aceea am si lasat mai mult de la mine si am tot acceptat sicanele ca fiind un fel de test pentru el, numai ca m-am saturat. si daca pana acum nu a gasit in mine femeia pe care o vroia cu greu ma mai convinge cineva ca va gasi.
acum sunt la faza de asteptare si sunt constienta ca in momentul in care va scoate capul sa tatoneze iar terenul - pentru ca il cunosc, macar curiozitatea il va mana sa vada cat de serioasa am fost - nici macar nu stiu cum sa reactionez. primul meu instinct e clar sa-l impusc si dupa aia sa pun intrebari. oricum nu-i stiu nr pe deasupra deci de raspuns daca sunt langa telefon sigur ii voi raspunde.
ma indoiesc insa ca sotul tau este pe departe atat de afurisit. la tipul asta, vechea casnicie a lasat urme adanci. si culmea e ca l-am cunoscut dupa ce casnicia lui s-a terminat, n-am jucat absolut niciun rol indespartirea lui si am fost mereu excesiv de intelegatoare cu faptul ca are obligatii fata de copilul lui. la un moment dat mi-a si spus ca el cam profita de intelegerea mea. m-am ferit mereu de barbatii insurati pentru ca nu-mi place sa fiu vioara a doua, dar se pare ca si divortat tot sotul ei ramane. e de ajuns sa-l sune fosta sotie sau copilul ca sa alerge de oriunde in ajutorul lor. ea are custodia si ca sa vada copilul joaca cum vrea ea, sau cel putin asa zice. si desi tin la el enorm si - uneori ma gandesc in prostia mea - ca si el tine la mine, nu prea cred ca va gasi curajul sa limpezeasca apele. a gasit la mine terenul slab sa-i accept hachitele si desi in ultimile sase luni am creat o distanta si o raceala intre noi care sa pregateasca clar despartirea, el cred ca tot mai spera sa ma razgandesc. eu nu-l vad atat de curajos sa lupte pentru mine si dar il vad atat de fraier sa planga dupa mine cum mi s-a plans si de alte femei din viata lui. tinde sa aiba impresia ca femeile il inseala, dar dupa cum a decurs relatia noastra, eu zic ca atitudinea lui le indeparteaza.
ma rog, cred ca pur si simplu simteam nevoia sa ma descarc, am scris o groaza si nu stiu daca vei avea rabdare sa citesti. desi un sfat poate mi-ar prinde bine...
mdaaaaaa,si eu sunt varsator,iar el scorpionsingura diferenta e ca nu a fost insurat inainte sa fie cu mine,dar tot asa,a avut o relatie si sustine ca s-a despartit de ea ca l-a inselat...ma rog,nu asta e important.ideea e ca m-am prins si eu in ocul asta care ma consuma nervos si psihic.partea proasta e ca am ajuns sa-l iubesc si sa pun la suflet cam tot ce face si ce spune.are un stil de-a face dupa cum il taie capul care ma scoate din minti.incearca sa ma manipuleze,si sa ma domine.bineinteles,nu-i permit,iar asta il scoate pe el din minti.sunt niste oameni foarte framantati(se framanta singuri),foarte suspiciosi(n-au incredere nici in mama lor),foarte rai(niciodata cu rea intentie ),foarte egoisti(mereu pt binele tau),si lista poate continua...de cate ori am pus punct,s-a intors imblanzit(aparent),si niciodata nu a putut renunta la mine.cred ca totusi cea mai buna solutie ar fi sa-l impusc in cap,dar nu-mi permite legea...cred ca daca vrei sa scapi de un scorpion trebuie sa-l umilesti,sa-i darami increderea in sine,sa fii foarte rece si schimbatoare(asta ar tb sa ne fie la indemana ) daca nici asta nu merge,poti incerca sa-i mituiesti pe politistii care o sa-l gaseasca cu o gaura in cap
gyulya
Postat pe 11 Septembrie 2009 18:10
am avut o relatie cu unul.toate bune si frumoase vreun an....apoi apare fosta care ma ia la intrebari cine sunt....el zice ca e doar o prietena si atat....dar si acum,dupa 3 ani iese cu ea....intre timp eu i-am facut toate mofturile,cadouri scumpe,atentie maxima si el de 2 ani nici nu ma atinge...ce sa mai zic...egoist,incapatanat,orgolios...la inceput e tot ce-ti doresti....si nu ai cu cine discuta....faci cum vrei!-asta e raspunsul pe care il da....mare atentie, parerea mea!
garbo112
Postat pe 3 Octombrie 2009 22:53
De la: garbo112, la data 2009-10-03 22:53:14am avut o relatie cu unul.toate bune si frumoase vreun an....apoi apare fosta care ma ia la intrebari cine sunt....el zice ca e doar o prietena si atat....dar si acum,dupa 3 ani iese cu ea....intre timp eu i-am facut toate mofturile,cadouri scumpe,atentie maxima si el de 2 ani nici nu ma atinge...ce sa mai zic...egoist,incapatanat,orgolios...la inceput e tot ce-ti doresti....si nu ai cu cine discuta....faci cum vrei!-asta e raspunsul pe care il da....mare atentie, parerea mea!


e vorba de un varsator
garbo112
Postat pe 3 Octombrie 2009 22:56
este adevarat 100%
dansotir_yahoo_com
Postat pe 4 Octombrie 2009 07:39
giulia, in principiu ai dreptate, dar cat crezi ca ai suporta acest joc? detasarea, umilirea, lipsa tandretii? (varsatorii nu sunt atat de detasati cu fiinta iubita... sau eu nu sunt...)
eu am incercat jocul lui. iti consuma nervii, te lasa goala pe dinauntru, iar el se va hrani mereu din schimbarile tale, il vor face sa creada ca te domina numai pentru ca simti nevoia sa schimbi ceva.
si da, ai dreptate, cred mereu ca tot ce fac este pentru binele celorlalti, dar de cele mai multe ori binele coumn este de fapt binele lor. si cred cu tarie in ceea ce fac si sunt foarte credibili din cauza asta. si cea mai odioasa minciuna va fi pentru el 60% adevar...
ce-ti trebuie sa reusesti cu el? rabdare si foarte multa rutina..
eu nu l-am impuscat, dar nici nu ma mai intereseaza. am obosit sa-i mau suport hachitele si jocurile... vreau liniste si pace. sunt lucruri mai importante pe lumea asta decat prostiile din capul unui barbat inselat. si eu am fost inselata la randul meu de mai multe ori inainte sa-l cunosc pe el, si am invatat ca fie mergi mai departe, fie stai si suspectezi pe toata lumea si nu te apropii de nimeni... deocamdata sunt la varianta de mijloc: ma apropii, dar suspectez... studiez terenul si pe urma decid daca e cazul sau nu...
snowflake
Postat pe 4 Octombrie 2009 14:49
Nu pierd nici o emisiune cu Urania si daca nu o prind vineri atunci sigur sambata sunt ochi si urechi! Dar eu urmaresc mai multe "horoscoape" si ma amuz pentru ca uneori parca se refera numai la mine, atat sunt de aproape de adevar. cat priveste "Urania" e o experta foarte pregatita si nu numai in acest domeniu. Efectiv sunt multumita de ceea ce spune despre varsatori. Eu stiu sa discern numai ceea ce mi se poate intampla mie pentru ca imi cunosc trecutul si posibilitatile de realizare in viitorul apropiat cat si mai la general. Dar totusi iau astrologia ca pe un divertisment pentru ca nu imi schimb directia numai dupa ce se spune la o anumita emisiune de acest fel. Mai urmaresc si pentru alte persoane care le cunosc si, coincidenta sau chiar exactitate, ca sa zic asa, multe prevederi se realizeaza pe parcurs. Totusi, avand in vedere ca sunt 12 zodii iar noi o infinitate de cetateni cu probleme asemanatoare la general, e normal sa se si potriveasca unele prevederi. Putem sau nu sa tinem seama de astre, viitorul nostru e legat de ceea ce am facut in trecut si mai ales de posibilitatile reale. In concluzie, credeti dar urmati-va viata asa cum ati conceput-o si cum ganditi ca e normal sa se desfasoare.
De la: lady_corina, la data 2009-08-22 15:26:25se uita cineva la Pasul Fortunei?
comarta
Postat pe 4 Octombrie 2009 15:21
sunte-m la fel si sotul meu e scorpion si eu varsator si avem aceleas probleme.Dar lasa ca o sa fie bine noi suntem firi obtimiste!
corina_carmen26
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:06
De la: corina_carmen26, la data 2009-10-04 23:06:40sunte-m la fel si sotul meu e scorpion si eu varsator si avem aceleas probleme.


Da, se vad problemele.. sunte-ti la fel.. nu ati reusit sa lecturati manualul de gramatica?
anakin
Postat pe 4 Octombrie 2009 23:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femeia scorpion 6 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:21
Despre zodia FECIOAREI ? 92 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:24
zodia martisor! 3 De la: mulan 1 Martie 2010 16:19
Ajutati-ma, eu taur 27 aprilie( 23), el capricorn 29 decembrie (24 ani) 18 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 10:10
despre barbatii nascuti in zodia gemenilor 4 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 13:08
Setari Cookie-uri