Nu avem pe nimeni in zodia Berbecului??????????

dolcegreta
Postat pe 15 Mai 2009 09:37
Te multumesti cu un Leu?
Romeo_Ex
Postat pe 15 Mai 2009 10:01
sincer as prefera berbecul....
dolcegreta
Postat pe 15 Mai 2009 22:56
Horoscop amuzant :

BERBEC

Semn de foc: scanteie
Trasatura principala: impetuozitatea.
Fraza favorita: primul!
Berbecul nu stie niciodata ce va face. De asta, atunci cand merge,
merge cu capul inainte. Astfel, daca ajunge la linia de finis in
acelasi timp cu altcineva, va putea spune: "Primul!".
Atunci cand trebuie sa treaca la actiune, nu sta prea mult pe ganduri.
Se arunca de la trambulina si, pe la jumatate, descopera ca in piscina
nu mai e apa. Cuvantul esec nu exista insa in vocabularul sau si va
incerca sa-si "dreaga" imaginea prin cinism. Va spune: "Poate acum
schimbati apa! Ca e mizerie in piscina!".
blanca
Postat pe 14 Iunie 2009 08:16
eu sunt berbec
ce te intereseaza?
garbo008166
Postat pe 20 Iunie 2009 10:51
Ma intereseaza mai multe despre un barabat berbec care azi imi zice o suta de cuvinte frumoase si a doua zi daca se oboseste sa-mi dea un semn de viata...........
dolcegreta
Postat pe 6 Iulie 2009 14:27
asteapta-ti randul, domnisoara egoista! si altele vor sa auda cuvinte frumoase!
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 15:49
poftim, da' sa nu te indragostesti de mine. um merci e suficient
"Specialist" n dragostea la prima vedere, barbatul Berbec se ndragosteste imediat si nu accepta nici refuzul, nici taraganarea. Imagineaza pe loc mii de proiecte n care o va include neaparat si pe aleasa inimii din momentul respectiv. Si o face cu sinceritate.

Cine iese cu un Berbec nu prea stie unde va ateriza pna la urma. Aleasa inimii poate trai toate bucuriile pe care si le doreste, cteodata chiar ceva mai mult. Satisfactiile alaturi de barbatul Berbec sunt numeroase, desi uneori viata alaturi de el pare a semana cu un joc de popice n care n loc de bile se folosesc grenade. Prinsa n acest vrtej n care totul se petrece cu o suta de km la ora, partenera se poate simti coplesita si are nevoie de o buna conditie fizica pentru a nu se simti de-a dreptul epuizata.

Din pacate, pasiunea d-lui Berbec se consuma destul de rapid, transformndu-se n scurt timp n cenusa. Apoi se ndragosteste din nou. Barbatul Berbec nu se teme sa se casatoreasca de tnar. O va face, chiar... de mai multe ori, daca e nevoie!

Pradoxal, dincolo de aparenta lui zgomotoasa, dominanta si impunatoare, barbatul Berbec are o sensibilitate greu de sesizat, parnd a cauta n partenera imaginea mamei ocrotitoare. Cine va reusi sa atinga aceasta coarda sensibila, i va cuceri inima.

pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 15:52
D-lui Berbec i plac femeile independente si spirituale, care i flateaza ego-ul. Atentie, nsa! Dozeaza cu grija laudele, pentru ca, daca exagerezi, s-ar putea sa obtii efectul contrar celui scontat.

Asadar, ncearca sa fii mereu dinamica, entuziasta si directa. Barbatul Berbec adora sa cucereasca. Lasa-l sa-ti faca curte, sa se straduiasca un timp pna sa obtina prima ntlnire. Daca el ntrzie, nsa, n a face primul pas (ceea ce e greu de crezut), invita-l tu sa te nsoteasca la un pahar, dupa lucru. Pentru aceasta ocazie, mbraca-te cu cei mai strmti jeansi din garderoba ta si lasa deschisi ct mai multi nasturi de la bluza. Mngie-l n treacat pe cap sau pe fata, atinge-i fugitiv buzele sau urechea cu mna. Nu ncerca nsa sa-l duci de nas: daca nu vrei sa te culci cu el, mai bine rami acasa, n fata televizorului. Daca totusi te-ai hotart sa iesi cu el, e bine sa ai la tine mijloace contraceptive. S-ar putea sa aiba si el, dar nu e foarte sigur ca-si va mai aminti de asta n vltoarea evenimentelor.

Din punct de vedere sexual, barbatul Berbec este entuziast si direct, uneori chiar prea direct. Este un tip care aduce cu sine energia, deci tie iti va reveni sarcina de a-l aproviziona cu fantezie si imaginatie. Fii afectuoasa, prevenitoare si toleranta. Daca ncearca sa te supuna, raceste-te, retrage-te n carapacea ta. Chiar daca barbatul Berbec are veleitati de sef, n realitate si doreste mai degraba o femeie pe care sa o respecte, dect una care sa-i cada la picioare.

Daca esti gata sa mblnzesti pe cineva care trebuie convins sa accepte egalitatea n cuplu, mergi nainte si probabil ca drumul te va duce catre o mare dragoste.

pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 15:53
Semnat :astrologul de serviciu ...
blanca
Postat pe 6 Iulie 2009 16:06
exact, da' nu mai tot repet asta, ca doar mi-am castigat pe merit reputatia, nu?
(sper ca nu se indoieste nimeni de faptul ca textele... intamplator nu-mi apartin, da' le stiu si eu exact asa!)
pik_nik
Postat pe 6 Iulie 2009 16:11
merci de raspuns dar tot asa o tinem dee vre-o 6 luni una calda una rece ma intreb pana cand......
dolcegreta
Postat pe 7 Iulie 2009 16:45
pana il faci mielusel.
sau pana treci pe la mine si-l facem la loc, incornorat
pik_nik
Postat pe 7 Iulie 2009 16:47
Nu prea vad eu sa-l fac mielusel sau cel putin cand zic ca a devenit mielusel ,,,,,,,,,,,se intampla ceva si
Cat despre a doua propunere...... ...nu prea cred ,prefer sa vad daca reusesc ceva cu berebecutul meu
dolcegreta
Postat pe 9 Iulie 2009 11:23
BERBECUTI MEI FRUMOSI..ADOR DOI BERBECUTI.. ..si sint sinceri dar duri uneori..
AGAPI_MOU
Postat pe 13 August 2009 20:53
eu sunt''berbec'' nascuta pe 21 martie............
ally_sbb
Postat pe 16 August 2009 14:42
mie imi plac femeile berbec pt cochetareala lor..au simtul modei in ele..
AGAPI_MOU
Postat pe 17 August 2009 22:01
si eu sunt in zodia berbecului si ma simt excelenttttttt ...si mai am si ascendentul in scorpion ...sa nu mai zic ca sunt in anul dragonului de foc ...o combinatie supercool ..sa-mi traiasca mama ca a stiut cand sa ma aduca pe lume
andora
Postat pe 5 Octombrie 2009 23:01
si cum te descurci cu cornitzele?
pik_nik
Postat pe 5 Octombrie 2009 23:02
De la: AGAPI_MOU, la data 2009-08-13 20:53:06BERBECUTI MEI FRUMOSI..ADOR DOI BERBECUTI..
...asa e! daaa...oare....de ce sunt duri berbecutii agai mou??
fleur_de_lis
Postat pe 5 Octombrie 2009 23:05
Si eu sunt berbec...mare lucru,dom'le! Are vreo importanta daca am ascendentul in sagetator?
Eternity
Postat pe 6 Octombrie 2009 18:54
pai...ar avea...pe langa faptul ca urasti monotonia, viata ta de zi cu zi este foarte interesanta, plina de actiune si adrenalina, fara sa obosesti sau sa ii stresezi pe cei din jur...ba, din contra, le dai si lor bunadispozitie, dorindu-te mereu printre ei!!!...de ambitie nici nu mai zic! e la maxim incapatanarea tipic berbecilor, uneori enervanta pentru ceilalti, este transformata de ascendentul in scorpion intr-o diplomatie inteligenta, dar sarcastica uneori....ar fi multe de spus, dar nu ar avea rost sa plictisesc...
andora
Postat pe 7 Octombrie 2009 17:11
De la: Hariclea, la data 2009-10-06 18:54:38Si eu sunt berbec...mare lucru,dom'le! Are vreo importanta daca am ascendentul in sagetator?



La nativul cu Ascendent in Sagetator, dorinta de a-si pune mereu fortele la incercare este si mai mare decat la nativul din zodia Sagetatorului. Nativul cu Ascendent in Sagetator este increzator in fortele sale, entuziast si energic, capabil sa ii mobilizeze pe cei din jur.

In general este echilibrat, lipsit de prejudecati si are o gandire sanatoasa. Pe de alta parte, tendinta de a se repezi cu capul nainte, fara sa stea prea mult pe gnduri, l poate mpiedica uneori sa si fructifice la maximum calitatile.

Pentru nativul cu Ascendent in Sagetator, provocarile intelectuale sunt foarte importante, att in activitatea profesionala ct si in relatiile personale. In plan sentimental, nativul cu Ascendent in Sagetator este pasional si are un apetit sexual debordant.

Nativul cu Ascendent in Sagetator se plictiseste repede atunci cnd ii lipsesc provocarile. Este chiar predispus la depresii, din care cu greu reuseste sa iasa.

pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 17:14
ia zi'ne si de ascendentul in leu?? poti?
fleur_de_lis
Postat pe 7 Octombrie 2009 17:16
imda...se pare k ...am ramas si cu cererea asta, a mea proprie, ce sa fac??....
fleur_de_lis
Postat pe 7 Octombrie 2009 17:24
Nativul cu Ascendent in Leu este in general foarte ordonat si are talent de bun organizator, dar are tendinta de a fi condescendent sau chiar arogant. Isi doreste att de mult sa reuseasca in viata inct ajunge sa neglijeze toate celelalte aspecte ale vietii in favoarea realizarii profesionale.

Nativul cu Ascendent in Leu isi doreste in primul rnd un statut social ct mai inalt, att pentru el ct si pentru cei apropiati. Reusita materiala nu il intereseaza dect in masura n care ii aduce si recunoasterea valorii sale ca profesionist si ca om.

Din punctul de vedere al sanatatii, nativul cu Ascendent in Leu este predispus la probleme cu coloana vertebrala si dureri in zona cervicala.

De regula, nativul cu Ascendent in Leu este echilibrat si sigur pe sine. Este dinamic si are o rezistenta psihica deosebita.

pik_nik
Postat pe 7 Octombrie 2009 17:24
immmm,....da ce stupoaree....ce sa vezi! I'm so, so, incredible touched.......
fleur_de_lis
Postat pe 7 Octombrie 2009 17:26
piiiiiiiiiiic, da asa zice lumea..insa io crez azcendentu meu ii rac....
fleur_de_lis
Postat pe 7 Octombrie 2009 17:32
Multumesc,Pik nik! ...na ca am aflat in cele din urma,ce-i drept asa este.
Eternity
Postat pe 7 Octombrie 2009 18:49
De la: pik_nik, la data 2009-10-07 17:14:14
De la: Hariclea, la data 2009-10-06 18:54:38Si eu sunt berbec...mare lucru,dom'le! Are vreo importanta daca am ascendentul in sagetator?



La nativul cu Ascendent in Sagetator, dorinta de a-si pune mereu fortele la incercare este si mai mare decat la nativul din zodia Sagetatorului. Nativul cu Ascendent in Sagetator este increzator in fortele sale, entuziast si energic, capabil sa ii mobilizeze pe cei din jur.

In general este echilibrat, lipsit de prejudecati si are o gandire sanatoasa. Pe de alta parte, tendinta de a se repezi cu capul nainte, fara sa stea prea mult pe gnduri, l poate mpiedica uneori sa si fructifice la maximum calitatile.

Pentru nativul cu Ascendent in Sagetator, provocarile intelectuale sunt foarte importante, att in activitatea profesionala ct si in relatiile personale. In plan sentimental, nativul cu Ascendent in Sagetator este pasional si are un apetit sexual debordant.

Nativul cu Ascendent in Sagetator se plictiseste repede atunci cnd ii lipsesc provocarile. Este chiar predispus la depresii, din care cu greu reuseste sa iasa.



wowwwwwwwww!!!!!!!!!! e totul adevarat ...la partea cu depresia inca nu am ajuns....o las pe cand voi iesi la pensie
andora
Postat pe 8 Octombrie 2009 21:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Barbatul varsator !! 16 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:30
cum poti schimba mentalitati? 29 De la: garbo027119 25 Decembrie 2009 17:53
Gesturi care ne tradeaza 27 De la: garbo090549 30 Decembrie 2009 18:05
HOROSCOP COMPLET-toate zodiile 3 De la: garbo_493614 14 Octombrie 2019 15:05
Horoscopul chinezesc 63 De la: garbo_493614 17 Octombrie 2018 13:54
Setari Cookie-uri