zodiac feminin pe anul 2010-zodia peste

Nativii acestei zodii sunt imprevizibili si uneori pusi pe harta, atitudine ce vine cumva in contradictie cu capacitatea lor intelectuala incredibila. Pestii se caracterizeaza in egala masura prin agilitate si rapiditate in reactii, de unde ideea preconceputa ca nativii acestei zodii ar fi in fapt niste persoane impulsive si puse mereu pe harta. Exista si cateva calitati pentru care Pestii sunt invidiati de celelalte zodii: spontaneitate, o minte ascutita si capacitatea incredibila de a realiza un echilibru aproape perfect intre minte si corp, intre ratiune si suflet.

Ca si Varsatorii si Sagetatorii, Pestii sunt deschisi la tot ce este nou, gata oricand sa-si depaseasca limitele si sa-si duca visele dincolo de granitele imaginatiei. Pe de alta parte, nativii acestei zodii sunt extrem de amabili, prietenosi si gata sa se sacrifice pentru semenii lor. Se ataseaza destul de greu de cineva, insa in momentul in care ai reusit sa le castigi increderea se dovedesc a fi niste prieteni de incredere. Provocarile si cursele contra-cronometru ii fac sa devina iritabili si negativisti.

Anul 2010 va aduce schimbari importante in viata ta, unele bune, altele mai putin favorabile iar succesele rasunatoare se vor imbina cu probleme neasteptate aparute la locul de munca. Un aspect mai putin placut ce tine de temperamentul usor inflamabil al Pestilor este faptul ca intra foarte usor in panica si devin agitati atunci cand constata ca lucrurile nu merg intocmai cum si-ar fi dorit ei.

Bani si cariera

Prima jumatate a anului pare a fi una destul de buna pentru Pesti pe plan financiar. Dezvoltare profesionala, beneficii materiale si satisfactia personala pe plan sentimental si social sunt trei dintre obiectivele pe care Pestii le vor urmari constant pe parcursul anului 2010. Tot in primele luni ale anului este posibil sa intreprinzi o calatorie de afaceri intr-o tara indepartata, prin urmare ar trebui sa profiti din plin de toate oportunitatile pe care aceasta iesire ti le ofera. Daca primele luni ale anului se anunta a fi destul de bune, ultima parte a lui 2010 va fi undeva sub medie in ceea ce priveste realizarile profesionale: o serie de nepotriviri de situatie in activitatile pe care urmeaza sa le intreprinzi alaturi de partenerii de afaceri s-ar putea sa-ti dea ceva bataie de cap din iulie pana in decembrie.

Micile probleme materiale aparute tot in aceasta perioada s-ar putea sa te determine sa-ti schimbi putin stilul de viata: indemanarea ta de a face profit din aoroape orice va avea de suferit in timp ce cheltuieli neprevazute isi vor face loc in bugetul tau. Salvarea ar putea sta in deciziile pe care le vei lua in perioada ce precede acest moment mai nefast iar o alta sansa de a reveni pe linia de plutire ar putea aparea abia in ultimele doua luni ale anului. Evident, situatia nu va fi chiar atat de sumbra pe cat pare: finalul de an te va gasi energica si pusa pe fapte mari, iar proiectele pe care le vei incepe in lunile octombrie - decembrie 2010 au mari sanse sa dea roade oadata cu trecerea in anul 2011.

Familie

Daca din punct de vedere profesional si financiar lucrurile sunt destul de fluctuante, in sanul familiei vei gasi linsitea si echilibrul de care ai nevoie. Daca ai copii, vei descoperi ca acestia nu vor ezita sa-ti ceara sfatul in micile probleme specifice varstei, iar acest lucru va consolida si mai mult realtia voastra bazata pe comunicare si respect. Daca tu si partenerul tau aveti in plan sa va uniti destinele, anul 2010 iti ofera cele mai incurajatoare perspective pentru a pune in practica aceasta decizie. In ultimele trei luni ale anului s-ar putea sa apara mici neintelegeri intre tine si partenerul de viata cauzate de motive aparent banale, pe care nu trebuie totusi sa le neglijati. Incearca sa-ti controlezi accesele de furie si totul va fi bine!

Sanatate

In prima jumatate a anului nu te vei confrunta cu niciun fel de probleme de sanatate, dar asta nu inseamna sa nu te pazesti de excese! In ultimele patru luni durerile de spate sau de stomac si cateva viroze trecatoare iti vor da ceva bataie de cap insa totul e bine cand se termina cu bine!

Dragoste si sex

Dupa un an destul de instabil din punct de vedere sentimental (si ma refer la 2009) vei avea in sfarsit parte de echilibrul mult-visat! De vina a fost aura aducatoare de constrangeri a planetei Saturn, care a vrut sa vada cat de rabdatoare si hotarata esti atunci cand iubesti, testandu-ti toate relatiile. Lasa in urma amintirile neplacute pentru ca in cele din urma soarele va rasari si pe strada ta!

Dupa mai multe neintelegeri cu partenerul de viata, in 2010 vei simti in sfarsit ca lucrurile incep sa intre pe fagasul normal. Fie ca este vorba de o relatie noua, fie ca vei simti din nou flururi in stomac cand il vezi pe el (mereu langa tine de cativa ani buni!), viata ta sentimentala va reintra sub semnul stabilitatii. Relatia ta a trecut testul de rezistenta la finalul lui 2009? Atunci in 2010 va fi mai puternica si mai stabila ca niciodata!

Daca esti singura, inceputul lui 2010 iti va deschide ochii asupra transformarilor prin care ai trecut in ultima perioada: mai sigura pe tine, mai independenta, mai optimista! Esti gata de atac si nu mai esti dispusa sa lasi niciun esec sentimental sa te demobilizeze. Lunile de vara iti aduc promisiunea unei mari iubiri iar lucrurile vor evolua atat de repede incat nu excludem posibilitatea unei casatorii!

Predictii karmice

Pe toata perioada lui 2010 vei oscila intre iubire de sine si respect fata de ceilalti, iar aceasta incapacitate de a te situa aproape de mijlocul drumului "eu-societate" iti va influenta nefast multe dintre deciziile pe care urmeaza sa le iei. Romantism, placere, creativitate, o relatie calda cu familia - acestea sunt cateva dintre micile bucurii ale anului 2010. Pe plan social nu vei rata ocazia de a-ti extinde cercul de cunostinte, vei participa la evenimente mondene, vei incheia afaceri si-ti vei proiecta in detaliu viitorul (cel putin pentru urmatorul an). Cu alte cuvinte, relatiile cu societatea iti vor aduce numai satisfactii insa ai grija sa nu cazi in capcana infatuarii pentru ca risti sa-i gonesti de langa tine pe toti cei pe care ti i-ai fi dorit aproape. Daca in schimb vei da dovada de generozitate si delicatete, anul 2010 se va dovedi unul extrem de norocos pentru tine.
alexxandra
Postat pe 19 Aprilie 2010 06:27
primul zodiac a fost cel vedic.


acum vorbim despre predictiile zodiacului chinezesc,la care se calculeaza mai intai in ce animal te incadrezi,dupa datele personale.dupa cum stiti suntem in anul tigrului(2010)

pt cei care fac parte din zodia pestelui-zodia tigruEste anul tau, asa ca ai toate motivele sa te bucuri ca esti in centrul atentiei!


Mai mult, asa cum am vazut pana acum, zodia ta ii poate influenta si pe cei din jur, prin umare fii un Tigrut cuminte si generos si da tot ce e mai bun din tine! Pe de alta parte nu te astepta ca absolut toate lucrurile sa mearga struna doar pentru te-ai nascut in aceasta zodie. Da, esti mai norocoasa decat ceilalti! Da, iti place sa-ti ausmi riscuri. Esti energica si curajoasa si impui respect. Dar orice dar de la natura, daca nu este valorificat, devine inutil, prin urmare nu este suficient doar sa ai incredere in tine ci sa faci demersuri concrete pentru a-ti atinge obiectivele. Esti tentata sa te arunci cu ferocitate in lupta dar ai grija sa nu te supraestimezi pentru ca si infrangerea ar putea fi pe masura ambitiei tale! Trebuie doar sa fii atenta la detalii, sa-ti apreciezi corect fortele si sa nu-ti subestimezi adversarii si te vei bucura pe deplin de succesul dorit!

Cariera

Calitatile de leader, ambitia si carisma de care dai dovada reprezinta tot atatea premise pentru un presarat cu satisfactii profesionale. Vei vedea asadar ca ideile tale se vor bucura de un succes mult mai mare ca in anii precedenti, lucru care te va motiva sa iei initiativa mai des. E bine sa ti se ceara parerea si sa fii tratat ca un sef, nu-i asa? Singura problema ar putea veni din directia "adimratorilor" tai: a se intelege de aici acele persoane care nu prea te au la inima si te invidiaza pentru realizarile tale. Cel putin colegii de birou vor gasi o multime de motive sa te barfeasca si sa se indoiasca de calitatile tale. Treci peste toate aceste mici inconveniente si focuseaza-te pe propria persoana: fii vigilenta, iar atunci cand trebuie sa ceri o parere ar fi de preferat sa apelezi la superiori decat de la colegi. Anul acesta iti va oferi cateva oportunitati profesionale pe care nu trebuie sa le ratezi, insa ai nevoie de perseverenta si de imaginatie pentru a reusi pe pan profesional. Ai totusi grija ca mandria si orgoliul sa nu-ti afecteze parcursul profesional.

Relatii

Ai o agenda plina pe 2010 : intalniri cu prietenii, evenimente de la care nu poti lipsi, intalniri de afaceri dar si amoroase. In fond, in ciuda firii tale autoritare, esti o romantica incurabila, aflata in cautarea dragostei. Romantismul pluteste in aer si sunt mari sanse sa-ti gasesti sufletul pereche anul acesta si, de ce nu, sa te casatoresti. Caminul si familia vor juca un rol important pentru tine in acest an si vei avea ocazia sa traiesti momente deosebite alaturi de cei dragi. Daca esti singura, te vei axa in acest an pe aspecte ce tin de echilibrul tau interior si de dezvoltarea personala. Este totusi posibil ca in lunile de primavara sa intalnesti o persoana de sex opus care sa ajunga sa joace un rol important in viata ta.

Sanatate

Este posibil ca Tigrii sa resimta efectele muncii epuizante din timpul anului fara macar sa realizeze ca s-au suprasolicitat. Nu neglija asadar problemele de sanatate (fie ele si minore) si fa-ti timp pentru exercitii fizice periodice. Nu mai pierde noptile, fa-ti timp sa dormi si incearca sa-ti impui un stil de viata echilibrat. Stim ca iubesti provocarile, insa nu ar fi rau sa-ti stabilesti din vreme prioritatile, sa stabilesti pentru ce merita sa lupti si, eventual, sa-ti menajezi fortele pentru confruntari mult mai importante. Daca abuzezi prea mult de energia ta creatoare uitand sa-ti menjezi fortele este posibil ca in timp sa te lovesti de probleme de sanatate cauzate in primul rand de nivelul mare de stress la care te expui. In ceea ce priveste alimentatia ta, ar fi cazul ca, incepand cu anul acesta, sa introduce fructele si legumele printre alimentele care nu ar trebui sa lipseasca din dieta ta (in caz ca n-ai facut-o pana acum!). Incearca sa te relaxezi mai mult si sa-ti faci din cand in cand timp si pentru tine!

Bani

Se anunta un an bun pentru visteria si economiile tale: banii pot veni din cele mai neastepatate surse, semn ca te-ai nascut sub o stea norocoasa. Ai grija sa nu abuzezi si sa nu te increzi prea mult in norocul care ti-a iesit in cale, pentru ca exista riscul sa intorci sortii impotriva ta. Ar fi o idee buna ca in momentele tale de prosperitate sa te gandesti si la zilele negre si sa incepi sa pui bani deoparte. Fara indoiala, vei avea de luptat cu multe tentatii (cu atat mai mult cu cat vorbim de o fire expansiva, care vrea sa straluceasca si sa se afirme in societate) insa ai mare grija sa nu exagerezi atunci cand vine vorba de cheltuieli. Profita la maxim de oportunitatile financiare care se ivesc pe parcurs, insa nu te avanta in speculatii. In felul acesta iti vei consolida pozitia pe termen lung

alexxandra
Postat pe 19 Aprilie 2010 07:15
da' nevasta ti-a nascut?
pik_nik
Postat pe 19 Aprilie 2010 08:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ajutati-ma, eu taur 27 aprilie( 23), el capricorn 29 decembrie (24 ani) 18 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 10:10
Zodia SCORPION 890 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 10:23
zodia martisor! 3 De la: mulan 1 Martie 2010 16:19
Barbatul varsator !! 16 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:30
hello 45 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:44
Setari Cookie-uri