Zodia PESTI

Am citit toate parerile voastre in legatura cu zodia pesti...sunt de acord cu tot ce ati spus...ba mai mult,parca mi-ati descris iubitul meu pestisor.Eu sunt in zodia berbecului,niciun zodiac nu ne da sanse impreuna.....suntem deja de 3 ani impreuna si mai rau e ca nu pot sa ies din aceasta relatie oricat de mult mi-as dori.In vara anului trecut am decis sa ma despart de el,nu mai rezistam,simteam ca innebunesc....3 luni de zile nu ne-am vazut si nu am vb desi el incerca prin diverse metode sa ia legatura cu mine.Am inceput alta relatie cu un varsator minunat dar pe care nu l-am putut iubi deoarece gandul meu era tot la marea mea dragoste.Dupa 3 luni m-am trezit cu pestisorul meu la usa in toiul noptii..avea in brate un mare buchet de trandafiri albi.Am inceput sa plang,el m-a strans in brate si mi-a spus ca nu poate trai fara mine si ca nu va renunta la mine nici daca ma mut la capatul pamantului.De atunci au trecut alte 6 luni frumoase, fericite... desi exista momente cand nu il pot intelege.Si fiindca nu vreau sa sufar din nou,inchid ochii si imi astup urechile si astept sa vina din nou la mine si sa ma cuibaresc in bratele lui.Stiu ca aceasta relatie imi face rau,dar nici fara el nu-mi este deloc bine..si nu poate sa zica nimeni ca nu am incercat.Este ca un drog,il iubesc enorm.Cand suntem impreuna,suntem ca intr-o poveste,nu mai exista nimeni si nimic in jurul nostru....dar pacat ca rarele bucurii sunt platite scump...
leeloo
Postat pe 23 Ianuarie 2009 00:41
De la: camelya_74, la data 2008-11-04 13:14:57 sunt pesti si am fost casatorita cu un rac.din punct de vedere sexual este foarte bune dar in rest o catastrofa ca relatie

Din pacate m-am indragostit de un peste, iar eu sunt rac ... suntem chiar la faza de inceput, inca nu e ceva serios... dar imi place foarte mult tipul...si vazand mesajul tau m-am ingrijorat...nu exista sanse de a intemeia o familie intre un rac si un leu?
Lady_M
Postat pe 23 Ianuarie 2009 02:10
Din pacate m-am indragostit de un peste, iar eu sunt rac ... suntem chiar la faza de inceput, inca nu e ceva serios... dar imi place foarte mult tipul...si vazand mesajul tau m-am ingrijorat...nu exista sanse de a intemeia o familie intre un rac si un leu?
Lady_M
Postat pe 23 Ianuarie 2009 02:14
Cred ca cel mai mult m-a atras ceea ce spune vanghelis, cam tot ce a zis. Se vede clar ca esti un tip inteligent, educat si cu simtul umorului- sper sa nu ma intelegi gresit, stiu ca nu suntem la matrimoniale :). Cu toate astea te felicit pentru felul tau de a fi si sunt sigura ca sunt multe persoane in jurul tau care se bucura de tine. In legatura cu subiectul, nu pot sa spun decat ca si eu sunt membra a acestei zodii cu bune si cu rele cum o fi ea. Din pacate nu cred in zodii, am alte lucruri mult mai importante in care sa cred. Zodiile pot delimita cel mult niste vagi caracteristi generale...dar oamenii au o complexitate ce ar face si cele mai detaliate sau generale caracterizari, date de zodiace, sa esueze lamentabil. Un inceput ar fi sa nu mai avem obsesia etichetarii, si o continuare, sa nu lasam experienta de viata sa ne ingusteze orizontul in loc sa-l largeasca. Toate cele bune si multa intelepciune va doresc.
coca
Postat pe 23 Ianuarie 2009 02:27
oooof diana honeybon , m-ai intristat profund... parca as fi scris eu mesajul tau.....deci am trecut si trecem prin aceeasi poveste trista...eu sunt leu si la fel, prietenul meu este peste. ma chinuie rau si nu stiu ce sa mai fac. nu puteai exprima mai bine ce simt si prin ce-am trecut. sper ca lucrurile sa se aranjeze int-un fel fericit pt mine. ce am observat eu este ca 'suferinta' noastra are 2 cauze: - ei nu vor renunta la noi pt ca au nevoie de femei puternice langa ei, altfel nu supravietuiesc; - ei sunt nehotarati si nu stiu ce vor , ba ne vor ba nu ne vor......iar noi avem nevoie de barbati hotarati si seriosi si puternici.
georgiana_irl
Postat pe 23 Ianuarie 2009 15:49
De la: georgiana_irl, la data 2009-01-23 15:49:15oooof diana honeybon , m-ai intristat profund... parca as fi scris eu mesajul tau.....deci am trecut si trecem prin aceeasi poveste trista...eu sunt leu si la fel, prietenul meu este peste. ma chinuie rau si nu stiu ce sa mai fac. nu puteai exprima mai bine ce simt si prin ce-am trecut. sper ca lucrurile sa se aranjeze int-un fel fericit pt mine. ce am observat eu este ca 'suferinta' noastra are 2 cauze: - ei nu vor renunta la noi pt ca au nevoie de femei puternice langa ei, altfel nu supravietuiesc; - ei sunt nehotarati si nu stiu ce vor , ba ne vor ba nu ne vor......iar noi avem nevoie de barbati hotarati si seriosi si puternici.






georgiana scz, mi-am schimbat username-ul intre timp...cat despre suferinta noastra langa acesti barbati nehotarati.....nu cred , nu vreau sa cred ca asta va fi destinul meu. Il iubesc nespus de mult, ma linisteste numai cand ma ia de mana sau ma pupa parinteste pe frunte....dar nu stiu cat vor mai avea efect alintarile astea; el m-a schimbat intr-o mare masura si nu ma mai vad asa de puternica cum eram inainte. Barbatii din zodia pesti sunt intr-o continua cautare a femeii perfecte...pe care nu o vor gasi niciodata pt ca nu exista aceasta femeie perfecta decat in imaginatia lor , iar noi intre timp suferim si ne intrebam ce am facut ca sa meritam asta.....tot la noi se vor intoarce ..pt ca pana in momentul de fata , noi suntem in viziunea lor cel mai aproape de perfectiune...
leeloo
Postat pe 23 Ianuarie 2009 16:47
sunt peste pe 16 MARTIE, este adevarat ce sa spus la inceput , undeva ma regasesc 99%.Dar ,nu ne potrivim cu toate zodiile, suntem niste pestisori de aur,delfini,dar daca trebuie putem fi si rechini.
am pierdut ,pierd si cred ca voi pierde din prea multa dragoste ,acesta este punctul nostru slab, DRAGOSTEA
SUNTEM SPECIALI
IUBITI-VA MULT!
crysty016
Postat pe 12 Februarie 2009 19:59
CE SPUNETI DE O LEGATURA CU O FEMEIE GEMENI EU FIIND PESTI ?MERSI!
crysty016
Postat pe 12 Februarie 2009 20:01
De la: ralu75310, la data 2008-07-12 20:24:51Doamne! nu ma regasesc deloc!Sunt Peste , pe 10 martie, sunt pragmatica, hotarata si...afurisita. Stiu intotdeauna ce vreau si nu renunt niciodata cand vreau ceva.
In concluzie, cred ca sunt exceptia de la regula!


Nu esti singura exceptie de la regula...
Pestii, ca si gemenii, sunt semn DUAL.
Nabadaiosi este putin spus. Sunt infatisati ca niste ingerasi suavi si plapanzi, asemuiti cu pestisorii viu-colorati dintr-un acvariu...
Dar uitati de PIRAHNA, de BARRACUDA, de DORADA, de RECHIN.
Iar daca plapandul pestisor sufera, nu recunoaste. El se va gandi oricat la o "rasplata" pe masura.
Nu stii niciodata ce le coace mintea. Sunt imprevizibili. Si nu trancanesc despre viata lor privata , prosteste, cu vrute si nevrute.
Intuitie 99 %. Iar femeile sunt nebunatice rau cu iubitii lor. Nimeni nu le rezista...Si dragute-foc.
FelixTomescu
Postat pe 21 Martie 2009 00:11
De la: aleasa, la data 2008-11-09 02:50:23Este a doua oara cand scriu pe acest site,cu toate ca am citit fiecare comentariu, facut de fiecare dintre voi, pe tema pestilor.Nu ma pot abtine sa nu va povestesc ca azi m-am intalnit cu un "peste".Ne-am cunoscut pe net, este prima data cand ne-am vazut "live".Prima impresie:foarte timid, dar cand nu mai esti in fata lui, devine repede ironic.Remuscari au toti, dar niciodata nu ar recunoaste ca au gresit sau cat de mult au gresit.Sunt niste persoane foarte orgolioase, si din atata orgoliu dau in prostie.Scorpionii sunt intradevar niste persoane foarte familiste, spre deosebire de Pesti.In final fetelor, va sfatuiesc inca odata, nu stati pe ganduri atunci cand intalniti un barbat din zodia Pesti, fugiti, nu merita sa va sacrificati propriile placeri,resurse, fie ele financiare fie ele pshihice, propriul timp,caci nu veti primi din parte lor decat reprosuri NU MERITA,FUGITI.


Cred ca singura problema a fost aceea ca TU ai avut GHINIONUL sa intalnesti cel mai naspa barbat-peste.
Scorpionul CICA este cel mai mincinos.
Leul, CICA, cel mai fudul si puturo9s si nu uitati : leul este DOAR regele ANIMALELOR.
Racul CICA este coleric.
Capricornul este materialist si parvenit.
Varsatorul este periculos.
ETC, ETC, asa se zice....
Scuze.
FelixTomescu
Postat pe 21 Martie 2009 00:19
este perfect adevarat, exact asa suntem. si, desi de multe ori vrem sa ne schimbam cumva, nu reusim niciodata!
d3nyss32000
Postat pe 21 Martie 2009 10:20
De la: raul27, la data 2007-11-29 11:16:58ZODIA PESTI- (traducere FRANTA)
(caracteristici generale)

ƒ simbolul dragostei pentru altul,al devotamentului pentru celalalt,emblema sacrificiului
ƒ sentimental,sensibil,visator
ƒ fire calda-dar vede oamenii nu asa cum sunt ei ci cum ar vrea sa fie
ƒ stabilitate emotionala-dorinta
ƒ dragostea pentru ei trebuie sa fie nu numai romantica, buna, trandafirie, lirica ci si adevarata
ƒ au nevoie sa simta influenta stabilizatoare a iubirii noastre neconditionate
ƒ generos ,se sacrifica pentru altii,devotat pentru ceilalti
ƒ aparent in centrul atentiei pentru ca firea lor buna atrage oamenii
ƒ fiind hipersensibili-usor vulnerabili
ƒ punctul sensibil -DRAGOSTEA
ƒ pasionat-se aprinde repede si cand isi regaseste luciditatea este prea tarziu a comis deja ireparabilulu : si-a angajat deja viata in problema respectiva
ƒ DRAGOSTEA are un loc primordial in viata pestilor
ƒ este semnul cel mai sensibil si afectos al zodiacului.la fel romantic.
ƒ pentru ei dragostea este fuziunea intre corp si suflet.Au nevoie de calm, mangaieri si de liniste
ƒ sint devotati in dragoste si se sacrifica adesea pentru cei care nu merita.De aici deceptiile.
ƒ au nevoie sa simta reazemul partenerei ,armonia fizica,influenta stabilizitatoare a iubirii noastre neconditionate,caci pentru ei dragostea este un fenomen fara limita.Daca ii oferim STABILITATE putem sa-l castigam si sa-l recastigam.
ƒ sensibil la critica
ƒ este inteligent,rational si deosebit de creator
ƒ el poate fi idealist,generos,sacrificandu-se pentru altii,sarmant
ƒ barbatul peste este animat de a-si transpune in practica toate visele si fanteziile erotice.se excita numai la simpla vedere a picioarelor unei femei.
ƒ pestii sensibili si sentimentali sufera daca sunt tratati prea rece
ƒ simt nevoia de a fi iubiti si de a oferi iubire
ƒ tind de a se identifica cu cei in necaz
ƒ este intotdeauna gata sa te ajute,sa te scoata din incurcatura si pare a face aceste servicii fara nici un effort.
ƒ este "diplomatul biroului",gaseste mereu un cuvant bun ,complimentul potrivit,fraza care destinde atmosfera
ƒ milosi,nu pot sa-i vada pe ceilalti suferind
ƒ buni,intelegatori cu animalele,copii si cu cei aflati in necaz
ƒ au tendinta sa tolereze adversitatile din viata lor si sa sufere in adancul sufletului lor
ƒ modest,timid,cu putina incredere in sine
ƒ traiesc intens emotiile si cedeaza usor
ƒ au imaginatie,sunt impresinabili,receptivi la tot ceea ce se intampla in jurul lor
mihiac
Postat pe 22 Martie 2009 11:51
Destul de greu.
Pestii sufera initial pentru neseriozitatea si nestatornicia gemenilor.
APOI, gemenii sufera pentru incapatanarea pestilor de le-o servi cu aceeasi moneda. Pestii stiu ca in general, daca nu treci printr-o situatie identica cu cineva, nu ai de unde sa stii 100% ce simte acea persoana in acea situatie.
Apoi, ORI se potolesc si sunt fericiti, ORI se declanseaza o mare batalie de genul "cine pe cine incaleca", fapt ce va duce la despartire.
Pestii sunt 2, gemenii sunt 2. Imagineaza-ti !!!!!:)))))))))
FelixTomescu
Postat pe 6 Mai 2009 13:00
Draga Bogdan,imi pare rau sa-ti zic dar te inseli
Poate un peste ti-a provocat o deceptie sau cine stie ce?
Egoismul nu se regaseste in caracterul pestilor.din contra ei sunt darnici,sifletisti&sunt oricand de a se sacrifica pentru cei din jur....Poate nu sti tu cum trebuie sa te comporti cu un peste
emilly_veronyk
Postat pe 1 Iunie 2009 19:15
omuleti, pestii sunt cei mai evoluati din zodiac. sunt umanitaristi. e adevarat ca sunt alunecosi si ciudatei, dar - IN GENERAL - nu pot fi acuzati de egoism.
gianiblue
Postat pe 1 Iunie 2009 19:50
De la: gianiblue, la data 2009-06-01 19:50:30omuleti, pestii sunt cei mai evoluati din zodiac. sunt umanitaristi. e adevarat ca sunt alunecosi si ciudatei, dar - IN GENERAL - nu pot fi acuzati de egoism.

-cata dreptate ai....si sa vreau si nu pot fi egoista
-dar sunt posesiva cu tot ce este al meu - obiecte sau oameni, la oameni am renuntat de mult, cand am plecat de acasa de la mama am plecat cu 3 cutii de ..obiecte... sunt ale mele si consider eu ca ma definesc si sunt comorile mele
-daca cineva nu ma place sa fie sanatos, dar celui care ma place, ca om ma refer, i-as pupa si talpile numai pt stropul de atentie
-sunt constiincioasa, punctuala, dezordonata, naiva cand vreau putina atentie, nu gandesc de 2 ori si actionez dupa cum ma taie capul pe moment si nu suport sa imi stea cineva in ceafa sa imi zica ce sa fac si cum
-nu am regrete, consider ca tot ce fac asa trebuia facut, dar tot ce fac aiurea are consecinte asupra mea
-cand ma dau cu capul de pragul de sus am lectia invatata si o imbunatatesc pentru a-mi fi bine
-iert dar nu uit si ma razbun subtil
-pot fi "falci", din pestisorul auriu ma transform in cel mai periculos rechin si nu vrei asta
-merg numai dupa instinct si de obicei atunci cand trebuie sa fie ca mine, ca mine iese. sa zicem ca am si un al 6-lea simt nu foarte bine dezvoltat dar ma ajuta
-am un spirit de observatie prea bine dezvoltat
-retin si cele mai mici detalii dar daca e ceva ce nu ma intereseaza nu ma obosesc
-nu-mi place sa epatez prin haine si prin accesorii, daca ma "vezi" bine daca nu, nu
-sunt sociabila si imi place sa vorbesc dar mai ales sa ascult, sa mi se confeseze cineva, consider ca atunci cand cineva mi se confeseaza sunt cel mai important om de pe pamant
annutza84
Postat pe 2 Iunie 2009 10:08
ce tare
garbo001681
Postat pe 12 Iunie 2009 01:34
SUNT PERFECT DE ACORD;CA SA NU MAI SPUN SI ALTELE,MULTEE DESPRE UNII PESTI(BARBATI IN SPECIAL) http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/3398.html#
garbo003007
Postat pe 12 Iunie 2009 10:13
pentru aleasa
OFFF CITA DREPTATE POTI SA AI!!! FETELOR FUGITI DE TOTI BARBATII PESTI SI NU VA AMAGITI;CA RAU O SA VA MAI DOARA!!!!!!!!!!!!!!!!
garbo003007
Postat pe 12 Iunie 2009 10:18
De la: garbo003007, la data 2009-06-12 10:13:08SUNT PERFECT DE ACORD;CA SA NU MAI SPUN SI ALTELE,MULTEE DESPRE UNII PESTI(BARBATI IN SPECIAL) http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/3398.html#

dar din ce am observat barbatii pesti nu seamana cu femeile pesti, iar ce am scris eu la postul meu nu o sa gasesti la un barbat, am avut un iubit aproape 2 ani si era opusul meu si am mai cunoscut dupa aceea inca cativa. ce-i drept ma cam feresc de ei ca nu imi place caracterul lor
annutza84
Postat pe 12 Iunie 2009 17:44
cunosc mai multe persoane care s-au nascut in aceasta zodie,au multe calitati,virtuti,dar in ceea ce priveste corectitudinea si adevarul ,sint lucruri pe care le interpreteaza dupa bunul lor plac:adica cer sa lise spuna adevarul si altii sa nu minta in relatia pe care o au cu ei,dar ei la rindul lor se strecoara printre,atita timp cit nu sint prinsi asupra faptului nu recunosc ca sint firi duale
garbo005034
Postat pe 12 Iunie 2009 21:33
ascendentul este cel care caractrizeaza fieare persoana din zodia respectiva.
http://www.eastrolog.ro/ascendent/calculeaza-ascendentul.php
Clm
Postat pe 13 Iunie 2009 09:33
De la: garbo005034, la data 2009-06-12 21:33:04cunosc mai multe persoane care s-au nascut in aceasta zodie,au multe calitati,virtuti,dar in ceea ce priveste corectitudinea si adevarul ,sint lucruri pe care le interpreteaza dupa bunul lor plac:adica cer sa lise spuna adevarul si altii sa nu minta in relatia pe care o au cu ei,dar ei la rindul lor se strecoara printre,atita timp cit nu sint prinsi asupra faptului nu recunosc ca sint firi duale

eu sunt o exceptie eu iti spun adevarul fie ca vrei fie ca nu vrei... sunt un prieten perfect pt cel care ma vrea si nu ma feresc sa spun adevarul, dar il pot si ascunde atunci cand consider ca trebuie sa tac.
annutza84
Postat pe 13 Iunie 2009 10:23
barbatul pestisor nu poate fi inteles decat de o femeie din aceeasi zodie. de ce? pentru ca ,alte zodii nu-s in stare a percepe pestisorii. e o zodie sofisticata si-ti trebuie niste abilitati psihice si posibilitati intelectuale deosebibite pentru a-i putea percepe . mai exista si exceptii

cu alte cuvinte, pestisorii sunt deosebiti si accepta numai persoane asemeni lor in preajma .

acu, ce sa zic? nu v-ati potrivit din motivele enuntate mai sus. de unde nu e, cum sa poti?
si_totusi
Postat pe 13 Iunie 2009 10:28
hai, bre, totusico...nu imi spune ca si tu crezi in retetele astea...

mai era o doamna pe forum care intreba daca sa se marite cu unu' din nush ce zodie...si toata lumea i-a zis sa nu faca asta...

cum sa-ti alegi partenerul de viata dupa un asa criteriu ?
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Iunie 2009 10:33
De la: annutza84, la data 2009-06-12 17:44:26
De la: garbo003007, la data 2009-06-12 10:13:08SUNT PERFECT DE ACORD;CA SA NU MAI SPUN SI ALTELE,MULTEE DESPRE UNII PESTI(BARBATI IN SPECIAL) http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/3398.html#

dar din ce am observat barbatii pesti nu seamana cu femeile pesti, iar ce am scris eu la postul meu nu o sa gasesti la un barbat, am avut un iubit aproape 2 ani si era opusul meu si am mai cunoscut dupa aceea inca cativa. ce-i drept ma cam feresc de ei ca nu imi place caracterul lor

ma citez pe mine
sa continui despre barbatii pesti pe care i-am cunoscut eu:
sunt amantii perfecti,
iubesc cu toata fiinta lor dar de cele mai multe ori asta duce la obsesie si la o posesivitate care te face sa fii ca un leu intr-o cusca de aur si sa iti doresti libertatea mai mult de cat orice.
tu , femeia de langa el, esti mai presus decat oricine, poti sa fii cea mai urata fiinta el te vede perfecta si face orice (la mine s-a lasat cu bataie cand un amic m-a luat in brate ca nu m-a mai vazut de mult si iubitul meu pestisor l-a luat la bataie ca nu are niciun drept sa ma ia in brate )
ajung la un asa grad de obsesivitate ca uita de ei..... un exemplu: intr-o noapte de revelion pe un ger si pe o ninsoare de abia vedeai, a venit pe jos si a avut cam juma de ora de mers cu tramvaiul ca sa ma vada atunci ca nu mai rezista pana la zi. alt exemplu al altui peste : daca nu sunam sau nu vorbeam o zi, ma intreba a doua zi : mai suntem impreuna? ma mai iubesti?
cand imi mai vin idei mai scriu
annutza84
Postat pe 13 Iunie 2009 10:35
wife, daca mai stau mult pe aici ma tampesc

cum sa alegi un om numai dupa zodie? sau cum sa crezi in vraji, globuri de cristal si alte aiureli ?



si_totusi
Postat pe 13 Iunie 2009 10:36
nu stiu totusico...poate doamnele stiu ele ceva, parerea lor

doar ca mie mi se pare teribil de superficial, si oarecum lipsit de responsabilitate

daca pornesti aprioric de la ideea ca nu trebuie sa te incurci cu cineva dintr-o anumita zodie, il categorisesti scurt si fara nuante, iar mie asta mi se pare cam simplist gandit

dar e doar parerea mea, si nu sustin ca e musai aia corecta
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Iunie 2009 10:41
bai eu sunt peste,si seaman mai degraba cu o leoiaca...cat despre alegerea partenerului in functie de zodie,nu's ce sa zic ,mi-e prea lene astazi.

iasomia
Postat pe 13 Iunie 2009 10:44
inviorarea, iaso...

un, doi, un, doi, faceti toti la fel ca noi...
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Iunie 2009 10:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 7 De la: anirica 15 Ianuarie 2010 21:25
Nu avem pe nimeni in zodia Berbecului?????????? 78 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 12:48
Zodia SAGETATOR 180 De la: AMELYY 20 Ianuarie 2010 13:18
Sunt in zodia racului dar nu suport deloc taurii. 81 De la: garbo_493614 17 Octombrie 2018 14:04
Despre zodia FECIOAREI ? 4 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 12:58
Setari Cookie-uri