Fara dileme ! Io am zas ! Nu ma face sa fumez !
|
||
|
Axl_22 Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:36 |
||
|---|---|---|
NU POT!!! FARA TIGARA!!!
|
||
|
ladyDY Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:38 |
||
Asta-i dilema? Ia un mar, doua...tri...
|
||
|
|
||
|
Axl_22 Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:43 |
||
care-i dilema???
|
||
|
Eugenia69 Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:45 |
||
eu spuneam de tine sa lasi tigaraDILEMA MEA ESTE ALTAAAAAAA
|
||
|
ladyDY Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:46 |
||
Nu striga ! Sopteste-mi la ureche ! |
||
|
Axl_22 Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:47 |
||
NUuuuuuuuuuuu pooootttt......na ca m-am inecat !!! gata nu mai strig...
|
||
|
ladyDY Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:49 |
||
Si dilema, o ramas, sau o alunecat...pe gat?
|
||
|
Axl_22 Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:53 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-11-09 18:47:38 ...ps...ps...ps... "sOpOtit} nah... |
||
|
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:55 |
||
lilo, stai oleaca la
|
||
|
Eugenia69 Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:56 |
||
LILO, mai sopteste-mi !
|
||
|
Axl_22 Postat pe 9 Noiembrie 2011 18:58 |
||
pana iti sopteste Lila...io trag un pui de somn... noapte buna !!!
|
||
|
ladyDY Postat pe 9 Noiembrie 2011 21:30 |
||
N B !
|
||
|
Axl_22 Postat pe 9 Noiembrie 2011 21:40 |
||
|
Copilul din mine,mai alearga pe campuri, Cu plasa de prins fluturi in mana.. Copilaria cu expeditiile de pedepsire a libelulelor Si fluturilor si soparlelor de pe faleza, Undeva,in camera mea,langa.. acvariul cu pestisori.. Scosi din Dunare,de undebani ptr. cei exotici?... Undeva-spuneam-insectarul! hotel al defunctilor fluturi.. intepati in ace de gamalie, Mai mult sau mai putin ruginite; Am gasit..ingeri... Credeti ca am ceva "probleme" la..mansarda??/NU??!!!!Dar tot am o "dilema"...copilul....fluturii...ingerii... Tratament??Un club ..literar..nu ar fii mai indicat??Nu??Dar un ..insectar??Da?? |
||
|
elisabeta_boia Postat pe 10 Noiembrie 2011 18:47 |
||
Betty, fara insectar ! Flori, si poezii ! Si pupici bine' nteles !Tratament, sa nu avem dileme !
|
||
|
Axl_22 Postat pe 10 Noiembrie 2011 19:17 |
||
: Tratament cu ..pupici?? De cate ori pe zi? dimineata.. la amiaza si seara??tot..
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 11 Noiembrie 2011 21:35 |
||
|
buna ziua,dragi prieteni !!!! sa aveti un sfarsit de saptamana frumos!!! afara e minunat ,racoare dar soare si placut... http://youtu.be/44nevEvs3Xs
|
||
|
sunsset Postat pe 12 Noiembrie 2011 13:14 |
||
|
Contabilitate (Marin Sorescu) "Vine o vreme Cand trebuie sa tragem sub noi O linie neagra Si sa facem socoteala. Cateva momente cand era sa fim fericiti, Cateva momente cand era sa fim frumosi, Cateva momente cand era sa fim geniali, Ne-am intalnit de cateva ori Cu niste munti, cu niste copaci, cu niste ape (Pe unde-or mai fi? Mai traiesc?). Toate acestea fac un viitor luminos - Pe care l-am trait. O femeie pe care am iubit-o Si cu aceeasi femeie care nu ne-a iubit Fac zero. Un sfert de ani de studii Fac mai multe miliarde de cuvinte furajere, A caror intelepciune am eliminat-o treptat. Si, in sfarsit, o soarta Si cu inca o soarta ( de unde-o mai fi iesit?) Fac doua (Scriem una si tinem-una, Poate, cine stie, exista si viata de apoi)." |
||
|
cri_cat Postat pe 12 Noiembrie 2011 18:40 |
||
|
Suntem Suntem florile asfaltului �nflorim �i ne scutur�m �ntre dou� clipiri ale semaforului. V.B. |
||
|
Ana32 Postat pe 12 Noiembrie 2011 18:46 |
||
|
George Tarnea � E totul randuit sa se intample Cum sa traiesti frumos fara iubire, Cum sa visezi, saumbli, ori sa zbori, Cum sa cuprinzi nelinistea din zori Si pacea din amurg dintr-o privire? Cum sa inoti prin marile de flori, Cum sa te bucuri de intreaga fire Si viata ta sa-si afle implinire Fara minunea care da fiori? E totul randuit sa se intample- Cu simplitatea unei adieri- Cand de lumina sufletul se umple, Dar daca-n schimbul sterpei mangaieri Ghetarii urii se ivesc la tample, Nu-ti vei afla iertarea nicaieri. http://youtu.be/aISPKv0ma8A
|
||
|
sunsset Postat pe 12 Noiembrie 2011 19:02 |
||
| http://www.youtube.com/watch?v=Z6jrFlcv9rA | ||
|
Ana32 Postat pe 12 Noiembrie 2011 19:08 |
||
|
CANTECUL CEL MAI NAIV "Femeile care m-au inselat Atat de dulce au stiut s-o faca Incat aproape c-a-nceput sa-mi placa Nemernicia blandului pacat. Ba chiar le-ndemn cu fluturi si le cer Sa-mi tavaleasca-n praf sufletul moale, Fara fereli, lacrimi subtiri, ocoale. Ci giuvaiere le aduc, boier, Spre a le lua si pipai in pat Cu sanii si-a le pierde intre sale. Femeile care m-au inselat Atat de dulce au stiut si-agale�" ~Emil Brumaru~ :) |
||
|
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:13 |
||
|
IUBITO, HAI SA MANCAM CRETA� "Iubito, hai s� m�nc�m cret�, S� bem sticlu�e cu cerneal�, S� fim din nou elevii lene�i Din catalogul de la �coal�. Ne-am face temele pe m�ine �i h�r�ile la geografie Cu sufletele-n mun�i �i-n ape F�r� ca nimeni s� ne �tie. Iar la sf�r�itul s�pt�m�nii, Neasculta�i, uit�nd de toate, Mi-ai ar�ta, oh, Doamne, s�nii �n magazii d�r�p�nate!" ~Emil Brumaru~ :)) |
||
|
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:39 |
||
| :) | ||
|
cri_cat Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:44 |
||
|
mie asta imi place! hehehe! `�mi stai pe creieri �n genunchi �i-n coate. Cum crezi, iubito, c� mai pot r�bda Mi-s sim�urile trase la rindea, �ira spin�rii-mi zb�rn�ie �n spate, Zmuls� din trup �i-umplut� cu sm�nt�n�, Ca tulnicul ciobanului mi�el Care, tot sih�strind, �n dos de st�n� �i-l freac�-n blana fraged� de miel. Ci n-a�tepta s�-mi deie-n clocot drula, Nervoas� �i-mbibat-n s�nge mov. Coboar� lin! Dezbrac�-te-n Ceh�v Sau �n Baudelaire. S�-mi treac� tarantula Dorin�ei peste trup �i s�-mi ucid� P�roas�, dragostea, ca pe-o omid�...` (Emil Brumaru) :P |
||
|
esme Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:44 |
||
| :))))))) | ||
|
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:48 |
||
esme ...
|
||
|
cri_cat Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:49 |
||
|
VISEZ "De diminea�� p�n� seara Visez la �oldul t�u, Tamara, Cel greu �i alb ca un n�mete, Scos de sub rochii pe-ndelete �i t�v�lit pe largi divane Ca-n basmele aliotmane."" EB :))) |
||
|
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:49 |
||
|
deci mor de ras.... "(...) �ira spin�rii-mi zb�rn�ie �n spate, Zmuls� din trup �i-umplut� cu sm�nt�n�, Ca tulnicul ciobanului mi�el Care, tot sih�strind, �n dos de st�n� �i-l freac�-n blana fraged� de miel.(...)" :))))))))))))) |
||
|
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:52 |
||
|
v/am pupicit. il citesc maine pe Brumaru, sa nu existe ispita viselor .. in tema. ne citim si maine |
||
|
cri_cat Postat pe 12 Noiembrie 2011 22:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| mister sau natura? | 38 | De la: garbo_391767 23 Ianuarie 2014 21:26 |
| Menage a trois | 14 | De la: jeanette40 28 Decembrie 2010 17:14 |
| topic pt lipsa de inspiratie! ce cladire din romania credeti ca ar merita ajutor ?? | 48 | De la: picaturaderoua 28 August 2009 17:02 |
|
|
||
| job part time, al doilea, al treilea de weekend | 1 | De la: garbo047656 9 Ianuarie 2010 09:43 |
| Raynor sole Discount Golf Clubs | 1 | De la: servers9 15 Iulie 2010 10:50 |
Ministrul Educației anunță o posibilă nouă formulă de calcul pentru plata cu ora, din 2027
Directoarea Colegiului Caragiale cere reformă reală în educație: „Haideți să facem ceva!”
Patru medalii pentru România la Olimpiada Balcanică de Informatică
Uniforma școlară obligatorie: ce arată exemplele din Cipru, Malta, Franța și Marea Britanie