stop TIGANIZAREA

De la: cristi_iordache, la data 2011-02-20 12:56:17oricum o dai, ciorile astea ne invadeaza nene.

zici tu thor acolo ca e greu sa traiasca cineva cu alocatia timp de 18 ani DAR nu mai bine NU -o dam, ca sa nu ne mai fure din posete, sau nu mai faca poporul asta de ras prin toata europa si banii aia sa mearga IN PLUS la bursa unui student, la bursa unui copil talentat, cum sunt cei care studiaza diferite instrumente, sua geniile in mate si fizica care nu au acasa un PC????
eu una decatsa dau 18 ani alocatie unui TIGAN NU RROM, prefer ca alocatia aia sa mearga in bursa unui student, sau in buzunatului unui medic rezident, sau al unui profesor.

sau nah, al unui pilot roman, ca tot lucrez in domeniu si nu stiti cat costa pregatirea unui pilot de linie, comercial sau militar, sau un pilot de elicopter, sau insotitorii de bord, sau tehnicienii care fac verificarile pe aeropurturi, pt ca noi sa aburam cu navele 100% fara probleme


da de ce fa sa nu-mi dai si mie mancatzias... ca si eu am nevoie... ca vreu si io un helicoptir mancatzias... ca m-am saturat sa tot merg pe biciclete furate cate zeci de kilometriii pe zi si cu cainii latrand dupa mine.... !!!
barboneli
Postat pe 27 Februarie 2011 07:51
.., afara cu tiganii si tiganizarea din tara noastra frumoasa cu milioane de cioroi si milioane de romani prosti care ii suporta si le suporta tiganiile.
perseverentul
Postat pe 27 Februarie 2011 13:17
De la: perseverentul, la data 2011-02-27 13:17:19.., afara cu tiganii si tiganizarea din tara noastra frumoasa cu milioane de cioroi si milioane de romani prosti care ii suporta si le suporta tiganiile.


bravo perseverentule... !!! dar hai sa facem o socoteala... ca fara socoteala... nici pipi nu poti sa faci !!!! deci... cate milioane de cioroi sunt ? si cate milioane de romani prosti care ii suporta si le suporta tiganiile sunt ? mai adaugam aici si pe cei care nu mai suporta guvernul si hotiile lui... care tot prosti sunt ca i-au ales.... si care si pe ei trebuie sa-i dam afara, ca sa nu-i mai aleaga inca o data... mai avem si cateva milioane de betzivani si soferi care nu respecta regurile de circulatie, ceva prostituate... bagam si din ele ?.... si acum, hai sa adunam !!!! pai cu ce mai ramanem..... numai cu forumul Garbo si inca un prieten de-al meu care e si el pe plecate in Belgia... ????? hai zi ceva... ca pe mine m-ai excitat cu ideia... !!!
barboneli
Postat pe 27 Februarie 2011 14:45
De la: barboneli, la data 2011-02-27 14:45:42 pai cu ce mai ramanem..... numai cu forumul Garbo si inca un prieten de-al meu care e si el pe plecate in Belgia... ?????


Barbonelli, hai ca asta a fost cea mai tare pe ziua de azi!
da' la astia de pe forumul garbo eu as zice vreo 15, hai, maxim 20, si restul clone ale astora
Numai irinuca are vreo 5 conturi din care posteaza, iar cand apare cu unul nou, sa vezi minune: contul respectiv dateaza de cel putin doi ani. Doar ca e pus la conservat.
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 14:54
si ca sa ii raspund si lui "cristi_iordache": spre uimirea ta, am chiar ceva mai mult decat "o idee" despre cat costa pregatirea unui specialist, fie el in aviatie, politie, marina sau umflat mingi de ping pong. Mai stiu insa un lucru in ceea ce te priveste pe tine: in afara de situatiile in care faci reclame pentru tot felul de nimicuri si in care umorul iti este involuntar (adica fara sa vrei si fara sa-l constientizezi), nu ai nici cea mai vaga idee despre pamflet si ironie. Hai, incearca sa ma contrazici. Dar inainte de a o face, incearca si tu sa pricepi mesajul meu la care ai facut referire
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 14:59
De la: xxlanita, la data 2011-02-26 11:48:38Tiganii,urata rasa de oameni.Asta vara o gasca de tiganusi,cam 12-13 ani,m-au furat de m-au innebunit,inghetata din lazile frigorifice,sucuri,si tot ce au apucat.Am fost la politie sa fac o plangere,ii cunosteau foarte bine dar mi-au zis ca nu au ce le face.Amenzile parintilor nu sunt platite,nu au nimic de sechestrat si ei sunt minori,ii retine si apoi le da drumul.Si ei stiu asta.......si imputitii de parinti ai lor........si uite asa continua sa fure linistiti.Ma intreb: case de corectie nu sunt?o metoda de stopare a furturilor,ceva........Si intr-o seara daca tot nu au putut fura nimic mi-au furat scrumiera de afara..........Au furatul in sange,i-as starpi de pe fata pamantului,nenorociti de tigani.



Scurta minte ai daca ii vezi doar pe tigani urqand, Hai noroc si la mai mare!
kamav_tut
Postat pe 27 Februarie 2011 15:30
Dupa ce m-am amuzat copios pe alt topic...va rog sa cititi...garantat distractie maxima cu motanul Scaramoush....topicul ''relatie fara sex''...m-am intristat putin citind postarile voastre.
Multi dintre voi aveti dreptate...tiganii sunt hoti, nespalati, inculti...tot ce e mai rau . Dar eu stiu ca si romani hoti traiesc printre noi, si nespalati si prosti destui. Gandesc ca la ei poate o fi o caracteristica genetica pe cand la romani tine doar de educatie. Asta nu e o scuza nici pentru unii, nici pentru ceilalti.
Ce vreau eu sa va impartasesc este faptul ca am rude -prin alianta- de origine roma. Sora sotului meu este casatorita cu un tigan. Tigan - care este un om inainte de toate - minunat, familist, cu suflet mare, educat, etc. Ar fi multe comparatiile in dezavantajul sotului meu privind comportarea acestui om fata de familia lui. Da, au facut trei copii, pentru ca ei iubesc copii; sunt fericiti si mandri de copii lor, noi nu ne-am incumetat, desi imi doream enorm, sa facem decat unul.
El si-a ajutat mereu sotia, si-a crescut si apropiat cele trei fete, le-a spalat, le-a gatit, le-a cantat. Acum sunt mari, 22, 18, 15 ani si si-ar da viata pentru tatal lor. Al meu, daca-l iei mai repede, nici nu stie bine in ce clasa e fiica-sa. Sotia lui, cumnata mea, e o femeie fericita cu adevarat; e iubita si respectata, si i se arata asta. Mie sotul meu nu mi-a zis niciodata ''te iubesc'' pentru ca....''lucrurile astea nu se spun''...educatie primita de la ma-sa cred. La ei in casa e mereu veselie, usa e deschisa pentru oricine, daca au un colt de paine il impart cu tine, daca le ceri ajutorul niciodata nu stau sa se gandeasca daca ti-l ofera sau nu; te ajuta cu ce pot..si chiar se straduie sa-ti fie de folos.
E ceva ce vine din inima lor mare.... Si asa sunt si parintii lui, si surorile, si toti cei pe care i-am cunoscut prin intermediul lor. Fireste ca nu sunt perfecti, sau de pus la rana toti....dar si romanii sunt tot asa..unii mai.buni, altii vai de ei.
Nu e bine sa judecam...nu avem noi acest drept...si mai ales nu trebuie sa-i bagam pe toti in aceeiasi oala...si eu am avut neplaceri de genul furat din poseta, injurata pe strada, agasata la semafor, dar ei fac parte din acest popor. Daca intr-o zi n-am sa mai suport si o sa devina tiganii o problema existentiala pentru mine (lasand la o parte viata mizerabila pe care ne-o fac guvernantii nostrii care apropo...nu sunt tigani totusi hoti si parsivi cat incape) am sa iau in calcul recomandarea ''sefului suprem'', conducatorul acestei tarisoare care a zis ca cine nu mai suporta situatia este liber sa paraseasca aceasta tara.
Toate cele bune.
cessy_wass
Postat pe 27 Februarie 2011 22:32
De la: kamav_tut, la data 2011-02-27 15:30:53
De la: xxlanita, la data 2011-02-26 11:48:38Tiganii,urata rasa de oameni.Asta vara o gasca de tiganusi,cam 12-13 ani,m-au furat de m-au innebunit,inghetata din lazile frigorifice,sucuri,si tot ce au apucat.Am fost la politie sa fac o plangere,ii cunosteau foarte bine dar mi-au zis ca nu au ce le face.Amenzile parintilor nu sunt platite,nu au nimic de sechestrat si ei sunt minori,ii retine si apoi le da drumul.Si ei stiu asta.......si imputitii de parinti ai lor........si uite asa continua sa fure linistiti.Ma intreb: case de corectie nu sunt?o metoda de stopare a furturilor,ceva........Si intr-o seara daca tot nu au putut fura nimic mi-au furat scrumiera de afara..........Au furatul in sange,i-as starpi de pe fata pamantului,nenorociti de tigani.



Scurta minte ai daca ii vezi doar pe tigani urqand, Hai noroc si la mai mare!


sunteti ca raia,nu scapi usor de ea ca de voi tiganilor cu furatul,va caracterizeaza natia de puturosi si hoti.Vorbeam de tigani aici......si tu daca esti tiganca iti doresc eu noroc !
xxlanita
Postat pe 28 Februarie 2011 11:17
Un stat european a rezolvat admirabil problema cu pricina, este o adevarata mandrie pentru CEHI si mai nou pentru SLOVACI.
La prima nastere al primului purdeu tanara pereche legitima sau nelegitima este intrebata la modul cel mai serios daca AU cu ce sa intretina purdeul, daca nu pot justifica venituri li se explica la modul cel mai respectuos ca acest caz este primul si din pacate ultimul mostenitor, tanara e urcata frumos pe masa de nasteri si rezolvata pe Veci problema . Asa dragostea poate sa fie foarte dulce, dar exclus cu urmasi. In acest mod s-a tinut strict sub control explozia de natalitate procreeatoare al acestei etnii.
Daca se face un studiu, natalitatea exploziva la tigani face ca celelalte nationalitati sa fie cu mult depasite.
Din pacate POLITICUL este acela care tolereaza la nesfarsit in aceasta tara cam totul, asa cum au spus-o si altii sau si altele in fata mea.
Defendia
Postat pe 2 Martie 2011 18:14
xxlanita, ce-ai zice daca ai fi un pic mai moderata? lasand la o parte contrele pe care le-am avut odata, demult, cu kamav_tut, eu zic sa citesti atent si ce a scris 122554. cred ca suntem multi romani care cunoastem si astfel de tigani (da, si eu cunosc astfel de oameni din aceasta etnie), dupa cum suntem foarte multi care cunoastem si destui romani precum cei descrisi de 122554 in preambul. adica din aia nespalati, hoti si asa mai departe.
Thor_again
Postat pe 2 Martie 2011 18:39
De la: garbo183924, la data 2011-02-26 19:10:15in primul rind in tara asta nu se aplica legile, sistemul este corupt si bolnav.. nu se justifica taxele... totul este un haos. tiganii fac toate astea pt ca tara asta ii favorizeaza





Si pe ceilalti cine ii favorizeaza?....ori nunai pe tigani ii vedeti!
kamav_tut
Postat pe 3 Martie 2011 20:14
romanii ar trebui sa fie uniti sa se apere unii pe altii cind vad ce se intimpla
eu am fost atacata in tramvai de un tigan si nu a sarit nimeni in ajutor, si era si un politist comunitar acolo si a stat pe scaun si s-a uitat ca si multi alti barbati, nici macar un cuvint nu au scos.....niste ,,gunoaie,, nu pot fi numiti oameni
dearest
Postat pe 4 Martie 2011 13:15
v-ati imaginat vreodata o tara fara tigani =RAI








garbo120392
Postat pe 5 Martie 2011 04:19
cand stai aproape de un profesor .mirosi a prof. aproape de un porc a porc . aproape de un TIGAN nu ROM ,a tigan,chiar daca e doar o alianta,,,respecta-ti sotul el te va ajuta la greu nu tiganul.
garbo120392
Postat pe 5 Martie 2011 04:49
De la: Thor_again, la data 2011-03-02 18:39:37xxlanita, ce-ai zice daca ai fi un pic mai moderata? lasand la o parte contrele pe care le-am avut odata, demult, cu kamav_tut, eu zic sa citesti atent si ce a scris 122554. cred ca suntem multi romani care cunoastem si astfel de tigani (da, si eu cunosc astfel de oameni din aceasta etnie), dupa cum suntem foarte multi care cunoastem si destui romani precum cei descrisi de 122554 in preambul. adica din aia nespalati, hoti si asa mai departe.


Incerc de dragul tau sa fiu mai moderata.....dar nu pot fi atunci cand vine vorba de tigani.Nu sunt numai eu de parere ca sunt o rasa de nimic......vad ca au mai postat si altii dupa mine.Am multe exemple in care apar tiganii,sunt ca un sarpe pe care-l incalzesti la san si apoi te musca.
xxlanita
Postat pe 5 Martie 2011 14:05
De la: garbo120392, la data 2011-03-05 04:49:04cand stai aproape de un profesor .mirosi a prof. aproape de un porc a porc . aproape de un TIGAN nu ROM ,a tigan,chiar daca e doar o alianta,,,respecta-ti sotul el te va ajuta la greu nu tiganul.



O intrebare.:...retorica fireste...cum oi fi mirosind cand stai langa un prost?
cessy_wass
Postat pe 5 Martie 2011 17:56
554...
m-ai scutit pe mine de la a-i da o replica

xxlanita,
oricat de multe exemple ai avea (si sunt ferm convins ca le ai, si tu, ca si NOI - toti ceilalti), gandeste-te la urmatoarea -sa-i spunem- chestiune:

"Toate femeile sunt courve! Toti barbatii sunt porci!"
Replica:
"Nu zau? Ai cunoscut cumva pe toate/ toti cele 2 miliarde sau cate or fi de femei/ barbati din toata lumea?"

Revenind la tigani: sunt convins ca nu i-ai cunoscut pe toti. E drept, ca marea majoritate dintre noi, si tu ai cunoscut exact partea aia urata a lor. Adica acele uscaturi pe care le blamam cu totii. Dar stii de ce nu ai cunoscut si partea buna, partea frumoasa a tiganilor? Pentru ca aia stau in banca lor. Nu ies in evidenta decat printr-un talent nativ, fie ca e la muzica, fie ca e la vreun mestesug... Din pacate, acestia "ies in public" mult mai rar, ca sa nu spun aproape deloc, fata de co-minoritarii de care ne lovim zilnic. Acum, noi suntem niste oarecare, avem voie sa ne jucam cu vorbele care cum vrem. Nu suntem persoane publice si nu facem "declaratii" in spatii publice, de genul vreunei conferinte, presa si asa mai departe. Dar eu, personal, daca as auzi vreo personalitate vorbind astfel despre o INTREAGA etnie, as pune-o la zid. La propriu. Bani de un glonte, as mai gasi eu... Cam asa se vorbea despre evrei acum vreo 60 - 70 de ani, in anumite parti ale Europei. Stim cu totii ce s-a intamplat...
Thor_again
Postat pe 5 Martie 2011 18:15
Fiecare padure cu uscaturile ei, sa nu uitam ca si printre cetatenii acestei mioritice tari sunt oameni care sunt mult mai rai decat tiganii, nu toate faptele rele la fac tiganii.
Spunea cine va mai sus ca nu s-a bagat nimeni atunci cand a fost agresata in tramvai asta da dovada de lasitatea pe care o avem in noi, in schimb la tigani nu este asa. Cand unul este la necaz sar toti cei care sunt in jur
ar trebui sa invatam acest lucru de la tigani.
Am prieteni tigani cu care ma inteleg foarte bine carora le-am vazut copii crescand si pot sa spun ca sunt cu mult mai sus decat toti altii in ceea ce priveste bunul simt
tusi_Oli
Postat pe 5 Martie 2011 18:27
sincer, nu-i agreez, dar nici cu romanii nu mi-e rusine. de fapt, nesimtirea n-are natie.
Freya__
Postat pe 5 Martie 2011 18:52
De la: Thor_again, la data 2011-03-05 18:15:33554...
m-ai scutit pe mine de la a-i da o replica

xxlanita,
oricat de multe exemple ai avea (si sunt ferm convins ca le ai, si tu, ca si NOI - toti ceilalti), gandeste-te la urmatoarea -sa-i spunem- chestiune:

"Toate femeile sunt courve! Toti barbatii sunt porci!"
Replica:
"Nu zau? Ai cunoscut cumva pe toate/ toti cele 2 miliarde sau cate or fi de femei/ barbati din toata lumea?"

Revenind la tigani: sunt convins ca nu i-ai cunoscut pe toti. E drept, ca marea majoritate dintre noi, si tu ai cunoscut exact partea aia urata a lor. Adica acele uscaturi pe care le blamam cu totii. Dar stii de ce nu ai cunoscut si partea buna, partea frumoasa a tiganilor? Pentru ca aia stau in banca lor. Nu ies in evidenta decat printr-un talent nativ, fie ca e la muzica, fie ca e la vreun mestesug... Din pacate, acestia "ies in public" mult mai rar, ca sa nu spun aproape deloc, fata de co-minoritarii de care ne lovim zilnic. Acum, noi suntem niste oarecare, avem voie sa ne jucam cu vorbele care cum vrem. Nu suntem persoane publice si nu facem "declaratii" in spatii publice, de genul vreunei conferinte, presa si asa mai departe. Dar eu, personal, daca as auzi vreo personalitate vorbind astfel despre o INTREAGA etnie, as pune-o la zid. La propriu. Bani de un glonte, as mai gasi eu... Cam asa se vorbea despre evrei acum vreo 60 - 70 de ani, in anumite parti ale Europei. Stim cu totii ce s-a intamplat...



De fapt de aici vine pericolul...ideea ca omenirea e in regres. Nu s-a invatat nimic din greselile facute in trecut? Ne intoarcem la antisemitism, promovam rasismul si xenofobia cand ar trebui sa fim mai buni, mai toleranti si nu in ultimul rand mai preocupati de a ne dezvolta pe plan personal...Este trist pentru ca aceste lucruri nu duc decat la invrajbire . E mai usor sa fii rau si sa arunci cu pietre; greu e sa gandesti, sa analizezi, sa intelegi.
l
cessy_wass
Postat pe 5 Martie 2011 21:14
De la: Defendia, la data 2011-03-02 18:14:16Un stat european a rezolvat admirabil problema cu pricina, este o adevarata mandrie pentru CEHI si mai nou pentru SLOVACI.
La prima nastere al primului purdeu tanara pereche legitima sau nelegitima este intrebata la modul cel mai serios daca AU cu ce sa intretina purdeul, daca nu pot justifica venituri li se explica la modul cel mai respectuos ca acest caz este primul si din pacate ultimul mostenitor, tanara e urcata frumos pe masa de nasteri si rezolvata pe Veci problema . Asa dragostea poate sa fie foarte dulce, dar exclus cu urmasi. In acest mod s-a tinut strict sub control explozia de natalitate procreeatoare al acestei etnii.
Daca se face un studiu, natalitatea exploziva la tigani face ca celelalte nationalitati sa fie cu mult depasite.
Din pacate POLITICUL este acela care tolereaza la nesfarsit in aceasta tara cam totul, asa cum au spus-o si altii sau si altele in fata mea.


Efectiv.....no comment.
cessy_wass
Postat pe 5 Martie 2011 21:17
De Antonescu mai traia
Guta nu ne mai canta
garbo086452
Postat pe 6 Martie 2011 11:06
Intrebare: toleranta de care se vorbeste mai sus are limite? Sau trebuie sa toleram pe toti si tot pentru ca suntem in secolul XXI??
Ciresica
Postat pe 7 Martie 2011 05:31
De la: tatoo, la data 2011-02-21 21:22:34 In ritmul in care se inmultesc,ne depasesc numeric cat de curand. Sa-i castram,da,da! Caci de nu,poezia lui Eminescu o vom citi asa:

..."Voi sunteti urmasii,romii !" ...niste rai si bla bla bla...



nu sunt de acord cu,castrarea.astia se inmultesc si prin aer,nu numai cu suflaiul.mai arunca sporii asa cu o palma sau cu alta.astia se inmultesc si pe gaura cheii.ai vazut chinezii fac lege,acum ai voie un copil parca,in China.ai sa-dam pe mana chinezilor,sa-i cultive cum vor ei....pe un rand.....pe doua randuri.....poc....poc.....platim noi gloantele.....


acesta este un pamflet.
vuvuzela
Postat pe 7 Martie 2011 06:29
De la: garbo120392, la data 2011-03-05 04:19:33v-ati imaginat vreodata o tara fara tigani =RAI










pamflet

exista aceasta minune?
vuvuzela
Postat pe 7 Martie 2011 06:35
Thor.....nu cunosc tigani cumsecade,la locul lor.......da,sunt tigani mai ,,spalati,, dar cand ma intalnesc cu ei imi cer bani imprumut sau tigari,asa ca mai bine ii ocolesc.Tiganul tot tigan ramane si nu cred ca am pierdut nimic pt ca nu am cunoscut macar un tigan bun.Am un baiat tigan si handicapat pe care-l ajut cu bani si care la randul lui imi face unele mici servicii,de mila il tin pe langa mine,dar nu am inceredere in el,cand am intors capul m-a furat.As vrea ca intr-o zi sa-mi schimb parerea despre ei,tiganii..............
xxlanita
Postat pe 7 Martie 2011 13:31
pai, uite, de exemplu iti recomand un concert de-al lui Damian Draghici. Sau Jonny Raducanu. Ori o excursie intr-o comunitate pe care o stiu eu pe undeva prin Ardeal, mari mestesugari.
Thor_again
Postat pe 7 Martie 2011 13:39
sa ii lasam pe altii sa-i castreze , Putin sau altul care stie sa stapaneasca o rasa nenorocita ca asta tiganeasca , noi sa ii scoatem din tara noastra
perseverentul
Postat pe 7 Martie 2011 15:27
De la: perseverentul, la data 2011-02-27 13:17:19.., afara cu tiganii si tiganizarea din tara noastra frumoasa cu milioane de cioroi si milioane de romani prosti care ii suporta si le suporta tiganiile.
PAI MANCAMIAI , DUTE IN NEPAL DE UNDE AI VENIT SI FURA ACOLO
perseverentul
Postat pe 7 Martie 2011 15:29
am ramas mut la vestea rea , care mi-ai dat-o brother , daca am ramas numai doi contra la toata tiganiada din ro. , ,trebuie sa-l chemam pe unchiul Vlad Tepes sa ne ajute
perseverentul
Postat pe 7 Martie 2011 15:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum va faceti atmosfera placuta la birou? 9 De la: garbo_426430 14 Ianuarie 2016 18:04
Negru sau Alb? 1250 De la: cely 13 Aprilie 2013 20:31
istoria secreta a lumii-Jonathan Black 2 De la: Alexxandra 3 Mai 2010 08:49
ce parere aveti despre barbatii de pe garbo? 507 De la: ingerasulluptator 8 Iulie 2013 10:26
8 Martie! 7 De la: ameno 8 Martie 2011 12:33
Setari Cookie-uri