istoria secreta a lumii-Jonathan Black

Istoricii din lumea antica au relatat ca, de la inceputurile civilizatiei egiptene si pana la prabusirea Romei, templele publice din orase precum Teba, Eleusis sau Efes aveau alaturi incinte destinate preotilor. Carturarii numesc aceste incinte “scoli ale misterelor". Aici elitele politice si culturale deprindeau tehnici de meditatie. Dupa ani de pregatire, Platon, Eschil, Alexandru cel Mare, Cezar August, Cicero si altii erau initiati intr-un...
tip de filozofie secreta.
In diferite epoci, tehnicile folosite de aceste “scoli" includeau privarea senzoriala, exercitii de respiratie, dansuri sacre, reprezentatii teatrale, substante halucinogene si diverse modalitati de redirectionare a energiei sexuale. Toate aceste tehnici aveau rolul de a induce stari alterate de constiinta, in cursul carora initiatul putea percepe lumea in moduri noi.
Pentru prima data cititorului ii este prezentata o istorie completa a lumii, de la inceputurile ei pana in ziua de astazi, conceputa pe baza credintelor si a scrierilor existente in cadrul societatilor secrete.
De la perspectiva ezoterica asupra evolutiei speciilor pana la radacinile oculte ale stiintei, de la secretele Potopului la motivatiile ezoterice ale politicii externe americane, aceasta istorie demonstreaza ca aspectele fundamentale ale existentei umane pot fi percepute dintr-un unghi cu totul diferit de cel obisnuit.
Istoria secreta a lumii sugereaza ca, folosind tehnici secrete, oameni ca Leonardo da Vinci, Isaac Newton sau George Washington au reusit sa intre intr-o astfel de stare alterata de constiinta si au putut accesa un nivel de cunoastere supranatural
alexxandra
Postat pe 2 Mai 2010 16:50
pacat ca multe persoane,trec pe langa adevaruri de mult stiute,cu indiferenta,dar se mira azi ,de ce se intampla unele lucruri,precum,modificari de clima,cutremure din ce in ce mai dese in locuri,zone,unde era o raritate un cutremur,gripe de tot soiul ,datorita 'aruncarii pe piata" a unor tulpini ,cu care se biosul,in mod intentionat,caderi de aeronave,accidente de circulatie ,intr-un mod inexplicabil,scaderea natalitatii,scaderea producererii de medicamente,moartea din ce in ce mai des a oamenilor,prin diferite moduri,imbolnaviri subite,suicid,tot felul de microbi si medici "dezinteresati" si lista e f lunga.daca deja comunicam tet-a-tet,cu extraterestrii,ne mai miram ca acum vechile razboaie cu arme invechite,perimate,s-au inlocuit cu razboiul psihotronic,de care putini au auzit ???!!!
alexxandra
Postat pe 3 Mai 2010 08:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
caut bona, urgent 2 De la: garbo_380598 26 August 2016 13:28
cand iubitul tau devine un inger! 3 De la: loveactually 1 Septembrie 2009 22:20
bun de vazut 0 De la: 4 Martie 2010 15:37
Luptam sa fim fericiti sau.... ? 1 De la: irinalaiu 5 Februarie 2011 11:33
:P 4 De la: fleurdelis 18 Aprilie 2010 13:42
Setari Cookie-uri