Sezonul mucisorilor

Ai dreptate Silviu. Fiecare cum crede. Mie mi-a dat doctorita care a depistat acest streptococ. O sa vad daca are sau nu efect. O zi buna.
Kiki_Mic
Postat pe 24 August 2009 11:20
Buna Carmen. Baietelul meu a fost operat in ian 2008. Nu a fost pus la nici un aparat. Imi pare rau ca l-am operat, dar mi sa spus ca este o dr buna etc...si am zis, ca o avea dreptate, una, doua, mi-l baga pe antibiotic...regret si acum ca l-am operat, poate nu era nevoie, dupa operatie a inceput sa imi doarma cu gurita deschisa si sa sfoaraie. Vad ca acum si-a revenit. Acum sa vad dupa ce termin rubomunylul cum va fi, numai ca sambata am ajuns cu el la spital ca avea umflat obrazul stang, si este de la maseaua de sus care este cariata, si ne-a bagat din nou pe antibiotic. Si acum incerc sa il conving sa mergem din nou la dentist, dar de data asta sa stea, i-am spus ca acolo il asteapta Zana Maseluta si ca imi va lasa bani sa ii cumpar ce masinuta vrea. Dupa antibiotic voi face iar incercarea de ai plomba maselutele, doua de sus sunt cariate f urat, si nu a mancat dulciuri, si a fost si alaptat pana la un an si jumatate, si pana atunci nu a stiu ce inseamna biberon....deci,....o sa vedem. Sanatate multa.
Kiki_Mic
Postat pe 24 August 2009 11:24
buna eve
imi pare foarte rau sa aud asta...........
este foarte mic pentru astfel de probleme
nu stiu ce sa mai spun...............
sper sa scapati cat mai curand
sanatate multa
carmenn7
Postat pe 24 August 2009 16:01
Buna Carmen. Sper si eu sa scape odata, dar pe de alta parte multumesc lui Dumnezeu ca nu este bolnav si sa nu il pot ajuta. Ma uit la suferintele fetelor si nu imi vine sa cred...asa ca eu ii multumesc lui Dumnezeu ca este sanatos...atat cat se poate in mediul in care traim. Si ma rog la Dumnezeu, sa imi dea si pe al doilea bebe tot sanatos, imi doresc f mult o fetita, dar orice ar fi sanatos sa fie, sa duc sarcina pana la capat. Si asta doresc tuturor femeilor care vor sa fie mamici. Sanatate multa tuturor.
Kiki_Mic
Postat pe 29 August 2009 00:15
da eve suntem norocoasa se poate trata si vor fi bine
iti doresc sa ramai cat mai curand insarcinata si sa fie sanatos
si voinic
este mai greu cu doi dar mult mai frumos sa ii vezi cum se iubesc si se ajuta
va pupam
carmenn7
Postat pe 30 August 2009 13:24
Buna Carmen, cu siguranta va fi greu cu doi, dar imi doresc foarte mult, plus ca baietelului meu ii plac copilasii, a zis intai sa ii fac o surioara si pe urma un fratior. Am o prietena care are un baietel de 4 ani, si o fetita de un an si o luna si o iubeste pe aia mica mult si nu ii spune pe nume ii spune Bebelusica si a zis daca ii fac o surioara poate sa ii spuna tot bebelusica. Deci sa vedem ce o fi, sanatos sa fie. Va pup si tinem legatura. Sanatate la bebei.
Kiki_Mic
Postat pe 31 August 2009 00:28
buna mamici
in urma cu o saptamana am luat un aparat de purificarea aerului
Salin s2
este recomandat in tratarea rinitelor alergice si multe altele
intrati si voi pe salin.ro si cititi despre el
sanatate multa
carmenn7
Postat pe 7 Septembrie 2009 15:06
Rinita alergicaSus

Cei mai multi medici folosesc antihistaminicele pentru a trata simptomele rinitei alergice, cum ar fi rinoreea (secretii nazale abundente), stranutul, iritatia ochilor si a nasului.
Se recomanda ca administrarea antihistaminicelor sa fie inceputa inaintea varfului sezonului alergic sau la aparitia primelor simptome sau semne. Somnolenta este cel mai frecvent efect advers al antihistaminicelor. Sunt disponibile si medicamente antihistaminice mai putin sedative, dar acestea sunt mai costisitoare.

Trebuie evitata administrarea lor la persoane care sufera de boli care limiteaza golirea vezicii urinare (cum ar fi adenomul de prostata), deoarece aceste medicamente pot face si mai dificila golirea vezicii urinare. Pot determina, la persoanele in varsta, tulburari de echilibru sau confuzie.
Spray-urile nazale cu corticosteroizii sunt alternative eficiente la antihistaminice. Exemple de astfel de spray-uri sunt Budesonide si Beclometazona. Atunci cand sunt folosite regulat si pentru o perioada destul de lunga pentru a-si atinge efectul complet, aceste spray-uri controleaza simptomele nazale mai bine decat antihistaminicele. In cazul in care spray-ul nazal irita mucoasa nazala, poate fi de ajutor folosirea ulterioara a spray-urilor nazale saline sau folosirea unora care sa fie pe baza de apa.

Unele persoane au incredere in spray-ul nazal cromolinic, care nu necesita prescriptie medicala si nu determina iritare nazala, iar efectele adverse sunt mult mai neinsemnate fata de alte spray-uri. Spray-urile cromolinice sunt eficiente doar daca sunt folosite inaintea expunerii la alergeni. Astfel, ele trebuie folosite inaintea unei expuneri predictibile sau folosite regulat (de exemplu de mai multe ori pe zi).
Azelastina este un spray nazal antihistaminic disponibil doar cu prescriptie medicala. Poate fi o buna alegere in cazul pacientilor cu efecte adverse semnificative la antihistaminicele cu administrare orala.

Atunci cand congestia nazala (inrosirea si umflarea) este primul simptom al rinitei alergice, decongestionantele sunt medicamentele de prima intentie. Decongestionantele sunt eficiente atunci cand apare dispneea de cauza nazala sau cand sinusurile sunt blocate si este resimtita presiune la aceste niveluri. Sunt disponibile sub forma de tablete, lichide (pseudoefedrina) si spray-uri nazale (oximetazolina). Spray-urile nazale sunt folosite pentru o ameliorare pe termen scurt a debutului simptomelor.

Ele pot determina o agravare paradoxala a simptomelor daca sunt folosite pentru mai mult de 3 zile fara pauza. Decongestionantele amelioreaza rezultatul final al reactiei alergice mai mult decat bazele acesteia (sistemul imun). Prin vasoconstrictie, decongestionantele reduc edemul (umflarea) si inflamatia care determina respiratia dificila si lacrimarea. Astfel, este permis fluxul de aer si drenarea mucusului. Efectele adverse ale decongestionantelor includ insomnia, hipertensiunea arteriala si tahicardia (accelerarea ritmului inimii). In cazul pacientilor cu hipertensiune arteriala, cu un accident vascular cerebral in antecedente sau cu boli cardiace, este necesar consultul unui medic inainte de folosirea decongestionantelor.
Astmul bronsicSus
Astmul bronsicSus

Tratamentul astmului se concentreaza pe eliberarea cailor respiratorii si controlarea inflamatiei.
Simptomele din timpul unei crize de astm sunt sufocarea, wheezing-ul, accese de tuse care, atunci cand diagnosticul este confirmat, necesita medicamente bronhodilatatoare cu actiune rapida, cum ar fi Albuterolul. In cazul simptomelor remanente dupa o criza de astm, se recomanda administrarea de corticosteroizi intravenos sau oral timp de cateva zile sau chiar saptamani, pentru a ameliora inflamatia. In cazul pacientilor cu simptome frecvente, este foarte importanta administrarea regulata a medicamentelor care controleaza inflamatia si previn aparitia simptomelor. De obicei, medicamentele preventive sunt sub forma unui inhalator steroid.
Evitarea alergenilor care declanseaza crizele de astm este o parte foarte importanta a tratamentului. Deoarece astmul si alergiile merg de obicei in paralel, identificarea alergenilor este importanta pentru recomandarea metodelor de prevenire a lor.

Evitarea alergenilor poate insemna evitarea cresterii de animale de companie la domiciliu sau scuturarea frecventa a lenjeriilor pentru a reduce cantitatea de excremente invizibile de insecte (acarieni) de pe acestea.
Desensibilizarea la alergeni este folosita in mai putin de 1 caz din 10 de persoane cu astm bronsic alergic. Poate fi luata in considerare in cazul in care alergenii sunt identificati, dar de obicei, desensibilizarea nu elimina astmul si este considerata riscanta in cazurile severe. Reducerea expunerii la alergeni si tratarea agresiva a alergiilor poate ameliora foarte eficient simptomele astmatice.
Terapiile pe termen lung al astmului necesita un plan de tratament prescris de medicul specialist. Medicul trebuie sa informeze pacientii despre cum trebuie adaugate sau modificate dozele de medicamente, in cazul carora apar diverse reactii, astfel incat acestea sa fie tinute sub control.

o alternativa fara reactii adverse este cura cu TRANSFER FACTOR !!!!!!!!!!!
silviu_m74
Postat pe 8 Septembrie 2009 22:52
buna.iti recomand sa cumperi batista sugarului.e cea mai buna,costa putin cam mult dar nu mai ai treaba...si daca se sperie bagal la tine in nas ca sa vada ca nu face rau si dupa aia la bebe..spor la treaba
kidz003124
Postat pe 23 Septembrie 2009 18:30
din pacate aceasta batista a sugarului este cea mai rea solutie pe care o poti adopta....cea mai la indemana si cea mai putin agresiva pentru copil este preventia...un sistem imunitar puternic impiedica bolile sa se instaleze in organismul uman.
silviu_m74
Postat pe 24 Septembrie 2009 20:42
eu cand vad ca ii curge nasucu ii bag un supozitor de paracetamol si a doua a treia zi nu mai are nimik
byanca_kidz
Postat pe 30 Septembrie 2009 16:46
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
office@salinasusesi.ro
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya.

TARIFE 1. Copii (maxim 14 ani), pensionari
- 20 RON / sedinta
- abonament 12 sedinte - 200 RON (la 10 sedinte primiti 2 sedinte GRATUIT)
Un insotitor al copilului sau al pensionarului beneficiaza de intrare GRATUITA
2. Adulti
- 20 RON / sedinta
- abonament 12 sedinte - 200 RON (la 10 sedinte primiti 2 sedinte GRATUIT)

O sedinta de terapie dureaza 50 minute.
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 5-6 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu programare
Tel. 0725 217 077 ( pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 23 Noiembrie 2009 07:06
problema mucisorilor e foarte grea si pentru mine si bebelusul meu de 9 luni poti sa incerci cu apa de mare humex e mai scumpa dar ff buna si cu picaturi colargol este un fel de antibiotic asta se prepara la farmacie sipt sprei nazal este olynth este prima data care lam incercat si sunt ff multumita in seara asta bebele meu poate sa doarma .si ar mai fii o promblema sa aibe mucidori din cauza la dinti al meu din cauza asta are cum ii dau dinti cum are mucisori asa ca ai grija multa sanatate pt puiu tau
yanis
Postat pe 27 Ianuarie 2010 03:39
buna
am reusit sa scapam de mucisori de 1 saptamana de cand ne am operat de polipi acum asteptam sa ne refacem si sa mergem sa facem exudat
ca ultima data avea un stafilococo auriu si in gat si in nas
eu spe ca am facut bine ca am operato de polipi ca nu ma mai intlegeam cu ea respira numai pe gura si vorbea si un pic pe nas nu stiu cum sa va explic dar in restu e bine
stam de o saptamana in casa am iesit la 4 zile de la operatie doar un pic afara in vizita la cineva dar cu masina

sanatate multa
florena_florentina
Postat pe 27 Ianuarie 2010 16:01
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
office@salinasusesi.ro
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute.
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 5-6 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu
programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 3 Februarie 2010 08:13
"Sanatate, mai presus de toate"
Salina artificiala deschisa in localitatea Sag, judetul Timis, functioneaza zilnic intre orele 10.00 - 23.00
Adresa: Sag, Strada 11, nr 60 (ARENA SPORT)
Programari si informatii:
Telefon 0752.113.512 intre orele 10.00 - 20.00
salinasag@ymail.com
www.salinasag.ro

Salinoterapia (aerosolii saline), cu ajutorul carora sunt tratate diverse afectiuni, in principal afectiunile respiratorii: astm, bronsite, infectii respiratorii, faringite, hipertiroidism sau chiar sa ne relaxam din stari de oboseala sau nevroze. Recomandat copiilor proaspat intrati in colectivitate(cresa, gardinita) ajutind la eliminarea mucozitatii si tusei.
Salina poate gazdui 8 persoane pe sedinta si 4 copii sub 6 ani. Dupa terminarea sedintei oxigenarea incaperii este efectuata timp de 10 minute. Cele 14 tone de sare naturala de la salina Tg. Ocna asigura un climat de salina, natural si eficient.

TARIFE
Copii (maxim 12 ani) - 8 RON / sedinta
- abonament 10 sedinte - 80 RON (la plata integrala primiti 2 sedinte GRATUIT)
Adulti - 10 RON / sedinta
- abonament 10 sedinte - 100 RON (la plata integrala primiti 2 sedinte GRATUIT)
O sedinta de terapie dureaza 45 minute. Este recomandata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de 5-6 luni.

salina_sag
Postat pe 18 Februarie 2010 21:14
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
office@salinasusesi.ro
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte)
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 3-4 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu
programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 19 Februarie 2010 15:31
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
office@salinasusesi.ro
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte)
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 3-4 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu
programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 19 Februarie 2010 15:31
noi neam nascut cu polipi si de atuncea ne chinuim cu nasucu iar prima data cand mia racit nu mia dormit 2-3 nopti la rand doar atipea cate 5-10 min si cu aspirator nazal si picaturi ne chinuiam sai curatam nasucu
a cuma caut sal operez de polipi dar nam gasit nici un doctor care sa opereze un bebe de 9 luni va dog cine stie un doctor bun sami spuna si mie va rog tare mult ca ne chinuim cu el va multumesc
kidz002745
Postat pe 16 Aprilie 2010 11:08
buna kidz..745 de unde sunteti?

eu nu am auzit de nici un dr sa operee copil asa micut dar cine stie stiinta a evoluat..
anaROBERT
Postat pe 17 Aprilie 2010 13:40
nu il opera...nu are nici un rost.E mic, da e deranjant pentru el ca nu se odihneste fonfaie si probabil raceste mai des dar lasa-l in pace.Oricum riscul sa-i faca din nou e destul de mare.

Si a mea are polipi si am vrut si eu sa o operez dar am renuntat.
Am trecut prin atatea picaturi de nas ca nu le mai stiu numarul si denumirile si am facut o pleasna.In afara ca i-am provocat o sensibilitate la nas nimik.Remediul la mine a fost homeopatia care a actionat ca un drenaj eliberand caile respiartorii.Iar acum de curand vizita la salina care la fel ia provocat o fluidizare a mucozitatilor.Initial m-am speriat crezand chiar ca erste racita la felul care tusea si expectora si nasul cum ii curgea.Am fost cu ea la doctor e perfect sanatoasa si se curata de tot jegul care il are in nas gat etc.
P.S. nu fac reclama la salina dar e OK
Nu uita insa ca picaturile de nas se folosesc maxim 4/5 zile dupa care poti sa le uiti ca nu isi mai fac efectul.....devine imuni.
alinakatt
Postat pe 17 Aprilie 2010 15:09
office_salinasusesi_ro
Postat pe 18 Aprilie 2010 10:51



--------------------------------------
office_salinasusesi_ro
Postat pe 19 Aprilie 2010 08:19
multumesc si atuncea ce sa fac sa nul operez deloc sau
kidz002745
Postat pe 19 Aprilie 2010 17:54
eu zic sa nu il operezi...lasa-l in pace.Pe timp ce creste o sa se amelioreze cat d cat.Eventual intreaba doctor daca un aparat salin sau o cura de salina l-ar ajuta tinand cont de varsta care o are.
Nu fol. prea multe picaturi ca ii distrugi nasucul.In termeni medicali nu stiu exact definitia, dar in timp nu o sa mai foloseasca nasul sa respire si o sa se obisnuiasca doar pe gura(in somn sau treaz)Incearca si o cura homeopata nu da rezultate imediat dar o sa vezi schimbarea.bafta!
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 18:29
office_salinasusesi_ro
Postat pe 21 Aprilie 2010 08:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
primul dintisor. 3 De la: kidz003510 17 Decembrie 2009 20:17
Gradinita Constanta 1 De la: garbo248877 9 Aprilie 2013 21:10
Dupa 1 an de gradi tot nu vrea sa mearga si plange 6 De la: Lya_Maris_1 12 Iunie 2013 19:28
buna ! 2 De la: vasilicasavoiu 5 Februarie 2009 12:04
sarcina 52 De la: vasilicasavoiu 15 Mai 2009 15:08
Setari Cookie-uri