|
vaai, pik, unde-i iubirea? uiti ca asta ne-a fost menirea? ma uiti instant pentru-un amalgam nu te stiam de poligam! |
||
|
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 00:06 |
||
|---|---|---|
|
pikule, maria ta tu acuma nu mai sta pune mana pe-un ibric si ia si niscai fistic ca sa facem o cafea ca e lunga noaptea, grea... povestiri sa depanam, si fistic noi sa crapam... |
||
|
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 00:11 |
||
|
nu sunt poligam, gianina, iara de tradari, nici gand eu iubesc pe toata lumea insa va iubesc pe rand. |
||
|
|
||
|
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 00:14 |
||
|
da, pik, cum sa nu fie asa? cand pe-un topic, cand pe altul chiar si tu te-ai alarma daca ti-ai vedea saltul... |
||
|
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 00:16 |
||
|
geanineto mandra mea nu-nteleg de sari asa parca mi-erai pretena si nu ma muscai de vena si ce daca domnul pik vine sa papam fistic un sac de 10 kile ...nu mai gasesc rima.... |
||
|
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 00:18 |
||
|
io ma duc dupa miros ca tare sunteti poznase! nu c-ar fi obrazul gros insa caut bobarnace
|
||
|
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 00:19 |
||
|
tutanka, asculta iubita mea sigur ca sunt prietena ta eu pe pik il urechesc si-as vrea sa-l ciufulesc. |
||
|
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 00:20 |
||
|
pik, de bobarnace duci lipsa?! vino-n calea mea de nu ai ce face... vei crede ca-i apocalipsa! si te vei intreba cine-i cel ce jos zace... |
||
|
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 00:23 |
||
nu mai pot, ma predau ati stors din mine toata inspiratia(macar daca era altceva), si eu tot frigiderul daca mai gasesc bere jos, revin cu forte proaspete
|
||
|
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 00:23 |
||
|
pik, ma duc la somnik dar maine... e-he-he. somn usor si tie tutanko. si tuturor! |
||
|
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 00:26 |
||
| te pup gianineto...noapte buna iubita...ti-ai dat seama ca am intrat in hora versurilor....pup fata | ||
|
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 00:28 |
||
|
haide pikule incoace ai sa vezi ca-i cald si pace bei cu floare-al meu spirtoasa si-ai sa dai de o blanoasa pica migu-n batatura iarasi iti va da o tura ai sa vezi fara tagada este doar o patrupeada ce da vesnic din codita dac-o mangai pe codita si mai da o tura hippie ti-ai dat seama - este cindy... |
||
|
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 00:31 |
||
|
s-a cam dus lumea la somn... am observat ca asta se intampla in fiecare marti... |
||
|
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 00:42 |
||
sau lumea doarme in fiecare noapte si nu am observat eu?
|
||
|
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 00:42 |
||
| io-s aici brea.....ma uitam pe topicul dureristei aleia din adancuri... | ||
|
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 00:44 |
||
|
daca e sa discutam numai noi doi, mai bine te-as invita la mine;) acu serios, inca e destula lume logata. de ce tace, dom'le?
|
||
|
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 00:46 |
||
io vin....dar mai ai fistic???? uite...si cindy e logata......doarme cu nasucul pe firul de net si cu ureche pe firul de alimentare de la lap.....deci e si ea online, nu????...si, evident, la picioarele mele.....
|
||
|
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 00:48 |
||
draga de ea... si de stapana ei
|
||
|
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 00:51 |
||
|
ce ne-ai face de ne-ai prinde.... serios acuma....zace latita la picioarele mele, in fata aparatului de ventilare, c-o labuta indoita a la barashnikov....si viseaza ca alearga....si ce mi-a facut cand am venit acasaaaaaa....uiii doamne.....nici cateii de la circus nu fac asa ceva....tumbe, sarituri si bucurie din tot corpul..... |
||
|
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 00:55 |
||
incerc si eu sa dorm, desi...sumbre perspective da' nu-s incapatzanat. daca nu merge, nu insist, vin inapoi
|
||
|
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 01:02 |
||
| oki...dar vezi ca eu nu mai rezist prea mult ....mi-ai facut atatea avansuri, incat tre sa ma duc sa le vizualizez intr-un vis colorat..... | ||
|
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 01:06 |
||
liniste?
|
||
|
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 01:21 |
||
| nuuuu...ma dusei la bu sa trag o pipa ca m-au enervat analfabetele alea de la dieta.... | ||
|
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 01:28 |
||
da, tu le superi, eu le ridic moralul
|
||
|
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 01:31 |
||
| am vazut...te-ai facut preten cu ele...in loc sa le scuturi.....offf...asa ma iubesti tu pe mine .....mai vii tu la noi????? | ||
|
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 01:36 |
||
al naibii prieten! ai fi...fericita sa afli cate mi-ar pune pielea pe batz
|
||
|
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 01:38 |
||
| pikule....respecta-ti randul....mie prima.....ca mi-am permis sa le demonstrez cat sunt de tolomace...nu sunt in stare sa citeasca nici macar o amarata de dieta..... | ||
|
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 01:40 |
||
|
hai sa le fiu un moment avocat. tu chiar crezi ca nu stiu sa citeasca? cu practica e grele! uite, mi-a zis mie odata medicul despre sare, nici sa n-o vad. de atunci obisnuiesc sa inchid ochii atunci cand sarez ceva. |
||
|
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 01:45 |
||
| mai de citit nu neg......eu cred ca au probleme cu tinutul minte..... | ||
|
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 01:48 |
||
cand iti face stomacul precum o turma de purcelusi flamanzi, cine mai aude memoria?
|
||
|
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 01:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Umor involuntar | 206 | De la: betty37 27 Martie 2011 23:41 |
| sarcina sau nu? | 52 | De la: fleurdelis 11 Ianuarie 2011 23:07 |
| Nu reusesc sa ma adaptez | 28 | De la: garbo_1505 29 Decembrie 2012 14:47 |
|
|
||
| Motive pentru care m-asi insura in 2010 ! | 176 | De la: preciouss 3 Ianuarie 2010 15:53 |
| unde gasesc echilibru mamicile singure? | 14 | De la: Blue_Tattoo 23 Aprilie 2010 15:10 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună