|
pik-nik, poema e mai intai simtire numai ea te poate umple de uimire, de gand curat si poate si-amagire... masura-i doar un trup pentru fire. |
||
|
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 19:51 |
||
|---|---|---|
|
giani, n-am treab-aicea cu poeme, si nici simtiri de suflet tainic, ia un buchet de crizanteme, si lasa-ma sa fiu salbatic
|
||
|
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 19:56 |
||
|
pik-nik, cavaler travestit intr-un mare aiurit iti multumesc pentru flori care-mi aduc- nu mint - fiori! |
||
|
|
||
|
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 20:03 |
||
|
fiorii sunt doar inceputul unei povesti cu happy end de-ti voi intinde asternutul pe iarba, ca sa fim in trend
|
||
|
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 20:28 |
||
|
pik-nik, cuceritor de profesie e posibil sa intru in depresie cand voi vedea intinse de tine-n graba asternuturi cata frunza, cata iarba |
||
|
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 20:32 |
||
|
asternutu-i unu singur, ca-i pe iarba, ca-i pe stele... daca dragostea din mugur se-aprinde-n bratele tale |
||
|
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 20:36 |
||
|
pik-nik, acest conditional-optativ te lasa -nedorit -cam obiectiv caci tu stii ca subiectiva-i dragostea si chiar e bine sa ti se puna pata... |
||
|
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 20:53 |
||
Helloooooo, putina decenta va rog ca mai sunt si copii in preajma!
|
||
|
Aemulus Postat pe 7 Iulie 2009 20:53 |
||
|
catzelus cu parul cretz fura ratza din cotetz si se jura ca nu fura da' l-am prins, f*** in g*** micabis, e bine asa? spune-mi mai tarziu, te rog, acum dispar
|
||
|
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 20:58 |
||
|
Shame, shame, shame! Sa stai la colt pina iti vine mintea la cap! |
||
|
Aemulus Postat pe 7 Iulie 2009 21:00 |
||
condamnare pe viata pentru atata lucru??? si tot degeaba...
|
||
|
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 21:03 |
||
Vad ca sunteti in forma !!! ...azi is pupacioasa
|
||
|
blanca Postat pe 7 Iulie 2009 22:04 |
||
Floricica , nu mi se pare. Macar atat stiu si eu dupa cati oameni din celalalt fel am avut prin preajma - iar defecte avem toti.Sa fie colo sa asezate armonios Kyralina, .
|
||
|
blanca Postat pe 7 Iulie 2009 22:10 |
||
|
pik(a)_nik(a), eu nu vreau sa-ti port pica caci (slava Domnului!) nu mi-ai facut nica, dar cu copiii nu te porti frumos... te rog sa nu fii cu obraz gros! |
||
|
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 22:58 |
||
|
tie de copii iti pasa, de ma certi cand vin acasa? ba io cred ca m-ai batut pentru ce nu ti-am facut
|
||
|
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 23:05 |
||
|
barbate, ti-am zis de mi-au cazut dintii din gura du-te pe la frizer si la dentist macar o tura cum sa te doresc cand ai fatza de credul? nu am patimit in viata mea si-asa destul?! |
||
|
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 23:08 |
||
|
lasa fatza, nu conteaza, ca nici alta nu-i mai breaza. cand "mancarimea"-i de vina "scarmanam" fara lumina
|
||
|
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 23:12 |
||
|
pik-nik, papusha, amore, bebe scarpinici se pare ca-ti trebe scuze ca aici nu te pot ajuta mi-ai promis mugur de-iubire nu saltea... |
||
|
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 23:18 |
||
|
muguru-ala explodeaza in mii de senzatii stranii nu simti tu cum iti vibreaza inima, cand spun "giani"? |
||
|
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 23:22 |
||
|
nu, pik, eu vad pe fiece clipa ce trece cum mai cade cate un dinte din cei zece cat despre inima, muguri, iarba si flori chiar trebuie sa ai inima pentru-a simti fiori! |
||
|
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 23:28 |
||
|
inima mi-e-n focuri prinsa, sufletul, fior de jale... ultima-mi sperantza stinsa... pot sa-mi vad, nauc, de cale... |
||
|
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 23:31 |
||
|
haha, unde crezi ca pleci, amice?! stai pana si mucul o sa-ti pice! halal angajament ti-ai mai facut! mi-e teama ca esti un prefacut!
|
||
|
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 23:35 |
||
|
esti cruda, giani, esti si rece, parc-as iubi o stea pierduta ca orice chin, si asta trece... ramai ce esti, necunoscuta... |
||
|
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 23:40 |
||
|
de vrei sa rezolvi cu mine - o necunoscuta - ecuatii sa lasi pentru altii mai cu inima ale tale vibratii iti dau acush creion, guma si hartie sa iti rezolvi problema, mai badie dar daca vrei sa-ti tii promisiunea nu-ti voi mai ierta deloc omisiunea: pe langa iarba, mugur, flori si antren e cazul sa ma vezi la ochi; urca-te in tren! |
||
|
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 23:46 |
||
|
as lua acum un mig, pentru cat sunt de-optimist numa ca ma ia cu frig... tre' sa trec pe la dentist
|
||
|
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 23:52 |
||
|
lasa, pik, cand iubirea-i mare de ea nu mai poti sa ai scapare cu sau fara dinti eu te primesc caci oricum poate-ti rup unul cand te lovesc... |
||
|
gianiblue Postat pe 7 Iulie 2009 23:54 |
||
|
cu-asa sperantze de iubire cine poate rezista??? ma-nfig acum s-ajung calare pe cal, apoi pe ....
|
||
|
pik_nik Postat pe 7 Iulie 2009 23:58 |
||
|
haide pikule la mine sa-ti rezolv dintii mai bine si geanetta fara graba sa-ti faca culcus in graba.... |
||
|
tutankhamon Postat pe 8 Iulie 2009 00:00 |
||
|
pik, nu te avanta, iubire sa nu ai parte de mahnire. caci chiar de vei ajunge aici astept sa-mi faci curte pana pici! |
||
|
gianiblue Postat pe 8 Iulie 2009 00:00 |
||
|
de merg la tutankhamon, fie doar pentru dantura, s-ar putea sa uit de tren, de mig si de batatura
|
||
|
pik_nik Postat pe 8 Iulie 2009 00:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ceva despre zodia rac ce se poate spune...ma refer la relatiile in dragoste | 9 | De la: alushy 27 Decembrie 2009 13:15 |
| DECE TOTI NEGHIOBII DIN VEST SPUN CA ROMNII SUNT UN POPOR FARA IDENTITATE ? | 114 | De la: VOIAJOR 28 Iunie 2012 12:10 |
| CONDITIILE PENTRU ACCEPTAREA UNEI FEMEI CA SOTIE | 26 | De la: CRIMARY 29 Februarie 2012 23:08 |
|
|
||
| Oameni condusi de energie pozitiva...Si oameni condusi de energie negativa? | 159 | De la: xenaprintesarazboinica 25 Iunie 2013 21:52 |
| ma simt singura ce sa fac? | 8 | De la: iasomia 22 Iulie 2010 09:54 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună