creme antirid. ce recomandati?

Gel cu sange de dragon
garbo_6988
Postat pe 31 August 2012 21:10
De la: garbo_6988, la data 2012-08-31 21:10:03Gel cu sange de dragon

Da` unde mai gasesti tu dragoni ?
Rotty
Postat pe 2 Septembrie 2012 08:07
De la: Rotty, la data 2012-09-02 08:07:40
De la: garbo_6988, la data 2012-08-31 21:10:03Gel cu sange de dragon

Da` unde mai gasesti tu dragoni ?



cred ca in Garda militara din Marea Britanie
Eugenia_
Postat pe 2 Septembrie 2012 16:25
Ahaaaa...Io ma gandeam la aia bu-hu-hu cu solzi si aripi... Din aia or mai fi prin China...antica
Rotty
Postat pe 2 Septembrie 2012 16:33
am eu o carte cu povesti
Eugenia_
Postat pe 2 Septembrie 2012 16:38
Si cremele astea antirid tot....povesti sunt.
Rotty
Postat pe 2 Septembrie 2012 16:46
pentru un somn linistit...
Eugenia_
Postat pe 2 Septembrie 2012 17:03
Nu imi da idei,ca iarasi trec la somn. Nu stiu ce naiba,dar as tot dormii
Rotty
Postat pe 2 Septembrie 2012 17:16
e zi de odihna rottycica
Eugenia_
Postat pe 2 Septembrie 2012 17:35

rotty, somnolenta asta, nestapanita, apare in anumite situatii...la femei
dor72_
Postat pe 2 Septembrie 2012 17:42
incearca, incearca, ce ai de pierdut ? doar bani si timp.
_Isis_
Postat pe 9 Martie 2014 09:10
Cumpar o crema apidermin lux si cate o fiola de colagen, acid hialuronic, extract de caviar si elastina,le amestec pe toate si am crema pt un an ...Crema Apidermin Lux costa 10 lei iar fiolele 5-6 lei buc....si cu un cost minim am crema pe care o folosesc in fiecare dimineata ca baza de machiaj sau dupa un tratament saptamanal cu malai inmuiat cu bicarbonat. E foarte eficient si nu agreseaza pielea. Uitati-va la compozitiile din crema sa vedeti ca a voastra v-a fi mult mai eficienta... Nu da-ti banii pe reclame care oricum nu sant ceea ce sperati.... Si oricum ....cu totii imbatrinim , insa trebuie sa stim sa o facem frumos si cu decenta. Sa aveti o zi minunata...
Si bonus, ..saptamanal puteti aplica pe intreaga piele ,la dus, combinatia de malai inmuiat cu bicarbonat. Ve-ti fi uimite ce piele fina ve-ti avea....
garbo_397852
Postat pe 9 Martie 2014 09:52
daca ma trezesc la ora 3, am timp sa intineresc pana la 10 ? malaiul prefer la ceaun.
_Isis_
Postat pe 9 Martie 2014 09:57
Oiooo....Ai timp sa bei si o cafea .
Rotty
Postat pe 9 Martie 2014 10:22
buna ziua! o poti comanda foarte usor devenind partener amway cu o reducere de 30%
doinamary
Postat pe 3 Ianuarie 2016 12:47
Va invit sa incercati cosmetica organica Sanatate Siberiana. Ne gasiti pe facebook sub numele Sanatate Siberiana Bucuresti https://www.facebook.com/sanatatesiberianabucuresti/
Batiri_Anastasia_1
Postat pe 20 Februarie 2016 23:38
Buna! eu sunt din Chisinau...La noi pe piata, de ceva timp, este serul anti-imbatranire, de zi si de noapte, din linia cosmetica HAUTE LUMIERE, Federatia Rusa... Adevarat rasfat pentru pielea trecuta de 40+ ! recomand cu toata increderea... Pielea capata luminozitate si fermitate, intinereste si straluceste de frumusete! Pe facebook , gasiti pagina lor- Indigo holding sau parfumuri frantuzesti, ceva de genul... Sa auzim numai de bine!
garbo_395027
Postat pe 6 Octombrie 2016 14:24
De curand am inceput sa incerc produsele CosmeticPlant, in primul rand ptr ca sunt naturale, apoi ptr ca mi le pot permite si, in ultimul rand, sunt romanesti si m-am saturat sa le fac vanzare marilor "boşi" din alte ţari. Auzisem ca este f buna si crema Apidermin, dar, din nefericire, se pare ca tenul meu nu suporta ceea ce e pe baza de miere de albine. Totusi, apropo de Apidermin, ptr cine nu are aceasta problema, am inteles ca este intr-adevar miraculoasa, atat ca si crema anti-rid, dar si ptr preventie.
Eu, personal, folosesc de vreo 2 sapt crema Bioliv de la Cosmetic Plant, cea anti-rid de noapte, premiata cu medalia de aur la Bruxelles si, fiind f buna, am luat-o si pe cea de zi. Este extraordinara, o folosesc de 10 zile si ridurile de expresie si cele mai adanci din coltul ochilor aproape ca nu se mai cunosc! Tenul, vizibil mai luminos si pielea mai ferma, in plus, se absoarbe f bine in piele.
As mai recomanda uleiul de cocos sau creme naturale pe baza de unt de cocos. Se absorb mai greu, dar merita!
Deci, ca un top, as recomanda:
1. Bioliv
2. Apidermin
3. Ulei/unt de cocos
Toate sunt naturale, se aplica prin masarea fetei demachiate bine anterior...si zau ca veti vedea rezultatele f repede! Nu este nevoie sa dati o gramada de bani pe chimicale, doar ptr ca sunt "de firma"!
garbo_457811
Postat pe 20 Octombrie 2016 08:19
Eu am folosit crema de fata pentrui zi, anti-imbatranire, cu pro-retinol, colagen vegetal si acid hialuronic de la Bottega Verde si as putea spune ca e cea mai buna crema pe care am incercat-o pana acum (si n-au fost putine deloc). Despre Bottega Verde am aflat si eu recent si am vazut ca au numai produse naturale, dar ceea ce mi-a placut cel ami mult la ei este ca trimit cate un cadou in fiecare colet, iar in cazul in care comanda depasteste 99 de lei, nu mai platesti livrarea. Eu mi-am mai comandat o crema pentru maini si unghii, asa ca n-a fost nevoie sa mai platesc nimic in plus.
Ana128
Postat pe 27 Octombrie 2016 09:35
Nu ai cum , batranetea te ajunge si ridurile apar din ce i8n ce mai adanci, te stafidesti si in final ...bababciune.
Jimmy_Man_1
Postat pe 28 Octombrie 2016 22:31
Pui o "poaza" sa vedem rezultatele ? Altfel nu te cred.
Rotty
Postat pe 8 Februarie 2017 08:07
De la: Rotty, la data 2017-02-08 08:07:44Pui o "poaza" sa vedem rezultatele ? Altfel nu te cred.



Poza?
Cu photoshop-ul din zilele noastre?
Eu nici asa nu pot fi convinsa.
No way!


Si nu de alta, da' minuni nu exista, iar daca chiar e o minune sigur nu tine mai mult de 3 zile!


Cel mai mult conteaza calitatea tenului, deci genetica, hidratarea naturala, porozitatea naturala, mediul in care muncesti si traiesti, expunerea la UV si inceperea de f. timpuriu a intretinerii pielii in general.
Vad ca mai nou specialistii spun ca trebuie acordata atentie profesionista inca de pe la 20-25 de ani! Cind inca n-a aparut nici o 'fisura' in aspectul pielii.
Si cred ca sfatul lor are logica:
Dupa ce te-a lovit ... trenul, degeaba mai vrei sa casti bine ochii data viitoare la ... trecerea de nivel de cale ferata!


garbo101426
Postat pe 8 Februarie 2017 09:44
Bunica mea din partea tatalui avea si la 80 de ani cind a murit un ten absolut incredibil:
Piele elastica, bine hidratata natural, luminoasa, fara petele virstei si 'intinsa' cam ca la 40 de ani, cel putin! Avea riduri, in special pe git, da' pe fatza nu sareau in ochi poate si datorita 'claritatzii' pielii.
Si n-am vazut-o niciodata folosind produse cosmetice; decit citeva, extrem de elementare, pe care si le facea singura cu ... ce avea prin casa!
Nici acum n-am uitat reteta ei de ... apa de liliac.
Un fel de apa de toaleta absolut minunata facuta din alcool alimentar dublu-rafinat (95 grade) si flori din liliacul mov si cel alb pe care-i avea in curte. Ambii de doua ori mai inalti decit casa si de care bunica zicea ca erau acolo cu mult timp inainte de a se naste ea...

Mama mare umplea un borcan mare, din sticla maro, de vreo 2litri cu dop rodat (de tipul celor farmaceutice sau de prin laboratoarele de chimie) cu flori de liliac mov (numai flori), punea vreo 20-30 picaturi de ulei de ricin, citeva seminte de lamii verzi de pe care indeparta coaja/cuticula mai dura de deasupra, dupa care umplea pina la refuz, ca sa nu ramina aer, cu alcool.
La fel facea si un borcan cu liliac alb.
Le lasa la macerat la rece si la intuneric absolut 24/24 vreme de vreo 6 saptamini; dupa care scotea lichidul si il filtra de citeva ori pina era perfect clar.
Punea totul in sticlute de vreo 100ml pe care le lasa din nou la intuneric.
Doar sticluta pe care o folosea curent (de vreo 30ml si pe care o umplea cind se termina) statea ... la vedere!
Pot sa va spun doar ca apa de liliac mov imi placea mai mult; poate si pt. ca avea o culoare superba, desi cred ca apa de liliac alb era oarecum mai finutza. Nu stiu de ce.
In orice caz, parfumul asta de casa, home made 100%, avea un miros cu sigurantza exclusivist.
Si nu glumesc cind spun asta pt. ca mirosul ala nu l-am mai intilnit nicaieri. Desi am facut deseori si eu aceeasi retzeta, niciodata n-am reusit sa ajung la savoarea si mirosul fascinant pe care-l avea parfumul facut de bunica!
In facultate colegele mele erau inebunite de mirosul acela usor dulceag, grozav de parfumat si plin de savoare. Cu mare greutate le-am convins ca nu era nu stiu ce brand sofisticat si scump luat pe bani grei de prin shop-uri!

Bunica obisnuia sa se dea cu citeva picaturi din colonia de liliac de citeva ori pe zi. Si asta pt. ca nu era un produs al carui miros tinea 2 zile, nu mirosea de la o posta si nici nu 'intra' in piele cum sint astea moderne, extrem de sofisticate si tehnologizate.
In schimb efectul olfactiv nu era cu nimic mai prejos!
Ea sustinea ca avea un ten asa de frumos si luminos si pt. ca se spala dimineatza si seara pe fatza cu apa in care punea citeva picaturi din ... licoarea inmiresmata cu liliac.

P.S. Cred ca daca bunica ar fi apucat Revolutia din '89 si ar fi avut cu vreo ... 40 de ani mai putin, cu sigurantza ar fi facut bani frumosi doar din vinzarea acelei minunate ape de colonie.
Iar daca ar mai fi prins si epoca vinzarilor online, atunci n-ar mai fi trebuit nici noi sa muncim!...
garbo101426
Postat pe 8 Februarie 2017 21:36
"Poza?
Cu photoshop-ul din zilele noastre? "

Ai dreptate, uitasem...
Interesanta colonia de liliac a bunicii tale si se pare ca si utila. Dar hai sa nu uitam ca acum "n" ani nici atmosfera nu era atat de poluata, iar ce bagau in gura bunicii nostrii era mult mai sanatos. Rosile lui bunica nu erau stropite din abundenta cu ploi acide si cherosen.
Buna dimineata :)
Rotty
Postat pe 9 Februarie 2017 07:44
Ai dreptate Rotty, bunica sotului meu are peste 80 ani si arata extraordinar ca sa nu mai spun ca se si tine fizic foarte bine dar a trait la tara si s-a hranit numai cu produse 100% naturale, din propria curte.
In alta ordine de idei, toate cremele astea minune (mai ales cele ieftine) contin o gramada de parabeni, parafine, coloranti si parfumuri care numai bine nu fac.
O crema ca lumea incepe de la niste preturi pe care 90% din populatia tarii nu si le poate permite.

Odorizant de casa.
Pui intr-un vas bicarbonate de sodiu (din magazin) si picuri peste el
ulei essential de lavanda sau lemon gras sau smirna sau orice alt
ulei al carui miros ne place.
Eu asa imi parfumez casa, fara sa mai folosesc chimicalele din comert.
Tommy_Boy
Postat pe 9 Februarie 2017 08:51
Super ideea Tommy. Eu am asa ceva...

http://thumbs2.picclick.com/d/l400/pict/201622559845_/Luftmaxx-elektr-Raumlufterfrischer-inkl-2x-100-naturreine-%C3%A4therische.jpg

Elibereaza mirosul uleiului adaugat ( astazi am lamaie) si absoarbe mirosurile si bacteriile din incapere (de ex. prajeala).
Iar in living...

http://picscdn.redblue.de/doi/pixelboxx-mss-53735537/fee_325_225_png/SOEHNLE-68026-Ravenna-Luftbefeuchter-Wei%C3%9F-(15-Watt)

...asa ceva.
Rotty
Postat pe 9 Februarie 2017 08:59
In afara de bunicile din dotare si bunicile sotilor, cu ce va laudati?
Aveti un ten frumos, va ingrijiti cu masti facute in casa sau cu creme antirid?
Camil5y8
Postat pe 9 Februarie 2017 14:04

Singurele masti sint cele ... de pe Garbo!


In rest, cit mai ... natur.


Cel putzin eu n-am ajuns inca sa fac o pasiune pt. ... riduri!

Ele cu treaba lor, eu cu a mea...


Creme de hidratare mai mult si, ocazional, cite-un parfumel.
Guerlain/Shalimar - Eau de Parfum si Nina Ricci – L’air du Temps...

garbo101426
Postat pe 9 Februarie 2017 14:24

Incearca Carolina Herrera, Vip Rose...
Camil5y8
Postat pe 9 Februarie 2017 14:29
Zic eu, care deocamdata nu ma laud cu riduri prea profunde , ca asemenea sfaturi se pot primi, personalizat de la dermatolog, in functie de varsta, tip de ten etc.Intre timp, cat mai natural, stil sanatos de viata, somn, stare de bine din interior, curatatre, hidratare.
Schmetterling
Postat pe 9 Februarie 2017 14:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rujuri rezistente la transfer 12 De la: garbo_477741 11 Decembrie 2017 11:47
tratament BIO anti-celulita 6 De la: garbo_448185 12 August 2016 11:40
concurs 2 De la: garbo068637 2 Martie 2011 17:31
BARBATII CAPRICORN, RELATIA TAUR -CAPRICORN 1 De la: slim_ale_87 6 Martie 2010 01:37
Creme pentru pete pigmentare datorate expunerii la soare 13 De la: Leona_Forever 16 Mai 2012 19:21
Setari Cookie-uri