Copilul meu ma ameninta cu sinuciderea

Depinde cum a fost crescut. Lasatil sa faca ce vrea,shi o sa-si dea seama de greseala lui pe parcurs"dak va fii o greseala"! Shi in privinta sinucideri..merita o batae! Nush ce e in capul unui copil sa zik k se sinucide din tampeni.. ori o face sa va sperie.. ori are probleme. Fiti cu ochii pe el, fiti prietena lui!Si pe parcurs va fii mai bine. Bafta!
AnonimSbS
Postat pe 9 August 2009 11:08
Eu sunt de varsta fiului dvs., poate nu ar trebui eu sa dau sfaturi, dar totusi o sa o fac.Eu zic sa-i fiti alaturi in momentele acestea, poate ca o greseala ceea ce vrea sa faca, poate nu, doar timpul poate decide asta. Noi, adolescentii de astazi suntem impulsivi, foarte adevarat, dar suntem si mai maturi si mai informati decat tinerii vremurilor trecute. E adevarat ca e foarte tanar, nu stiu de ce vrea sa se casatoreasca de acum, vorbiti cu el, convingeti-l sa ma astepte cativa ani, macar inca doi, ea va fi tot acolo daca se iubesc asa cum spun. Daca nu merge nici asa lasati-l sa faca ce vrea, mai bine sa mergeti la nunta decat la inmormantare, poate a fost doar o amenintare falsa, sau poate, Doamne fereste, a vorbit serios. Lasati-l sa greseasca singur,poate va invata ceva din asta, poate ca va fi mai matur si mai responsabil daca se casatoreste.Doar fiti alaturi de el, orice ar fi, nu-l cicaliti, nu-l certati, vorbiti-i calm si aratat-i intelegere.Poate va intelege si punctul dvs de vedere.Mult noroc!
serenity
Postat pe 19 August 2009 00:41
Daca copiii mei m-ar ameninta ca se sinucid din indiferent ce motive i-as duce la un psiholog bun.
Tzantzarika
Postat pe 19 August 2009 08:04
Buna doamna Magduta cu siguranta nu sunt in postura sa va ofer pova luand in considerare varsta mea de 20 ani insa exista si asemenea momente in viata.Cred ca nu gresesc cand afirm ca ... Totul in viata e sa ai rabdare...!el trebuie sa inteleaga acest lucru.Poate mai bine de jumatate de populatie sufera din dragoste si poate mai mult de jumatate nu raman cu persoana pe care o iubesc.Iubirea este un cuvant prea abstract,am iubit si eu foarte mult dar viata a decis k nu suntem potriviti si am acu cred k are dreptate deci in trecut me-as fi dat si viata pentru el,ca sa imi ocup timpul(eu sunt studenta la medicina)la noi la facultate se organizeaza diferite actiuni cea mai recenta a fost ce a ajuta persoane care au incercat sa se sinucida singurul motiv pentru care m-am inscris a fost nevoia mea acuta de vorbi cu persoane care sufera din dragoste stiam ca majoritatea persoanelor care incearca sa se sinucida sufera din dragoste din diferite motive.Atunci am realizat ca exista lucruri mai importante decat iubirea(foarte posibil azi sa o ai maine sa nu iti mai apartina)
A_Elena
Postat pe 22 August 2009 21:03
magduta de 74 de zile n-a mai dat pe aici. a postat si a plecat.
si_totusi
Postat pe 22 August 2009 22:24
toata lumea are dreptate si eu vreau sa ma marit cu pr meu dar ai mei sunt impotriva si mie mie greu sal vad o data pe zi si decat 2 ore numi este suficient sa stau putin langa el
abia astept sa fac 18 ani
ca sa pot sa ma mut cu el sa nu se mai opuna nimeni dar nu te opune lasal sa se insore nu face cea mai mare greseala din viata ta stiu ca ori ce mama isi doreste ca propiul ei fiu sa fie langa ea dar pt cat pt toata viata
cunosc pe cineva care stau impreuna dar el nu vrea sa ste cu ea vrea sa stea cu mama lui atunci pt ce sau casatorit
nu ii distruge viata fiului tau
garbo042986
Postat pe 25 August 2009 22:59
garbo 86, inainte de a spune cuvinte mari gen distrugere a vietii de catre parinti, ia mai gandeste-te putin daca nu cumva tu ti-o distrugi

inca nu ai 18 ani si visezi la maritis

- scoala ti-ai terminat-o?
- te-ai gandit sa faci o facultate?
- ca sa pornesti in viata pe picioarele tale si sa nu fii nevoita sa induri tot felul de privatiuni, trebuie sa ai un job stabil si bine platit. acest lucru nu e posibil cu studii putine

maritisul si insuratoarea pot veni si dupa varsta de 25 de ani. nu pierdeti nimic daca intai clatiti in voi, ca oameni

mare smecherie sa te mariti . din ce o sa traiti? de azi pe maine? cu lefuri de zilieri?
prea luati in usor viata si vi se pare ca pe toate drumurile curg rauri de lapte si miere. am vazut multi tineri care, intrebati ce vor face daca nu au nici de unele au raspuns cu nonsalanta " ne vom descurca noi" e usor de zis, greu de infaptuit. nu te poti descurca daca nu ai o specializare care sa-ti asigure ocuparea unui job, o casa si un minimum minimorum de confort financiar.

intr-o casnicie , de cele mai multe ori, apar certuri de la neajunsuri. cand nu ai bani de paine, cand facturile curg si nu ai cu le plati, cand mai este si un copil caruia ii trebuie una sau alta, e jale. atunci apar de o parte si de alta, admonestarile gen" tu esti de vina ca..."

mai lasa cel maritis si mediteaza mai mult asupra realizarilor tale in domeniul scolii
si_totusi
Postat pe 26 August 2009 08:46
Totusica, se face confuzie la acea virsta. Cum e perioada hormonilor rebeli, in loc sa-si faca o regulata civilizata, se gindeste ca se poate doar prin maritis...
iar_eu
Postat pe 26 August 2009 08:51
iar_tu, nu-i vorba numai de de hormoni ci si de intelegenta plodului si educatia primita. un copil destept va sti sa discearna .

tineretea e frumoasa. nimeni nu spune sa nu iubesti, sa nu te intalnesti cu prietenii sa nu te distrezi
dar nu asa. nici n-ai facut bine ochi si n-ai pasit inca in cea viata si hop cu maritat/ insurat

casatoria nu e o ambitie de moment. gasesti pe unul, ti se aprind calcaiele si gata . cununie. de ce?

cum spuneam. daca atata ii duce capul, asta fac. vor sa se sinucida, ameninta? santajeaza? ok

sa se sinucida daca-s prosti. eu, ca parinte, sa fiu amenintata cu asa ceva, as face urat. le-as da eu sinucideri de n-or putea duce. n-oi juca eu tzontoroiul de frica , in fata unui drac , care are sticleti in cap. ii scot dar nu asa, tremurand carnea pe mine ca odorul isi taie venele.

vrei sa te arunci pe geam ca nu sunt de acord sa te insori, arunca-te. sa vad o faci? pun pariu ca nu . teribilisme din astea si isterii alimentate chiar de teama parintilor ,nu trebuie incurajate

si_totusi
Postat pe 26 August 2009 09:16
buna! sunt in prima mea zi in zona si e primul subiect selectat.naspa, cum ar zice pustiul! este prima data cand ameninta cu sinuciderea?
poate e o joaca de copii sau nu...poate pustiul a gasit femeia pe care,ulterior, o va cauta toata viata in femeile pe care le va cunoaste...daca nu se vor casatori..
e greu de spus...cat despre sfaturi,e usor sa le dai,numai ca nu intotdeauna sunt cele mai potrivite .


elodia
Postat pe 27 August 2009 09:19
Daca nu il lasi sa o faca te va ura, daca il lasi sa o faca si nu va merge, tot te va ura pt ca l ai lasat!
Au bani sa se casatoreasca, sa faca nunta, sa si cumpere haine, sa se mute impreuna?
Lasal sa faca faca pasul asta, dar nu i da bani, nu l ajuta cu nimik, da i doar binecuvantarea ta.
Atunci cand va vedea ce implica asta, ca nu si permite nici macar sa si ia un costum, cred ca se v a mai gandi putin.
Degeaba ii spui tu ca nu e bine daca lui i a intrat deja lucrul asta in cap.
Eu am trecut prin asta cand vezi doamne m am indragostit prima oara, intradevar a durat 6 ani, ne am mutat impreuna, si cand am vz ce implica, ca tre sa muncesc, sa ma duc la scoala, ca nu m ai am timp sa ies nicaieri, ca nu m ai ave am bani pt mine ci doar pt intretinere, mancare etc, mi a trecut dragostea cu tot cu gandul de maritis.
I si va da seama singur.
mika_mika
Postat pe 27 August 2009 11:41
din pacate ni se intampla tot felul de lucruri in viata.
Si lumea s-a schimbat, mult, Candva, pe vremea parintilor nostri, lucrurile erau mult mai simple.
Nu ii subestima alegerile fiului tau. Si nu uita un lucru, cand l-ai facut de ce l-ai facut? asta uita mamele mai nou, judeca prin prisma experientei lor, de viata, uitand ca si ele au fost tinere si indragostite.
E copilul pe care l-ai nascut, insa e OM.
si la 18 ani nu mai e copil, oricat l-ai mai vedea tu asa.
nu tot ce crezi tu ca e bine, intr-adevar asa si este pentru el.
risti ca cazi in alta extrema, respectiv in cea de a face orice pentru a provoca situatii care sa ii arate ca ai avut dreptate.
Si nu va fi bine deloc, exact ce nu vrei sa pierzi vei pierde, anume cei ai reusit sa faci bun din el pana acum.
Dar e viata lui, dreptul lui de a incerca in viata asta.
Daca vei incerca, cu orice mijloace, inclusiv viclenia recomandata de alte persoane, sa il opresti, ii vei distruge caracterul pe care, din amenintarile lui, se pare ca il are, in plus, in timp la fiecare problema care o va avea cu ea, ma refer la cele care oricum apar, il vei face sa dea fuga la tine, crezand ca asta e o rezolvare.
Asta e o cale sigura de a distruge ce poate ai reusit sa faci din el, ca om.
Asemanator am patit eu cu socrii si familia sotiei, pana la urma tot ne-am casatorit, insa faptul ca nu s-a maritat cu cine le convenea lor, a transformat fata (cu 5 ani mai in varsta ca fiul tau) intr-o persoana egoista si duplicitara, care a distrus tot ce reusisem.asa a invatat ea din experienta asta ca e modul de a gasi calea de mijloc. In cazul nostru, e simplu, am rabdat, inteles, facut totul, nu are de ce sa imi para rau ca luni depun divortul.
incapatanarea familiei unuia, in a-si dori cu orice pret altceva pentru puiul lor, FARA A TINE CONT ca TOTUSI E ALEGEREA LUI, duce la altceva, exact la ce nu ti-ai dorit.
E viata lui, tu trebuie sa intelegi in primul rand asta.
Si DACA poti FAce BINE, FA,
DACA orgoliul sau posesivitatea ta ca mama, sunt prea puternice, atunci daca nu poti face bine, atunci nu fa rau.
Iar "sfaturi" de genul "scoate-i gargaunii din cap" numai bine nu ii vor face. fiindca la 18 ani, atata legal cat si uman trebuie sa isi ia propriile decizii. Sclavia s-a abolit de 143 de ani in Romania, nu ii mai comanzi tu.
Asta, daca vrei sa mai ai un fiu adevarat, nu doar pe hartie.
Daca l-ai rasfatat pana acum... incearca asta:
Du-l la cumparaturi!!PLanificati un buget echivalent cu cat ar castiga el acum , daca s-ar apuca sa tina o familie
ia-l la cumparaturi, alimente, detergenti,
ia-l cu tine la magazinele de mobila, incearca sa il faci sa se exprime cum ar vrea sa arate locuinta lui.
Fa asta o luna, de zile, implicandu-l in managementul gospodariei, constientizeaza-l asupra ce inseamna casatoria in practica.

Daca se descurca, macar esti linisitita
Daca nu, or sa isi dea seama amandoi ca le vrei binele, cu adevarat, si ca nu esti impotriva dragostei lor.
Dar daca esti mama, fii mama pana la capat










Clientu
Postat pe 29 August 2009 22:10
40, stai bre linistit, ca topicul asta fusa la oha... pa madama o preocupau in acelasi timp si caloriile...
kyra
Postat pe 29 August 2009 22:14
ca si rodicuta noastra.
si_totusi
Postat pe 29 August 2009 22:20
ezact..
kyra
Postat pe 29 August 2009 22:22
Buna!cineva a strecurat in comentariul sau faptul ca luni inainteaza cererea de divort.Stim,din vietile noastre, ale altora sau din carti,ca un divort e traumatizant pt toti,sotie,sot,copii...
In alta ordine de idei,haideti sa ne sustinem moral prietenul care,desi trece printr/o problema de viata reala,cum e divortul,mai are puterea sa fie util celor care au nevoie de sfatul lui.
elodia
Postat pe 30 August 2009 10:40
444, mie mi s-a parut ca stie ce face si parea destul de limpede, omul vrea sa-si puna ordine in viata..

asta e un lucru bun intotdeauna..
kyra
Postat pe 30 August 2009 12:10
trebuie discutat cu grija nu ca mama ci ca o prietena sau poate are pe cineva apropiat (un prieten)care peate disuta cu el daca nu cineva de specialitate sau lasal sa vada daca greseste sau nu casatorindu-se decat sa il pierzi pentru totdeauna mai bine pentru o perioada
garbo032121
Postat pe 30 August 2009 21:51
De la: garbo043444, la data 2009-08-30 10:40:12 Buna!cineva a strecurat in comentariul sau faptul ca luni inainteaza cererea de divort.Stim,din vietile noastre, ale altora sau din carti,ca un divort e traumatizant pt toti,sotie,sot,copii...
In alta ordine de idei,haideti sa ne sustinem moral prietenul care,desi trece printr/o problema de viata reala,cum e divortul,mai are puterea sa fie util celor care au nevoie de sfatul lui.


Multumesc pentru sustinere si aprecieri. Mi-am dat cu parerea la problema doamnei, fiindca imi doream si eu copii, si, mi-am promis ca ii voi creste fericiti, pe cat mi-ar fi stat in puteri.
Din pacate, oamenii tind prea mult sa ia partea care le convine din "dupa chipul si asemanarea" lui Dzeu, e viata unui copil care a crescut, una e sa il sprijini sa faca cunostinta cu viata, si cu totul altceva e sa il ajuti sa o dea in bara, ca apoi sa ii zici mandra..."ti-am zis eu, nu m-ai ascultat, acum vezi...?"

Daca vrea atat de mult, nici nu e bine sa il opresti, cel putin nu dur cum am vazut alte sfaturi.
Cu stalinisme nu tine decat la rasfatati, si pana si la ei, se lasa cu efecte adverse
Cat despre divortul meu...sunt la primul si din cat ma cunosc si la ultimul.Restul povestii e telenovela numai buna de pus pe ecran.
Sincer, am fost surprins, printre atatea replici dure, unele chiar antibarbati, sa gasesc si cuvinte de intelegere. cum o sa trec peste asta? habar nu am, mai caut pareri si sfaturi pe net.





Clientu
Postat pe 30 August 2009 23:55
nenea, clientu, ce zici tu e bine dar exista niste hibe. ia spune-mi matale

- la 18 ani ce bani ar avea el sa-si cumpere detergenti, alimente, mobila?
-de unde si cum poate poate sa se descurce financiar cand abia a terminat un liceu si nu are slujba ?
- cum se poate intretine teoretic, o familie ? visul e una, situatia reala e alta

voi, tinerii, nu tineti cont de un singur lucru. intai se pune o temelie si apoi se cladaste. porniti direct la pus acoperisul. pe ce? unde e fundatia? unde-s peretii?

ce mare lucru e sa asteptati cativa ani, sa va terminati studiile, sa aveti un job si apoi sa faceti pasi spre insuratoare? ce tot vorbiti de scalvie cand e vorba doar de bunul simt in gandire si conduita?
si_totusi
Postat pe 31 August 2009 00:21
Buna!In urma cu vreo doua ore < un clasic in viata> scria ca barbatii nu sunt atat de calculati ca femeile.Eu nu inteleg cum se explica asta,caci pentru noi toti 14 plus 24 este egal cu 38 si toti stim ca nu putem trai fericiti pana la adanci batraneti intr/un castel de nisip.
elodia
Postat pe 31 August 2009 00:37
sunt blonda...sau prea obosita...
lady_corina
Postat pe 31 August 2009 00:40
Pentru Kyra
A/ti face ordine in viata este,intr/adevar,un lucru bun.Din pacate insa,ordinea in viata ta poate genera uneori dezordine in viata altora,dragi tie.
elodia
Postat pe 31 August 2009 08:57
Pentru lady corina
Nu stiu daca esti sau nu blonda, dar chiar si obosita iti pastrezi simtul umorului si asta e un castig pentru noi toti ca te avem alaturi.
elodia
Postat pe 31 August 2009 09:10
Pentru clientu
Casa,curte,caine,dar grija mare cu piticii! Cand esti in picaj sunt in plus.Trebuie sa ai creierul limpede!
Stii citatul meu cu clasicul in viata.....
elodia
Postat pe 31 August 2009 09:52
raspund la 2 persoane in acelasi mesaj:

1. sugestia era ca il constientizezi ce inseamna viata de zi cu zi.
de unde bani? ii dai buget, in care sa se incadreze, adica cat ar putea sa castige
2. in loc sa dai bani pe psihologi, sa iti ... distrugi (Ca sama exprim elegant) linistea, sa nu mai poti dormi de grija ca poate totusi o face, nu e mai simplu asa?


scopul e totusi , DACA esti mama, si altfel decat biologic, atunci interesul tau e sa iti ajuti puiul , sa stii ca e in siguranta si fericit. aici puteti da in mine cu eterna placa "barbatii nu au de unde stii ca ei nu nasc, ce stiti voi? si asa mai departe"
eu unul, daca as fi avut copii asa as fi vrut sa ii cresc si sa imi fie copii, sa ii ajut sa fie fericiti, nu sa ii tin in lesa toata viata.

Si nu am 18 ani ,ca sa ma acuzi ca gandesc ca si el. Am 38.
Am avut 18 ani, si daca chiar vrei sa stii la 18 ani zburau gloantele in jurul meu.si in loc sa ma intretina altii am facut eu, nu ca ma laud ci pentru ca asta a trebuit.

De aceea am propus, ca SUGESTIE, un mod de a incerca sa rezove problema. Voi, majoritatea sunteti femei, unele mame.
Problema doamnei, e cu un copil,(punctul ei de vedere) care e de fapt un tanar,ce va trebui sa devina barbat. E perioada unor schimbari majore pentru el,iar daca continua cu tratamentul ca si cu un copil, bine nu va fi.

De ce sa nu ii oferi sansa sa vada ce inseamna a fi casatorit?
si atunci, abia atunci, va lua El singur decizia, daca poate sau nu poate. sau poate doamna sa ramana incapatanata in a-l opri si sa riste diferenta intre cum se gandea cand era ea de varsta lui si cum sunt tinerii acum.
mentiune cu abolirea sclaviei se referea, daca erati atenta, la libertatea de gandire si decizie.LEgal si acceptabil pt relatia parinte -copil e ca doar pana la 18 ani iti poti impune deciziile DACA sunt in interesul copiilor minori.
asa zice atat legea, asa gandesc si tinerii.

Cat despre pitici, ca sa ajung sa raspund si lui garbo 042444,
Cand te poti baza pe omul de langa tine, lupti pentru toate.. si le realizezi. Eu unul asa am reusit, si cand nu a mai fost asa , asa am si picat. insa macar am incercat pana la capat, nu cu frana de mana trasa, au tras-o altii, asta e.

lumea nu cobora din pom daca se temea de picaj, asta este o realitate obiectiva, independenta de logica unei parti a populatiei feminine.

Creierul limpede il ai cand stii ce faci, si faci asumandu-ti riscurile si actionand in cunostinta de cauza. Nu pune piticii ca si pretext sa nu faci asta, sa nu decizi aia, etc...

Si ia ganditi-va voi la o alta realitate, oamenii s-au casatorit de tineri,si au avut copii, si cand au fost razboaie, seceta, cutremure,alte crize. CAre au fost puternici, au reusit, care au fost copii rasfatati ai lui mamica, cocolositi.... cand sunt pe cont propriu ii aduce viata reala cu picoarele pe pamant, ... sau nu.

Clientu
Postat pe 3 Septembrie 2009 10:16
Buna.Am citit despre "problema" ta...Am o nelamurire:cu prietena lui ai vorbit?Isi doreste si ea sa se casatoreasca?Parintii ei i-au explicat ceea ce presupune o casatorie?....Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu amandoi (deodata-nu separat) ,fara sa-i critici,fara certuri si convingeri ca nu e bine ceea ce vor sa faca.Sa le explici LA AMANDOI ce greutati pot intampina intr-o casatorie,probleme...dar in acelasi timp si ce bucurii pot aparea,ce au de "castigat" dintr-o casatorie.Dar sa le explici cu calm,sa le dai de inteles ca daca vor intampina greutati vei fi langa ei,daca vor avea parte de bucurii ,te vei bucura impreuna cu ei....nu-i indeparta de langa tine,fatii prieteni.Fa din tine un sprijin al lor,un prieten mai presus de o mama sua o soacra...De asta au nevoie daca pana la urma iau decizia sa se casatoreasca...sa aiba la cine apela...iar atunci daca nu se vor intelege,sau vor avea probleme TU vei fi cea la care vor apela,la care le va cere un sfat,NU VOR FUGI DE TINE,gandestete cum te vei simti atunci?Cand vei simti ca esti lasata "deoparte"!!!Eu sunt cas. de 3 ani ,am 28 de ani,dar mama mea este prietena mea,la ea fug cand ceva "nu merge"...il iubeste pe sotul meu ca si cum ar' fi al ei(desi mai am un frate),dar stiu ca daca am nevoie de un sfat e aclolo LA MAMA,la fel si la socrii mei...ma inteleg super cu ei...INCEARCA SA-I INTELEGI.NU TE OPUNE CA-I INDEPARTEZI DE TINE.UN COPIL ARE NEVOIE DE MAMA LUI,IAR O NORA ARE NEVOIE DE O SOACRA CARE SA-I FIE CA SI O MAMA,poate pe care nu o are alaturi...INCEARCA SA-I ETRAGI SPRE TINE...DAR DA-LE IN ACELASI TIMP LIBERTATEA DE A ALEGE SINGURI...NU TE BAGA IN DECIZIILE LOR,DA-LE DOAR SFATURI,IAR DACA GRESESC FI ALATURI DE EI....VOR AVEA NEVOIE...
Sper ca nu te-am suparat in vreun fel,daca da imi cer scuze...
CLODINNE
Postat pe 3 Septembrie 2009 11:10
Buna dimineata! In sfarsit, a rasarit soarele si pe strada mea!
Am ratacit zilele astea printr/o jungla in care pare a fi o lume dominata de femei si de experientele lor de viata mai mult sau mai putin reale.
Clientule, mi/ai lipsit.Sa vezi durere pe topicul EXISTA SUFLET PERECHE?
elodia
Postat pe 3 Septembrie 2009 11:56
Clodine.... esti norocoasa.
De aveam si eu socrii care in loc sa isi bage tot timpul gherutele in a distruge ceva ce nu le convine, in loc sa respecte alegerea copilului, ce bine ar fi fost.
insa in cazul cu amenintarea, ma tem ca ami e ceva ce nu a socotit important mama baiatului sa ne zica.

Sfaturi ca sa fie eficiente, ar trebui date reale in primul rand.

e rasfatat copilul sau nu? ca daca da, atunci chiar are o problema.
Daca nu, se aplica ce zici tu, si eu, si altii, ma rog, fiecare cu idei asemanatoare.
Clientu
Postat pe 3 Septembrie 2009 17:27
De la: garbo043444, la data 2009-09-03 11:56:44 Buna dimineata! In sfarsit, a rasarit soarele si pe strada mea!
Am ratacit zilele astea printr/o jungla in care pare a fi o lume dominata de femei si de experientele lor de viata mai mult sau mai putin reale.
Clientule, mi/ai lipsit.Sa vezi durere pe topicul EXISTA SUFLET PERECHE?


Ei, ei, ei
Exista doua laturi ale aceleiasi probleme, cata vreme cunosti doar una, nu poti dormi linistit ca asa si e. si nu doar barbatii gresesc, si nici doar femeile.
cat despre lipsit, hmmm, sa fim seriosi, am autoevaluarea facuta si nu ocupam eu atata spatiu incat sa imi simti lipsa...
plus ca judecatorii taman amu' or dat-o pe greve,prosteste sindicale, precum si alte cestiuni mioritice la moda, in aceste vremuri.

Fapt pentru care m-am intors in utopica incercare (nu ma invat minte, sunt barbat, asta e) de a pricepe cum gandeste o femeie.



Clientu
Postat pe 3 Septembrie 2009 17:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
primul cuplu homosexual Disney 3 De la: Yoanna22 27 Noiembrie 2014 21:18
Nu stiu ce sa fac!!! 12 De la: isspittis 18 Ianuarie 2010 22:37
Clubul de Muzica.ro Importanta concertelor/expozitilor de la o varsta frageda 1 De la: clubul_de_muzica 14 Iulie 2016 14:23
Baiatul meu are crize de nervi 95 De la: Andy1969 18 Aprilie 2010 16:16
Cum scapam de pampers? 4 De la: daria_pet 25 Iunie 2009 01:04
Setari Cookie-uri