Barbatul TAUR

Subscriu la cele spuse de tine.
Eu am avut 2 soti in zodia Taurului........ Si au fost cumpliti amandoi.....unul mai rau si mai egoist decat altul.....
Feriti-va de barbatul Taur!
Sunt de asemenea de acord cu o alta fata de aici care spunea ca daca nu ai personalitatea bine definita sau te simte ca esti slaba, va profita si isi va bate joc la infinit....sau pana te destepti, asa cum am facut eu......

Postat pe 3 August 2008 12:07
Fliritom70 ti-am lasat idiul de mess. Lucrueile s-au mai schimbat am hotarat sa-mi bat si eu joc de el cum a facut el cu mine. Sa vedem cum se va simti si el cand o s ai spun ca relatia nu s-a treminat dar il voi ignora . Sa vedem ce va simti cand il voi bate cu propriile arme. Nu sunt slaba psihic si nu voi ceda in fata lui. Distractia abia acum incepe, zarurile au fost aruncate. Am suferit, am plans, am cazut , dar m-am ridicat si sunt mai puternica decat acum cateva luni. Am sa i spun exactce spune si el si am sa ma comport invers. Am jurat ca-l voi inebunii cum a facut si el cu mine, ma voi juca cum a facut si el cu mine. Nimnei nu s epune cu furia unei fecioare. Iar fata de TAUR nu voi avea mila cum nici el nu a avut. L-am iubit mai mult decat viata, m-am lasat calcata in picioare ( la figurat), am renuntat la demnitate, m-am injosit ...dar GATA.....NUMARATOAREA INVERSA A INCEPUT.....,... A facut o greseala , m-a subestimat si va plati exact cu arele lui. Va pup.
Laura76
Postat pe 3 August 2008 14:06
cu armele lui, . Scz scrisul.
Laura76
Postat pe 3 August 2008 14:40
ufff....am inceput prin a-mi exprima parerea personala dupa ce am cunoscut un barbat taur...si...soc mare sa citesc atatea pareri cumplit de similare. Deci...cu parere de rau, eu am vorbit, ca multe altele de aici, din experienta ori mai bine zis, au vorbit dezamagirea, ranile, durerea din mine. Nu putem spune ca am caracterizat o zodie sau am confirmat caracteristicile zodiacale ale taurului ci putem spune ca am spus fiecare cate ceva din experienta, din ceea ce unele din noi traim zi de zi la modul real. Si ce este mai trist...barbatul taur nu poate respecta si nici aprecia ceea ce are langa el decat atunci cand...a pierdut-o cu adevarat pe cea de langa el. Atunci ii ridica osanale, descopera ca a pierdut jumatatea ideala pentru el, ii vede si ii recunoaste calitatile...abia atunci crede si afirma ca nu a stiut sa pretuiasca omul de langa el. Pacat ca o face prea tarziu....pacat ca inima lui incepe sa bata cand cea a jumatatii lui a incetat sa o mai faca.....
necuelena
Postat pe 3 August 2008 21:09
laura31c...iti urez mult succes. Ai grija ca sunt razbunatori, se prefac ca se umilesc in fata ta dar...ai grija ca ataca pe la spate. Am inceput sa cred ca tacerea il afecteaza cel mai tare, faptul ca nu ripostez, nu atac si nu ma apar il deranjeaza...Poate pentru faptul ca nu stie si nu intuieste ce pun la cale, pentru ca ii place sa creada ca este cu un pas inaintea tuturor si ca , indiferent de situatie el trebuie sa cada in picioare. In acest fel devine nesigur pe situatie, amenintat din umbra si devine suspicios...Are intentia sa te urmareasca, sa-ti monitorizeze activitatea, toate astea pana depaseste furia ce-l hraneste. Odata ce-i trece cauta sa redeveniti prieteni si devine un lingusitor de nota 10. Mult succes!!!! Am avut ocazia sa vad un taur umilindu-se dar nu pentru mult timp...
necuelena
Postat pe 3 August 2008 21:19
Draga mea, nici nu sti cata dreptate ai. Ai pus degetul pe rana. Ai dreptate, Va aprecia deabea atunci cand inima mea va fi a altuia. Alaturi de el m-as afunda in mocirla si nu vreau o viata mediocra. Peste cativa ani voi avea ce langa el nu as fi avut niciodata. O ozitie, respect, iubire etc.....Stiu ca sunt razbunatori dar nici cu mine nu-i merge. Ti-am dat mesaj privat.
Laura76
Postat pe 3 August 2008 21:28
Dragelor,

Se pare ca toti barbatii sunt din zodia taurilor. Nu au toti aceleasi calitati - egoisti, familisti atata cat au ei nevoie, ei sunt buricul pamantului?
Am cunoscut un scorpion, un leu, un peste si o fecioara. Toti aveau aceste calitati, cele pe care voi le-ati descris de amanuntit.

Va doresc sa fiti iubite de tauri (dupa aceea mai discutam).

Cu drag,
Inna_25
Inna25
Postat pe 3 August 2008 21:41
Nu pot sa nu reactionez dupa ce am citit toate mesajele. Cred ca suntem subiectivi de cate ori asociem oamenii din viata noastra cu zodiile. De ce sunteti asa inversunate cand vorbiti despre barbati? E imposibil sa existe numai....rautati pe lumea asta. Cel mai de calitate barbat pe care l-am cunoscut este taur. Cu greu i-as putea gasi defecte. Si-apoi fetelor, cand judecati un defect ganditi-va si la ce l-a generat. E adevarat, motivele pot fi departe, in trecut, dar daca le afli vezi problema dintr-un alt unghi. E usor sa judeci oameni, e mai greu sa-i intelegi. Uneori nu este vorba de defecte ci de compatibilitati.
O saptamana usoara!
danaB
Postat pe 4 August 2008 10:57
Ciao tuturor!!!!
Vad multaaa lume noua pe aici.
Cred ca, fiecare dintre noi avem si parti bune si parti rele.E de apreciat cand avem puterea sa recunoastem partea negativa a caliattilor noastre.
Dana , deacord cu tine pana la un punct...Sunt convinsa ca ideea de compatibilitate e departe de ceea ce vorbim noi aici.
Inainte de casatorie am fost cu taurasul meu timp de 7 ani .Suntem castoriti de aproape 4 ...Compatibili la maxim am fost 10 ani di 11 .Acum regasesc un alt om...total schimbat.
Unde a disparut compatibilitatea????
nu spun ca eu nu m-am schimbat ...am devenit mama.Dar , crede-ma ma asteptam si inca mai astept ca el sa devina tata.
Ce observ eu acum le el este faptul ca doreste din nou sa-si traiasca BURLACIa ...ceea ce denota o iresponsabilitatea majora.
Nu vreau sa fiu rea , dar cred ca totusi calitatile primeaza ...si puterea lor de disimulare.
Si niciodata ...niciodata nu l-am vazut sa se recunoasca depasit de situatie ..., sau daca o face intr-un mod indirect care sa incrimineze pe alcineva ...o face pentru a se victimiza , nicidecum a renunta la ceva ce nu-i face bine .
Asta e ...
Nu voi spune niciodata ca intr-un cuplu e doar unul vinovat , dar eu sunt de parere ca atunci cand esti atentionat ca ai plecat pe un drum gresit sa incerci sa ajungi acolo unde trebuie , nu sa-ti faci rau neascultand.
Vanghelis, multumesc de raspuns ....M-am pus pe "sapat".
racoritor pare sa vezi oaza de civilizatie care poarta praful veacurilor si detroneaza ceea ce unii cred ca tocmai au descoperit.
Lectii de viata , morala si chiar economie ne dau cu varf si indesat cei care acum mii de ani savurau din plin ceea ce noi incercam cu greu sa gustam.
Inca o data, multumesc.
Multumesc si domnului nou taur aparut pentru aprecieri .Crede-ma nu le merit.Asa cum au mai spus multe dintre cele care au scris aici e greu sa supravietuiesti alaturi de voi, taurii, sau , ma rog , cu barbatii nascuti in aceasta perioada.
Vreau sfaturi...daca le poti da.
Cum sa multumim ...un barbat de genul vostru???Cum sa pastram o casnicie???
Dar , atentie ...nu sunt genul care sa uit ca am personalitate.Nu vreau sa fiu cine nu sunt.
Unde gresim???
Laura...capul sus.Stiu ca faci ceea ce trebuie.O femeie puternica poate decide corect ce e bine.Totul este sa vezi cu adevarat realitatea .
Pupici.
alecss
Postat pe 4 August 2008 11:38
Asa e , fac ceea ce trebuie. Nu pot sa ma las pe mine doar ca sa-i fac lui pe plac. Avem o viata pe lumea asta si mi-am batut prea mult joc de ea.
Laura76
Postat pe 4 August 2008 12:02
Buna ziua!am citit toate paginile legate de "taur" si intr-adevar multe din defecte imi sunt cunoscute, ca de..........si eu am un taur langa mine dar cu toate acestea, daca pun in balanta si bune si rele inclin balanta catre bune.Nu intruchipeaza toate calitatile (fizice si morale) printului din poveste, dar pentru mine este barbatul aproape perfect;
Mentionez ca eu sunt "leu".
ilia2007
Postat pe 4 August 2008 12:41
oare chiar eu am nimerit cel mai bun ,TAUR' dintre toti?
eu sunt berbec si sunt castorita de 12 ani cu un taur, si din tot ce spuneti voi eu nu am gasit nimic asemanator cu defectele si calitatile lui. Taurul meu este cel mai bun om de pe pamant ca sot, ca amant ,ca parinte , si de ce nu ca prieten.Avem doua fetite si mpot sa spun ca le este dedicat total adica...nicidecum nu este prea ocupat de el , dimpotriva (ii place f mult sportul ) renunta chiar la meci pentru fetite, nu stiu ce as face daca ar fi asa cum spuneti voi, si eu nu cred ca zodia este de vina...
danaelapuiu
Postat pe 4 August 2008 15:04
Poate tu esti o norocoasa .....deocamdata. . Balanta inclina peste 50% ca sunt defectuosi. Succes.
Laura76
Postat pe 4 August 2008 15:07
salut tuturor!posibil sa fiu prea suparata si sa uit ca sotul meu are si calitati.cert e ca nu le mai zaresc prin hatisul de minciuni sfruntate pe care mi le insira.sunt si eu taur,nu-mi place minciuna si teatrul gratuit.vreau sa va spun ca suntem impreuna de 11 ani si descopar acum un om total schimbat.as dori din suflet ca sotii vostrii tauri sa nu devina ce a devenit al meu.acum ne confruntam cu jocurile de noroc...
floritom70
Postat pe 4 August 2008 20:28
De la: laura31c, la data 2008-07-31 14:46:24Nu am cunoscut toate acelasi barbat. Sunt tauri de 27 pana la 50 de ani asa ca fiecare doamna e cu taurul cu varsta lui/

laura stim ca esti frigida asa ca du-te la cratitza

Postat pe 4 August 2008 20:30
chiar berbec cu taur se potriveste asa de bine?
danapop
Postat pe 4 August 2008 21:06
stimabila laura31c vad ca esti extrem de frustrata. Trist! tu ai impresia ca daca tu nu ai avut ocazia sa traiesti orgasme cu un barbat taur [altfel nu imi explic critica asta a ta generalizata], toti nu sunt in stare de nimic! Ba dimpotriva.Or fi si barbati din zodia asta (si nu numai) mai stangaci in domeniul sexului -pt ca la domeniul asta se cam rezuma toate- insa sa stii ca asta se datoreaza EDUCATIEI, NU ZODIEI IN SINE !!! iar educatia deficitara nu alege zodiile!
Stii, in esenta, o femeie critica atunci cand nu este satisfacuta. Prin definitie, o femeie este nesatisfacuta de cele mai multe ori, atunci cand nu a trait ceea ce se numeste, dupa cum am mentionat, . Barbatii trebuie sa fie constienti de un lucru: daca, indiferent de zodie, nu esti in stare sa-i oferi femeii deliciul in discutie, e o mare problema care trebuie revazuta urgent de catre fiecare. Prin urmare, daca, barbat fiind, reusesti acest lucru, ai sa vezi ca zodia ta are o importanta minima, ca sa nu zic egala cu ZERO. Altfel, nu iti meriti natura de iar femeia ta o sa inceapa sa te eticheteze precum face laura31c (si altele de teapa lor), si, pe buna dreptate!
Asadar, sub aspectul asta, pune-ti mana si mai educati-va (si voi doamnelor) si nu mai fiti beta (sau mai rau). Corpul omului -si mai ales cel al femeii- e comparabil unei masini. nu trebuie decat sa (stii) sa il pornesti si sa (stii) sa mentii viteza! In cazul femeii, masina se 'porneste' prin puterea de a-i oferii orgasmul mult dorit, lucru absolut natural si sanatos (de altfel, modul PERFECT de a arata ca o iubesti).
Am rams perplex la ceea ce spune pe aici dl. DoubleV, care se valideaza si justifica la modul cel mai penibil, fara a avea argumente solide ci mai degraba de NICE-GUY (uite la el cum vorbeste!!!). Un exemplu de asa nu !
[...] tipul de barbat de care, cred, o femeie se poate plange, justificat!


Postat pe 4 August 2008 21:11
Ce sa ziceti si voi. Cred ca frustrati sunteti voi Am sa va ignor. Nu meritati nici o atentie la cum vorbiti .....fraerilor. Daca te intereseaza nu sunt o femeie de afaceri fraere parlit care esti si care vorbesti in necunostinta de cauza. Du te la padure si pierde-te acolo...
Laura76
Postat pe 4 August 2008 21:26
Etalati va arfele in alta parte. Halat barbati ce sunteti , expiratilor. Tu ala din Bucuresti degeaba ai varsta care o ai. Du-te tareeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! Cauta-ma in alta parte.
Laura76
Postat pe 4 August 2008 21:31
Si eu am o relatie cu un taur si este cea mai frumoasa relatie care poate sa existe...
tynutza1
Postat pe 5 August 2008 00:07
Apropos...sunt berbec ...
tynutza1
Postat pe 5 August 2008 00:08
Ciao, tuturor!!!!

Domnule Coman...mai usor cu jignirile ca , nu te afli in garaj.
"Corpul omului -si mai ales cel al femeii- e comparabil unei masini. nu trebuie decat sa (stii) sa il pornesti si sa (stii) sa mentii viteza! In cazul femeii,"...
Sper din tot sufletul ca barbatii din perioada despre care discutam sa nu se apropie macar de "educatia" pe care Tu ai propulsat-o aici. Scuza-ma, dar, esti departe de a fi plin de calitati.
Defectele enuntate aici de cei care au scris sunt, domnule Coman in cazul dumneavoastra calitati.
"Asadar, sub aspectul asta, pune-ti mana si mai educati-va (si voi doamnelor) si nu mai fiti beta (sau mai rau). "...Mai rau cum???
Ca tine???
Crede-ma, s-a discutat putin despre aspectul pus de tine in discutie ...si daca nu e pre greu pt. o persoana atat de "educata" citeste si ai sa observi , stimate ca in acest domeniu barbatii in discutie sunt pusi la " cei mai buni".
Iar despre educatia celor care au scris aici nu-ti fa probleme ...suntem mult mai sus decat cei care se identifica cu "Corpul omului -si mai ales cel al femeii- e comparabil unei masini. "...un obiect.
Ai grija mare la dezacorduri...
Si ...mai ceva .Creierul este un organ important al corpului uman care stocheaza informatii ce pun in valoare denumirea de om.Tot aici sunt localizate zone care evidentiaza educatia, cunostintele etc...si crede-ma , acesta( si ma refer la creier) e localizat in cutia craniana nicidecum in organele genitale.
Asa ca, mai gandeste-te.
Nu totul se rezuma la sex.Poate in cazul tau.
Drawin are o teorie ...e adevarat ca a negat-o inaintea mortii sale ...dar la tine se aplica.
Imi cer scuze fata de toti cei care vor citi toate aceste lucruri care categoric nu le sunt adresate, dar ma simt datoare sa ripostez atunci cand observ ca unii chiar au nevoie de explicatii...Asta e ... .
"Am rams perplex la ceea ce spune pe aici dl. DoubleV, care se valideaza si justifica la modul cel mai penibil, fara a avea argumente solide ci mai degraba de NICE-GUY (uite la el cum vorbeste!!!). Un exemplu de asa nu !
[...] tipul de barbat de care, cred, o femeie se poate plange, justificat!"Crede-ma domnule Coman...SUPER BARBAT, DoubleV e departe de ce spui tu...Cred ca e definitia demna de tine.
Si ...nu incerca sa mai jignesti in cadrul acestei discutii ca nu ve-i putea.
Esti mult prea departe de noi...ca si exact ceea ce nu ai tu ...
O zi buna!!!!
Scuze celorlalti !!!
Draga Tynutza, nu cred in zodiac, cred in ceea ce vad.
E adevarat! Barbatii , ca si noi de altfel au si calitati si defecte. Suntem oameni...gresim.NU SUNTEM MASINI!!!!!
Am mai descoperit o calitate mareeeee la barbatii in discutie:sunt loiali...prietenilor.
O zi minunata va doresc.



alecss
Postat pe 5 August 2008 10:24
foarte frumos tznutya! asa este, imi regasesc foarte mult sotul aici........se pare ca eu am mult de lucrat, la caracterul meu
ilia2007
Postat pe 5 August 2008 10:27
Bravo alecss>. No coment. Bravo.
Laura76
Postat pe 5 August 2008 13:43
De la: DoubleV, la data 2008-07-26 23:29:21eu nu am incercat sa te conving ca sunt exceptia,chiar daca as vrea nu as avea cum pt k ai prea mari prejudecati.am incercat sa te conving ca horoscopul e o chestie,e...nu stiu sa spun o abrambureala.Dak vei intalni un taur la serviciu,gata...asa e...sau alta zodie care crezi tu ca are numai defecte,o sa-l etichetezi pur si simplu,dar nu cred ca mai are rost sa discutam despre asta.O sa vezi ca atat cat vei trai,poate vei intalni pe altcineva,dar nu te gandi ca e o anumita zodie pt care tu ai antipatie...si vei vedea ca poate lucrurile stau altfel.Si mc ca m-ai si caracterizat fara makr sa ma cunosti:nu am zis ca sunt exceptia sau k sunt eu mai bun,poate sunt si mai rau.Deja e o problema personala vad.Si viata reala are treaba cu cifrele,depinde la ce sector te gandesti,viata sentimentala nu are,intr-adevar...In fine,fiecare crede ce vrea doar e democratie,eu mi-am exprimat pct de ved in leg cu horoscopul si prejudecatile...


Sint casatorita cu un"taur" din 1979.Nu stiu cine zicea ca ii place f. mult sa aiba grija de el, sa se imbrace la ultima moda.
Eu zic ca mai degraba sufera de narcisism.Au multe parti pozitive;ar fi culmea de atita vreme sa ma insel.Eu sint "varsator".Stie cineva cite ceva despre zodia asta?
husni
Postat pe 5 August 2008 15:29
Am cunoscut un barbat taur...extrem de generos din pct de vedere financiar...absolut niciodata nu am observat vreo dovada de minima zgarcenie. Pasional, super din pct de vedere sexual..pune pasiune in tot ce face si te pune intotdeauna pe tine pe locul I.

Defect...un pic cam misogin, dar daca ai rabdare trece...si asta!
sgeorgiana
Postat pe 5 August 2008 19:26
dreptate in tot ce spuneti,nu exista calitate pentru un barbat taur,spun asta dupa 20 de ani de casnicie,asteptand sa se schimbe am sfarsit divortand de el,mereu face pe victima,el are dreptate mereu iar eu niciodata,se gandeste numai la el,traieste in lumea lui,nu-l cunosc dupa atatia ani,inchis si incapatanat,nu comunica si nu suporta ideea ca femeia lui e mai buna k el,asta il ucide,nu am depins de el niciodata,nu mai vreau sa aud de tauri
monicastoica1
Postat pe 6 August 2008 09:06
Deci la urma urmei parerile sunt mai mult contra decat pro referitor la tauri. Banuiesc ca toate care au scris contra taurilor nu sunt nebune. Va pup. Luati aminte. !!!
Laura76
Postat pe 6 August 2008 10:44
Buna tuturor,

i wanna share.. asta e motivul pt care m-am inscris aici, link-ul mi l-a dat prietena mea.

sunt un taur de cand m-am nascut si pana o sa mor, nu cum spunea cineva intr 27 si 50 ani.
Da defecte avem toti barbatii, si toate femeile, dar partenerul este cel care iti scoate in evidenta calitatile sau defectele, cine se aseamana se aduna.
Relatia in care sunt acum de un an si jumatate, nu a fost relatia perfecta pe care ne-o inchipuim fiecare, este inca "running". Din pacate am trecut prin defectele amandorura, prin slabiciunile mele si ale ei, care ne-au fost piedici si baraje in a fi deplin fericiti.
Insa in momentul de fata o iubesc nespus de mult, si cu toate ca este inca confuza, si ea ma iubeste. Beau, fumez, ma mai uit dupa fuste, dar nu am inselat-o. am mintit, i-am recunoscut ca am mintit si nu as mai face-o vreo data. Imi place sa o vad fericita, asta ma face sa ma simt barbatul de care are nevoie, cel care ii daruieste fericirea pe tava, stiind ca daca toate premizele sunt indeplinite o sa primes inzecit.Flori, cadouri, bani, sfaturi, proiectul de practica, anticonceptionale, ORICE ii daruiesc sunt din inima. Am mai avut relatii inaitne dar toate s-au terminat cu despartiri pentru ca nu erau femeile care sa scoata la iveala barbatul din mine. SI prin excelenta, noi barbatii suntem niste copii mari. Da imi place sa ma alint, sa ma prostesc, sa ma pierd in lucruri simple, sa simt ca traiesc pentru cineva, pentru o relatie frumoasa, si o viata asemenea. Inca nu avem planuri mai departe, inca incercam nisipurile miscatoare, pentru ca mariajul este singurul lucru care vreau sa se intample doar o singura data in viata mea. Sunt incapatanat pana cand altcineva imi aduce un argument indestructibil ca nu fac bine. In momentul acela imi dau cartonas galben si imi reconsider pozitia.
Iubesc din toata inima, si nu ma prefac cand spun asta.. nu as face decat sa ma mint, sau sa ma feresc de cel mai frumos lucru din viata..
Ador sa o mangai, sa o sarut, si vreau sa itind momentele astea la nesfarsit, dar nu vreau sa semene nici un sarut unul cu celalalt, pana acum am reusit imreuna asta...

Romania este om tara frumoasa, pacat ca e locuita, oamenii tind sa acapareze proprietati fizice, si uita de cele morale..si acest lucru se oglindeste si in relatiile barbat-femeie, de multe ori relatiile fiind ceva superficial, privite foarte de departe ca pe un obicei vazut la prietenul/a din anturaj. Nu vreau sa ma confund cu aceasta masa...

Sunt zgarcit atunci cand nu am. Atunci cand am dau si totul..

nu situ ce sa mai zic... poate ca topicul nu este neaparat unuldespre barbatul taur, ci despre barbat.. hai sa recunoastem daca era un site pt barbati la general se vorbea ca femeile sunt toate curve :))... in schimb aici noi suntem in troaca si suntem toti curvari ;)

Personal, caut lucrurile din ea care ma fac mai bun. Mai bun pentru ea, mai bun ca om pe pamantul asta, sa nu ii fac umbra de pomana.

Vedeti ce vreti de la viata si daca va doriti destul de mult, o sa realizati.
AM lucrat ca un necalificat, la munci la care nu multi s-ar preta si am ajuns un soi de sef.Mi-am dorit.
Mi-am dorit o femeie, nu o copila, nu un aparat de facut sex. Am gasit, ramane sa vedem daca ea m-a gasit.

succese maxime.

Postat pe 6 August 2008 10:51
-La inceput cand l-am luat de nevasta, nu avea coarne.-zise nevasta lui Suzuki, vorbind despre barbatul ei, cu Gicutza, cumnata sa.-Crezi ca i se trage de la zodiac, sau i le-a pus vreo amanta?

Postat pe 7 August 2008 09:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Leoaica & Barbatul Fecioara 1 De la: DaMarkus09 3 Decembrie 2008 02:09
femeie pesti barbat gemeni 6 De la: bj 24 Iulie 2011 02:49
sunt nou aici 61 De la: Persia 14 Noiembrie 2011 21:20
SAL 6 De la: aly_fab 7 Noiembrie 2010 21:59
curioasa 1 De la: muliqi 20 Martie 2011 06:03
Setari Cookie-uri