barbatul leu

De la: claucris16, la data 2009-05-29 23:47:08
De la: lilianastoica22, la data 2009-05-29 15:00:09eu berbec ,el e leu si contrazic pe toti care spun ca leii sint lasi,betivi si curvari.e o zodie incapatinata dar pina la urma caracterul difera de la barbat la barbat.fiecare avem calitati si defecte dar daca stim sa comunicam si sa ne modelam unul pe altul atunci nu sint probleme.eu ma inteleg foarte bine cu el mai sint discutii aprinse dar ...intodeauna se sfirseste cu bine.imi pare rau de fetele care au dat peste lei ipocriti.nu e o zodie rea.


se poate ca....leul tau sa fie exceptia de la regula


Foarte adevarat !!!!!!!!!!!
Si eu sunt berbec si sotul meu leu . Este alianta perfecta , chiar daca nici unul din noi nu suntem perfecti , ne intelegem si ne completam de minune . Ne ajutam si sustinem reciproc .
Si de obicei avem pareri comune .Adevarat ca amandoi suntem zodii de foc , cand ne si certam suntem ca doua cutite taioase , dar cedam amandoi si revenim la normal fara a ne purta ranchiuna .
Sfatul meu , berbecul si leul ,alianta cea mai potrivita ptr a cladi o relatie de invidiat .
ani_dana2000
Postat pe 17 Noiembrie 2009 09:38
De la: roctzana, la data 2008-07-11 12:36:13Dragele mele m-am uitat peste comment-urile voastre....si as vrea sa vad ce o sa spunti la urmatoarea afirmatie "viata cu un barbat leu e sublima"Traiesc in fiecare zi de 6 ani acelasi sentiment de fluturi in stomac dimineata cand ma trezesc langa "fiorosul meu rege".......sa va spun ca si eu sunt leoaica???Da suntem un cuplu regal daca as putea spune asa.......nimeni nu ne-a dat sanse de reusita......ei bine uite ca am uimit lumea suntem fericiti si ne merge bine.....secretul? nu am tinut cont de zodii am stiu sa ii accept un anumit defect iar el a stiut sa imi accepte acelasi defect si anume orgoliul.Parerea mea e ca zodiacul la noi nu a functionat....ne amuzam in fiecare dimineata cand citim zodiacul sau il ascultam la radio in masina in timp ce mergem la servici.
Ce ma amuza si mai tare e ca tot ce ati scris voi acolo la "leutzul" meu e exact invers..... o sa ma duc sa fac cercetari..poate nu o fii leu....
V-am pupat o zii usoara la servici

si eu spun la fel si tot de 6 ani,sunt cei mai frumosi din viata mea.pupici
garbo046386
Postat pe 17 Noiembrie 2009 12:46
asta ee draga asa sunt leii
garbo073592
Postat pe 17 Noiembrie 2009 12:58
Eu sunt leoaica, insa nu prea mi-au placut pana acum barbatii- leu, oricum, cred ca este o zodie cam supra-apreciata

http://verze.ro Site-ul verzelor, fff. simpatic!
pretty_varza
Postat pe 17 Noiembrie 2009 14:13
da' de la ce vine varza ala,guritza?

trageti pe nas?....
iasomia
Postat pe 17 Noiembrie 2009 14:57
Parerea mea e ca nu-i cunosc suficient, culmea ,am divortat de un leu dupa 11 ani de casnicie pentru ca avea toate defectele pe care le cunoasteti si voi si despre care a-ti vorbit din plin si ce este si mai ciudat...acum am un "prieten " tot leu , evident, care imi da impresia ca este exact opusul a ceea ce am intalnit eu.
Deci concluzia e ca nu tine neaparat de horoscop , ci doar de educatie, de materialul genetic, de cromozomul ala " y"...de conjunctura sau de ceea ce oferi si ceri de la ei ca barbati in primul rand. Ca totul e ca un bumerang, comportamentul tau , modul tau de a relatiaona se intoarce catre tine...uneori inzecit...iar eu probabil acum ar trebui sa invat sa ofer ceea ce-mi doresc sa primesc...si nu e vorba doar de lei.
Dar pana la urma cred ca e zodia care ofera culoare vietii...pot fi si prieteni foarte buni, dar si dusmani foarte buni...depinde de ce parte a baricadei esti...si ura si iubire sunt la intensitate maxima...depinde daca le faci fata.
garbo026039
Postat pe 20 Noiembrie 2009 15:52
039, tu zici de cromozonul ala Y suplimentar care creste potenialul de agresivitate al individului respectiv si scade capacitatea de adaptare sociala ?
Anouk
Postat pe 20 Noiembrie 2009 16:00
ai naibii barbati, cu cromozomul ala Y in plus!
pik_nik
Postat pe 20 Noiembrie 2009 16:02
pik, sunt unii mai cu motz
Anouk
Postat pe 20 Noiembrie 2009 16:53
iti faci radiografia , sau vorbesti de lei ??
bluelight
Postat pe 20 Noiembrie 2009 17:06
se alinta, mama...
Anouk
Postat pe 20 Noiembrie 2009 17:08
misto.
sa spui si io ce am in geanta??? pe urma va explic de ce ma doare capul.
are legatura. daca nu, fac eu sa aiba.
bluelight
Postat pe 20 Noiembrie 2009 17:14
baga blue...daca mai esti p-acilea...ca mie imi pica netu' ca migu', raspunz cu intarziere
Anouk
Postat pe 20 Noiembrie 2009 17:57
nu aveti nimic in plus, doar ca unul din cromozomii "x" a pierdut un "segment"...na culmea ....sunt feminista...pentru ca vorbim de leii care mi se par misogini.
garbo026039
Postat pe 20 Noiembrie 2009 22:25
cine stie cum de al tasu este asa, al meu este cu adevavart leu si nu las , ba chiar indraznet si eu sunt leoaica si chiar daca neam mai certat de vina a fost orgoliile pentru ca la inceput nu slasam nici eu si nici el dar cu timpul am invatat sa ne acceptam vanitatile si deci iatane la 20 ani casnicie ceea ca va doresc si voua avem si doi copii frumosi si intelepti din care unul este chiar leu - fiul meu care daca e calcat pe coada face deja urat dar in rest este o bomboana de baiat pupici
nova67
Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:18
Va pot spune ca am cunoscut barbati lei, cu caractere total diferite - incepand cu sotul meu care are o fire vesela, spontana,incapatanata, uneori exploziva, si pana la lei introvertiti, calmi si chiar pasivi. Si eu sunt tot leoaica, si am aproape acelasi caracter cu al sotului meu. Nimeni nu ne-a dat sanse,la inceputul relatiei, dar iata ca suntem de 14 ani impreuna. A durat mult sa ne obisnuim sa facem concesii, dar a meritat.
jasmine30
Postat pe 23 Noiembrie 2009 20:12
A...si inca ceva, nu leutul meu nu este deloc egoist, e cea mai altruista persoana pe care am cunoscut-o vreodata. Cel putin mie nu imi refuza aproape niciodata nimic, e de ajuns sa auda ca imi doresc ceva, ca va face tot posibilul sa imi ofere acel lucru indiferent cat de dificil ii este. Si este si un romantic incurabil...bineinteles, cand are chef. Avem si noi momentele noastre proaste cand ragem unul la celalalt, aratandu-ne coltii unul celuilalt, dar ne trece repede.
jasmine30
Postat pe 23 Noiembrie 2009 20:18
roctzana, de acord cu tine in totalitate! eu sint leoaica si sint impreuna cu sotul meu, tot leu, de 16 ani-si nu stiu cind au trecut atitia ani!
gigivik
Postat pe 23 Noiembrie 2009 21:28
zau, bre 039,adicatelea...barbatii lei sunt misogini...! nu ma asteptam, da, stii matale ...oi fi leoaica ?!
garbo042333
Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:32
mdea...039, vezi ca le scoti din putu' gandirii...

ati innebunit cu razboiul asta dintre sexe...nici nu ma mai mir ca apelati la trucuri de-astea cu zodia ca sa va alegeti barbatii...asa, aveti pe cine da vina
Anouk
Postat pe 24 Noiembrie 2009 18:38
astea sunt idei preconcepute, si din cat cunosc eu leutzii - si cunosc multi - sunt unii carora nu li se potrivesc deloc caracteristicile zodiei. pe unii i-as incadra in zodia fecioarei, chiar daca nu sunt nascuti in ultimile zile ale zodiei. nu putem generaliza, multe depind si de ascendent, probabil, si toti avem ceva defecte, chiar daca ne place sau nu sa o recunoastem. in general parerea mea este ca e o zodie buna, puternica, solara.
jasmine30
Postat pe 25 Noiembrie 2009 19:42
Da nu sariti fratilor asa pe mine , ca nu v-am facut nimic, poate doar am stat ascunsa si acum m-am trezit si eu, am crezut ca pot sa-mi spun parerea despre LEI in general dar se pare ca unii, cu cromozom "Y " chiar sunt deranjati...DACA VA SIMTITI MAI BINE IMI RETRAG CUVINTELE si ma dezabonez de la acest subiect...sau mai bine hai sa ne impacam, avem nevoie unii de altii si zodia chiar nu conteaza...sau conteaza ca sunt capricoarna ?
TOT DIN GRADINA ZOOLOGICA...
garbo026039
Postat pe 25 Noiembrie 2009 20:26
bre garbolino...daca vrei sa ne-mprietenim p-acilea, schimba-ti mama nikul ala...parca vorbesc cu un nr de telefon

pune si tu colo sha, un nume, cevasilea

si nu te dezabona, ca nu are rost
Anouk
Postat pe 25 Noiembrie 2009 20:29
039, si eu sunt capricoarna si traiesc langa un LEU de 15 ani,de multe ori mi-a fost foarte greu, avem 2 copii minunati;insa uneori e egoist-ma refer la timpul lui singur,care ii place sa il petreaca fara noi,sau la faptul ca face in asa fel sa ma simt vinovata de tot ce nu merge bine,sau de faptul ca nu e deloc romantic,ca e un tata de exceptie,iubeste familia,nu m-a inselat.Dar e foarte greu sa traiesti langa el,dar e frumos si pentru asta il iubesc si ............ cu toate ca am fost la un pas de curand de a opri numarul anilor impreuna,insa m-am razgandit. Nu pentru ca imi e frica de un nou inceput,dar a vazut pericolul de a ramane singur si face tot posibilul sa ramanem cu el.Nu mai reproseaza, nu mai are iesiri care altadata ma faceau sa imi revizuiesc sentimentele.Nu m-a batut niciodata si nici nu cred ca are in caracter sa o faca.Acum suntem pe drumul cel bun si ma bucur pentru toti.
Succes tuturor!
lilim
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:50

Barbatul cu care sint..e leu. Fostul sot, tot leu. Am avut o problema cu leii astia intotdeuna. Bineinteles ca difera ca indivizi, DAR exista unele similitudini. Cel putin in relatie cu scorpionul... iar eu sint scorpie tipica.

- nu isi recunoaste niciodata greselile. Chiar daca este constient de ele, nu va recunoaste niciodata in fata ta, deschis, ca a gresit. Cu nimic. Niciodata.

- este capabil de gesturi de altruism absolute - si de o meschinarie tot absoluta. Ambele intrec orice limita a unui biet om obisnuit. Leii nu sint oameni obisnuiti....

- super suspiciosi. Agatha Christie era nimic pe linga imaginatia unui leu pornit la vinatoare.

- cel mai rau lucru pe care poti sa il faci este sa ii atingi orgoliul. Si orgoliul lui poate fi atins incepind cu modul in care ai asezat cana pe bufet. Cu toarta spre el. Da' ce il consideri pe el?!

- are o personalitate fascinanta si magnetica. Este intotdeauna leaderul informal al grupului. Si, daca nu este, va sfarsi cu dintii infipti in gatul aceluia. Rolul i se cuvine. De aia.

- Leul are simpatii foarte puternice, antipatii foarte puternice. O inima mare si copilaroasa si o mare capacitate de a suferi, in ciuda aparentelor. Leii sint vulnerabili si usor de ranit - dar daca nu faci fata manifestarilor teatrale imediate, ar fi mai bine sa nu incerci.

- Leul are o doza mare de superioritate si narcisism - n-am intilnit lei modesti. Si daca nu sclipesti din toate unghiurile posibile, n-ai ce sa cauti linga ei. Trebuie sa fii perla coroanei. Altfel, zat!

- te trateaza ca pe o regina, exceptind faptul ca dai din cind in cind cu fundul de pamint - de pamintul temnitei, mai exact. Asa meriti, daca uiti cine e masculul alpha. Ca tu nu esti mascul.

- le plac foarte mult copiii si sint tati minunati. Probabil pentru ca pot juca in fata lor rolul care ii reprezinta: de idoli.

Cel mai bun mod de a compatibiliza cu un leu pe termen lung este sa fii o pisica bratioasa si binevoitoare, care toarce in banca ei, cu un zombet larg , cit mai larg, daca se poate, si asortata cu cravata lui. Si atit.
quasaria
Postat pe 7 Decembrie 2009 04:29
Q..ce ti-e si cu datoriile astea karmice...
LILO
Postat pe 7 Decembrie 2009 05:03
quasaria
Postat pe 7 Decembrie 2009 08:13
Draga qasaria, daca iti place sa fii pres.... nu ai decat sa stai sub labele leului tau idolatrizat.....
edlweiss19
Postat pe 7 Decembrie 2009 20:07
Draga qasaria, daca iti place sa fii pres.... nu ai decat sa stai sub labele leului tau idolatrizat.....
edlweiss19
Postat pe 7 Decembrie 2009 20:07
buna descriere, quasaria
jasmine30
Postat pe 7 Decembrie 2009 20:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
COMPATIBILITATE INTRE BARBAT FECIOARA SI FEMEIA GEMENI? 35 De la: garbo_472671 7 Septembrie 2017 10:46
buna 21 De la: cory_emy 3 Noiembrie 2010 01:55
compatibilitati... 2 De la: garbo089305 15 Decembrie 2010 18:37
barbat berbec-femeie rac? 14 De la: gabylex 31 Ianuarie 2012 12:51
rac si berbec 21 De la: iasomia 14 Februarie 2012 09:56
Setari Cookie-uri