Zodii pentru fiecare zi de nastere--zodia GEMENI

Gemeni, Intai Iunie - Ziua persoanelor publice

Persoanele nascute pe 1 iunie se afla foarte adesea in atentia publicului sau analizeaza ultimele mode si tendinte din societate. In ambele situatii sunt preocupati sa vada sau sa fie vazuti intr-un context social. Este foarte posibil ca cei nascuti in aceasta zi sa manifeste interes pentru istorie, dar interesul lor se indreapta mai ales catre modul in care aceasta influenteaza prezentul. Intr-adevar, nativii acestei zile isi mobilizeaza toate fortele pentru a fi la curent cu tot ce este de ultima ora: imbracaminte, conversatie, lectura si studiu in diferite domenii.

Aceasta nu inseamna ca nativii zilei de 1 iunie sunt persoane sociabile. Uneori, la un prim contact, ei pot parea indivizi extrovertiti, chiar exhibitionisti. Aceasta atitudine exteriorizata este de fapt in foarte multe cazuri doar o masca a unei personalitati izolate si singuratice. Ca atare, este foarte greu pentru oricine sa reuseasca sa cunoasca intr-adevar bine acesti oameni neobisnuiti, desi multi ar putea crede ca ii cunosc. De asemenea, cei nascuti pe 1 iunie sunt adevarati maestri cand este vorba sa-si ascunda sentimentele si faptele. Intr-adevar, putin sunt admisi in lumea privata a unui individ nascut la 1 iunie.

Nativii, barbati sau femei, traiesc rareori fara partener pentru ca urasc sa fie singuri. Pentru a evita singuratatea, unii nativi ai zilei de 1 iunie se arunca in activitati sociale si reusesc sa se inconjoare de gurpuri intregi de prieteni si cunostinte. Rareori persoanele nascute in aceasta zi vor tolera ignoranta. Ei se mandresc cu vastele lor cunostinte despre o mare varietate de subiecte, desi cunostintele din domeiul lor de specializare s-ar putea sa nu fie chiar atat de profunde. Oricum, in domeniul care ii intereseaza cel mai mult, ei depun eforturi foarte mari pentru a acumula o cantitate impresionanta de informatii. Deseori, persoanele nascute in aceasta zi au o usurinta deosebita in asimilarea limbilor straine si chiar aptitudini pentru sarcini care presupun dexteritate manuala. Nativii zilei de 1 iunie au si un fler aparte in ceea ce priveste cunoasterea oamenilor, a nevoilor si dorintelor acestora. Datorita acesti caracteristici, ei pot fi agenti de vanzari excelenti pentru ca au un ochi bun in a lua masura unui posibil client. De asemenea, oamenii nascuti la aceasta data ar putea fi detectivi extraordinari in cazul in care au energia si rabdarea de a suporta plictiseala si asteptarea pe care le presupune aceasta profesie solicitanta. Imbunatatirea puterii de concentrare, care nu este punctul lor forte, si cultivarea capacitatii de a se amuza singuri fara sa apeleze la stimuli externi sunt cruciale pentru dezvoltarea personalitatii lor.

Nativii au simtul valorii lucrurilor, fiind foarte buni cumparatori. In general, sunt foarte agili in manevrarea banilor. Datorita deosebitei aprecieri pe care o arata fata de produsele altora si talentului de a imita, nativii intampina adesea dificultati in constientizarea propriului potential creativ. Increderea in individualitatea lor este esentiala pentru evolutie. Fara ea, chiar si cea mai mare capacitate de creatie se poate atrofia. In plus, oamenii nascuti pe 1 iunie trebuie sa gaseasca curajul de a face investigatii profunde asupra lor insisi. Cand descopera cine sunt si ce vor cu adevarat, nativii trebuie sa isi continue drumul indiferent de ceea ce gandesc partenerii sau prietenii.

SFATURI: Incearca sa te detasezi uneori de valorile societatii si de ceea ce asteapta altii de la tine. Ai curajul sa fii tu insuti intr-un mod cat mai profund si accepta-te asa cum esti. Descopera-ti punctele forte si pune-le in practica in ciuda adversitatilor.

PUNCTE FORTE:
Perceptie vizuala
Agil
Amuzant

PUNCTE SLABE:
Temperamental
Distras
Nerabdator
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 00:18
Gemeni, Doi Iunie - Ziua finalizatorilor

Pentru cei care s-au nascut pe 2 iunie, problemele si greutatile abunda. Aceasta nu este chiar atat de rau. Nativii considera incercarea de a depasi aceste piedici un adevarat mod de viata. De fapt, atunci cand lucrurile merg prea usor, nativii zilei de 2 iunie pot cauta sau chiar isi pot crea probleme noi de care sa se ocupe. Persoanele nascute in aceasta zi isi aleg adesea profesii in care sa ii ajute pe ceilalti sa isi rezolve greutatile. In acest sens, ei pot privi obiectiv problemele personale cu care acestia s-au confruntat toata viata lor. Rareori, femeile nascute in aceasta zi se vor casatori cu o persoana simpla, necomplicata. Intr-adevar, casatoria cu o persoana cu un caracter complicat le furnizeaza provocari permanente, dar presupune si o implicare plina de interes. Din pacate, acele femei care au o astfel de relatie pot ajunge sa sufere profunde frustrari emotionale, luptandu-se cu limitarile si cu negarea propriilor nevoi, cat si ale partenerilor lor.

Vietile indivizilor nascuti in 2 iunie sunt rareori sau chiar niciodata sterse. Intr-adevar, varietatea este necesara pentru a satisface nevoile si pornirile complicate ale celor nascuti in aceasta zi si astfel apar din abundenta proiecte si incercari noi. Un esec nu slabeste in nici un fel entuziasmul acestor suflete cutezatoare. De fapt, persoanele nascute pe 2 iunie devin din ce in ce mai de neclintit cu fiecare zi ce trece. Ei invata sa supravietuiasca aproape oricaror intemperii, de la esecuri personale la calamitati de toate felurile. In cele din urma, nimic nu este privit ca o catastrofa coplesitoare intr-o viata plina de mici dezastre. Nativii acestei zile sunt oameni de nadejde, capabili sa manevreze aproape orice situatie de criza care poate aparea. Ei sunt extrem de valorosi atat acasa, cat si la serviciu, dar trebuie sa isi controleze tendinta de a oferi sfaturi nedorite.

Viata emotionala a nativilor zilei de 2 iunie este tumultoasa. Sentimentele lor sunt foarte complexe si greu de caracterizat. Desi persoanele nascute pe 2 iunie fac fata situatiilor de criza, in viata personala acestea par sa le depaseasca puterea de rezolvare. Aceasta pentru ca nativii zilei de 2 iunie trec prin schimbari periodice. Mai mult de atat, impulsurile lor nu ii conduc spre siguranta, confort si fericire, ci mai degraba spre situatii dificile si precare.

Desi pun mare pret pe libertate, nativii se simt atrasi de angajamente. In nenumarate randuri, acestia renunta in esenta la libertatea lor pentru a se lega de o alta persoana. In acest fel, pot contribui la nefericirea altei persoane sau la cea personala, dar ei considera ca tot raul este spre bine. De foarte putine ori persoanele nascute pe 2 iunie constientizeaza natura neobisnuita a realtiilor lor si nici nu sunt interesati in mod deosebit de cantarirea problemelor proprii. Totusi, cu toate greutatile lor, extraordinarii organizatori nascuti astazi reusesc sa ajunga la o anumita stabilitate in viata lor si pe masura ce inainteaza in varsta dau impresia ca nu exista nimic ce ei sa nu poata rezolva.

SFATURI: Nu duce lumea intreaga pe umerii tai. Gandeste-te la tine mai des si cultiva-ti independenta. Nu implica tot timpul alte persoane in planurile tale. Incearca sa faci lucrurile si de unul singur. Cauta in mod constant si activ fericirea si multumirea. Fii mai retinut cu sfaturile pentru ceilalti.

PUNCTE FORTE:
Inventiv
Adaptabil
Rezolva probleme

PUNCTE SLABE:
Bagacios
Generator de probleme


raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:29
Gemeni, Trei Iunie - Ziua oratorilor

Persoanele nascute pe 3 iunie simt o mare nevoie de a-si comunica ideile si de obicei reusesc acest lucru prin discursuri. Limbajul lor, fie scris sau oral, este foarte original, iar uneori este atat de subtil sau ironic incat unora le este greu sa inteleaga mesajul. Pe de alta parte, atunci cand nativii acestei zile se implica emotional, ceilalti nu ii pot intelege foarte bine si chiar le poate displacea franchetea acestora. Cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa fie mai lucizi si mai diplomati.

Atat continutul cat si volumul discursurilor pe care le pot compune cei nascuti in 3 iunie este impresionant. Oamenii nascuti in aceasta zi au capacitatea de a vorbi in continuu daca sunt foarte interesati de un anume subiect, iar uneori interesul lor continua mult timp dupa ce auditoriul s-a plictisit. Atunci cand cei care ii asculta sunt profund implicati, nativii din aceasta zi au energia necesara pentru a le mentine atentia.
In general, persoanele nascute pe 3 iunie nu lasa prea mult loc pentru compromisuri si, indiferent daca sunt pro sau contra, vocifereaza la fel de mult pentru a-si apara sau promova punctele de vedere. Indivizii nascuti in aceasta zi sunt astfel usor de atras intr-o dezbatere sau discutie si deseori se intampla sa isi faca cunoscute parerile intr-un mod foarte indraznet, chiar si atunci cand nu sunt solicitati. Sunt foarte putine cazurile in care nativii acestei zile cedeaza intr-o disputa.
Indivizii nascuti pe 3 iunie sunt persoane rationale si foarte agere, dar nu mai presus de folosirea prezentei fizice atunci cand vor sa isi atinga scopul. Oricum, atat barbatii cat si femeile sunt de obicei persoane seducatoare, dar nu neaparat intimidante. Un individ nascut pe 3 iunie poate cere inclusiv ca argumentele sale sa fie luate in considerare avand o baza logica. Atunci cand este intr-o alta dispozitie, nativul de poate rezuma sa dea ordine scurte. Intr-adevar, se pot dovedi a fi destul de tiranici atunci cand este atins un subiect mai sensibil pentru ei. In acest caz, este mai bine sa fie lasati sa se calmeze.

Daca exista un lucru pe care cei nascuti in aceaasta zi il respecta, atunci acela este un argument verbal bine gandit si expus, indiferent daca sunt de acord sau nu cu acesta. Cei care doresc sa le intre in gratii ar trebui sa retina acest amanunt. In realitate, cei nascuti pe 3 iunie reactioneza mai bine la o atingere voalata, decat la un pumn cu manusa si pot fi chiar mituiti cu o anumita placere daca abordarea este cea potrivita.

Oamenii nascuti pe 3 iunie pot fi reprezentati de orice tip de combinatie de istetime, ironie sau sarcasm. In special atunci cand sunt agasati, cuvintele lor taie precum un cutit si pot fi devastatoare pentru sentimentele celor din apropierea lor. S-ar putea ca ei sa nu isi dea seama de adevarata dimensiune a puterii pe care o exercita in acest domeniu si, ca atare, trebuie sa fie mai atenti la reactiile celor dragi in astfel de situatii.

Cea mai mare pedeapsa pentru nativii acestei zile este sa nu fie bagati in seama. Tacerea si inchiderea oricarui canal de comunicare pot fi folosite cu mare eficienta impotriva persoanelor nascute pe 3 iunie. Aceasta arma trebuie folosita in mod cumpatat. Atunci cand cineva incearca sa obtina o simpla reactie din partea lor, poate avea surpriza unui raspuns mai violent decat cel asteptat. Nativii acestei zile nu suporta prea bine sa fie desconsiderati, iar reactiile lor pot fi biciuitoare.

SFATURI: Nu fii prea increzator. Nu poti iesi din orice situatie prezentand argumente verbale. Controleaza-ti temperamentul prea incisiv si permite celorlalti sa aiba propriile parerei. Cuvintele pot rani. Arata mai multa intelegere si compasiune.

PUNCTE FORTE:
Verbal
Convingator
Inteligent

PUNCTE SLABE:
Dominator
Uituc
raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:30
Gemeni, Patru iunie - Ziua expertizei critice

Din cauza mintii lor agere si a usurintei de exprimare, oamenii nascuti pe 4 iunie atrag in general atentia atunci cand se vorbeste pe marginea unui subiect care ii poate inspira pozitiv. In schimb, atunci cand isi exprima dezacordul, rareori reusesc sa fie diplomati sau subtili. Desi nu sunt neaparat inzestrati cu calitati de lider, cei nascuti in aceasta zi ar putea totusi sa descopere ca au ajuns in pozitii inalte. S-ar putea sa se simta nesiguri in aceste pozitii si, ca urmare, trebuie sa se fereasca de un comportament autocratic. Ei sunt mult mai fericiti atunci cand lucreaza ca membri imputerniciti ai unei echipe.

Persoanele nascute pe 4 iunie trebuie sa aiba grija sa nu isi ingradeasca nepretuita flexibilitate in favoarea unor reguli stricte, dogme sau obligatii dubioase. Nativii acestei zile nu se simt niciodata mai bine decat atunci cand se afla in stadiile de cunoastere a unei profesii sau a unui lucru de interes, jucand rolul unui student sau invatacel si lucrand la propria perfectionare. Este foarte important ca ei sa aiba mereu proiecte noi la orizont pentru ca se pot simti foarte repede nesatisfacuti de orice tip de activitate care ii constange si care le limiteaza dezvoltarea. In cel mai rau dintre cazuri, ei isi pot descarca aceste frustrari asupra membrilor familiei, asupra prietenilor sau colaboratorilor pe linie de serviciu.

Indivizii nascuti in aceasta zi trebuie sa-si foloseasca abilitatile oratorice intr-un mod constructiv. Observatiile lor critice, oricat de intuitive, pot starni situatii antagonice. Ei trebuie sa se concentreze mai putin asupra adevarului obiectiv si mai mult asupra relatiilor interumane. Cultivarea unui simt al umorului relativ lipsit de sarcasm poate reprezenta o contributie extraordinara in realizarea acestui scop.

Nu se pot nega abilitatile tehnice ale celor nascuti in aceasta zi. Adesea, ei devin experti in domeniul lor si sunt apreciati la locul de munca. Multi dintre cei nascuti pe data de 4 iunie nu numai ca exceleaza in ceea ce fac, dar sunt si capabili sa aduca o doza sanatoasa in structura mediului lor. Desi s-ar putea sa aiba sentimente amestecate, contradictorii, atunci cand trebuie sa ia decizii pentru altii, talentul lor organizatoric este impresionant si sunt capabili sa transforme indivizi diferiti intr-o unitate efectiva.

De obicei, persoanele nascute la 4 iunie acorda o mare importanta intuitiei lor. N-ar trebui sa faca niciodata greseala de a gandi prea mult si de a permite partii lor rationale sa submineze puterea intuitiva. Adeseori, sunt exagerati in ceea ce priveste munca depusa. Ei risca sa piarda viata emotionala daca se arunca in prea multe activitati solicitante. Nevoile fizice, atat de recreere cat si de sex, nu trebuie suprimate, ci exprimate. Cei nascuti in aceasta zi trebuie sa isi faca timp pentru a-si demonstra afectiunea fata de cei pe care ii iubesc si sa se implice in activitati zilnice simple. Acceptarea afectiunii nu este o problema pentru cei nascuti pe 4 iunie, dar acceptarea ajutorului ar putea fi. Sa invete sa dea, dar si sa primeasca este un pas important in dezvoltarea lor ca fiinte umane.

SFATURI: Analizeaza-ti cu atentie propria persoana. Cauta puncte de ghidare in calea pe care o parcurgi. Nu te teme sa ceri ajutor. Accepta-te asa cum esti si de asemenea fi mai afectuos si mai iertator cu ceilalti. Ia-ti concedii frecvente de la locul de munca. Din cand in cand invata sa te relaxezi. Goleste-ti mintea uneori.

PUNCTE FORTE:
Rational
Verbal
Intuitiv

PUNCTE SLABE:
Exigent
Prea critic
Stresat
raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:30
Gemeni, Cinci Iunie - Ziua drumului luminos

Cei nascuti in data de 5 iunie sunt adesea uimiti atunci cand ceilalti nu reusesc sa ii inteleaga. Limbajul pe care il folosesc este cat se poate de clar si simplu, bazat pe fapte, pragmatic. Totusi, ideile lor pot fi destul de incalcite, incurcate si uneori fara nici o legatura cu realitatea. Cei care ii asculta ar putea sa le urmareasca sirul gandurilor, dar nu vor reusi totusi sa prinda intelesul sau intentiile ascunse in spatele lor. Unii oameni nascuti pe 5 iunie pun prea mult accent pe dezvoltarea ideilor si a sistemelor de gandire si prea putin pe activitatile firesti din viata de zi cu zi.

Este adevarat ca multi dintre nativii acestei zile par sa traiasca in propria lor lume. Totusi, comunicarea este atat de importanta pentru ei, incat se vor simti foarte frustrati atunci cand nu vor fi intelesi sau vor fi intelesi gresit. Persoanele de succes nascute in aceasta zi invata sa ridice stacheta si in acelasi timp sa le acorde oamenilor timpul si spatiul necesar pentru a asimila ceea ce spun ei. Indivizii mai putin evoluati nascuti pe 5 iunie sunt foarte grabiti, asteptandu-se ca ceilalti sa le anticipeze urmatorul gand. In loc sa spuna clar ceea ce au de gand, ei trebuie sa invete sa isi analizeze ideile si sa le exprime intr-un mod accesibil si cumpatat. De exemplu, in loc sa foloseasca o multime de argumente pentru a sustine o pozitie, expunerea unui singur argument convingator ar putea fi mult mai eficienta.

Pe masura ce inainteaza in varsta, majoritatea celor nascuti pe 5 iunie devin mai rezervati, mai cumpatati si mai meditativi. Daca isi pot controla energia, metodele lor sistematice le vor da posibilitatea sa isi ordoneze viata foarte bine. Daca nu, haosul va domni in viata lor. Nativii zilei de 5 iunie nu ar trebui sa isi piarda entuziasmul niciodata. Ei trebuie sa invete sa il tina in frau, sa accepte dezamagirile si esecurile fara sa clinteasca si sa le abordeze cu stapanire de sine.

Persoanele nascute pe 5 iunie au o puternica latura impulsiva care ii obliga sa faca lucrurile bine. Unele femei nascute in aceasta zi nu sunt luate in serios in primii ani de viata, dar se pot transforma in persoane foarte capabile, dovedindu-le celor care le-au subapreciat ca s-au inselat. Multi dintre nativii zilei de 5 iunie sunt predispusi sa se ingrijoreze daca nu sunt pregatiti pana la ultimul amanunt si pentru orice eventualitate. Si daca? este o intrebare pe care si-o pun in mod constant, atat lor, cat si celorlalti. Aceasta ingrijorare apare de obicei din teama de a nu fi criticati sever pentru greselile facute sau de a nu parea ridicoli. Daca ar putea sa se mai destinda si ocazional sa faca haz de necaz, ar fi mai fericiti si mai sanatosi.

Majoritatea persoanelor nascute pe 5 iunie sunt foarte competitive si le place sa castige. Desi nu sunt perfectionisti prin natura firii lor, nativii acestei zile se forteaza fara mila in acest sens, gandindu-se ca o astfel de atitudine ii va ajuta sa reuseasca. Adesea, cel mai mare dusman al lor si-l creaza singuri. Ei au darul de a le crea si altora greutati care nu exista. Conflictele mentale ii atrag in mod deosebit, dar cel mai adesea provocarile fizice sunt cele carora trebuie sa le faca fata. Starile de anxietate pot fi evitate daca gasesc satisfactie in activitati care combina efortul intelectual cu cel fizic.

SFATURI: Unele forme de antrenament mintal sunt esentiale pentru succesul tau. Simplifica-ti gandurile. Expune-ti clar intentiile. Asigura-te ca toata lumea te sustine in continuare.

PUNCTE FORTE:
Energic
Sistematic
Ager

PUNCTE SLABE:
Anxios
Haotic
Dezorientat

raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:31
Gemeni, Sase iunie - Ziua vizionarului

Nativii zilei de 6 iunie poseda o viziune caracteristica care se poate manifesta in cadrul profesiei, in afacerile de familie si in domeniul lor de studiu si va influenta fiecare aspect al vietii lor. Pentru ei este foarte important sa isi duca la bun sfarsit planurile de anvergura pe care le incep. Astfel, cei nascuti astazi pot fi singuratici sau incapabili sa se deschida in profunzime in fata celor apropiati. Ei au impresia ca si-au exprimat deja sentimentele ce stau de fapt ascunse in sufletul lor.

Cel mai mare pericol pentru cei nascuti pe 6 iunie este ca viziunea lor ii va duce la extreme, atat in ceea ce priveste oamenii, cat si faptele. Rezultatele negative ale unui asemenea extremism pot implica atat vatamari personale cat si esecuri si chiar deces. Astfel, cei nascuti astazi trebuie sa fie protejati atunci cand fac uz de energii neobisnuite.

Polaritatile de toate felurile ii captiveaza pe cei nascuti pe 6 iunie. Nativii acestei zile nu au prea mult timp pentru a face compromisuri sau pentru a cauta sensul vietii. De obicei, ei vor cauta sa isi implineasca obiectivele si dorintele. Anumite persoane nascute pe 6 iunie par sa fie moderate sau chiar conservatoare in comportament. In spatele unei asemenea fatade se ascunde insa o fiinta cu o fire mult mai radicala. In cazul in care cei nascuti pe 6 iunie sunt obligati de catre societate sau circumstante sa duca vieti mult mai previzibile, latura lor salbatica se manifesta sub forma unor vise si fantezii.

Femeile nascute pe 6 iunie pot avea calitati neobisnuite, chiar bizare. In general, insa, barbatii nascuti astazi vor fi cei ciudati. Persoanele mai putin evoluate nascute astazi vor avea un comportament excentric si o viziune prea slaba asupra lumii. Acesti nativi mai putin inzestrati sau mai putin avansati trebuie sa invete sa-si accepte rolul in viata. In caz de dezechilibru mintal extrem, nativii acestei zile se pot manifesta distructiv si chiar criminal.

Cei mai evoluati nativi ai zilei de 6 iunie vor face inevitabil uz de abilitatile lor vizionare pentru a-i edifica si avansa pe cei din jurul lor. Adesea, ei vor folosi o modalitate de comunicare unica. Ideile unor asemenea nativi servesc ca sursa de inspiratie pentru cei capabili sa ii inteleaga. Pentru a ajunge sa aiba o audienta mai mare, nativii zilei de 6 iunie trebuie sa se asigure ca mesajul lor este foarte bine inteles. Ei trebuie sa fie siguri ca nu intervine nici un fel de blocaj intre ei si auditoriu.

Cei nascuti pe 6 iunie poseda un zel revolutionar, o dorinta de a reface structurile sociale existente dupa propria perceptie in scopul de a le imbunatati. Mai presus de toate, libertatea este o conditie de baza pentru nativi.

SFATURI: Invata sa impartasesti mai mult celorlalti. Atentie la efectul pe care il ai asupra celorlalti. Nu neglija lucrarile mici de intretinere. Incearca sa ramai cu picioarele pe pamant.

PUNCTE FORTE:
Vizionar
Expresiv
Artistic

PUNCTE SLABE:
Neinteles
Extremist
Aerian


raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:31
Gemeni, Sapte iunie - Ziua animatorului

Persoanele nascute pe 7 iunie stiu sa simta pulsul publicului, dar adesea ele vor stabili cum stau lucrurile in cadrul societatii sau familiei. Nativii pot fi visatori, nerealisti sau pot fi persoane pe care nu te poti baza. Prin felul lor de a fi, ei stiu cum sa traga foloase de pe urma dorintelor si gandurilor celorlalti. Intr-adevar, increderea si carisma lor pot cauza dezamagire in cazul in care vor fi desemnati sa preia un rol de conducere si nu vor face fata. Fara indoiala, ei trebuie sa se aventureze pentru a atrage cat mai multe aprecieri din partea societatii. Cei nascuti astazi sunt inzestrati cu un sarm seducator care ii captiveaza pe ceilalti. Adesea, acest talent este folosit intr-o maniera facila, inconstienta, fara vreun calcul prealabil.

In cazul in care doresc sa aiba un succes durabil, pentru nativii zilei de 7 iunie este foarte important sa se ancoreze profund in realitate si sa nu se multumeasca cu aparentele. Adesea, fiind considerati superficiali, ei trebuie sa-si extinda orizonturile dincolo de aspectul material al vietii (haine, masina, casa, bani etc.). Acest lucru va fi factorul cheie in determinarea abilitatii lor de a pune bazele unor prietenii stranse si de a-si lua angajamente profunde. In cazul in care trebuie sa-si stabileasca baze mai profunde pentru viata lor, in general, ei vor esua in mod repetat in relatiile lor personale. Uneori, cei nascuti astazi nu sunt constienti de propriile deficiente, dar la un moment dat, exista posibilitatea ca o persoana la care tin cu adevarat sa le deschida ochii.

De obicei, limbajul in care exceleaza nativii zilei de 7 iunie este cu desavarsire cel non-verbal. Pentru ei, limbajul vizual, al corpului si limbajul dragostei sunt firesti. Dorinta lor de a-i seduce pe ceilalti, fie la propriu, fie la figurat, este proportionala cu aptitudinea lor de a face acest lucru. Aceasta seductie poate lua o forma fizica, dar si una verbala. Din nefericire, ceea ce poate insemna foarte mult pentru nativii zilei de 7 iunie poate fi doar o impresie trecatoare. Astfel, ei sunt foarte in masura sa ii dezamageasca pe ceilalti.

Din cand in cand, cei nascuti pe 7 iunie pot manifesta tendinta de a se comporta aparent bizar. Pentru majoritatea, acest lucru reprezinta o diversiune inofensiva. Este posibil ca ei sa incerce doar o noua activitate sau o noua modalitate de exprimare, asa cum altii, de exemplu, ar putea incerca o noua palarie. Intr-adevar, persoanele nascute pe 7 iunie sunt cele mai distractive persoane ale anului. Acest lucru se observa pe deplin atunci cand ei joaca rolul de gazde.

Nativii zilei de 7 iunie reprezinta in mod categoric tipul de senzuali si atletici carora le place orice forma de miscare si orice contact fizic. In plus, ei delecteaza prin faptul ca ii socheaza pe ceilalti si fac glume. Mai presus de toate, ei dispretuiesc tipul de oameni pretentiosi, plini de aere si ifose. Chiar si cand au foarte mult succes, nativii zilei de 7 iunie se mandresc cu ei insisi prin faptul ca stiu sa isi parteze bunul simt si sunt la zi cu noutatile. Amuzamentul este probabil cel care le ofera cea mai mare satisfactie, mai ales in cazul in care ei sunt pusi in situatia de a aprecia o piesa sau joaca chiar ei in aceasta.

SFATURI: Controleaza-ti puterea de seductie. Ii poti induce pe ceilalti in eroare si vei regreta mai tarziu. Incearca sa te simti bine (nu mai fi atat de dependent de audienta). Studiaza-ti temeinic subiectele si expune-le cu seriozitate.

PUNCTE FORTE:
Amuzant
Caraghios
Fermecator

PUNCTE SLABE:
Nu te poti baza pe el
Preocupat
Insensibil


raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:31
Gemeni, Opt iunie - Ziua individualismului influent

Majoritatea celor nascuti pe 8 iunie demonstreaza abilitati mentale extrem de dezvoltate ce pot fi foarte bine puse in aplicare in domeniul stiintific, in sectorul umanist sau in arta. In calitate de conducatori de familie (acest lucru este valabil in special pentru femei) ei demonstreaza un sentiment puternic al responsabilitatii. Ei demonstreaza ca sunt persoane de caracter si stabile in momentul in care apar conflicte. Totusi, nativii mai talentati se manifesta cat mai excentric si mai iesit din comun cu putinta. Echilibrul lor mental poate fi destul de precar datorita ego-ului lor sensibil si grupului social restrans in care convietuiesc.

Nativii zilei de 8 iunie sunt cunoscuti ca persoane care nu iau in considerare consecintele actiunilor lor. Ei nu execleaza nici in ceea ce priveste diplomatia. Astfel, o singura greseala ii poate ruina sau poate anula ani intregi de munca. In astfel de cazuri, planificarea temeinica si obiectivitatea sunt cruciale pentru finalizarea cu succes a proiectelor. Nativii foarte talentati sau creativi simt uneori nevoia sa se retraga din tumultul vietii de zi cu zi. Insa, in timpul acestor perioade de reincarcare a bateriilor sau de recapatare a inspiratiei, ei trebuie sa mentina legatura cu lumea si evenimentele mondene. Oricum, nativii acestei zile nu sunt cele mai sociabile persoane (chiar daca studiul oamenilor este pasiunea lor arzatoare). Nativii zilei de 8 iunie se vor simti confortabil si recompensati in prezenta celorlalti atunci cand vor face parte din cluburi, se vor ocupa de lucrari sociale sau isi vor practica activitatile preferate.

In tentativa lor de a fi corecti, cei nascuti astazi pot deveni moralisti. Din dorinta de a fi curajosi ei isi pot dezvolta tendintele agresive. De asemenea, oamenii nascuti pe 8 iunie, chiar si cei nonconformisti, pot deveni predicatori sau exagerat de moralizatori. Ei solicita celorlalti o toleranta pe care ei insisi nu o acorda. Pe de alta parte, nativii asteapta loialitate de la ceilalti, dar in acelasi timp dau si ei dovada de aceasta (in special in ceea ce priveste familia si prietenii). Totusi, pentru a progresa in dezvoltarea lor personala, cei nascuti astazi trebuie sa-si controleze sentimentele de vinovatie asociate unui simt exagerat al datoriei.

Datorita cresterii continue a cererilor ce insotesc ascensiunea pe scara succesului si datorita rezistentei lor scazute la stress, multi dintre cei nascuti pe 8 iunie sunt cei mai fericiti atunci cand ajung la un nivel de performanta la care ei opereaza satisfacator si unde stageneaza de obicei. Pe de alta parte, cei destinati sa ocupe pozitii superioare in firme sau in afacerile proprii trebuie sa fie pregatiti sa faca fata singuratatii si dificultatilor ce insotesc inevitabil o urcare in varful piramidei. De asemenea, ei sunt foarte constienti de realitatea vietii acolo sus. Cand ocupa posturi de raspundere sau care implica autoritate, persoanele nascute pe 8 iunie trebuie sa pastreze viu in minte faptul ca orice lipsa de comunicare intre ei si angajatii lor sau public nu va face altceva decat sa le intensifice stresul. Asadar, ei trebuie sa pastreze canale de comunicare deschise ce vor permite un schimb usor de informatii si discutarea problemelor. Daca aceste cateva cerinte sunt indeplinite, mintile lor vor ramane libere sa isi ia zborul, sa inoveze, sa puna in practica teoriile si planurile cu rezultate extraordinare ce vor constitui un avantaj si pentru ceilalti.

SFATURI: Tine sub control aspectele moraliste si critice in ceea ce te priveste. Ia in consideratie cu grija standardele pe care le stabilesti (in cazul tau si al celorlalti). Relaxeaza-te. Multumeste-te cu locul in care te afli, cel putin pentru moment. Nu lasa ambitia sa-ti conduca viata.

PUNCTE FORTE:
Respectuos
Priceput din punct de vedere tehnic
Individualist

PUNCTE SLABE:
Stresat
Extrem de zelos
Predispus la greseala


raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:32
Gemeni, Noua iunie - Ziua insistentei mentale

Persoanele nascute pe 9 iunie afiseaza o dualitate permanenta. Pe de o parte, ei pot fi indivizi puternici, iar pe de alta parte, pot fi indivizi pasivi. De obicei, in anumite domenii nativii demonstreaza calitati puternice si hotarate. In cazul altor domenii, in mod surprinzator, ei sunt refractari tocmai atunci cand este cazul sa actioneze. Este posibil ca ei sa fie hotarati si puternici la locul de munca, dar timizi in relatiile personale (in special in faza de initiere a acestor relatii). Alteori, din contra, ei vor demonstra mai putina ambitie si atractie in cazul carierei lor si vor fi mult mai dominanti acasa. Acesta dualitate poate exista chiar si in cadrul unui domeniu ce ii intereseaza si este in mod evident povocator pentru ei. Astfel, in special in sfera emotionala, ceilalti nu stiu intotdeauna la ce sa se astepte de la un nativ al zilei de 9 iunie. Persoanele apropiate vor fi intr-adevar surprinse de reactiile nativilor in cazul serviciului.

De obicei, in privinta ideilor, persoanele nascute pe 9 iunie sunt foarte predispuse sa greseasca. Ei nu renunta la ideile lor prea usor. Sunt sinceri, chiar brutali atunci cand critica punctele de vedere ale celorlalti. Intr-adevar, din cand in cand, ei pot parea exagerat de critici cu cei care sunt de partea lor (cei nascuti astazi nu considera loialitatea o virtute). Nativii zilei de 9 iunie pot deveni adevarati fanatici atunci cand vor sa se asigure ca ei si prietenii lor, familia lor sau asociatii lor sunt in totatlitate de acord.

Persoanele nascute pe 9 iunie au minti puerile si o orientare logica. Destul de des, ei se vor manifesta intr-o maniera imatura din punct de veder emotional. Din fericire, calitatile pozitive vor cantari mai greu decat asemenea copilarii. Cei nascuti astazi au un fel anume de a se comporta cu copiii. Daca nu au ei insisi copii, adesea lucreaza cu persoane tinere intr-o scoala profesionala sau ca voluntari si vor iubi copiii altor membrii ai familiei.

Nativii acestei zile trebuie sa se fereasca de expresia necontrolata a emotiilor primitive, in mod special cand este vorba de gelozie, manie, adoratie sau alte forme negative de manifestare. Pregatirea intelectuala este cheia in acest caz. Cultivarea obiectivitatii in locul haosului, imbunatatirea unor aspecte ale vietii, desfiintarea legaturilor artificiale si locurilor inchise pe care si le-au creat reprezinta provocari importante si in acelasi timp multumitoare. Integrarea este tema principala in acest caz, cat si transformarea intr-o persoana completa. Cand persoanele nascute pe 9 iunie reusesc sa aduca aspecte variate ale vietii lor la un loc, ei vor fi capabili sa obtina fericirea maxima si succesul in tot ceea ce fac. In caz ca nu reusesc acest lucru, ei raman compartimentati si inconsecventi extraordinari in anumite domenii si teribil de deficienti in altele.

SFATURI: Incearca sa-ti stabilesti punctele forte drept standarde in cazul punctelor slabe. Intelegerea de sine si examinarea sunt cruciale. Retrage-te din tumultul vietii din cand in cand si mediteaza la anumite lucruri. Sporeste-ti creativitatea cand vrei sa te exprimi.

PUNCTE FORTE:
Sincer
Dotat
Logic

PUNCTE SLABE:
Imatur emotional
Inconsecvent
Neintegrat


raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:32
Gemeni, Zece iunie - Ziua veseliei si tristetii

Pentru nativii zilei de 10 iunie viata are cu siguranta suisurile si coborasurile ei. Nativii mai evoluati reusesc sa sintetizeze si sa reconcilieze starile contradictorii (fericirea si tristetea, mania si depresia, amuzamentul si tragedia). Nativii mai putin evoluati pot fi inebuniti de pendulul care face trecerea de la lumina la intuneric ca apoi sa revina iar la lumina, si tot asa. Anumite persoane nascute pe 10 iunie vor deveni curajoase doar atunci cand ajung in pragul disperarii. S-ar putea spune ca celor nascuti astazi nu le este frica de nimic sau le este frica de tot ce misca. Intr-adevar, ei risca extraordinar de mult atunci cand transforma rezolutiile in dileme. Nativii acestei zile pot parea nepasatori, dar daca cineva le zdruncina putin fatada de suprafata, ei se vor aluneca pe panta cea intunecata a vietii lor.

Prin propriile experiente, nativii mai evoluati ai zilei de 10 iunie ajung sa inteleaga foarte bine relatiile de interdependenta intre fortele luminii si intunericului in univers. Ei isi dezvolta o capacitate de a percepe situatiile comice si cele triste din perspectiva situatiilor simple de zi cu zi. Pot face acest lucru si atunci cand este vorba de ceremonii sociale importante cum ar fi inaintarea in varsta, casatoria, funeraliile si evenimentele placute. Nativii mai putin evoluati nu vor beneficia de o intelegere mai temeinica a lucrurilor in urma experientei acumulate. Ei nu detin nici o filozofie ce ii poate proteja de durere.

Fortele abisale ale intunericului si fortele profetice saturniene exercita o fascinatie ciudata asupra celor nascuti pe 10 iunie. Problemele de sexualitate, moarte, distrugere, pasiune si violenta ii intereseaza extrem de mult pe nativii acestei zile. Frica este cea care atrage si respinge majoritatea acestor sentimente, deoarece starneste emotii profunde si incontrolabile. Multi dintre cei nascuti pe 10 iunie au tendinta de a-si ascunde aceasta fascinatie in spatele unui zambet, a unei fatade efervescente. Ceilalti sunt atrasi de personalitatile plutonice care determina o trecere spre latura lor depresiva, intunecata. De obicei, abilitatile analitice ale nativilor zilei de 10 iunie sunt foarte dezvoltate. Le place foarte mult sa testeze, sa exploreze, sa experimenteze si sa teoretizeze.

Femeile nascute pe 10 iunie pot parea haotice si foarte tulburate. Foarte adesea, ele isi canalizeaza energiile nervoase in controlarea mediului inconjurator, de exemplu, cautand perfectiunea la serviciu sau facand casa sa straluceasca de curatenie. Aceste manifestari pot fi rezultatul incercarii lor de a controla aceste scapari ale inconstientului lor.

Atat femeile, cat si barbatii nascuti pe 10 iunie trebuie sa se protejeze impotriva fascinatiei pe care o manifesta fata de latura lor intunecata. Daca pot integra acest interes in munca lor, intr-un mod sanatos, ei vor avea sanse de succes. Pe de alta parte, daca se pierd cu firea si devin persoane vesele in public, iar in viata lor personala se manifesta negativ, aceasta duplicitate ii va urmari toata viata si ii va deruta chiar mai mult.

SFATURI: Lamureste-te atunci cand te framanta ceva. Fereste-te de evazionism, chiar daca este vorba de interiorul sau exteriorul lumii sau de incercarea de a-ti gasi jumatatea in altcineva. Straduieste-te sa iti integrezi actiunile si fanteziile.

PUNCTE FORTE:
Indraznet
Capabil
Uman

PUNCTE SLABE:
Tulburat
Supersensibil
Ciudat

raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:33
Gemeni, Unsprezece iunie - Ziua depasirii barierelor

Persoanele nascute pe 11 iunie au curajul de a impinge lucrurile pana dincolo de limitele impuse de societate sau de natura. Ei se remarca prin vointa lor puternica de a depasi, de a inainta pas cu pas, de a sparge granitele lucrurilor. Cei nascuti pe 11 iunie pot fi considerati personalitati expansive si chiar agresive.

Totusi, pentru a putea depasi anumite limite, ceilalti trebuie sa ii cunoasca asa cum sunt in realitate. Nativii mai evoluati sunt studenti, chiar oameni de stiinta foarte versati in domeniul lor. Ei doresc sa isi cunoasca subiectul foarte bine si sa realizeze din acesta opere de arta in domeniul tehnicii. In loc sa se teama de pericol, nativii zilei de 11 iunie il considera adesea un stimul necesar. Odata ce au progresat pana in pragul limitei la care au ajuns ceilalti, nu le ramane decat sa forteze nota in continuare. Explorarea se poate manifesta in orice domeniu: afaceri, sport, sex, droguri, domenii sentimentale sau psihologice, experiente inspaimantatoare sau crimilale si chair in planul familial.

Elementele pamant, aer, foc, apa reprezinta de cele mai multe ori temele centrale in vietile nativilor zilei de 11 iunie, ale caror explorari sunt si ele considerate elementare. Desigur, cei care traiesc alaturi de persoanele nascute pe 11 iunie le pot impartasi incercarile, dar de cele mai multe ori ei vor fi doar spectatori ai experimentelor intreprinse de nativi in procesul de autorealizare. De obicei, ei isi forteaza propriile limite, dari nu si pe ale celorlalti. In general, persoanele nascute pe 11 iunie nu vor aborda o gama vasta de interese confuze si nu vor manifesta lipsa de pregatire tipica majoritatii nativilor din zodia Gemenilor. De obicei, sunt statornici si vor studia o disciplina careia i se vor devota trup si suflet, implicandu-si toate energiile creatoare. Nativii acestei zile sunt intensi, preferand concurenta. Dorinta lor de a castiga este puternica si rareori dau inapoi in cazul unui lucru inceput, rareori renunta sa mai lupte fara un motiv bine intemeiat. Nativii nu sunt genul de persoane care prefera o pensionare timpurie sau o batranete inactiva, ci mai degraba lucreaza pana in ultima clipa. Ei prefera sa se afirme cu o scanteie de glorie in loc sa paleasca definitiv. Pentru cei nascuti pe 11 iunie nu exista garantii ca vor obtine succesul si nici asigurari impotriva esecului. In cazul lor putem sa spunem ca actiunea este esenta lucrurilor. In cazul in care vor concura cu cineva care poate abandona, nu se va pune problema daca vor castiga sau vor pierde. Sa castige nu inseamna totul, dar este singura varianta pe care o pot accepta.

Nativii care au succes lucreaza bine ca membrii ai unei echipe, dar de cele mai multe ori vor se vor afla la conducere. Ei recunosc importanta efortului individual, dar si anihilarea ego-ului pentru binele comun. Poate tocmai de aceea sunt atat de admirati, chair venerati de catre membrii grupului din care fac parte.

Fara indoiala, nativii zilei de 11 iunie trebuie sa se fereasca sa nu depaseasa limitele in care se incadreaza societatea. Ei au obiceiul sa starneasca dusmania, gelozia si chiar pot parea de-a dreptul aroganti. Cei care intra in aceasta categorie pot deveni victime, strivite de grupul lor social si chiar incarcerate. Cei nascuti astazi simt nevoia sa-si manifeste umilinta ce le pastreaza bunatatea si ii tine departe de ingamfare sau egoism extrem.

SFATURI: Tine cont de sentimentele celorlalti. Incearca sa fii mai sensibil cu dorintele si nevoile familiei si prietenilor. Cultiva umilinta. Nu te lasa dus de val. Agresivitatea ta poate atrage dusmani puternici.

PUNCTE FORTE:
Bine-orientat
Pozitiv
Temeinic

PUNCTE SLABE:
Incapatanat
Istovitor
raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:33
Gemeni, Doisprezece iunie - Ziua optimismului

In general, persoanele nascute pe 12 iunie actioneaza plecand de la prezumtia ca lucrurile merg bine. Ei renunta rareori, chiar daca sunt infranti sau daca circumstantele sunt nefavorabile. Totusi, exteriorul lor vesel poate ascunde o viata interioara tulburata. Desi sunt adeptii provocarilor in mod categoric, preocuparile lumesti pot fi influentate de propriile lor probleme. Nativii trebuie sa evite ca problemele personale nerezolvate sa le submineze eforturile.

Nativii zilei de 12 iunie pot fi foarte generosi, insa numai atunci cand simt ca acest lucru este justificat. Desi sunt optimisti, ei reprezinta individualitati realiste si obiective. In general, ei sunt de parere ca Dumnezeu ii ajuta pe cei care se ajuta singuri. Aceasta atitudine se aplica in relatia cu copiii, parinti lor cat si in situati in care sunt implicate familiile lor. Din cand in cand, ei por aparea duri, in special cand au tendinta de a fi moralisti. Intr-adevar, cei nascuti pe 12 iunie sunt indivizi extrem de supusi si responsabili. Ei considera ca prea multa amabilitate defavorizeaza independenta, prea multa educatie stagneaza cresterea.

Nativii zilei de 12 iunie sunt un amestec interesant de pragmatism si idealism. Naivitatea lor se manifesta in relatiile cu ei insisi. In relatiile cu lumea dau dovada de realism. Din nefericire, cei nascuti astazi nu folosesc lumea ca pe o oglinda pentru a se intelege pe ei. Adesea, ei se inconjoara de oameni care perpetueaza si pun in aplicare o imagine ireala. Astfel, dificultatea cea mai mare a nativilor zilei de 12 iunie consta in perceperea propriei persoane intr-un mod obiectiv.

Persoanele nascute astazi sunt cele mai fericite cand sunt in miscare. Adora sa circule cu avionul, sa conduca pe scurt sa calatoreasca doar de dragul de a calatori. Mult prea des, ei simt ca prin miscare ei isi pot lasa problemele in urma. Dar binenteles ca nu se poate intampla asa ceva. Nativii zilei de 12 iunie pot beneficia in mare masura de situatiile in care se concentreaza asupra propriei lor persoane si se retrag periodic din numeroase angajamente. Persoanele mai evoluate nascute astazi reusesc sa-si infrunte dificultatile. Daca in urma socului initial si depresiei ce urmeaza dupa aceasta, ei pot deveni mai puternici, nativii vor constientiza mai mult scopul urmarit.

Persoanele nascute pe 12 iunie par sa aiba energie nelimitata pentru o multime de activitati. Ei pot fi parinti si prieteni foarte buni in sensul ca vor fi foarte distractivi, amuzanti si niciodata plictisitori. Desi sunt persoane valoroase, talentate, ei au nevoie sa isi tempereze optimismul si sa isi rezolve cu succes aspectele mai dificile ale personalitatii lor.

SFATURI: Fii constient de conul de umbra al personalitatii tale. Sa lasi totul balta nu ajuta la nimic. Nici macar negarea nu va rezolva nimic. Poarta o discutie serioasa cu tine insuti. Nu iti proiecta framantarile interioare asupra celorlalti. Incearca sa intelegi sursa tuturor acestor probleme.

PUNCTE FORTE:
Optimist
Expansiv

PUNCTE SLABE:
Inconsecvent
Moralist
raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:34
Gemeni, Treisprezece iunie - Ziua aventurii nebunesti

Persoanele nascute pe 13 iunie sunt cautatori absorbiti de vise nebunesti si aventuri. De obicei, incepand cu anii tineretii, ceea ce au citit sau fanteziile lor le faciliteaza pasiunea de a explora o viata intreaga lumi necunoscute. Aceste aventuri pot implica veritabile calatorii spre taramuri indepartate sau pot fi investigatii in mitologie. Nativii mai evoluati isi realizeaza adesea fanteziile in cadrul afacerilor personale, in domeniul cercetarilor stiintifice sau in arte. Nativii mai putin ambitiosi nutresc dorinte secrete. Desi nu le urmeaza efectiv, astfel de vise dau culoare vietilor lor. Totusi, ei trebuie sa evite acutizarea frustrarii datorita nepotrivirii intre ceea ce vor sa fie si ceea ce sunt de fapt.

Pentru cei nascuti pe 13 iunie motto-ul nimic nu este imposibil ar putea deveni un crez. Ei isi folosesc puterea mintii pentru a triumfa asupra obstacolelor reale si se simt impliniti cand fac acest lucru. Din nou, pericolul pentru anumiti nativi ai acestei zile este ca astfel de triumfuri au loc doar in mintea lor. Aceasta stare ireala le provoaca autoamagire. Totusi, in cazul in care nu sunt scosi din aceasta stare prin confruntarea lor cu realitatea, acesti visatori pot trai astfel ani intregi.

Cei nascuti pe 13 iunie admira persoanele care au curajul sa incerce fapte de eroism eroi ai trecutului sau prezentului. O astfel de veneratie a eroilor se fixeaza adesea asupra unui personaj. Din nefericire, acest idol creat de nativi isi poate pierde statutul daca se abate de la comportamentul specific unui zeu. Astfel, cei nascuti astazi trebuie sa fie constienti de tendinta lor de idealizare si trebuie sa incerce sa o controleze macar de dragul persoanelor implicate.

Nativii zilei de 13 iunie trec prea des peste sarcinile simple ale vietii pentru ca de obicei sunt cu capul in nori. Ei iubesc calatoriile, alpinismul, mersul pe jos, alergarea toate formele de miscare si tind sa depaseasca limitele lucrurilor, spatiului si timpului. Din acest motiv, cand sunt legati de rutina muncii intr-o fabrica, la birou sau acasa, ei se pot comporta ca niste captivi tristi.

Nu este o surprinzator faptul ca persoanele nascute pe 13 iunie sunt atrase de pericol si de asumarea riscurilor. Aceasta nu se datoreaza numai pornirilor autodistructive, dar si preferintei pentru activitati de genul planorismului, sporturi de apa sau cataratul pe munti. Aceste activitati le ofera oportunitatea de a se incadra pe o linie periculoasa care implica tehnica si curaj. Ei vor intinde coarda pentru a ajunge la limite posibilului si chiar dincolo de ele.

SFATURI: Urmeaza-ti inima, dar incearca sa te protejezi. Controleaza-ti reactiile fata de ceilalti. Constientizeaza faptul ca si ei pot avea propriile lor probleme. Fa-ti ordine in minte si acasa. Analizeaza ce este posibil si ce nu este la timpul prezent.

PUNCTE FORTE:
Mental
Imaginativ
Aventuros

PUNCTE SLABE:
In cautarea pericolului
Ireal
Venerator


raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:34
Gemeni, Paisprezece iunie - Ziua confruntarii curoajoase

Persoanele hotarate si intense nascute pe 14 iunie sunt foarte agere in observatii si evaluari privitor la tot ce ii inconjoara. De obicei, ei sunt extrem de incapatanati, loiali si demonstreaza un mare curaj atunci cand lupta pentru o cauza dreapta, cand sunt angajati intr-o batalie onorabila. Ei sunt puternici si convingatori atunci cand isi prezinta ideile si parerile. Deoarece inteleg foarte bine natura umana, ei sunt capabili sa afiseze nemilos ipocrizie si pretentii.

In special femeile nascute astazi sunt puternice, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Barbatii sunt nu mai putin puternici, dar au tendinte egoiste si dictatoriale care pot crea conflicte intre ei si ceilalti. Barbatii mai putin evoluati nascuti pe 14 iunie sunt capabili de dublicitate inteligenta. Atat barbatii, cat si femeile zilei de 14 iunie au tendinte puternice de a critica si pot fi extrem de nemilosi cand au chef de pamflete si satire.

Nativii zilei de 14 iunie sunt foarte duri, greu de abordat si uneori mierosi. Odata ce isi stabilesc obiectivul, ei trec la actiune. In general, loialitatea lor este valabila in primul rand in cazul familiei, in al doilea rand al prietenilor si in cele din urma al societatii. In cazul in care li se atribuie o functie de conducator sau adera la o cauza, ei pot deveni cei mai potriviti purtatori de cuvant. De asemenea, nativii pot deveni dusmani feroce si ar fi o prostie din partea altora sa se contrazica cu ei, deoarece ei stiu foarte bine cum sa se razbune.

Dificultatile si problemele abunda in cazul persoanelor nascute pe 14 iunie, dar ei vor demonstra o capacitate remarcabila de a le rezolva. Ca si fotbalistii experimentati, ei stiu cum sa abordeze problemele complexe ale jocului, pastrandu-si in acelasi timp calmul. Cei nascuti astazi trebuie sa se fereasca de tendinta de a-i domina pe cei cu care au relatii. Nativii zilei de 14 iunie depisteaza adesea problemele cu mult inainte si vor trece la rezolvarea lor. Ei nu vor da partenerilor sansa de a face fata lucrurilor, nici chiar de a gresi (dar invata din aceasta experienta). In acest sens, ei sunt, in cel mai bun caz, mult prea protectori si, in cel mai rau caz, viciosi.

Nativii zilei de 14 iunie pretuiesc libertatea de miscare, atat libertatea fizica, cat si cea psihica. Sa fie incarcerati, retinuti sau chiar amanati este intolerabil pentru acestia. Pentru anumite persoane nascute pe 14 iunie, frica de a fi retinute impotriva vointei lor poate degenera intr-o fobie.

Cei nascuti astazi sunt extrem de competitivi si le place teribil sa castige. Intr-adevar, ei trebuie sa evite sa transforme orice domeniu din viata lor intr-o lupta pentru putere. Este bine sa-si limiteze pornirile agresive si competitionale pentru domenii din afara relatiilor personale. De asemenea, ei trebuie sa se fereasca de aroganta, de prea multa incredere ( mai ales barbatii nascuti pe 14 iunie) si de a-si forta prea tare norocul.

SFATURI: Invata sa fii moderat si incearca sa te echilibrezi. Adu-ti aminte sa intorci atentia ce ti se acorda de catre cei dragi. Ai grija cu ego-ul tau, pana nu iti scapa de sub control. Da-i voie partenerului sa-si traiasca si el viata.

PUNCTE FORTE:
De succes
Curajos
Ambitios

PUNCTE SLABE:
Superstresat
Nerabdator
Autoritar
raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:34
Gemeni, Cincisprezece iunie - Ziua seductiei placute

Persoanele nascute pe 15 iunie depind de farmecul lor pentru a ajunge acolo unde doresc. Astfel, principalele lor talente sunt directionate spre exterior si ii implica pe ceilalti. Nativii zilei de 15 iunie trebuie sa fie apreciati pentru farmecele lor seducatoare in cadrul locului de munca. Acest lucru este marca lor speciala de seductie. Cei nascuti astazi detin o modalitate prin care ii castiga pe ceilalti de partea lor, ii transforma in adeptii punctului lor de vedere si stiu sa scoata ce este mai bun din ei. Majoritatea nativilor zilei de 15 iunie vor sa se simta apreciati. Nativii mai putin evoluati sunt mult mai calculati si au planuri ascunse. Banii pot fi foarte importanti pentru acest tip de nativi.

Sa fie atragatori, in sensul larg, este o mare problema pentru cei nascuti pe 15 iunie. In cazul in care nu sunt inzestrati de la natura cu o infatisare placuta, ei isi vor folosi inteligenta pentru a seduce. Daca aceasta metoda nu functioneaza, ei isi vor folosi siretenia, pentru a atrage atentia celorlalti asupra lor. Ei au o modalitate aparte prin care fac sexul opus sa depinda de ei. De obicei ei vor folosi o combinatie a farmenelor mai sus mentionate si vor face in asa fel incat sa devina indispensabili. Orice modalitate de manipulare pe care o abordeaza este total deschisa si in nici un caz ascunsa. De obicei, jocul este placut pentru ambele parti implicate.

Nativii zilei de 15 iunie se specializeaza in cunoasterea oamenilor si sunt capabili sa se foloseasca de lucrurile pe care le stiu. Adesea, persoanele care lucreaza pentru o cauza sau o companie pot fi foarte valorosi in atragerea publicului spre un produs sau serviciu. Relatiile cu publicul si publicitatea sunt domenii extrem de potrivite pentru ei. Intr-adevar, orice profesie ce implica a momi la carlig si a prinde pestele este unul din talentele lor.

Nativii zilei de 15 iunie sunt adeptii ghidarii copiilor pentru ca inteleg motivatiile tineretii. De obicei, ei vor fi foarte buni ca parinti, dar vor face si cateva greseli. Ii vor rasfata teribil sau ii vor manipula.

Daca un club sau o organizatie cauta un colector de fonduri, nativii sunt cei mai potriviti. Daca o afacere depinde de cum intra oamenii in magazinul respectiv, nativii zilei de 15 iunie vor sti cum sa-i atraga pe clienti si cum sa-i faca sa cumpere de la ei. Ei sunt inzestrati cu o intuitie teribila. Stiu cat sa intinda coarda si cand sa renunte. Cu cat inainteaza in varsta, cu atat sunt mai buni in acest sens. Nativii vor fi foarte rar intalniti in situatia de a urma obiective imorale, deoarece pe ei ii intereseaza mai mult derularea lucrurilor decat obiectivul in sine. Cel mai adesea, modul lor de a-i fermeca pe ceilalti este incantator pentru cei din jurul lor. Totusi, ceea ce sunt ei cu adevarat, identitatea lor reala poate ramane pe veci un mister, nu numai pentru ceilalti, ci chiar si pentru ei insisi. Nativii mai evoluati nu joaca doar in rolul de seducatori. Uneori, ei incearca sa fie totusi curtenitori, dar raman deschisi catre influentele exterioare, posibil catre formele mai evoluate ale constiintei si gandului.

SFATURI: Aduna-ti valorile interioare si construieste un sistem puternic bazat pe ele, care sa nu depinda de reactiile celorlalti. Invata sa fii singur si sa te bucuri de acest lucru. Ai mai multa incredere in tine insuti.

PUNCTE FORTE:
Atractiv
Senzual
Inteligent

PUNCTE SLABE:
Manipulator
Cheltuitor
raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:35
Gemeni, Saisprezece iunie - Ziua investitiei capitale

Cei nascuti pe 16 iunie stiu cum sa-si capitalizeze investitiile. Cuvintele capitalizare si investitie sugereaza bani, dar pot servi si ca metafore pentru alte domenii (cariera, familie) in care nativii acestei zile isi canalizeaza energiile. De obicei, chiar daca au de-a face cu esecuri sau perioade de stagnare, nativii zilei de 16 iunie vor reusi sa obtina ceva pozitiv din proiectele si eforturile lor. Adesea, ei vor transforma situatiile dificile in avantajul lor. Din acest punct de vedere, sunt adevarati capitalisti.

Persoanele nascute pe 16 iunie au viata lunga si prefera investitiile pe termen lung in locul veniturilor imediate. Ei nu se sperie de lipsa profitului la inceputul unui proiect, dar vor fi foarte multumiti cand il vor vedea prosperand. In anumite ipostaze, ei pot fi asemanati cu niste gradinari. Pregatirile minutioase, semanarea la momentul oportun, cultivarea si, in final, recoltarea sunt procese care vin de la sine pentru nativi. Ei nu se tem sa schimbe cursul lucrurilor in mijlocul derularii procesului daca este in avantajul lor.

Forme variate de colectionare si economisire atrag persoanele nascute pe 16 iunie. Astfel, de exmplu, construirea temeinica a unui inventar valoros intr-o afacere este o preocupare pe care o vor aborda fericiti. Totusi, ei pot gresi uneori din cauza precautiei exagerate. Datorita fricii sau sovaielii gresesc deoarece nu fac miscarile care le pot asigura succesul. De asemenea, ei trebuie sa se fereasca de impulsul lacom de a aduna bogatii, doar de dragul bogatiei. Persoanele mai intelepte nascute pe 16 iunie inteleg ca banii sunt o iluzie, o forma de energie si ca trebuie rulati continuu. Ei stiu ca este necesar sa cheltuiasca bani si energie pentru a le spori numarul.

De asemenea, nativii zilei de 16 iunie trebuie sa reziste tentatiei de a face ravagii pe piata. Ei invata foarte repede ca succesele pe termen scurt pot diminua sansa lor de castig pe termen lung. Astfel, ei trebuie sa stabileasca un echilibru intre a fi activi si decisivi pe de o parte si a invata cum sa astepti si sa ai rabdare, pe de alta parte.

In general, persoanele nascute pe 16 iunie isi aleg prietenii cu mare grija. Intuitia lor este puternica, detectandu-i pe oamenii care incearca sa profite de ei. Anumiti nativi ai zilei de 16 iunie au foarte bine dezvoltata latura psihica si sunt interesati in studii extra-senzoriale si spirituale. Pentru ei, nu exista nici o contradictie intre fizic si spiritual, aspectele materiale si cele metafizice ale muncii. Aceste persoane nascute pe 16 iunie sunt practice, imaginative si intr-o permanenta legatura cu tot ce ii inconjoara.

SFATURI: Nu deveni prea comod. Continua sa iti asumi riscuri. Nu renunta la abilitatea de a schimba lucrurile. Pastreaza legatura cu ce se intampla in lume. Ruleaza-ti in permanenta banii. Nu fi prea suspicios cu noii prieteni sau noile cunostinte.

PUNCTE FORTE:
Destept
Rabdator
Orientat spre succes

PUNCTE SLABE:
Magulit
Sovaielnic
raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:35
Gemeni, Saptesprezece iunie - Ziua fortei dibace

Persoanele nascute pe 17 iunie iau foarte in serios ceea ce fac. Indiferent cat de relaxati sau detasati pot parea in fata celorlalti, ei intentioneaza sa isi atinga obiectivele si sa-si asume responsabilitatile fata de membrii familiei si fata de prieteni. Ei pot lasa impresia ca au o viata destul de bine pusa la punct. Din nefericire, in timp ce cererile pe care le au de la ei insisi sunt mari ei pot la fel de bine sa plaseze o povara grea si pe umerii celor apropiati lor. Daca au angajati si discipoli sinceri, ei pot fi extrem de moralizatori, rigurosi si vor cere sa li se asculte dorintele.

Nativii zilei de 17 iunie sunt puerili in gandire si actiune si, in consecinta, cam nerabdatori cu cei care lucreaza cu ei. In mod normal, cei nascuti astazi nu se remarca in calitate de buni profesori pentru ca le lipseste rabdarea necesara si intelegerea de a explica invatacelului sau studentului. Este si mai dificil pentru o persoana nascuta pe 17 iunie sa stea linistita cand munca ei este facuta de mantuiala. Dintr-o singura clipire ei fac treaba de unii singuri.

Cei nascuti astazi pot fi extrem de convingatori prin argumentelor lor. De asemenea, ei sunt adeptii situatiilor tensionate pentru a-i determina pe ceilalti sa faca ce doresc ei. Nativii mult mai evoluati sau mai talentati au tendinta de a fi influentabili in domeniul lor de activitate, chiar si atunci cand s-au retras din lupta.

De obicei, prezenta fizica si psihica puternica este o caracteristica a celor nascuti astazi. Totusi, capacitatile intuitive si emotionale pot lipsi. Nativii zilei de 17 iunie pot fi aspri, chiar imposibil de abordat la un nivel emotional mai profund. Multi dintre cei nascuti astazi sunt persoane in care nu poti avea incredere sau persoane impulsive. Deoarece adesea demonstreaza ca pot fi maturi si responsabili pentru o persoana irascibila.

Nativii zilei de 17 iunie sunt foarte buni planificatori, proiectanti, sau adepti ai calatoriilor, deoarece majoritatea manifesta un simt inascut al orientarii si intelegerii realitatilor spatiale. Metodele lor sunt unice si uneori nu isi dau seama ca nu urmeaza cea mai usoara cale. In plus, anumiti nativi ai acestei zile vor reusi sa ii dezamageasca pe ceilalti. Acesta poate fi un joc inofensiv, dar ca orice joc trebuie intretinut si tinut sub control. Cei nascuti pe 17 iunie trebuie sa evite jocurile de noroc. Desi pot fi inteligenti, sunt foarte atrasi de joc si devin vulnerabili atunci cand pierd. De asemenea, sunt atrasi in activitati lipsite de scrupule. Intr-adevar, nativii mai putin evoluati ai zilei de 17 iunie se remarca drept excelenti artisti. Totusi, oricare ar fi caracterul lor moral, cei nascuti astazi par sa nu fie incomodati de faptul ca au discipoli care le impartasesc cauza.

SFATURI: Incearca sa ii lasi pe ceilalti sa isi faca singuri treburile. Nu trebuie sa cauti sa ii tot convingi la nesfarsit. Evita sa fii lipsit de scupule. Ai grija de adevar, nu de iluzie. Nu ii folosi pe ceilalti in scopurile tale personale.

PUNCTE FORTE:
Convingator
Material
Constient de spatiu

PUNCTE SLABE:
Inabordabil
Indulgent
Nerabdator
raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:36
Gemeni, Optsprezece iunie - Ziua securitatii financiare

Persoanele influente nascute pe 18 iunie actioneaza adesea prin metode ascunse si isi exercita influentele in spatele scenei. Avand un efect personal mare asupra celorlalti, chiar sfidand limitele timpului si spatiului, cei nascuti astazi sunt capabili sa-si transmita energiile de la distanta prin ganduri foarte puternice. Din acest motiv, nu este bine sa ti-i faci dusmani. Nativii zilei de 18 iunie sunt extrem de priceputi in manuirea banilor. In special femeile nascute in aceasta zi vor sti intotdeauna cum sa fac rost de bani si ce sa faca cu ei.

Destul de interesant este ca multe dintre nativele acestei zile de 18 iunie nu se remarca extraordinar de mult la inceputul carierei lor, ci mai tarziu devin niste persoane super capabile si de incredere. In acest sens, ele sunt luptatoare, capabile sa infrunte mari dezavantaje si traume din copilarie. Acest lucru le face sa inteleaga bine frustrarile celorlalti si se vor remarca in calitate de consilieri. Alaturi de barbatii nascuti astazi ele au un potential ridicat de organizatori si administratori.

Barbatii nascuti pe 18 iunie se bazeaza pe farmecul lor personal si pe talentele cu care ii fac pe celalti sa ii indrageasca. Le palce sa fie in varf si cer o doza mare de adoratie din partea familiei, prietenilor si publicului. Astfel ei pot avea probleme de ego. Barbatii mai evoluati nascuti pe 18 iunie au nevoie de o atentie excesiva si devin puternici, indivizi impliniti. In general, cultivarea modestiei adevarate si umilintei este un obiectiv ce merita efortul barbatilor nascuti pe 18 iunie.

De obicei, persoanele nascute pe 18 iunie sunt parinti extraordinari. Ei inteleg nevoile copiilor atat pentru distractie cat si pentru organizare. Ei investesc foarte des timpul necesar si interesul in indatoririle de parinti si ii vor face pe copiii lor sa inteleaga ca lor chiar le pasa de ei. De asemenea, ei recunosc avantajele unui camin sigur din punct de vedere financiar. Totusi, ei nu isi vor rasfata copii si vor fi foarte fermi in chestiuni pe care le considera de o importanta vitala. Dezvoltarea caracterului copiilor este ceea ce pretuiesc mai mult.

Cei nascuti pe 18 iunie sunt jucausi si le place distractia. In acelasi timp, ei pot fi temperamente artagoase si, desi par persoane blande, ei actioneaza destul de dur cu cei care incalca legile moralitatii. Destul de des, atitudinea lor este traieste si lasa-i si pe altii sa traiasca, dar nu vei trece de ei atunci cand este vorba de domenii ce implica onoare si incredere. Cea mai buna cale de a-i atrage este prin amuzament deoarece este destul de dificil pentru ei sa refuze distractia si bucuria oferita de diferitele jocuri de seductie.

Nativii zilei de 18 iunie sunt de obicei fideli partenerilor, familiei si prietenilor. Ei sunt tentati din cand in cand de alticineva, dar foarte rar ii vor abandona pe cei dragi in favoarea altcuiva. De asemenea, ei sunt prieteni excelenti, responsabili, dar pot fi in acelasi timp si manipulativi si ciudati, doua caracteristici pe care ar trebui sa incerce sa le diminueze. Deoarece se plictisesc destul de usor, ei sunt intr-o permanenta cautare de divertisment si schimbare. Aceste calitati sunt mai degraba imorale, prin natura lor si in anumite cazuri ii vor duce la ruina.

SFATURI: Incearca sa aduci la un singur loc toate varietatile vietii tale. Fa uz de toate fortele de care dispui in fiecare domeniu in parte. Incearca sa elimini sau cel putin sa intelegi caracteristicile deficitare. Din cand in cand, retrage-te din tumultul vietii.

PUNCTE FORTE:
Activ
Priceput cu banii
Influent

PUNCTE SLABE:
Manipulativ
Ciudat
Neobosit
raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:36
Gemeni, Nouasprezece iunie - Ziua scanteiei

Nativii zilei de 19 iunie scot la iveala ce este mai bun sau mai rau in altii. Foarte rar ei vor fi cufundati in apatie. Reusesc sa obtina raspunsuri temeinice, chiar si atunci cand nu abordeaza un stil provocator de actiune. Numai pezenta lor poate fi intr-un fel anume intimidanta si poate starni conflict. Pornirea lor puternica si stapanirea de sine pot, de asemenea, inspira admiratie.

Femeile nascute astazi sunt extrem de convingatoare, orientate si stiu exact ce vor de la viata. Acest lucru este valabil si in ceea ce priveste cariera si progresul educational, o relatie extrem de bine ancorata din punct de vedere sentimental sau stabilitate financiara. Barbatii nascuti pe 19 iunie, pe de alta parte, sunt in general tipul stabil, ce se mentin pe pozitie indiferent ce le rezerva soarta (dar sunt in aceeasi masura niste conducatori). Atat femeile, cat si barbatii nascuti astazi au tendinta de a stabili derularea activitatilor in jurul lor.

Desi nativii zilei de 19 iunie sunt admirabili pentru ca nu cedeaza la presiunile din exterior, uneori, ei pot fi inflexibili, nu agreeaza compromisurile si nu vor sa renunte la dorintele, aspiratiile si credintele lor.

Persoanele nascute pe 19 iunie au un efect stimulator si sunt capabile sa puna capat oricarei tentative de lene din partea celorlalti. Convingerile lor puternice si curajul de a actiona hotarat sunt un exemplu pozitiv pe care acestia il pot da. Desi metodele lor de a-i motiva pe altii pot parea mai degraba un drog puternic, nu se poate nega faptul ca un imbold este necesar din cand in cand. De asemenea, desi ceilalti pot avea resentimente deoarece sunt mereu indemanti de la spate, ei vor aprecia intentiile bune ale unui nativ al zilei de 19 iunie.

O adevarata problema pentru cei nascuti pe 19 iunie poate fi incapacitatea sau refuzul de a recunoaste limitele atat in cazul lor, cat si in cel al rolului lor social. Surmenajul sau ritmul de viata prea alert ii pot pune in pericolul de a face o cadere nervoasa si chiar de a intra in situatii extrem de dificile. Este posibil ca ei sa lucreze foarte bine, chiar excelent in conditii de stres, dar in timp un asemenea stres ii poate secatui de vlaga. Cei nascuti astazi ar trebui sa ia in considerare efectul stilului lor de viata agitat care se rasfrange asupra familiei si celor dragi. Acestia nu vor fi intotdeauna de acord cu o asemenea lupta continua.

In cazul in care nativii zilei de 19 iunie pot deveni mult mai constieniti de ceea ce se intampla cu ei insisi si cu lumea din jurul lor, ei vor evita sa-si consume energia si sa isi sporeasca sansele de a reusi. In evolutia lor, nativii trebuie sa-si acorde sansa de a alege si libertatea de a ocoli uneori obstacolele.

SFATURI: Gandeste-te mai mult. Evita sa ramai blocat intr-un anume rol sau pe o anumita cale pe care ai ales-o. Tine cont de sentimentele celorlalti si accepta uneori sa faci compromisuri.

PUNCTE FORTE:
Implicat
Perseverent
Orientat spre provocare

PUNCTE SLABE:
Provocator
Tulburat
Inconstient


raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:36
Gemeni, Douazeci iunie - Ziua atractiei extaziante

Nativii zilei de 20 iunie au o modalitate aparte prin care starnesc sentimentele puternice ale celorlalti. Persoanele exceptionale nascute astazi pot chiar experimenta sau permite altora sa experimenteze o pierdere a orientarii rationale sau o stare de inaltare. O astfel de stare in cazuri extreme poate fi transanta, extazianta si chiar isterica. Puterile ESP, abilitatile psihice si previzionale nu sunt ceva neobisnuit pentru nativii zilei de 20 iunie.

Intr-adevar, cei nascuti astazi trebuie sa isi pastreze rationalitatea, ei trebuie, din cand in cand, sa isi examineze logica, deoarece atunci cand este folosita pentru a servi doar in sfera pur emotionala poate sa ii faca sa nu fie deloc rezonabili. Sa-i convinga pe ceilalti, atat cat ii priveste sau nu pe ei, este extrem de atractiv multora dintre cei nascuti pe 20 iunie. Din nefericire, ei nu sunt intotdeauna toleranti cu ideile diferite de ale lor si le pot considera o amenintare. De fapt, nativii zilei de 20 iunie isi doresc sa fie mereu in consens cu mediul lor social care ii sprijina si simpatizeaza, in ciuda punctelor de vedere adesea extreme.

Indiferent cat de sensibili sau rationali par sa fie cei nascuti pe 20 iunie, de obicei ei dispun de o rationalitate implicita in ceea ce fac. Datorita acestei caracteristici, emotivitatea si sentimentalismul par sa formeze vartejuri in jurul lor. Nici ei insisi si nici cei cu care sunt implicati nu pot recunoaste faptul ca prea multa agitatie, instabilitate sau aventura pot fi rezultatul fortelor ce izvorasc din strafundul nativilor zilei de 20 iunie. Acest lucru nu sugereaza ca vietile celor nascuti pe 20 iunie trebuie sa fie neaparat haotice sau inconsistente. Intr-adevar, in ceea ce priveste puterilor lor magice, nativii acestei zile nu numai ca sunt capabili sa starneasca sentimente, cat sa si le controleze si directioneze.

In ciuda faptului ca au o un loc aparte pentru ceea ce simt pentru parinti, prieteni, copii si alte persoane apropiate lor, cei nascuti aproape de solstitiul de vara sunt adesea inconstienti de amploarea influentei lor. Datorita acestui lucru, sugestiile, preferintele si dorintele pot fi schimbate la nivel pur inconstient. Asadar, este de datoria persoanele nascute pe 20 iunie, indiferent de cat de mult ar prefera sa nege acest lucru, sa fie constiente de puterea impactului lor asupra celorlalti, si sa o indeparteze pentru a nu crea probleme.

Desi nativii zilei de 20 iunie sunt foarte sensibili la sentimente, din cand in cand ei pot fi insensibili la problemele celorlalti. Astfel este important pentru ei sa ia masuri in ceea ce priveste insusirea atributelor umane simple de bunatate, consideratie si acceptare si sa diminueze cauzele ce nasc gelozie, manie si invidie. Totusi, nativii zilei de 20 iunie trebuie sa invete sa isi exprime sentimentele intr-un mod liber si intr-o maniera moderata. Ei trebuie sa isi cultive calmul, atat in interior, cat si in exterior.

SFATURI: Fii constient de sentimentele tale profunde si de efectul pe care il poti avea asupra celorlalti. Pastreaza-ti capul limpede. Foloseste-ti inteligenta si exprima-ti sentimentele. Nu incerca sa-ti inabusi sentimentele.

PUNCTE FORTE:
Emotional
Excitant
Fermecator

PUNCTE SLABE:
Extrem de emotional
Reprimat
Distructiv

raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:36
Gemeni, Douazeci si unu iunie - Ziua incantarii lumesti

Cei nascuti pe data de 21 iunie sunt obsedati de viata din toate punctele de vedere. Indiferent daca sunt intelectuali sau sentimentali, aristocrati sau oameni de rand, nativii sunt insetati de noi experiente lumesti. Cei care traiesc in tari dezvoltate ajung sa simbolizeze tot ceea ce este bun sau rau in aceste societati. Uneori, sunt foarte priceputi in ceea ce priveste afacerile banesti. Atunci cand lucreaza sau sunt implicati in afacerile familiei pot fi chiar stralucitori. Sunt in mod extraordinar orientati spre succes. Nativii au tendinta de a deveni tiranici, dar tousi tolereaza propriile abateri de la codul etic. Faptul ca data de 21 iunie este ziua solstitiului de vara (cea mai lunga zi si cea mai scurta noapte a anului) simbolizeaza puternica legatura a nativilor cu lumea.

Toti cei nascuti in aceasta zi, chiar si intelectualii, au latura senzuala foarte accentuata. Idiferent cat de cinice, ironice sau logice sunt persoanele nascute pe data de 21 iunie, ele pot deveni cu usurinta sclave ale vietii private sau ale unei legaturi amoroase. Multi dintre cei mai evoluati nativi ai acestei zile traiesc o viata plina de entuziasm, ceea ce demonstreza cat de bine pot imbina placerile mintii cu cele trupesti. Intr-adevar, gandurile lor sunt pasionale, iar tacticile de a cuceri sunt pline de viclenie si chiar foarte bine gandite. Aceste persoane fac parte din acea categorie restransa a oamenilor pentru care partea fizica si partea psihica comunica cu adevarat bine. Nativii urmaresc neobositi sa ajunga la aceasta comuniune intre fizic si psihic.

In mod evident, persoanele nascute pe data de 21 iunie sunt pasionale. Nativii zilei sunt in mod frecvent confruntati cu doua situatii: sunt considerati de altii persoane frumoase si atragatoare sau sunt ei insisi atrasi de frumusetea fizica. Indiferent de caz, in mod frecvent, situatia va fi asemanatoare celei din Frumoasa si bestia.

Datorita entuziasmului si puternicei dorinte de a reusi, persoanele nascute pe data de 21 vor inlatura orice obstacol care le sta in cale. Personalitatea acestor nativi pare a avea o anumita influenta magica asupra celor din jur. In mod frecvent, ei vor ocupa pozitia cheie in familie, in cadrul cercurilor sociale sau in viata profesionala. Cei nascuti in aceasta zi pot avea succes daca vor alege o cariera politica. Daca nu vor fi implicati in politica, in mod sigur ei vor lua parte, chiar si din intamplare, la construirea unui sistem social triumfator.

Persoanele nascute pe data de 21 iunie trebuie sa fie atente sa nu depaseasca limitele in privinta propriilor pasiuni- indiferent daca este vorba de critici, idei, sex sau de relatiile sociale. Uneori acesti nativi cred ca fac parte dintr-o lume in care totul este permis. Din aceasta cauza vor fi macinati de egoism, distrusi de propriile pasiuni sau vor deveni prea obsedati de interesele personale.

Acesti nativi sunt tipul de persoane care devin foarte usor dependente. Unii dintre cei nascuti in aceasta zi de 21 iunie sunt dependenti de munca si din aceasta cauza le poate fi foarte greu, daca nu chiar imposibil, sa intemeieze o relatie personala. Pot fi foarte pretentiosi. Din acest motiv, relatiile profesionale, de prietenie sau de familie cu acesti nativii sunt destul de dificile. Descoperirea propriei spiritualitati poate fi singura cale prin care se pot indeparta de grijile zilnice.

SFATURI: Nu lasa propriul ego sa te domine. Daca tu iti permiti libertatea totala, ceilalti ce ar trebui sa faca? Permite-le celorlalti sa aiba propriile indatoriri. Nu mai fi atat de stapan pe ceilalti si nu ii mai controla atat de mult pe cei din jurul tau. Pastreaza-ti apetitul pentru placeri si pentru distractii in momentele potrivite.

PUNCTE FORTE:
Pasionali
Critici
Senzuali

PUNCTE SLABE:
Necontrolati
Dependenti
Dictatoriali
raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:37
spune fratioare de unde scoti aceste horoscoape, sunt curios. am citit acum vreo doua zile si pe ala pentru capricorn si l-am apreciat ca atare. ai anumite surse, sau tu esti cel ce le redacteaza?
vally65
Postat pe 7 Iunie 2009 14:37
Gemeni, Douazeci si doi iunie - Ziua exaltarii romantice

Persoanele nascute pe data de 22 iunie sunt introvertite sau extrovertite. Viata este privita de aceste persoane ca un roman sau ca o aventura. Nativii sunt atrasi de dramele vietii. De aceea, le este foarte greu sa reziste tentatiei unei experiente interesante, unei situatii intrigante sau unei relatii amoroase ascunse. In ceea ce priveste romantismul, unele dintre persoanele nascute in aceasta zi sunt extrovertite. Spiritul lor aventuros se manifesta cu precadere in situatiile publice. Nativii introvertiti cred ca pastrarea unui secret este cel mai romantic si cel mai special gest dintre toate. Deseori, acesti oameni sunt tacuti si timizi, cu un comportament foarte placut celorlalti. Nimeni, in afara de mine, nu va sti ce simt pare a fi motto-ul lor.

Cei nascuti in aceasta zi ridica la un nivel foarte inalt pasiunea si experienta. Atunci cand sunt indragostite sau in cautarea unei noi aventuri, aceste persoane par sa piarda contactul direct cu lumea inconjuratoare. Atunci cand nu se afla intr-o asemenea stare, aceste persoane sunt extraordinar de practice mai ales in ceea ce priveste problemele zilnice. De exemplu, atat femeile cat si barbatii pot avea un comportament excelent in postura de persoane casnice. In cele mai deosebite cazuri, nativii sunt la fel de intensi atat in ceea ce priveste religia, cat si in ceea ce priveste experientele cu droguri. Din nefericire, in cele mai proaste momente, nativii pot avea sentimente apasatoare si intunecate si din aceste cauze pot suferi in mod frecvent de anxietate si depresii. Dupa ce vor avea parte de cateva dezamagiri, persoanele nascute pe data de 22 iunie vor incepe sa devina mai retrase fata de societate. Aceste persoane vor deveni mai inchise si fata de cei pe care ii iubesc, ascunzandu-si tot mai mult trairile si chiar faptele. Exista pericolul ca, odata cu trecerea anilor, izolarea acestor nativi sa creasca tot mai mult. Ei se vor retrage intr-o lume a viselor unde isi vor retrai amintirile cu o intensitate mai mare chiar decat cea pe care au avut-o evenimentele din viata reala.

Persoane nascute pe data de 22 iunie realizeaza foarte rar cat de puternica este dorinta lor de a detine controlul pe plan emotional. Nativi sunt sclavii propriilor sentimente. Daca nativii isi vor marturisi dragostea pentru o anumita persoana, isi vor exercita apoi asupra acesteia dominatia si pretentiile.

Multi dintre cei nascuti in aceasta zi manifesta dorinta de a incerca sa isi traiasca propriile vise sau fantezii. Intotdeauna ei se vor afla in cautarea unei noi situatii extraordinare (situatii aproape de limita, uneori). Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi au dorinta de a se cunoaste cat mai bine pe ei insisi si de aceea vor ajunge la un grad mai avansat de intelepciune. Numai printr-o buna cunoastere de sine in relatia cu cei din jur si avand o atentie sporita la ceea ce se intampla cu ei si in jurul lor, acesti nativi vor fi capabili sa nu se mai repete la nesfarsit.

Dupa cum am mai spus, in general, emotiile si sentimentele celor nascuti in aceasta zi de 22 iunie sunt clar facute cunoscute celor din jur. Din acest motiv, cunoscutii vor sti cu siguranta la ce sa se astepte din partea acestor nativi si ce este interzis sa faca in prezenta lor. In ceea ce priveste stabilirea unor legaturi invizibile si in ceea ce priveste lasarea unor punti de acces libere in situatii dificile, cei nascuti in aceasta zi au o putere deosebita asupra celor iubiti.

SFATURI: Recunoaste puterea de a-ti proiecta visele in realitate. Fereste-te sa fii gelos si posesiv. Invata sa mai cedezi din cand in cand. Atunci cand pierzi, accepta cu eleganta infrangerea si apoi mergi mai departe. Invata din experiente.

PUNCTE FORTE:
Romantic
Expert in planul emotional
Imaginativ

PUNCTE SLABE:
Naiv
Nerealist
Manipulator

raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:37
Gemeni, Douazeci si doi mai - Ziua epopeei in serie

Cei nascuti pe 22 mai au energia necesara pentru fapte eroice. Ei sunt in mod magnetic atrasi de creatiile in serie si de formele de amuzament in care ei isi pot exercita talentele in mod continuu, fiind in acelasi timp un factor de dezvoltare si variatie. Excesul din viata lor nu consta neaparat in sfera materiala, nefiind vorba neaparat de bogatii pe care le strang, nici de numarul mare de prieteni de care sunt inconjurati, ci in productia de lucrari. De cele mai multe ori, persoanele nascute pe 22 mai creeaza in mod repetat un model sau o constructie. Proiectele lor sunt foarte rar izolate sau unice. Nativii acestei zile sunt cunoscuti si pentru pasiunea lor de a colectiona. Fac acest lucru indiferent daca este vorba de liste, fapte, numere, zile de nastere sau obiecte. Ei sunt adesea in pozitia de a categorisi, a da nume sau a selecta pe tipuri. Ei pot colectiona pana si prieteni sau cunostinte.

In cazul in care nativii zilei de 22 mai au copii, ei vor savura noul statut de parinti dedicandu-si energia pentru a asigura familiei prosperitate si dezvoltare. In cazul in care nu sunt capabili sa ofere aceste lucruri, prefera sa nu aiba copii, exercitandu-si aceasta energie asupra altor membri ai familiei. Ei isi vor largi familia, preferand sa devina nasi, unchi, matusi, veri, etc. In oricare din aceste cazuri, nativii vor demonstra ca se simt cel mai bine in sanul cald al familiei.

Cei nascuti pe 22 mai trebuie sa se fereasca de caracterul obsesiv-vicios in activitatile lor, mai ales atunci cand preiau un proiect care ii depaseste. O megalomanie caracteristica este intalnita la nativii acestei zile, astfel incat ei vor fi in permanenta atrasi de sarcinile foarte grele. In consecinta, vor suferi de un complex din dorinta de putere. Intr-adevar, sentimentele ascunse de inferioritate sunt adesea rezultatul acestei megalomanii care ii caracterizeaza.

Persoanele nascute pe 22 mai sunt inzestrati cu o memorie clara si durabila. Uneori, insa, ei trebuie sa improspateze sau sa mai dea putina culoare evenimentelor din trecut pentru a se feri de suferinta. De asemenea, ei tind sa claseze lucrurile neinsemnate si rele ce s-au abatut asupra lor, atragand astfel invidia celorlati pentru mult timp. Este important ca ei sa invete sa ierte si sa uite.

Sentimentele celor nascuti pe 22 mai pot fi destul de instabile. Indiferent de ceea ce intreprind la un moment dat, ei pot manifesta porniri copilaresti de isterie. Acest lucru poate fi provocat in cazul in care sunt deranjati in momentele lor de concentrare. Ei trebuie sa renunte la astfel de tendinte isterice si sa se calmeze daca vor sa se dezvolte din punct de vedere social. Nativii mai evoluati ai zilei de 22 mai depasesc aceste crize in jurul varstei de treizeci de ani.

Cand persoanele nascute pe 22 mai gasesc proiectul potrivit, ei se agata de acesta si nu vor sa renunte la el. Ei trebuie lasati sa isi manifeste interesele variate si schimbatoare. Cei apropiati lor trebuie sa le inteleaga entuziasmul si sa nu ii acuze ca sunt capriciosi sau falsi atunci cand isi redirectioneza atentia catre un alt obiect, persoana sau domeniu de studiu. Cei apropiati nativilor zilei de 22 mai trebuie sa pastreze distanta si sa nu isi faca sperante prea mari in ceea ce ii priveste. In general, cei nascuti pe 22 mai se adapteaza si se recupereaza foarte usor in cazul in care esueaza in realizarea unui proiect. Altii ar fi inca in stadiu de dezamagire, dar nativii zilei de 22 mai au intors deja o noua pagina si au trecut la faza urmatoare din viata lor.

SFATURI: Invata sa te controlezi. Afla care este valoarea intretinerii si nu subestima detaliile. Renunta la cerintele exagerate pe care le ai de la partenerul tau. Examineaza-ti propriile greseli. Nu te implica in prea multe proiecte si termina ceea ce ai inceput.

PUNCTE FORTE:
Perseverent
Energic
Productiv

PUNCTE SLABE:
Obsesiv
Vicios
Ireal


raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:38
Gemeni, Douazeci si trei mai - Ziua mesajului energic

Nativii zilei de 23 mai sunt extrem de capabili sa transmita celorlalti energie, sentimente si idei. Desi maniera lor poate fi usoara sau energica, puterea lor de atractie este moderata. Este foarte dificil sa-i ignori pe cei nascuti astazi deoarece ei radiaza ceva ce atrage atentia celorlalti. Acest lucru se intampla de cele mai multe ori intr-un mod pozitiv, dar si extrem de seducator.

Persoanele nascute pe 23 mai pot fi preocupati toata viata sa transmita influente pozitive copiilor lor. De obicei, ei vor fi parinti excelenti. Nu numai ca vor fi preocupati de educatia copiilor, dar vor avea si energia necesara pentru sarcinile zilnice pe care le implica cresterea acestora. Chestiunile biologice sunt importante pentru persoanele nascute pe 23 mai si in mod special pentru femeile nascute astazi.

Nativii urmaresc rareori sa obtina luna de pe cer. Ei sunt fericiti sa faca parte din grupuri cu conceptii ce necesita efort mental distinctiv care se echilibreaza perfect cu senzualitatea lor. Ei sunt orientati ata catre corp cat si catre intelect. Sunt activi, vor agrea sa faca sport sau sa danseze, dar in acelasi timp sunt si adeptii unei partide de sah, carti sau alte jocuri. Majoritatea celor nascuti pe 23 mai sunt binecuvantati cu adevarate aptitudini stiintifice.

Nativii zilei de 23 mai incearca de cele mai multe ori sa evite conflictele si sunt intotdeauna gata sa rezolve problemele. Totusi, dificultatile lor personale pot fi ignorate, deoarece orientarea lor spre exterior le directioneaza energia catre familie, prieteni sau munca. Daca vor continua sa-si neglijeze astfel problemele fizice si emotionale, ei vor avea la un moment dat o surpriza destul de neplacuta. Cei nascuti astazi trebuie sa evite amanarea rezolvarii propriilor probleme. Ei trebuie sa actioneze imediat atunci cand este vorba de problemele personale asa cum fac in cazul celor dragi lor sau cand este vorba de proiectele lor. Activitatile creatoare ce implica arta sau muzica pot fi relaxante si in acelasi timp pot fi considerate drept hobby de catre nativii zilei de 23 mai. Fiind persoane indemanatice, in timpul liber ei vor fi dispusi sa faca orice, incepand cu lucrurile simple cum ar fi jucariile si pana la croirea hainelor sau fabricarea barcilor. Nativii acestei zile vor fi foarte fericiti cand orizonturile lor se schimba si se largesc. Altfel, ei devin dependenti de ceea ce fac. De asemenea, este ideal ca ei sa nu petreaca prea mult timp singuri. Persoanele nascute pe 23 mai au nevoi speciale imperioase. Chiar daca lucreaza singuri la un proiect, este de preferat sa se inconjoare de oameni care au preocupari similare cu ale lor. Aspectele sociale ale unui loc de munca stabil vor fi pe placul lor.

Dorinta nativilor zilei de 23 mai ca lucrurile sa evolueze incet poate duce la autosacrificiu exagerat si in consecinta la frustrare. Ei trebuie sa invete sa refuze uneori solicitarile celorlalti. De asemenea, ei trebuie sa-si exprime dorintele si necesitatile. Teama de respingere sta la baza acestei dorinte de a-i multumi pe ceilalti. Cei nascuti astazi trebuie sa realizeze ca pretul pe care il platesc pentru aprobarea temporara pe care o obtin poate fi daunatoare pentru individualitatea lor. Acest lucru este valabil atat in cazul femeilor, cat si in cel al barbatilor.

SFATURI: Ai mai multa grija de tine insuti. Incearca sa-ti controlezi natura impulsiva. Din cand in cand, examineaza-ti si partea serioasa a firii tale. Nu fii atat de dornic sa-i multumesti pe ceilalti.

PUNCTE FORTE:
Atractiv
Convingator
Activ intelectual

PUNCTE SLABE:
Pripit
Autosacrificiu
Altruist


raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:39
Gemeni, Douazeci si patru mai - Ziua cercetarii amanuntite

Cei nascuti pe 24 mai par sa aiba o parere in legatura cu orice problema existenta in lume. Totusi, interesul lor principal este in societate si orientarea lor poate trece de la o usoara critica, la sinceritate sau chiar revolutionarism. Fiind inzestrati cu minti agere si limbaj caustic, nativii isi exprima aproape intotdeauna parerea legata de un subiect anume. Totusi, problema apare atunci cand punctul lor de vedere se schimba de la o zi la alta, iar cei din jurul lor pot fi nedumeriti si uimiti.

Desi au multe de spus despre societate si se afla in centrul atentiei, nativii zilei de 24 mai sunt de obicei destul de rezervati in privinta vietii private. In principal ei vor dori sa spuna doar ceea ce trebuie spus, cand, unde si cum doresc ei. Datorita atitudinii lor sincere, ei dau impresia ca sunt persoane deschise si usor de abordat. Acest lucru nu este insa valabil intotdeauna. Pentru anumiti nativi ai acestei zile comunicarea nu este un dialog pe doua voci, ci o situatie in care lumea asculta ceea ce au ei de spus. Prietenii si familia celor nascuti pe 24 mai se vor obisnui, cu timpul, sa le asculte declaratiile si, in cazuri extreme, sa incaseze critici sarcastice si fara mila.

Cel mai adesea, cei nascuti in aceasta zi sunt de partea proletariatului si nu de partea claselor privilegiate. Ei vor fi aliatii subordonatilor intr-o confruntare. Din nefericire, fiind adeptii obiectivitatii, nativii se aliaza uneori cu o entitate politica sau cu persoane care nu le merita sprijinul. Persoanele nascute pe 24 mai folosesc cu o mare usurinta limbajul. De asemenea, ei sunt foarte convingatori atunci cand aplica tactica de schimbare a sentimentelor celorlalti in favoarea lor. Ei folosesc o metoda psihologica incisiva ce ii face foarte atractivi. Nativii zilei de 24 mai convietuiesc intr-o lume plina de idei, de obicei idei foarte expansive privitoare la problemele de anvergura. Totusi, cand este necesar, ei se vor concentra in mod intentionat asupra unei chestiuni presante. Nefiind specializati sa le asigure celorlalti si lor insisi o baza pentru traiul de zi cu zi, cei nascuti astazi se vor cufunda de obicei in lumea lor proprie. Considera ca nu este cazul sa ii preocupe lucruri marunte, cum ar fi scoaterea gunoiului din casa sau spalatul rufelor. Ei vor depinde de un sistem de sprijin care va avea grija de toate aceste lucruri. In caz contrar, vor ajunge sa traiasca in dezordine.

Desi uneori influenta lor poate fi disociata si negativa, persoanele nascute pe 24 mai reussesc sa scoata la lumina ceea ce au reprimat ceilalti in diverse ocazii (posibil manie, resentimente, chiar violenta). Dupa ce s-a risipit fumul, situatia este imbunatatita, sau cel putin lamurita in toate privintele (chiar daca este vorba de lucruri neplacute ce au fost scoase la inveala). Nativii zilei de 24 mai trebuie sa evite sa devina dictatoriali, aroganti si sa-si tempereze atitudinea fata de ceilalti.. Ei vor reusi cu succes acest lucru daca isi vor dezvolta un simt al umorului sanatos.
SFATURI: Inceteaza cu viteza frenetica si cu pretentiile care ii extenueaza pe ceilalti. Invata sa controlezi ceea ce spui despre altii si sa fii mai putin moralist. Fii mai credincios prietenilor si credintelor proprii. Evita sa faci declaratii la nivel inalt.

PUNCTE FORTE:
Expresiv
Incisiv
Implicat social

PUNCTE SLABE:
Egocentric
Caustic
Inchis in sine


raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:40
Gemeni, Douazeci si cinci mai - Ziua temerarului

Persoanele nascute pe 25 mai sunt considerati niste luptatori devotati sustinerii unei cauze, idei, tarii sau familiei. Desi conceptiile lor sunt destul de conservatoare, ei se adapteaza la prezent. Cei nascuti astazi pretuiesc banii, hainele si toate amanuntele exterioare. In acelasi timp, ei inteleg perfect ca aspectul exterior nu intruchipeaza o viata spirituala profunda. Mai presus de toate, ei recunosc ca eliberarea de tiranie, atat pentru individ, cat si pentru grup, este cea mai importanta.

Nativii sunt capabili sa supravietuiasca schimbarilor sociale. Uneori se lasa purtati de val, alteori se indeparteaza de probleme. Totusi, prietenii si familia vor considera ca sunt atragatori si agreabili doar dintr-un anumit punct de vedere. Ei nu vor face niciodata compromisuri atunci cand este vorba de parerea lor. Prefera chiar sa devina antipatici.

Nativii zilei de 25 mai sunt orientati catre filozofie. Ei au idei clare asupra unei game variate de subiecte, iar aceste idei fac parte de obicei dintr-un cod universal, mult mai vast. Acest cod poate fi unul de conduita sau credinta, sau chiar le poate intruchipa pe amandoua. Cei nascuti pe 25 mai nu numai ca vor incerca sa se mentina la acest standard, dar vor astepta acest lucru si de la ceilalti. Ei pot fi extrem de neiertatori cu cei care incalca limitele decentei. Pentru ei sunt foarte importante onoarea si responsabilitatile personale. Asteptarile lor sunt in mod corespunzator extrem de inalte. Totusi, ei trebuie sa invete sa fie mai iertatori si mai toleranti fata de ceilalti.

Nativii zilei de 25 mai nu sunt orientati doar spre latura intelectuala, dar si preponderent spre cea fizica. Din nefericire, latura lor emotionala poate fi reprimata sau chiar blocata in cazul in care au avut de suferit in copilarie. Ei pretuiesc afectiunea, dar o gasesc dificil de exprimat si acceptat. Lipsa increderii in propria persoana conduce inevitabil la neincredere fata de cei din jur. Indiferent de activitatea in care sunt implicati, ei dau dovada de multa pricepere, dar nu pun suflet si nu isi exprima sentimentele. Intr-adevar, anumite persoane nascute astazi se mandresc cu personalitatile lor reci, care nu permit exteriorizarea sentimentelor.

Cei nascuti pe 25 mai trebuie sa lupte in mod constant cu frica de respingere. Este important ca ei sa invete sa fie mai putin fiorosi in diverse ocazii ale vietii, indiferent cat de puternici trebuie sa para in exterior. Daca incep sa aiba mai multa incredere in ei, nativii vor avea parte de succes si vor inceta sa isi saboteze propriile planuri. Cei nascuti astazi trebuie sa gaseasca o modalitate prin care sa traiasca in conformitate cu codul lor etic. Ideiile lor trebuie sa fie exprimate in mod pragmatic. Nativii au tendinta de a deveni nerealisti in ceea ce priveste credintele lor si putin deplasati in ceea ce priveste adevaratele lor nevoi.

SFATURI: Straduieste-te mai mult sa nu mai fii atat de moralist si fii mult mai iertator. Gandeste-te bine inainte de a alege o solutie de rezolvare. Evita sa iei decizii la manie sau in graba. Sa fii rece nu este intotdeauna cea mai buna pozitie. Recunoaste valoarea vulnerabilitatii si deschiderii emotionale.

PUNCTE FORTE:
Idealist
Dur
Adaptabil

PUNCTE SLABE:
Moralist
Intolerant
Ireal


raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:40
Gemeni, Douazeci si sase mai - Ziua protectorului

Cei nascuti pe 26 mai sunt inzestrati cu o atractie naturala. Sunt persoane extrem de incapatanate si impun o anumita doza de respect. Ei sunt foarte responsabili cu declaratiile legate de lume si par sa pastreze valorile traditionle conservatoare. Intr-adevar, adesea ei vor reprezenta punctul de vedere al omului simplu. Totusi, de-a lungul vietii, pot fi capabili sa se comporte neobisnuit si chiar inacceptabil. Acest comportament contrazice credintele pe care si le-au insusit. Natura lor impulsiva poate sa-i implice in acte de violenta, fie ca sunt autori sau victime.

Dorinta arzatoare a nativilor de a fi liberi sa actioneze dupa bunul lor plac le poate facilita intemeierea familiei si a grupului social din care doresc sa faca parte. In acest sens, ei traiesc pe muchie de cutit in activitatile pe care le desfasoara. Totusi, acest lucru poate favoriza popularitatea de care se bucura. Ei pot juca si rolul protectorului ce actioneaza ca un haiduc. Aceasta nevoie imperioasa de a-si exprima individualitatea poate avea radacini fundamentale in psihologia profunda a unei copilarii prea organizate.

Desi au dificultati in exprimarea sentimentelor in mod deschis, nativii zilei de 26 mai sunt de obicei foarte buni la suflet. In mod paradoxal, cei nascuti astazi se vad in postura de campioni ai subordonatilor. Adesea, insa, ei urca pe pozitii de conducere. Responsabilitatea devine o fixatie pentru ei. Destul de straniu este faptul ca au pretentii de la altii, dar uneori raman fara responsabilitati. Este ca o lupta pentru responsabilitate ( intr-un fel sau altul subminate de tendintele lor schimbatoare). De-a lungul vietii acest lucru le va solicita foarte multa energie. Adesea, nativii acestei zile au remuscari si se simt vinovati atunci cand nu reusesc sa traiasca la inaltimea propriilor standarde destul de riguroase.

Persoanele nascute pe 26 mai au o conceptie oarecum serioasa si retinuta. Prietenii si familia si-ar dori ca nativii sa ia viata asa cum este si nu cum si-o imagineaza ei. Este putin posibil ca ei sa fie fericiti. Acest lucru devine chiar o permanenta. In conceptia lor se prefigureaza proeminent galceava si confictul. Astfel, intr-o alta ordine de idei, nativii zilei de 26 mai pot fi foarte fatalisti. Incercand orice cale de rezolvare a problemei sau facand tot posibilul sa o rezolve , ei vor accepta inevitabilul cu calm, in conditiile in care vor sti ca au facut tot ce se putea face in acest sens.

Indiferent cat de extrovertiti pot parea nativii zilei de 26 mai, ei poseda un centru al personalitatii foarte linistit. Sunt capabili sa-si ascunda adevaratele sentimente si, din cand in cand, chiar sa se retraga in ei insisi, posibil pentru a se izola de lume si de grijile ei. Ei au un fel curios de a-si rezolva problemele personale. Celorlalti le vor da impresia ca nici macar nu le abordeaza. In general, nativii zilei de 26 mai starnesc sentimente puterice fie de simpatie, fie de antipatie. Ei vor aparea in perceptia celor pe care ii intalnesc in termeni fie albi, fie negri. De fapt, sunt personalitati complexe carora trebuie sa li se acorde mult timp pentru a fi pe deplin intelesi la adevarata lor valoare.

SFATURI: Renunta sa fii moralist. Astfel, vei fi mai bland si cu tine insuti. Fericirea nu trebuie ignorata sau subestimata. Din cand in cand, toarna ulei peste apa si nu agita vasul. Invata sa fii intelept si tacut cand esti provocat in mod inofensiv.

PUNCTE FORTE:
Protector
Moral
Onorabil

PUNCTE SLABE:
Impulsiv
Vinovat
Evazionist
raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:40
Gemeni, Douazeci si sapte mai - Ziua devotamentului impus

Persoanele nascute pe 27 mai sunt de doua tipuri: cei care de dedica unei cauze sau structuri sociale si cei care sunt devotati propriei lor dezvoltari. In oricare din aceste cazuri, cei nascuti astazi se arunca cu capul inainte in ceea ce priveste munca lor si de obicei se specializeaza in domenii de activitate alese din timp. Cea mai mare necesitate a nativilor este comunicarea. Din acest motiv, finalizarea unei sarcini include o prezentare puternica a produsului final pe care o vor face persoanelor interesate.

Nativii acestei zile pot munci toata viata pentru a-si intretine familia sau se vor dedica unui grup social si chiar dezvoltarii talentelor cu care sunt inzestrati. Rareori, insa, ei se vor dedica ambelor obiective. Astfel, cei carora le lipsesc contactele sociale sau cei care lucreaza in cadrul unui grup vor ingropa definitiv aceasta tendinta de a-si dezvolta talentele proprii. Totusi, in oricare dintre cazuri, eforturile lor sunt pline de entuziasm si pasiune.

Exista un punct cheie in viata majoritatii celor nascuti pe 27 mai (atunci cand Saturn este la prima lui intoarcere, in jurul varstei de douazeci si opt spre treizeci de ani, sau in cazul crizei varstei mijlocii, in jurul varstei de patruzeci spre patruzeci si patru de ani). In acest caz, ei vor lua o decizie importanta privitor la cariera. In general, alegerea este permanenta si rareori o vor abandona. Nativii zilei de 27 mai au o viziune salbatica si trasnita despre lume. Intr-adevar, simtul umorului de bufoni pe care il poseda poate cauza consternare in anumite situatii. Ei nu vor ezita sa-si impartaseasca gandurile chiar daca nu vor trece la aplicarea acestora. In astfel de cazuri, ceilalti considera ca nativii dau dovada de lipsa de tact si diplomatie si incapacitatea de a alege momentul potrivit pentru o astfel de abordare. Deoarece nativii zilei de 27 mai sunt in general foarte absorbiti de prezentarea lor, ei isi pot interpreta gresit auditoriul. Fie ca sunt personalitati imorale sau conservatoare, cei nascuti astazi exercita o mare influenta asupra celorlati, dar reactiile pe care le provoaca sunt adesea tulburatoare pentru ei. In consecinta, pot sfarsi prin a ignora complet ceea ce trebuie sa critice.

Nativii zilei de 27 mai pot fi atat de devotati activitatii lor incat vor persevera in timp, chiar daca le sunt sau nu recunoscute meritele. Astfel, ei au mari sanse sa reuseasca ceea ce si-au propus. Pe de alta parte, ei pot fi orbi in ceea ce priveste defectele lor.

Tipic pentru nativii zilei de 27 mai este sa realizeze cele mai mari succese departe de locul lor de nastere. Ei pot simti nevoia sa calatoresca in alte localitati, unde vor deveni cetateni adoptati . Sa traiasca departe de casa poate fi extrem de dificil pentru ei. Depasirea obstacolelor, inovarea si depasirea provocarilor legate de noua situatie este specialitatea nativilor zilei de 27 mai. In timpul orelor de repaus, ei vor cauta sa se bucure de tot ceea ce pot. Varietatea oferita de noile locuri le va prii de minune din acest punct de vedere.

SFATURI: Chiar daca nu dai atentie criticilor celorlalti, fii atent la constiinta proprie. Lasa-te condus de sinele tau cel mai elevat. Nu exagera cu munca. Ia-ti vacante cat de frecvent poti. Atentie la reactiile pe care le provoci. Nu trece atat de usor peste greselile tale.

PUNCTE FORTE:
Are umor
Consecvent
Sofisticat

PUNCTE SLABE:
Fara tact
Ii lipseste autocritica
Depresiv


raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:40
Gemeni, Douazeci si opt mai - Ziua deschizatorului de drumuri

Nativii zilei de 28 mai sunt cei mai fericiti atunci cand demareaza proiecte noi, cand isi implementeaza ideile unice si cand se simt liberi sa impartaseasca ceea ce gandesc celor din jurul lor. Munca lor este originala si eleganta in simplitatea ei. De obicei, datorita orientarii lor spre viitor, a stilului dur si a punctelor de vedere individuale evoluate, ei reusesc sa realizeze ceva atunci cand isi gasesc meseria potrivita. In acest rastimp, ei se pot mentine la suprafata, trecand de la un loc de munca la altul sau de la un grup social la altul.

Persoanele nascute astazi nu sunt doar individualitati orientate spre idee, ci chiar infaptuiesc ceea ce gandesc. Libertatea individuala de a actiona este piatra lor de temelie. Din nefericire, uneori sunt luati de val si uita regulile care ne integreaza in societate. In cazul in care se pacalesc pe ei insisi, vor fi doborati de situatii in urma carora le va fi foarte greu sa se repuna pe propriile picioare. Daca sunt persoane hotarate, ei vor continua nestingheriti. In cazul in care nu sunt tari pe pozitie, este posibil sa o ia pe cai gresite.

Povestile de succes ale nativilor zilei de 29 mai sunt foarte variate din punctul lor de vedere. Nativii acestei zile vor ajunge foarte rar sa reuseasca in viata prin intermediul unor cunostinte sau prin nepotism. In cazul lor, este mult mai probabil sa se remarce prin aplicarea propriilor talente. Indivizii mai putin evoluati nascuti pe 28 mai pot suferi foarte mult de frustrarea de a nu fi recunoscuti. Ei considera ca este foarte dificil sa ii faca pe ceilalti sa le asculte parerea cand este vorba de probleme de o importanta majora. De obicei, ei trebuie sa se adpateze oricarui sistem in care lucreaza si sa se abtina uneori sa-si exprime ideile. Vor avea posibilitatea sa se remarce in momentul in care li se va da mana libera la inovatii si nu trebuie sa se dea cu capul de toti peretii si sa starneasca aversiunea celorlalti.

Persoanele nascute pe 28 mai sunt rareori profesori buni si pot avea dificultati in explicarea masurilor pe care le intreprind pentru a-si concretiza ideile neobisnuite. Ei nu se remarca drept persoane de actiune. Datorita pornirilor excesive ale ego-ului lor, ei se pot detasa de ei insisi sau de cei din jurul lor. Astfel, nativii zilei de 28 mai au nevoie sa se gandeasca mai mult la motivatiile lor si la ale celorlalti.

Uneori, cei nascuti astazi vor avea probleme in finalizarea proiectelor, mai ales datorita faptului ca incep atat de multe lucruri in acelasi timp. Faza de inceput a fiecarui proiect este cea care ii atrage in mod deosebit. Ei pretuiesc inovatia pentru sensul ei profund si au nevoie in mod constant de noi stimuli. Este posibil ca ei sa se teama de procesul de repetitie. Considera ca daca zabovesc prea mult la un proiect, isi vor pierde sursa de inspiratie si vor incepe sa actioneze in mod mecanic. Nativii zilei de 28 mai trebuie sa invete neaparat sa intretina si sa persevereze. Ei vor intampina adevarate provocari atunci cand vor incerca sa le prezinte celorlalti ceea ce gandesc.

SFATURI: Stabileste-ti corect prioritatile morale. Nu te descuraja atat de usor. Mentine un lucru inainte de a trece la un altul. Gaseste-ti domeniul de activitate in care excelezi si incearca sa inovezi in cadrul acestuia. Incearca sa nu mai fii atat de secretos in ceea ce priveste sentimentele proprii. Relaxeaza-te.

PUNCTE FORTE:
Unic
Individual
Creativ

PUNCTE SLABE:
Egoist
Inselator
Nerabdator


raul27
Postat pe 7 Iunie 2009 14:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
barbatul taur 1 De la: nutsa95 3 August 2011 21:24
femeia RAC +barbat TAUR 7 De la: rheiush 29 Martie 2011 17:02
ea capricorn el taur ???? 5 De la: Kristiania 6 Decembrie 2011 12:11
eu pesti el fecioara 9 De la: garbo224585 11 Iunie 2012 19:34
eu berbec , el leu 68 De la: rudicut 6 Iunie 2012 18:22
Setari Cookie-uri