Un sfat, va rog...eu nu mai stiu...

De la: garbo337526, la data 2015-01-04 11:06:05Draga mea!!! Te inteleg perfect.Dar sa te gandesti ca acesti oameni nu au sorti de izbanda.Nu se pot corecta asa usor.Cnd eram si eu ca tine aveam sentimentul asta,credeam ca pot schimba lumea.Nu ,nu este asa.EL in schimb se stie cine este.Poate nu vrea sa te nenoroceasca de aceea se si poarta asa.Tu controleaza-te ff bine.Nu te lasa dusa de val.Iti este greu,stiu asta dar iti spun sigur ca o sa-ti treaca.Spre binele tau,a parintilor tai cauta si intelege ca acest baiat este pierdut,tu nu ai cum sa-l ajuti.Nu poti,crezi ca nu or fi fost si alte persoane care au vrut sa il ajute?Esti tanara informeaza-te ff bine ce inseamna un drogat.Din pacate viata este ff grea.Viata nu este nici ca in filme,nici ca in romanele de dragoste,si nici ca in povestile cu Ilene Cosanzene si Feti Frumosi.Ir tu treb.sa intelegi asta.Nu te amesteca cu taratele ca te mananca porcii.Stai in banca ta.As dori sa ne mai scri.As dori sa ne scri ca ai reusit.Ca esti linistita si ca viata treb.sa-si urmeze cursu..Iti doresc din tot sufletul succes.Sa auzim numai de bine.Sa ai un an nou fericit,Dzeu sa-ti lumineze gandurile di calea,sa te indrepte spre drumul cel bun.

Iti multumesc foarte frumos pentru sfat,apreciez. Inteleg ca oamenii ca el sunt greu de recuperat, dar nu pot spune ca e pierdut. Nimeni nu poate ajunge intr-o stare asa rea incat sa spui ca e pierdut, exista cate o sansa pentru fiecare, cate un strop de speranta in fiecare. El e o persoana buna si din aceasta cauza cred ca m-am implicat poate prea mult decat trebuia. Am vazut un coltisor luminos in sufletul lui, fiecare are asa ceva, dar nu toata lumea il vede si de aceea am pus atata energie desi consider ca am consumat-o gresit, nu prea stiam ce fac inainte. Si eu sunt sigura ca o sa-mi treaca la un moment dat, totul este trecator , dar in acea clipa vreau ca atunci cand ma uit in trecut sa-mi apara un zambet pe fata. Nu neaparat pentru ca am reusit sa il ajut ci poate doar ca am reusit sa-i fac o zi mai buna , vreau sa-mi amintesc cu drag de el. Da, sa-mi amintesc cu drag de un drogat :)) nu stiu cum se va intampla acest lucru. Oricum nu voi ramane asa, in starea asta. Lucrurile se vor indrepta la un moment dat.
Am incercat timp de 2 luni sa imi vad de treaba mea si sa il uit si la un moment dat credeam ca am reusit, dar n-a fost asa si nu a fost din vina lui, pur si simplu s-a intamplat sa ajung de unde plecasem si da, poate ca mie frica sa nu patesc acelasi lucru si de data aceasta, dar asta nu inseamna ca nu voi incerca.Acum, sincer sunt mult mai bine decat credeam ca voi fi si prietenele mele s-au mirat de asta :)) dar tot mai am momente cand ma doare asa tare si stiu ca va trece cu timpul, dar amintirile vor ramane si acel nod in gat va aparea de fiecare data cand inchid ochii si retraiesc pentru o clipa acea imbratisare.
garbo_408055
Postat pe 5 Ianuarie 2015 16:17
El ti-a dat sfatul. "Sa ai grija de tine". Nicidecum n-a spus "sa ai grija de mine" sau "sa ai grija de noi".
Cld
Postat pe 5 Ianuarie 2015 16:26
De la: Ghigeanu_Maria_1, la data 2015-01-04 11:30:24Gaseste alutu imediat.Cui pe cui se scoate.Nu reveni la primul pentru ca te calca in picioare si nu are caracter.Nu-l vindeca nimeni.Retine ptr.ca am facut efott sa-ti scriu.

Iti multumes pentru efortul depus, dar daca ai sta sa te pui in locul meu vei vedea ca sta altfel treaba. E usor sa spui gaseste pe altul cand sa zicem ca ai gasit si nu simti absolut nimic. Daca dorea sa ma prafuiasca in stil mare ar fi facut-o in prima saptamana cand l-am cunoscut ceea ce nu s-a intamplat.
garbo_408055
Postat pe 5 Ianuarie 2015 16:26
Consider ca treci printr un moment critic in viata ta iar daca iei o decizie gresita poate fi foarte rau. In toate momentele grele din viata cand mintea noastra nu mai poate judeca limpede singurul ajutor este doar Dumnezeu. Te indemn sa ceri aceasta luminare si ajutor de la Bunul Dumnezeu si vei vedea ca totul va fi bine! Esti la o varsta la care din pacate poti cadea foarte usor in multe capcane. In primul rand dorinta ta de a l ajuta pe acest om trebuie materializata in alt mod. Acest om are nevoie de mult mult ajutor dar din pacate in situatia lui nu cred ca tu i l poti da. Este foarte riscant sa te lasi condusa de sentimente care la varsta ta pot fi inselatoatr si te pot duce Doamne fereste la lucruri foarte grave pt tine. In aceste momente in care el inca este dependent de droguri cred ca doar un ajutor specializat il poate salva si bineinteles Dumnezeu. Ceea ce simti pt el nu e iubire, tu nu l cunosti cu adevarat, il poti cunoaste doar dupa ce scapa de aceasta dependenta. Daca insa ti e mila de el stai departe de el si roaga l pe Dumnezeu sa l salveze caci cumplite sunt aceste dependente. Sau daca ai posibilitatea indruma l spre un centru specializat pe asemenea pb. Dar inainte de orice decizie cere i lui Dumnezeu sa te lumineze si va fi bine!
garbo_11594
Postat pe 5 Ianuarie 2015 21:19
Buna. Parerea mea e ca ar trebui sa vorbesti deschis cu el, sa-i areti iubirea ta, intelegerea ta si sa il ajuti. Sa iti petreci mai mult timp cu el ca sa il determini sa refuze definitiv la droguri. Sa incerci sa il indepartezi treptat de anturajul lui, motivul drogurilor poate fi chiar acesta. Sfatuieste-l sa ceara sfatul unui psiholog ca sa-si rezolve problemele. Daca nu vrea sa mearga, poti merge chiar tu. Acesta te va indruma cum sa-l ajuti...
succes
Sa ma ti la curent
rebe_alexutza
Postat pe 6 Ianuarie 2015 01:01
De la: antonia05, la data 2015-01-04 12:29:29Dragă 55, ești în cumpănă și ai cerut sfatul unor persoane necunoscute. Ai primit sfaturi foarte bune, majoritatea având opinii sensibil identice. Mă alătur lor și, fiind de aceeași părere cu această majoritate, nu voi repeta sfatul aproape unanim. O singură persoană, dintre multele care s-au grăbit să îți răspundă, a făcut o foarte frumoasă referire la părinții tăi : "ai părinți care te-au crescut frumos, care și-au pus în tine toată speranța lor"(243012). Intrebare : părinților tăi le-ai povestit frământările tale? Lor le-ai cerut sfatul? Teoretic ar trebui să-ți fie cei mai apropiați prieteni. Ei te pot sfătui cel mai bine. Abordându-i vei constata că sfatul lor coincide, probabil, cu acea majoritate de sfaturi primite deja. Părinții îți vor, necondiționat, binele și numai binele. Ține cont de ei și îți va fi bine! Succes!

Multumesc pentru sfat. Nu le-am spus parintilor mei nimic despre acest baiat si nu cred ca voi fi dispusa sa o fac vreodata deoarece ii cunosc foarte bine si stiu cum ar reactiona si stiu ce mi-ar spune asa ca nu vad rostul. Ei nu vor incerca sa ma inteleaga si sa se puna in locul meu, chiar vor fi mai stricti ca deobicei deoarece apare un instinct ce le spune ca fetita lor e in pericol si trebuie sa o supraveghem in permanenta si sa mai scurtam orele de iesit in oras ceea ce imi va rapi toata libertatea fara niciun scop deoarece asa nu voi inceta sa ma gandesc la el sau sa il intalnesc intamplator. Iar in ceea ce ii priveste pe ei e mai bine sa nu afle ca sa nu le cauzez un motiv de ingrijorare, nu ii voi dezamagi pentru ca nu il voi lasa sa ma influenteze negativ. Stiu ca parintii sunt singurele persoane in care poti avea incredere ca iti vor da un sfat bun deoarece iti vor doar binele , dar si eu le vreau sa le fie bine si cel mai bine este sa nu afle.
garbo_408055
Postat pe 6 Ianuarie 2015 17:01
De la: garbo_390887, la data 2015-01-04 13:05:44Mi se rupe inima, citind mesajul tau, pt ca te inteleg perfect...am trecut si EU pe acolo si stiu cat de mult doare. Din pacate sau din fericire pt mine s-a intamplat LA o varsta LA care sunt realizata professional si Desi am fost captiva 2 ani in aceasta relatie, nu m-a doborat in intregime. Am incercat si EU sa-l ajut, si chair am facut-o f mult, dar in tot acest time, nu a avut un cuvant de multumire, de apreciere, nu am stiut daca a tinut realmente LA mine, am ramas cu concluzia ca doar m-a folosit. Inca doare f mult, ma simt pustie in inima mea, si am ajuns sa realized ca nu e bine sa iubesti prea mult, sa te increzi prea mult....d ar asta e viata. Se spune ca nici in om nu ne e prieten sau dusman, ci ne e maiestru spiritual, ne invata ceva. Asa ca draga mea, asta e doar lupta ta. Oricate sfaturi vei primi, asta nu-ti va convinge inima sa-l uiti. Eu desi am rupt orice legatura cu al meu, am nopti in care plang si simt ca nu mai pot de dor si durere, si in fiecare zi ma rog sa-l uit si sa-l iert, si sa invat sa dau timp timpului. Mult curaj, e fara doar si poate o experienta de viata care te va invata multe.
Iarta-mi analfabetismul nedorit.

Iti multumesc ca mi-ai scris si imi pare tare rau sa aud ce ti s-a intamplat. Faptul ca mi-ai impartasit din experienta ta ma ajuta mult chiar mi-ar face placere daca mi-ai scrie mai multe asta daca poti deoarece nu vreau sa-ti reamintesti prin ce ai trecut daca a devenit prea dureros pentru tine. Acum trebuie sa ai grija si pe cine ajuti pentru ca daca ajuti o persoana care nu merita atunci nu trebuie sa te astepti sa-ti multumeasca. Stefan nu e asa rau si prost precum multi ar crede. Pacat de anturaj ca a devenit asa. Daca nu vedeam ceva bun in el nu ma implicam asa tare, nu e chiar un om pierdut. E asa trist.
garbo_408055
Postat pe 6 Ianuarie 2015 19:27
De la: gabrielamgc, la data 2015-01-04 15:25:55buna,
multe ar fi de spus si de luat in considerare, ce stii tu despre droguri ?
stii ca la ele se recurge deoarece pers. in cauza nu cunoaste pe Dumnezeu sau poate simte un gol atat de mare incat nu are cu ce sa-l umple sau poate ca este pacalit in multe situatii pana devine dependent sau din grandomania sau teribilism sau neincredere in sine dorind sa experimenteze mai repede unele stari pe care nu le poate trai in mod natural....dar cu ce consecinte ? Ele, drogurile accentueaza starea de bine, sensibilizeaza, astfel pacalind creierul si incet, incet distruge transmisiile neuronale devenind in final (pers) incapabila sa mai aiba sentimente. Atunci cand necesitatea creierului nu este satisfacuta durerea este atat de mare incat individul ar putea face orice i se cere ptr. a-si satisface necesitatea.
Si acum revenind la tine, nu fi naiva, te-a flatat ca ti-a acordat atentie, ca ai fost admirata, bla,bla,bla... dar ai grija ce pret poti plati pt asta !
Tu iti alegi drumul pe care vrei sa mergi Te-ai intrebat;
cum era in urma cu un an, cum este acum si cum va fi la anul?
Incercand sa salvezi pe cineva mai puternic decat tine s-a putea sa cazi tu de partea lui.
Eu consider ca esti prea mica, viata este mult prea complicata iar tu privesti foarte simplist situatiile....
Asculta-ti inima fara sa o influientezi, puneti intrebari ptr. viitor, masoara de cinci ori si decide o data, ia in calcul riscurile nu te lasa influientata de factorii momentului care oricum sunt trecatori...
Dumnezeu sa te lumineze in decizia ta !

Buna. Iti multumesc pentru informatiile de mai sus, dar stiam aceste lucruri, m-am informat bine inca de la inceput. Realizez ca nu il pot ajuta avand sentimente pentru el deoarece ma pierd pe mine si poate ca aveam nevoie de dusul acesta rece pentru a intelege ca viata nu e asa roz precum o vedeam eu si sa devin mai realista.
garbo_408055
Postat pe 6 Ianuarie 2015 19:43
De la: garbo_2408, la data 2015-01-04 19:49:30Draga mea, ești foarte tânara si vulnerabila. Ai grija de tine înainte de toate. Dacă vrei sa îl ajuti, dacă simți in sufletul tau ca asta îți doresti, ok. Încearcă prin a vb cu el. Prima data asculta. Vezi ce probleme are, cum a ajuns aici. Iar dacă dispune de bani, încearcă sa-l convingi sa meargă cu tine la un psiholog. Dar in nici un caz nu te distruge pt el. Nu intra in jocul " sa fiu cu el, ca el". O pers, dacă iubeste pe cineva, accepta ajutor, cere ajutor, dar in nici un caz nu îl distruge si pe celălalt. Fi atenta, dacă îți oferă ceva din tentatiile lui, rupe-o la fuga. Este clar ca nu îți vrea binele, deci nu însemni ceva pt el.
Dacă vrei sa vb mai mult, poți sa mă contactezi la alicecuciuc@yahoo.com

Iti multumesc pentru sfat, cel mai complet de pana acum, parerea mea. Si asta intentionez sa fac. Mai intai voi avea nevoie de putin timp apoi voi incerca sa-l cunosc mai bine, sa-l ascult si intelege si astfel poate va realiza ca eu ii vreau doar binele si ca ajutandu-l pe el nu ma strica pe mine. Ma gandesc ca dupa cate s-au intamplat nu imi vrea raul deoarece a facut multe gesturi ce au dovedit contrarul.
garbo_408055
Postat pe 6 Ianuarie 2015 19:58
De la: garbo111511, la data 2015-01-05 01:26:02Din cate am vazut eu, exista o atractie reciproca, intre voi doi, ceea ce trebuie sa se intample, se va intampla, chiar daca tu cauti sfaturi si raspunsuri in toate partile. "Nimic nu este intamplator in viata noastra, totul se intampla exact asa cum trebuie."
Te-ai gandit ca, poate ati mai fost impreuna intr-o alta viata? Ca poate i-ai ramas datoare si ca trebuie sa-l ajuti?
Parerea mea e, ca ar trebui sa fii atenta, sa nu te apuci si tu de luat droguri, in rest, vei vedea, daca poti sa-l ajuti sa renunte, fa-o, nu sta pe ganduri, dar nu pleca de la ideea asta de la inceput, ia-l incet. Poate asta e una din intalnirile tale karmice din viata ta, daca ii intorci spatele, se poate sa regreti mai tarziu.
Mult succes!

Iti multumesc pentru sfat desi e putin ciudat sa crezi ca ne-am mai intalnit intr-o alta viata, eu una nu cred in reincarnare. Eu nu ma voi apuca de droguri vreodata deoarece ideea e sa il scap pe el nu sa ma pierd pe mine si sunt ferm convinsa ca nu voi ajunge sa devin si eu ca el. Credeam inainte si cred si acum ca daca trebuie sa se intample ceva se va intampla inevitabil si ca nimic nu e intamplator, dar uneori destinul ti-l faci singur. Nu cred ca voi reusi sa ii intorc spatele nici daca as incerca deoarece nu as putea trai cu mine insami stiind ca as fi putut face ceva, dar nu am facut-o din diferite motive.
garbo_408055
Postat pe 6 Ianuarie 2015 20:07
Cu mare drag iti impartasesc 'telenovela ' mea .ma regasesc f mult
In atitudinea pe care o adopti fata de baiat, si te felicit pantru felul tau de a fi. Se cunoaste ca esti o fata deosebita . pune-mi LA dispozitie o addresa de mail, poate ai una mai putin oficiala, si vorbim. Mult curaj si Dumnezeu sa te lumineze sa iei deciziile cele mai potrtivite pentru tine.
garbo_390887
Postat pe 7 Ianuarie 2015 21:42
Barbatii nu se vot schimba niciodata,asa ca mare grija ce alegi.multa bafta si mai cauta,barbatii buni exista,trebuie doar sa deschidem ochii.
isis_gabius
Postat pe 10 Ianuarie 2015 05:23
De la: garbo_390887, la data 2015-01-07 21:42:40Cu mare drag iti impartasesc 'telenovela ' mea .ma regasesc f mult
In atitudinea pe care o adopti fata de baiat, si te felicit pantru felul tau de a fi. Se cunoaste ca esti o fata deosebita . pune-mi LA dispozitie o addresa de mail, poate ai una mai putin oficiala, si vorbim. Mult curaj si Dumnezeu sa te lumineze sa iei deciziile cele mai potrtivite pentru tine.


anaanuta113@yahoo.com
garbo_408055
Postat pe 12 Ianuarie 2015 17:48

looks interesting
Ce as putea sa te sfatuiesc este sa iti asculti inima !
Orice persoana daca vrea schimbare se schimba, iar daca chiar tine la tine si te iubeste cu adevarat o sa se schimbe, insa numai daca o sa iti dorestu tu asta cu adevarat. .... aaa si inca ceva COMUNICARE cat de mult !!! Salutari !!!
Chiba_Nicolae_Florin_1
Postat pe 13 Ianuarie 2015 01:12
Dragele mele, eu va pun o singura intrebare, cite dintre voi au avut de-a face cu un drogat adevarat ( care foloseste heroina sau cocaina)?
Cred ca foarte putine.
Eu am avut de-a face cu o asemenea persoana asa ca copilei asteia de 18 ani fara experienta si cu capul plin de vise romantice ii dau un singur sfat, FUGI DE EL CIT MAI AI TIMP ca altfel nu-ti va fi bine deloc.
De droguri nu te lasi de pe o zi pe alta, dezintoxicarea dureaza luni de zile intr-o clinica de specialitate iar dupa, urmeaza o lunga perioada de tratament psihologic.
La virsta ta ai altele de facut, studii, sa-ti gasesti un serviciu, crede-ma nu ai nici timp si nici banii necesari sa-l ajuti asta ca sa nu mai spun de experienta.
Vei sfirsi la fel ca el si ar fi pacat de viata ta.
Tommy_Boy
Postat pe 13 Ianuarie 2015 16:17
Am uitat sa va scriu ca acum doua saptamani m-am intalnit intamplator cu el. Pana atunci am incercat sa inteleg ca nu am cum sa il ajut si sa ii vorbesc daca el ma ignora si daca va realiza ca are nevoie de ajutorul meu sau pur si simplu sa-mi vorbeasca o va face. Mergeam spre casa cand il vad cu un amic, se indreptau spre un bloc. Ma vede se uita incontinuare pana cand e aproape de coltul blocului cand isi pune privirea in jos si dispare din aria mea vizuala. M-a ignorat desi eram putin cam departe putea sa imi faca cu mana cum facea deobicei. Ce s-a schimbat acum? Singura diferente e insemnata de un sarut. Puteam sa il ignor si eu si sa-mi continui drumul dar am mers prin fata blocului unde intrasera ei. El nu a observat asta, iar eu am presupus ca erau deja in bloc si ca poate nu-l voi vedea. Ajung aprope de acel bloc cand observ ca se intoarce grabit iar amicul lui era in urma lui neintelegand unde se duce atunci ma observa si a parut surpins , la fel eram si eu . Pune privirea in jos apoi isi ia postura de baiat smecher de cartier pentru ca na era si amicul lui de fata si ma saluta cu un zambet pe fata , eu nu ii raspund continui sa merg astfel i se sterge acel zambet. El imi taie calea si se pune in asa fel incat sa trec exact pe langa el, era in dreapta mea , dar nu m-am oprit cum poate se astepta ci am continuat sa merg. Acelasi ce faci? bine merg acasa tu?. Era asa ciudat ca din acea liniste de mormant se auzeau niste cuvinte rostite apasat din politete aratand ca suntem bine cand defapt amandoi stiam ca nu e asa.Am trecut fix prin dreptul lui si eram foarte apropiati ca deobicei dar nu m-am oprit doar m-am uitat la el si avea aceeasi ochi rosii si acelasi ranjet pe fata de la atata ras dar privirea lui era trista, mereu a fost asa, mereu am vazut-o asa chiar daca imi spunea cel mai frumos lucru care i s-a intamplat.El stia ca nu voi trece pe acolo, nu aveam de ce pentru ca drumul meu spre casa e altul si nu m-a vazut cand m-am razgandit astfel s=a intors ca sa ma vada, presupun, iar eu mi-am schimbat traseul ca sa il vad. Ce fraieri suntem.
De atunci n-am mai vorbit .
De atunci am vrut sa ii vorbesc in fiecare zi dar n-am avut curaj.
De atunci nu ma pot opri sa nu ma gandesc la el pur si simplu imi vine in gand iar el nu cred ca are aceeasi problema.
De atunci ma enervez atat de tare cand ma gandesc ca parca suntem doar doi straini desi prima data cand mi-a vorbit mi-am zis :"de parca ne stim de o viata"
garbo_408055
Postat pe 20 Ianuarie 2015 17:43
Da ne iubeam dar asta este el a ales pe altcineva
yoxyfoxy
Postat pe 6 Martie 2015 21:30
Pacat ca o iubire adevarata se duce si eu am o poveste asemanatoare daca l-as fi oprit la timp din anturajul sau pe baiatul care il iubesc catalin robert vasilescu cum nu ar fi ajuns la puscarie este greu cand iubesti pe cineva dar nu poti fi langa el.
yoxyfoxy
Postat pe 6 Martie 2015 21:47
Deci iubirea adevărată, cu nume cu tăt, o ajuns la pușcărie. Sau el o ales mai bine pușcăria.
Du-te și tu!

Axl_R
Postat pe 7 Martie 2015 10:20
Axl_R lasa mistourile zic ca as fi putut sa-l ajut sa nu fie unde este nu a vrut sa aleaga asta pur si simplu a facut o tampeie la nervi nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni este drept ca nu ar fi trebuit sa faca o crima dar si tatal su este devina pentru tot anturajul asta daca ramanea langa ei si nu se despartea de maica sa catalin nu ar fi facut ce a facut acum dar el nu i platea pensie lui catalin este un tata de r ht imi pare rau dor de catalin il iubesc
yoxyfoxy
Postat pe 7 Martie 2015 12:47
Da, să trăiți!
Am lăsat miștourile, cum te-o lăsat el pe tine. Scz. pt comparație!
Mă sufoc, nu pot să te citesc. Ia mai respiră, fată!
Axl_R
Postat pe 7 Martie 2015 12:57
Cred ca trebuie sa incetezi el nu ma lasat pe mine axl si nu vb despre el ca ne am despartit ci despre un biat cu care am fost e a 9 -a ala ma- lasat da ma rog nu ti dau tie explicati
yoxyfoxy
Postat pe 7 Martie 2015 14:57
Nu-mi explica în halatu' ăsta că mă depășește, la fel cum pe tine scrisu'!
Verde, adică necoaptă?
Axl_R
Postat pe 7 Martie 2015 16:27
Axl_R adica verde ca mi- e greata de tine bine ca sti tu sa scri desteapta p__i _|_
yoxyfoxy
Postat pe 7 Martie 2015 16:53
Un Emetiral? Metoclopramid?
Sau un calmant, neuroleptice?
Axl_R
Postat pe 7 Martie 2015 16:58
Ar sa termini axl_R gata hai sa nu ne mai certam aici este forum pt discutiile cu ana nu ca sa te certi tu cu mine sau sa mi spui sa i.au calmante i.a tu draga calmante si pt mine dar vezi sa nu.ti dauneze grav psihic
yoxyfoxy
Postat pe 21 Martie 2015 19:38
Iar ai pr cu scrisul.

Axl_R
Postat pe 21 Martie 2015 23:58
Am scris repede de aia axl_R in fine Paste fericit axl_R Paste Fericit si tie ana :*
yoxyfoxy
Postat pe 12 Aprilie 2015 07:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
:D 10 De la: Jojolin 24 August 2010 16:30
Ce parere aveti despre stiinta lumeasca? Si despre stiinta duhovniceasca? 92 De la: ROI2009 7 Mai 2011 17:47
arta 1 De la: roxvio2005 15 Iulie 2009 08:43
intre promisiune si cuvint 2 De la: ingerasulluptator 1 Decembrie 2011 20:10
8MARTIE 2013 O ZI MARE -ZIUA FEMEILOR,A MAMEI SI COPILULUI-LA MULTI ANI! 5 De la: garbo_11724 9 Martie 2013 08:05
Setari Cookie-uri