Un sfat va rog

Buna, sunt o fata de 22 de ani, acum o luna am cunoscut un baiat cu 4 ani mai mare, de alta nationalitate si religie. Ne intelegem minunat, dar relatia noastra evolueaza cam repede...nu stiu ce sa fac, parca nu imi pot controla sentimentele si actiunile. Iar acest lucru ma sperie, deroarece nu imi sta in caracter, mereu am fost mai detasata. Sunt aproape sigura ca voi iesi din relatia asta cu inima franta. Cat despre el pare ca simte acelasi lucru, mereu vrea sa ma vada, sa vorbim, si desi mi,a spus ca nu isi doreste doar o aventura, o joaca, totusi ma gandesc ca e doar atractie fizica pt el si nu prezint un interes pe termen lung.
Pe scurt, ma sperie sentimentele si atitudinea pe care o am fata de acest baiat intr,un timp atat de scurt.

garbo_408326
Postat pe 5 Ianuarie 2015 23:43
Mai , ca rasar topicurile astea ca ciupercile dupa ploaie Da` voi nu stiti sa ganditi singuri ? Nu stiti sa luati o decizie ce priveste viata voastra fara sa-si dea cu parerea juma` de tara ?
Rotty
Postat pe 6 Ianuarie 2015 08:03
Pai daca esti aproape sigura ca vei iesi cu inima frinta din aceasta relatie de ce nu iesi din ea pina sa ti se fringe inima, asa cum ar proceda orice femei cu mintea normala?
Spui ce el e de alta religie, daca pt tine conteaza atit de mult religia ai inca un motiv sa iesi din aceasta relatie.
Tommy_Boy
Postat pe 13 Ianuarie 2015 16:53
De la: garbo_408326, la data 2015-01-05 23:43:30Buna, sunt o fata de 22 de ani, acum o luna am cunoscut un baiat cu 4 ani mai mare, de alta nationalitate si religie. Ne intelegem minunat, dar relatia noastra evolueaza cam repede...nu stiu ce sa fac, parca nu imi pot controla sentimentele si actiunile. Iar acest lucru ma sperie, deroarece nu imi sta in caracter, mereu am fost mai detasata. Sunt aproape sigura ca voi iesi din relatia asta cu inima franta. Cat despre el pare ca simte acelasi lucru, mereu vrea sa ma vada, sa vorbim, si desi mi,a spus ca nu isi doreste doar o aventura, o joaca, totusi ma gandesc ca e doar atractie fizica pt el si nu prezint un interes pe termen lung.
Pe scurt, ma sperie sentimentele si atitudinea pe care o am
fata de acest baiat intr,un timp atat de scurt.




Pai zii ca vreti sa fiti prieteni,fara vb de iubire ca sa nu ti se inferbante hormonii si sa nu mai poti gandi cu capul.
accepta vb dulci doar de la barbatul cu care il cunosti si vrei cevs serios si tu sii el.
Eu asa fac,fara vb de iubire cu necunoscuti,sau poate vrea sa te seduca cu vb dulci.
Ingerasulluptor
Postat pe 13 Ianuarie 2015 17:23
De la: Rotty, la data 2015-01-06 08:03:10Mai , ca rasar topicurile astea ca ciupercile dupa ploaie Da` voi nu stiti sa ganditi singuri ? Nu stiti sa luati o decizie ce priveste viata voastra fara sa-si dea cu parerea juma` de tara ?


pai daca nimeni nu prea te invata de bine.incearca si ea poate gaseste solutii.
tu esti ssa inteligenta
Ingerasulluptor
Postat pe 13 Ianuarie 2015 17:25
22 de ani? distreazate nu te lega la cap asa devreme !
lllorena
Postat pe 18 Ianuarie 2015 08:23
Draga mea,daca asa simti,inseamna ca asa este si cel mai bine este sa iesi din relatie pana nu e prea tarziu ,chiar daca-ti doresti sa fie altfel.Sant convinsa ca daca ai scris aici ,in adancul sufletului simti ca nici nu ai vrea sa- l pierzi Cand teama si dorinta se bat cap in cap,sant convinsa ca teama are castig de cauza pentru-ca este alimentata de partea cealalta.
garbo242232
Postat pe 18 Ianuarie 2015 09:22
Salut
Interesantă povestea ta și mai interesantă dorința ta de a afla dacă starea de nesigurață care a apărut în povestea de iubire, are ori poate avea urmări de înțeles ori de neînțeles, prin ceea ce timpul și manifestările voastre vor genera. Eu cred că aveți parte de o poveste pasională de iubire, care este frumoasă dar care nu este îndestulătoare când te gândești la un viitor alături de persoana respectivă. Cred că al șaselea simț al tău ți-a dat un semnal de avertizare. Poate trebuie să treacă puțin timp ca urmare a unei pauze în relația voastră, care să însemne o reevaluare a tot ceea ce a fost. Dacă te simți în viitor în nesiguranță și nu în deplină mulțumire și liniște, înseamnă că trebuie să faci ceva. Încercă să nu mai gândești cu inima. Atracția fizică este importantă, dar nu e totul. Toți facem greșeli, însă nu toți știm când să ne oprim. De tine depinde felul în care pe viitor vei avea parte de liniște sufletească, mulțumire și satisfacție față de actualul partener, sau, dacă înțelegi că pasiunea și focul a ceea ce a fost între voi și-a epuizat potențialul. Ești tânără și valoroasă. Nu-ți impune experimențe ori suferințe de care puteai să nu ai parte.
garbo_407689
Postat pe 18 Ianuarie 2015 10:43
Sunt persoane in preajma carora te simti bine, de parca va stiti de mult timp. Acesta poate fi un motiv pentru care relatia evolueaza repede.
Pe de alta parte, daca simti ca relatia nu este de durata, intuitia iti trage un semnal de alarma.
Este foarte greu sa iei o decizie cand inima iti spune un lucru, iar intuitia, altul. Totusi, decizia este a ta. Poti continua relatia, dupa placul inimii sau poti renunta acum, inainte sa fie prea tarziu si sa regreti ceea ce ai facut. Un lucru facut ramane facut. Singura in masura sa ia o decizie esti TU.
Ioana_Pruteanu_1
Postat pe 18 Ianuarie 2015 11:14
ce e val ca valul trece!
garbo340142
Postat pe 18 Ianuarie 2015 11:53
Buna,adevarul este ca in viata niciodata nu i-ti poti face calcule sau planuri suta la suta realizabile, sint multi factori independenti de tine care intervin in mod placut sau rau.Sfatul meu ar fi sa incerci sa privesti cea ce t-i se intimpla din scaunul unei sali de cinematograf si sa analizezi sceariul prin filtrul ratiunii ,sa vezi partile rele si partile bune ,sa te lamuresti daca vrei aceasta relatie cu adevarat sau este doar un val care te poate tiri in cascada .Ar fi bine daca ai gasi un mod de a te detasa de gindul la el,sa i-ti ocupi mintea cu altceva un timp ,apoi sa schitezi o lista cu ce i-ti doresti si ce nu i-ti doresti si sa alegi partea cu cel mai mare procent.Poate si rugaciunile te pot ajuta ,seara la culcare roagate ca sa ti se dea un raspuns.Succes
garbo203322
Postat pe 18 Ianuarie 2015 14:38
De la: garbo_408326, la data 2015-01-05 23:43:30Buna, sunt o fata de 22 de ani, acum o luna am cunoscut un baiat cu 4 ani mai mare, de alta nationalitate si religie. Ne intelegem minunat, dar relatia noastra evolueaza cam repede...nu stiu ce sa fac, parca nu imi pot controla sentimentele si actiunile. Iar acest lucru ma sperie, deroarece nu imi sta in caracter, mereu am fost mai detasata. Sunt aproape sigura ca voi iesi din relatia asta cu inima franta. Cat despre el pare ca simte acelasi lucru, mereu vrea sa ma vada, sa vorbim, si desi mi,a spus ca nu isi doreste doar o aventura, o joaca, totusi ma gandesc ca e doar atractie fizica pt el si nu prezint un interes pe termen lung.
Pe scurt, ma sperie sentimentele si atitudinea pe care o am fata de acest baiat intr,un timp atat de scurt.

Sandy_Alexandra_1
Postat pe 18 Ianuarie 2015 17:54
draga fata de 22 de ani ! multi inainte :) eu sunt de o varsta cu persoana din viata ta ,in primul rand e bine ca el sa fie mai mare in privinta maturitatii,dar vreau sa precizez .... nu lasa ca diferentele sa te conduca in eroare dimpotriva stii magnetii sunt diferiti si opusi dar se atrag ,nu conteaza nationalitatea si religia (o spun din proprie experienta) sunt instrainata de la 13 ani si am schimbat 3 tari ,conteaza sentimentele si ceea ce simte o persoana cand e impreuna cu cineva ,nu te uita in jur sau nu te lasa indusa de alte persoane alte vieti , nu iti scriu sa iti dau un sfat dar o stiu din propriele mele asteptari de la cei din jur ,mereu avem nevoie de cuvinte nu le dau nume fie rele bune , ca sa ne dea moralul necesar sa ne gasim calea ,cat despre relatii nu gandii prea mult ,deoarece unde e logica nu e dragoste unde nu e dragoste nu e fericire si energie pozitiva ,nu te grabi niciodata in viata exact ca si cum ai manca ceva dulce lingurita cu lingurita savureaza ,nu-ti fa ganduri ca de ce e de ce nu e ,ca e lunga ca e scurta ,apreciaza clipa ca oricum ai face nemultumiri vor exista mereu ,evoluiaza repede zici depinde de ce te referi ,in ziua de azi tinerii consuma dragostea fara sa astepte prea mult dar daca e vorba de viitor ,o relatie nu e construita cu o semnatura nu trebuie sa difere innainte si dupa , fiecare are alte ganduri ,alte impacari sufleteste ce e bine pentru tine poate altuia nui cade bine ,de aceea ai nevoie de timp ,pentru tine pentru el pentru familie pentru hobii,socializare,cultura,distractie ,incercati mai multe atmosfere impreuna ,cu timpul iti vei da seama singura ,dar daca tie teama de rupere de inima ,e ca si cum vreau sa urc in pod dar nu am scara ,vreau sa zic viata toata e un risc uneori merita uneori numai dezamagirii si suferinte asta e viata si trandafirul e frumos dar are spini ,numai bine !!!
Sandy_Alexandra_1
Postat pe 18 Ianuarie 2015 18:33
ce religie e el? cumva musulman banuiesc...daca e asa...intreabal..daca vrea sa faca dragoste cu tine si inca o prietena de-a ta (Buna)..dar asa ..sa fii profund entuziasmata cand o zici.. si ai sa vezi ce om ai langa tine
garbo_68
Postat pe 18 Ianuarie 2015 18:39
baiatul asta nu are profil de facebook? acolo poti sa-i vezi fotografiile, relatiile, sa vezi ce comenteaza, cum gandeste. cauta date despre el pe google, poate e si pe alte site-uri, poate mai afli si alte date, hobby-uri, servicii pe care le-a avut.
nu cumva el este cel care grabeste relatia? din cate am vazut pe la documentarele aste politiste, barbatii de genul asta sunt obsedati de a detine controlul, sunt foarte posesivi si chiar daca la inceput sunt niste gentlemeni, pot deveni agresivi foarte repede. tu stii cel mai bine situatia. poti sa mai cauti pe internet, in limba engleza, chestii legate de cultura si religia lui, de genul "how are xyz men?" sunt forumuri unde persoane diferite care au avut relatii cu barbati din acea cultura, isi spun experientele.
e frumos sa traiesti dragostea, dar cred ca indemnul "esti tanara si trebuie sa te distrezi fara sa-ti bati capul prea mult" nu e chiar atat de sanatos. consecintele te pot urmari mult timp in viata. mult succes!
garbo_3567
Postat pe 18 Ianuarie 2015 20:52
De la: garbo_408326, la data 2015-01-05 23:43:30Buna, sunt o fata de 22 de ani, acum o luna am cunoscut un baiat cu 4 ani mai mare, de alta nationalitate si religie. Ne intelegem minunat, dar relatia noastra evolueaza cam repede...nu stiu ce sa fac, parca nu imi pot controla sentimentele si actiunile. Iar acest lucru ma sperie, deroarece nu imi sta in caracter, mereu am fost mai detasata. Sunt aproape sigura ca voi iesi din relatia asta cu inima franta. Cat despre el pare ca simte acelasi lucru, mereu vrea sa ma vada, sa vorbim, si desi mi,a spus ca nu isi doreste doar o aventura, o joaca, totusi ma gandesc ca e doar atractie fizica pt el si nu prezint un interes pe termen lung.
Pe scurt, ma sperie sentimentele si atitudinea pe care o am fata de acest baiat intr,un timp atat de scurt.



https://www.youtube.com/watch?v=r3vDpIZ9-9Q
garbo_4047
Postat pe 20 Ianuarie 2015 14:38
Lasa frica la o parte. Frumusetea vietii consta in experimentarea lucrurilor bune pe care le are ea de oferit, iar dragostea e ceva minunat si eu zic sa profiti de aceasta perioada din viata si sa iti permiti sa simti lucruri noi chiar daca iti par coplesitoare acum pentru ca mai tarziu poate o sa-ti doresti sa mai ai parte in viata ta de o asemenea pasiune si nu o sa mai ai parte. Da-i inainte cu curaj. Nu te mai gandi atat la suferinta. De ce pui raul inainte?Suferinta face parte din viata daca e sa suferi tot o sa suferi si poate mai mult daca nu incerci. Poate fi mai mult decat o atractie fizica, poate iesi ceva cu adevarat frumos cu conditia sa iti doresti asta cu adevarat
andreeaemilia
Postat pe 27 Ianuarie 2015 00:08
Ar trebui sa aveti o discutie despre ce vreti unul de la celalat pe viitor, probabil te-ai indragostit destul de repede si v-a luat valul, tinand cont ca ai zis ca de obicei esti mai detasata. Lucrurile au evoluat pt amandoi mai repede decat v-ati fi asteptat si poate asta te sperie. Comunicati unul cu altul despre asta si despre ce isi doreste fiecare de la viitor, atat pe cont propriu cat si in cadrul relatiei si va fi mult mai usor sa va intelegeti si sa treci peste teama asta. Sper ca am fost de ajutor!
garbo_7845
Postat pe 28 Ianuarie 2015 12:06
este ceea ce se cheama "teama de succes" sau de fericire. mintii tale, obisnuita sa aiba controlul, ii vine greu sa accepte ideea de a se deschide catre iubire, ideea ca un barbat te poate iubi si poti trai fericita langa el mult si bine. Nu mai hranii gandurile de frica si neincedere, pentru ca ceea ce hranesti se amplifica si intr-o buna zi chiar se va implini ceea ce tu crezi acum, doar pentru ca te-ai concentrat pe astfel de ganduri si emotii. Deschide-te catre iubire si ai incredere in tine, in el si in relatia voastra si ai sa vezi ca totul va fi bine
eowin5
Postat pe 31 Ianuarie 2015 09:56
scuze, hrani, cu un " i" :-)
eowin5
Postat pe 31 Ianuarie 2015 09:57
De la: garbo_406810, la data 2015-01-13 17:23:50sau poate vrea sa te seduca cu vb dulci


Da ! Că toţi vor să profite de tine şi să te pună slugă în casă ! Să le faci totul moca ! Să le faci de mîncare, să le speli, să le dai şi banii tăi, să le dai totul !
VasileDinNuc
Postat pe 31 Ianuarie 2015 10:32
Vezi Vasile ca ai invatat ?
Rotty
Postat pe 31 Ianuarie 2015 15:28
DACA ESTI FATA DESTEAPTA > FUGI cat poti de repede . de alta religie ..?!.> cate neveste are ... ??? legea-i da dreptul la 4 neveste daca demonstreza ca le poate intretine ... asa ca zi-i PAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...
garbo_400378
Postat pe 21 Februarie 2015 12:31
Buna ! Tu ai 22 ai toată viața înainte ! Te rog sa nu faci greșeala de a te pune cu el. El are 26 , nici măcar nu s.a maturizat! Sigur are altceva in cap! Fiind de o alta naționalitate depinde care, si dak e arab sau turc uita de chestia asta! El te.a văzut mai firava, vrea sa te ia de soție sa stai in casa , sa faci curat, mâncare si pe urma trebuie sa faci ce zice el si dak nu vrei altfel îți amenință familia... Am văzut din ăștia cu Caru ' ! Nimeni nu a avut o relație de succes cu ei! Cu religia e mai rău! El e acuma tânăr vrea sa experimenteze noi si noi teritorii! De ex: te ia de soție ! Dupa un timp îți aduce alta in casa si face ce face si nu știi cum si accepți! Religia musulmană este una frumoasa! In ceea ce consta religia asta este sa nu mănânci pork ceea ce este un lucru bun si sa păstrezi Ramadan fără sa bei si sa mănânci înainte de răsăritul soarelui! Ceea ce înseamnă postul care Isus l.a făcut in pustiu. Cu neveste duble sau Triple nu exista asa ceva o inventează ei ptr ca orice ar face nu sunt fideli soților oricât de perfecta ai fii tu! Am scris in mare acest lucru! Te rog sa nu faci greșeala asta! Știu ca poate vrei sa încerci ceva nou dar nu cu ei! O sa vina si rândul tău ai răbdare! Du te la școala învață si fii independenta sa nu stai la mâna la nimeni! Fii desteaptA! Poop
garbo_408129
Postat pe 11 August 2015 17:55
Clinica stomatologica Velvet Dental detine aparatura avansata si completa pentru orice tip de interventie stomatologica din cabinet. Atmosfera relaxata in clinica este asigurata prin muzica lenta, meditativa si galeria de arta din interiorul clinicii stomatologice.
garbo_433892
Postat pe 8 Martie 2016 13:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
topic de caterinca / user 027119 / sa vedem ce tare esti? 38 De la: salbatica_sexy 20 Decembrie 2009 17:52
Replica la un sibiect anterior... V-ati da sotia/iubita unui alt barbat, pentru o noapte de amor, daca ati fi compensati cu 1 milion de euro? 13 De la: picaturaderoua 21 Decembrie 2010 17:34
Oameni condusi de energie pozitiva...Si oameni condusi de energie negativa? 159 De la: xenaprintesarazboinica 25 Iunie 2013 21:52
IUBIRE 335 De la: liaiedera 24 Aprilie 2010 23:04
ce parere aveti despre Ecaterina Teodoroiu 34 De la: Thor_again 15 Martie 2011 22:58
Setari Cookie-uri