Am gresit ? Da .. dar ce si cum sa fac ?

.........deci ma aduce in stare de maxim amuzament nu subiectele ce se discuta (seamana a mate de clasa a 11-a, cu aranjamene si permutari...) ci cu ce pasiune se comentaza....absolut naucitor..........
geta_garbo
Postat pe 19 Ianuarie 2013 15:06
nu e nimic de neinteles. te simti singura intr-o casa unde ai un copil, un sot si o soacra. femeile pot face sotii sa se raindragosteasca de ele insa, dupa cum vad eu nu vrei acest lucru. si, de ce ai acceptat sa nu te mai duci la serviciu? Soacra ta are mentalitati din secolul trecut iar tu, acceptandu-le, ai gresit. trebuia Iar cu acel ,,prieten", nu cred ca este dragoste. E mai degraba nevoia de a insemna ceva in ochii cuiva, de a fi apreciata , etc.daca esti convinsa ca nu se mai poate face nimic in ceea ce priveste casnicia ta, eu zic, intai sa iti gasesti un loc de munca si apoi, ia fetita si pleaca. Nu esti prima care incepe de la zero. Mult noroc
pirania_1960
Postat pe 19 Ianuarie 2013 15:13
eu am divortat dupa 22 de ani, am inteles ca viata e una singura si trebuie sa fac ceva si pt mine, mi-a fost greu, statutul unei femei singure e ingrat, dar daca nu te simti in largul tau linga omul de linga tine, daca doar daruiesti tot ce ai tu mai bun si nu primesti afectiune, respect, protectie, acea caldura sufleteasca care te ajuta sa mergi mai departe...pt ce accepti sa fii o prizoniera in propria ta cusca ? Sunteti doi oameni maturi, puneti totul pe tava si decit :soti buni, niciodata, mai bine prieteni buni toata viata pt copilul vostru si...fiecare cu drumul lui, Curaj si numai bine !
garbo183924
Postat pe 19 Ianuarie 2013 16:10
De la: Axl_R, la data 2013-01-19 12:21:24
De la: gavril, la data 2013-01-19 11:42:10
De la: marinica09, la data 2013-01-19 09:56:00stai cu barbatul si tragetio cu altul .impaci si capra si varza.


Invata ba sa scri corect si apoi da sfaturi


S scrii!



La scoala la care am invatat eu asa se scria cu BA
gavril
Postat pe 19 Ianuarie 2013 16:27
Divorteaza,refa-ti viata cu celalalt barbat din viata ta,fetita o sa fie in custodia ta,unde dragste nu e nimic nu e,nu ai invatat pina acum in cei opt ani?
garbo162553
Postat pe 19 Ianuarie 2013 16:38
Da, Gavril i p mine tt coala m-o fcut om.
Axl_R
Postat pe 19 Ianuarie 2013 16:49
Pe mine viata...
Rotty
Postat pe 19 Ianuarie 2013 17:15
Cred ca 7093 a pus problema in mod ff corect, voi doi nu comunicati de nici un fel ,poate asa a fost de la inceput, poate amandoi ati stiut compromisul celuilalt si vi s-a parut inutil sa dati glas unei discutii ce parea inutila .Dar a venit pentru tine momentul cand necesitatile tale emotionale au atins un punct critic si nu mai vrei sa continui compromisul.Datele problemei s-au schimbat, deci, din perspectiva ta .
Pai, este momentul sa-i spui sotului tau ca nu mai accepti rolul de sluga pentru confortul caldut financiar si emblema sociala de sotie si mama,ca ti s-a umplut paharul lipsurilor emotionale si ca vrei mai mult, ca vrei sa fii respectata ,ca vrei sa simti, sa fii iubita, apreciata, si ca pretinzi aceste lucruri de la el, nu de la altul, pt ca ti se pare normal ca aceste lucruri sa vina de la partenerul tau de viata , de la tatal copilului tau.
Este de dorit sa stii punctul lui de vedere, nu al nostru...
S-ar putea sa nu scoti nimic de la el, nici vreo reactie, darmite vreo apropiere.Dar nici in situatia asta nu cred ca l-ai putea invinovati -- ani de zile ati trait reciproc o ipocrizie, cum crezi ca ar putea schimba peste noapte niste sentimente caldute in dorinte patimase sau apropieri sufletesti intime,cand el poate chiar te dispretuieste pentru acest compromis acceptat de tine?! (Scuza-ma daca par cam dura, dar nu stiu realele voastre raporturi !!)
Abia dupa ce pui relatia pe tapet, in noii parametrii, iti poti pune intrebarea ce ai de facut....
Din cum ai pus tu problema eu nu am inteles ca ai vrea sa dai divort,ci sa remediezi calitatea relatiei voastre...
Incearca asa si vezi cum reactioneaza el...
garbo_5053
Postat pe 19 Ianuarie 2013 17:22
ma recunosc in poveste ta dar eu nu mi-am lasat serviciul decat un an jumate pana s-au obisnuit copii cu scoala.cea mai mare prostie sa depinzi de barbat,apoi k si tine am tot gasit motive de a ramane in casnicie dar inevitabilul s-a intamplat la 50 ani dupa 30 ANI DE CASNICIE,VIATA A TRECUT PE LANGA MINE.NU LASA SA TI SE INTAMPLE LA FEL,BAFTA
salvyna_g
Postat pe 19 Ianuarie 2013 17:33
Soacrs e o dobitoaca, iar daca mama lui este sa nu ma mir de ce el are caracterul care il are.Asa l-a educat.
Incearca o discutie si apoi fa ceva si pentru tine si pentru copilul care merita ca mama si tata sa fie fericiti si sa traiasac in armonie si dragoste.
garbo_1639
Postat pe 19 Ianuarie 2013 17:52
Pleaca!
Este foarte important sa ai serviciul tau, banii tai! El azi este, maine nu!
Si nu numai atat! Se poate intampla sa ramana si el fara servici, sau.....sa se imbolnaveasca!
Trebuie sa ajungi sa fii pe picioarele tale, sa te descurci prin tine!
SI mai mult, trebuie sa fii un exemplu pentru fetita ta!
garbo096607
Postat pe 19 Ianuarie 2013 19:00
Este clar ca te-ai grabit sa te mariti si mai mult decat atat, nici sentimente nu ai avut pentru viitorul sot. Acesta este primul lucru. Si aici greseala iti apartine mai mult tie. Ai gandit gresit si ai actionat gresit. Si din nefericire pentru noi, primii care platesc pentru propriile greseli sunt cei care le fac.Adica, daca eu gandesc gresit si actionez gresit, mai devreme sau mai tarziu acest lucru se va intoarce impotriva mea, sub forma a diverse intamplari. La fel si la tine , sau la oricare alta persoana.
Asa ca foarte important pentru tine este sa analizezi mai mult lucrurile inainte sa iei deciziii importante. Sunt foarte multe lucruri de spus pe tema aceasta, dar nu este loc si spatiu aici pentru a iti explica unele lucruri care tin de viata. Poate ai un om intelept pe langa tine, sa te inspiri din vorbele lui.
Apoi ... Care este motivul pentru care sotul tau lipseste de acasa? Munceste mult? Daca lipseste din cauza muncii pe care o are, atunci poate fi tot vina ta ca nu il intelegi. Si nu il intelegi pentru ca intre voi nu exista sentimente.
Daca motivele pentru care lipseste de acasa nu au legatura cu profesia lui, atunci si el are vina lui. Este destul de ciudat si comportamentul lui.Este posibil ca intre voi doi sa nu existe nici o relatie de comunicare, de iubire ce sa mai vorbim. Iar el daca te iubeste, se chinuie si el singur, asa cum si tu suferi in alt mod.
Un alt lucru in care ai gresit, este ca te-ai complacut sa stai acasa
Asa cum ti-ai aranjat viata pana acum nu ai facut decat sa intri intr-o "groapa" existentiala.
rodica_stefane
Postat pe 19 Ianuarie 2013 19:08
Iar faptul ca te-ai indragostit de altcineva, nu este de mirare.
Problema este urmatoarea: daca in momentul de fata, moment in care nu ai nici un venit personal, adica nici un serviciu din care sa te intretii, te complici in cealalta relatie, din punctul meu de vedere nu vei face decat sa complici lucrurile si sa iti fie mai rau. Pentru ca ce s-ar putea intampla in cazul cel mai bun? Sa schimbi un barbat cu altul, si sa nu mai fii dependenta de sotul tau actual, ci de alt barbat. Oricum ar fi , tot auto-condamnare s-ar denumi.
Draga mea, cred ca inainte de toate suferintele si confuziile tale sentimentale, tu ar trebui sa intelegi un lucru:
Atata timp cat tu nu te poti intretine din munca ta si nu iti poti intretine copilul, cu siguranta vei trece de la o sclavie la alta, chiar daca sclavia a doua va fi imbracata in poleiala de aur la inceput. Dar dupa un timp poleiala de aur (adica iubirea de inceput) se va curata, iar tu, te vei trezi ca vei ramane tot un om neimplinit.
Te rog sa iti revizuiesti conceptiile si atitudinea fata de viata si fata de responsabilitati. In primul rand de responsabilitatea fata de tine si fata de fetita ta.
Daca nu ai invatat suficient pana acum, incepi si invata, apoi angajeaza-te, oriunde pentru inceput. Creeaza-ti singura independenta, ca nimeni nu ti-o va oferi.
Dar, fa toate aceste lucruri fara multa valva, fara a te opune fatis in fata socrilor sau a sotului tau.
Iesi din inchisoarea in care singura te-ai bagat. Nu iti mai plange de mila, ca degeaba o faci. Actioneaza in liniste, dar cu fermitate. Succes
rodica_stefane
Postat pe 19 Ianuarie 2013 19:22
De la: Axl_R, la data 2013-01-19 12:21:24
De la: gavril, la data 2013-01-19 11:42:10
De la: marinica09, la data 2013-01-19 09:56:00stai cu barbatul si tragetio cu altul .impaci si capra si varza.


Invata ba sa scri corect si apoi da sfaturi


S scrii!



Tu de ce stai pe acest topic????
Sa vanezi greselile altora???
Tu esti perfecta??????????
gavril
Postat pe 19 Ianuarie 2013 21:37
Nu Tu ai nceput. B.

Cnd corectezi pe cineva, nti uit-te la tine!
Axl_R
Postat pe 19 Ianuarie 2013 21:41
Ce nu inteleg este de ce i se spune acestei doamne ca a gresit cand s-a maritat? Nu mai conteaza! Asa a crezut ea atunci ca e bine si a facut o proiectie viitoare sperand la fericire.N-a iesit.Din pacate. Insa a avut curajul sa isi asume greseala si sa incerce s-o repare.Dovada faptul ca a scris aici cerand sfaturi si pareri.
In orice poveste care are ca protagonisti 2 oameni adevarul este la mijloc. Nu exista vina exclusiva a unuia sau a altuia. Exista doar nefericire comuna.Generata de diverse frustrari dintr-o parte sau alta.Culmea este ca ,de cele mai multe ori,luate povestile separat realizezi ca amandoi au dreptate. Cum poti rezolva un asemenea paradox? Vorbind.
Draga mea eu vad absenta comunicarii. Ai incercat sa-i inchiz computadorul si sa-i ceri ferm,dar politicos o discutie serioasa? Mai ales ca tema este dramatica. Aveti un copil impreuna deci o responsabilitate comuna. Sincer? Atata i-as freca ridichea pana ar vorbi cu mine. Nici o vizita la nici o mama! Ducem copilul la bunici duminica dupa masa,ne intoarcem acasa si lamurim problema!
Spui ca nu-l iubesti...Hm! Te intreb: atunci de ce nu ai plecat deja? Daca nu iubirea atunci ce te tine pe loc? Ce te face sa incerci sa repari si sa incerci sa ramai pe loc? Ia priveste mai adanc in tine...s-ar putea sa ai o surpriza.
Pe de alta parte nu aprob defel chestia cu fata in casa. De ce sa nu muncesti? Copilul e mare,merge la scoala tu ai timp sa mergi la munca. Nu te lasa?! Nu exista! Iti argumentezi decizia si treci la fapte. De gatit nu-i musai in fiecare zi. Iar soacra ..o fi ea bau bau ,dar nu este ea nevasta sotului tau,nu cu ea a facut copilul,nu cu ea traieste in casa.
Scriai ca nu ati iesit impreuna de nu stiu cand. Ce te opreste s-o faci cu niste prietene? Iesi ,de exemplu,joi dupa masa cu fetele la o cafea. E si el binevenit daca vrea. Nu va dori din prima,dar poate a 3a -4 a oara o va face.
Ca el nu te bate si nu te injura....e mai rau ca tace si ignora. Tot un fel de bataie este,dar cu atat mai grava cu cat tacerea te face sa innebunesti din cauza intrebarilor pe care ti le pui si a sentimentului de nesiguranta pe care-l genereaza.Ai incercat sa stai pe capul lui sa-l intrebi ce si cum? Faptul ca aduce bani in casa si va intretine nu e totul.
Dar vin si cu o alta intrebare: daca el s-a asezat la computer,fetita dormea, de ce nu ai fortat putin lucrurile? Nu cred ca rezista tentatiei unei femei care arde de dorinta, imbracata sumar si sexi.Spun toate astea pornind de la premiza ca vrei in continuare in aceasta casnicie.
Schimba ceva la tine si in tine. Asta e inceputul.Lasa-l pe celalat! Daca mai vrei casnicia aceasta lupta-te cu maini si cu picioare.Daca nu, atunci iesi din ea rapid. Nu pierde timpul tau si al lui. Este lipsa de respect.
ghiompirica
Postat pe 19 Ianuarie 2013 21:52
Poate ar fi bine sa aveti o discutie sincera amandoi , in care sa va spuneti amandoi parerea; ce va place si ce va deranjeaza la celalalt .
Sa incercati fiecare sa tineti cont de dorintele celuilalt . Apoi , el ar trebui sa discute cu mama lui. Ca femeie , poate sa o inteleaga pe nora .
Oricum , cand s-au casatorit , fiecare stia ca partenerul ( partenera ) are parinti . Ar fi bine daca ar tine cont ca fiecare are parinti si sa incerce sa se poarte frumos si cu parintii pentru ca si ei sunt oameni , au o experienta de viata . Nimeni nu este venit singur din cer .
Tineti cont de proverbul : " Vorba dulce , mult aduce . "
Poate veti avea asa o casnicie fericita in continuare .
Aveti un copil . Credeti ca un alt barbat va fi un tata mai bun pentru copilul dumneavoastra ?
V-ati ales un statut, trebuie sa va ganditi bine la ce vreti sa faceti .
Argentina_Malcea_1
Postat pe 19 Ianuarie 2013 22:05
Draga mea...raspunsul este simplu... ''Unde dragoste nu e ..nimic nu e''!
Daca nu a fost la inceput,nu o sa fie niciodata,oricat de mult ne straduim sa o personificam,inlocuim cu tot felul de artificii..!
Eu am asteptat si sperat 10 ani ,ca o sa ma iubeasca si el....eu l-am iubit nu el pe mine!
Si eu am o fiica!
Pentru ea am lungit relatia ..gresala!
Am pierdut cei mai frumosi ani din viata,stand langa cineva care nu ma iubit,dovada ne-a si parasit!
Nu il judec il inteleg si chiar ii multumesc pentru ca a luat acea decizie!
Un an jumate am trecut prin iad sufletesc,dar aceasta m-a facut sa fiu mai tare,sa lupt si sa privesc inainte !
Am gresit amandoi ,pentru ca am lungit atat chinul tuturor...pt.ca invariabil nefericirea nostra se rasfrange si asupra copiilor!
Si eu sunt o familista convinsa ,dar...familia inseamna mai mult decat a face ceva pentru ca asa trebuie..ci pentru ca,asa siimt si doresc ambii!
Daca nu este sau a fost acea scanteie din abele parti...mai devreme sau mai tarziu ,totul se darama!
Nu este buna fundatia..la un moment dat tot cedeaza cladirea ,!
Pt.ca viata nu ne da doar soare ,ci putem spune chiar ,mai multe zile ploioase!
Nu are nici un rost sa va acuzati reciproc..care este viinovat si nu isi face datoria deplin..pentru ca nu ai cum sa tio faci cat timp nu iubesti sau nu esti iubit real!
!Casatoria inseamna viata reala..live...nu o piesa de teatru pe o scena,unde poti schimba rolurile!
Acolo poti fi un actor bun,pentru ca ,dupa ce se trage cortina poti fi tu real!
Dar intro casatorie trebuie sa joci real..live!
Nu mai poti schimba rolurile!
Ce este de facut....fii naturala..fa ce spune inima ...daca nu iubesti..nu il mai tine si pe cel de langa tine ocupat..si pe tine amagita ca va fi bine!
Copii cresc si se duc..oricum,nu o sa stea langa noi forever!
Succes!
inutza65
Postat pe 20 Ianuarie 2013 20:14
Fata...tu nu ai servici....daca pleci ....unde te duci ?......crezi ca iubitul tau va fi un tata bun pt. copilul tau ?....te duci dupa amant
si daca ai sa iei batatie . apoi iti musti miinile....stai acasa ,ia-ti sotul de mina ,du-l in pat si futel ...femeie.....tu inebunesti in casa pt. ca te gandesti la amant.....nu va fi cu nimic mai bun/.....nu te mai lua dupa toate + parerile == de aici care te indruma sa te desparti....stai acasa si veziti de gospodaria ta....s-au nu-ti place.....ma mai gandesc ca daca ai fi o buna gospodina , n-ai avea timp de amant , tot timpul ti-ai gasi ceva de facut........e un sfat batranesc.........s-ar putea sa ajungi pe drumuri.......ai masa ,ai casa, ai barbat care iti aduce banii in casa....ce mai vrei........dar daca era un betriv, nu-ti ajungeau banii pentru intretinerea familiei....te si mai batea...atunci ce-ai fi facut....pune in balanta ambele extreme si discerne....lumea isi da cu parerea,dar tu vei avea de suferit in final daca nu analizezi destul de matur.
garbo221605
Postat pe 20 Ianuarie 2013 21:20
ar trebui sa lupti ptr sotul tau sa incerci ,sa VEZI DACA SE MAI POATE FACE CEVA ,DACA NU PLECI ,ITI IEI COPILUL SI DIVORTEZI DACA CREZI CA NU SE MAI POATE FACE NIMIC DAR TOTUSI INCEARCA SATI RECUPEREZI SOTUL FIINDCA ESTE TATAL COPILULUI TAU .
garbo109436
Postat pe 21 Ianuarie 2013 10:21
foarte tare, burst, mie ai reusit sa imi atragi atentia

ai grija insa ca fiecare vorbeste cam din ce stie el, din experienta lui, din tristetile lui. banuiesc ca stii ca e nasol sa fii o mobila pentru cineva. poate nu e nesimtita. uneori simti ca mori de tristete. te-ai gindit la asta?

poti sa traiesti asa? i do not believe
Gabriela_Mihai_Minzala_1
Postat pe 22 Ianuarie 2013 09:09
Imi asum riscul unei afirmatii care-mi va aduce rosii-n cap cat as rade: dragostea nu este totul. Da,ideal ar fi sa traim simtind fluturi in stomac la fiecare zambet pe care ni-l adreseaza,la fiecare atingere,la fiecare cuvant..... pana plecam din lumea asta.
Vorbesc in numele meu personal.
Eu vad baza ca fiind formata din respect,comunicare,suport/sprijin, atentie spre nevoile celui de langa tine,deschidere spre ea/el. Pentru asta nu e nevoie de fluturi.
Am vazut casnicii pornite dintr-o dragoste mare care s-au dus in momentul in care dragostea a disparut si am vazut casnicii care inca dureaza si sunt frumoase bazate pe afectiune,respect,comunicare,intelegere.
Cum spuneam e frumos cu fluturi,dar ce facem cand acestia se transforma in omizi? Ce ramane dupa ei? daca ramane ceva,evident.
Sa nu ma intelegeti gresit: daca nu-ti mai place omul de langa tine,daca nu exista nimic ce sa te lege afectiv de el si sa-ti aduca un grad de multumire satisfacator atunci.....fugi. Personal am ajuns in punctul in care afirm ca prefer o relatie cu un om care-mi place,il respect si il sustin,cu reciprocitatea aferenta. Si acela stie cand trebuie sa ma tina in brate si sa ma mangaie ca-i bai.
Da-i incolo de fluturi ca te baga in boli cardiace! Mai bine umor cat incape.
ghiompirica
Postat pe 22 Ianuarie 2013 22:16
Un lucru este clar ,ai si tu dreptul la fericire...daca te critica si nu-i place ceea ce faci tu ,poate gaseste in alta parte acele lucruri mai "bune"sau mai "bine facute",poate are o alta relatie si asa se explica "nemultumirea"si "absenta"din casa .Totusi incercati sa aveti o discutie serioasa in care sa puneti pe tapet toate lucrurile care va nemultumesc pe amandoi ,apoi incercati sa gasiti solutiile impreuna.Gasiti activitati care sa va uneasca (inclusiv cu fetita).Se zice ca femeia numai ce nu vrea sa faca ,nu face sau nu obtine...deci e vorba de manipulare incearca totusi subtil sa rezolvi "niste obiective " nu inainte de al scrie undeva punct cu punct ...iar la final tragi linie ,daca nu ai obtinut nimic...schimbi tactica .Cred ca ai inceput sa ai frustrari si asta nu este bine...ar fi bine sa ai totusi un servici ,sa fi independenta financiar..in plus mai vezi lumea si nu te mai gandesti atata la nefericirea ta.Sa divortezi nu stiu daca este o solutie ...sunt putini barbati care sa isi asume responsabilitati in cresterea unui copil care nu este al lui...Daca nu te bate... copilul tau nu este traumatizat, incearca sa-i explici sotului ca fetita are mai multa nevoie de "prezenta"lui in educatia ei iar tu de dragostea si aprecierea lui ca sa nu te ofilesti de timpuriu...TIMPUL TRCE..este inevitabil.....omul fara dragoste este ca floarea fara apa si lumina...

Am speranta ca totul se va rezolva ....( daca puneti amandoi umarul)

pupici
garbo203100
Postat pe 23 Ianuarie 2013 07:48
Ghiompi io-ti nu arunc cu rosii,ca le-am facut salata. Asa ca-ti dau dreptate.Eu cred ca tocmai omizile ce raman dupa fluturi,se numesc respect,incredere,intelegere,afectiune,prietenie......iubire.
Rotty
Postat pe 23 Ianuarie 2013 08:19
Rotty sa iti fie de bine.
Ai dreptate daca le privesti din acel unghi.

Cand scriam de omizi ma gandeam la ele ca la niste.....creaturi pe care eu personal le consider scarboase. Imi cer scuze ca nu le vad frumoase.
Revin: aveam in minte sentimentele pe care le traiesti langa un om care nu-ti mai place. Cum ii spuneam sotului meu la un moment dat : te iubesc,dar nu te mai plac.
Sunt rupta de oboseala si nu stiu daca ma fac inteleasa asa ca mai bine tac acum si revin cand voi fi mai limpede in tartacuta.
ghiompirica
Postat pe 23 Ianuarie 2013 21:50
Somn odihnitor sa ai
Rotty
Postat pe 23 Ianuarie 2013 22:12
NUTI PETRECE VIATA ,CU UN OM CARE NU TE MERITA ,ASCULTATI INIMA ,SI INSTINCTUL ,VIATA E UNA SI MERITA TRAITA ,,,,, TREBUIE SA FI FERICITA ,DACA EL NU VREA NAI SAL SCHIMBI EU MIAM PERDUT 13 ANI CU UN ASTFEL DE OM
Valy_Sima_1
Postat pe 24 Ianuarie 2013 04:20
Buna ziua, casatoria este ceea ce tu vrei sa creezi, nu exista rau sau bun intr-o relatie este doar perceptia fiecaruia ce este moral sau inmoral, daca tu ca persoana te opresti din procesul de creatie atunci casatoria nu mai functioneaza si nu va functiona pana in momentul in care iti vei da seama ca trebuie sa lupti pentru fiecare minut petrecut cu familia. Casatoria este o concluzie, totul trebuie sa fie discutat si hotarat de comun acord, nu poti sa te astepti ca lucrurile sa fie reglate de la sine. In momentul in care tu ca sotie/sot nu faci nimic pentru a ajuta ca lucrurile sa functioneze nu vei avea o casnicie . O casnicie trebuie creata zi de zi, incercati sa fiti sinceri unul cu celalalt in tot ceea ce va priveste, discutati si incercati sa va rezolvati problemele voi 2, schimbarea partenerului nu este o solutie pentru ca dupa poate 8 ani de convietuire ajungeti in aceeasi situatie, dvs.trebuie sa va schimbati sa puteti sa ii schimbati si pe cei din jur. Daca doriti contactatima sa discutam mai multe.
steleverzi
Postat pe 24 Ianuarie 2013 14:20
Dupa cum se vede treba,inca de la inceput nu a fost nimic defapt.Tu doar te-ai amagit.Si ca sa fie treaba buna,din cate am inteles locuiesti si la soacra.Faptul ca tie iti zboara mintea la un alt barbat nu te face mai putin vinovata asa ca inceteaza sa dai vina pe cei din jur.Problema e defapt la tine.Daca ai fi vrut o viata linistita alaturi de sotul tau te mutai cu chirie si iti primeai soacra doar in vizita.Dar e deja tarziu sa te gandesti la asta pentru ca tu esti "indragostita" de un alt barbat si sunt convinsa ca asa cum e el absent sotul tau a observat deja.Daca in sufletul tau simti ca vrei sa salvezi ceva,fa-o!Ia-ti familia si vedeti-va de viata voastra.Chiar daca mai tarziu o sa simti ca si aceasta incerare a esuat nu ramane decat sa va eliberati dintr-o casnicie care va face nefericiti pe toti 3(tu,copilul si sotul)Macar ai multumire sufleteasca ,ca ai incercat. Ce scriem fiecare aici sunt doar vorbe in vant pentru ca doar tu stii defapt care e adevarul din casa si inima ta.
roxydennys
Postat pe 30 Ianuarie 2013 19:21
In primul rand multumesc pt " tot" in al 2-lea rand in vremea acea munceam si am muncit pana anul trecut in mai ..... am zis ca acum nu ma mai lasa la munca ..... nu stau cu soacra in casa dar e ca si cand as' sta , nu am scris ca sa vad unde am gresit ( imi stiu toate greselile si mi le asum ) am scris doar pt faptul ca nu mai stiu in ce parte sa o iau ca sa fie bine , nu vreau sa divortez lupt pt ca acest lucru sa nu se intample ...........
what_love_is
Postat pe 31 Ianuarie 2013 09:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Seful mamei mele! 20 De la: Axl_22 27 Septembrie 2011 07:08
Ce se intampla oare cu mine...hmm..chiar nu ma inteleg..:(..De ce ma mai gandesc la EL... 25 De la: garbo_10965 18 Februarie 2013 19:01
Buna, 10 De la: irinutza5655 15 Februarie 2013 15:08
sa apreciem omul la justa lui valoare 1 De la: marialeia 14 Octombrie 2010 20:03
Vrea sa ramanem amici 27 De la: garbo267384 2 Ianuarie 2013 10:06
Setari Cookie-uri