Am gresit ? Da .. dar ce si cum sa fac ?

mda...., sunt de parere ca noi cei care ne oprim totusi sa raspundem acestui subiect ar trebui ,daca tot nu putem intelege ce se intampla in sufletul acestei femei, sa incercam macar sa nu mai judecam gresit sau sa condamnam atat ce se intampla in viata ei cat si ceea ce o sfatuiesc altii. Bag de seama ca la un moment dat se isca discutii intre cei care raspund nicidecum nu se vine cu un sfat sau cu o vorba buna pentru acest suflet ratacit. Dragii mei, eu apreciez aceasta femeie doar pentru faptul ca a avut mereu puterea de a merge inainte , de a spera, de a astepta o schimbare chiar daca a recunoscut faptul ca a gresit din start. cate din casnicii incep cu o dragoste nebuna iar dupa scurt timp se lasa cu violenta psihica si fizica si se mai da sanse, se mai iarta, se merge inainte pentru ca omul greseste iar o casnicie nu este in roz totdeauna. Draga mea , daca nu ai incercat pana acum fa tu un mic efort daca tot este el atat de indiferent si schimba ceva la tine. fii surprinzatoare, asteaptal cu o cina romantica, invita-l tu la o seara doar in doi, fii mai cocheta, fati un grup de prietene cu care sa socializezi, iesi tu daca el nu vrea, incetul cu incetul va intelege si te va urma daca tot este un barbat atat de cuminte si devreme acasa. Distragei atentia in dormitor, fii putin mai feminina mai sexi, pregateste-i lucruri inedite pentru a iesi din rutina. Faptul ca te-ai indragostit de un alt barbat nu este de mirare. Pun pariu ca nu se vorbeste doar despre faptul ca vrei sa ajungi neaparat in patul unui barbat doar ca sa te simti femeie ci doar ca ai gasit intradevar un suflet la umbra carui poti poposi, Daca ai fi vreut doar sex cu un altul asa cum gandesc altii ai fi facut-o de mult timp. Hai sa fim sincere dragele mele , care dintre noi nu isi doreste sa fie iubita, alintata, respectata, protejata, ajutata scoasa in lume, inteleasa si apreciata.Daca am langa mine un barbat cuminte si muncitor, vine acasa mananca iar restul serii se propteste in fata unui monitor , eu ce fac? aaaaa! trebuie sa-i ofer acele minute de relax lui ca este obosit asteptand cu ochii in tavan sa se plictiseasca de jocuri sau de activitatile de pe site-uri. eu in bratele cui adorm? o alinare, un cuvant si de ce nu o atingere o soapta ,o seara plina de armonie , dragoste , pasiune , daruire , ... nu? Prietenia de 3 ani cu un alt barbat se va duce de rapa iar daca el iti va oferi toate acestea o sa il lasi pe el cu calculatorul si tu vei simti ca traiesti si nu pentru a fi * scarmanata undeva* cum deduc altii ci pentru ca asa se simte o femeie iubita si implinita. Unde dragoste nu e, nimic nu e comform cantecului si a unui mare adevar. Nu sunt femeie doar pentru a a avea obligatii de familie si u nstatut in societate ci pentru a trai fericita langa un barbat care sa stie sa mi-o ofere! TOATE CELE BUNE TUTUTROR SI IUBIRE LA MAXIM!
garbo_8643
Postat pe 19 Ianuarie 2013 07:45
greseala e de la inceput si nu mai ai ce face sa o indrepti. daca te mariti fara sa iubesti, nu ai cum sa te miri ca ajungi intr-un punct in care iti doresti sa iubesti, sa fii iubita. daca el mai e si ,,absent,, lucrurile deja sunt ,,grele,, eu nu as sta pe ganduri, ce viata ai tu? crezi ca se va schimba ceva, daca dupa 8 ani si venirea pe lume a unui copil nu s-a intamplat nimic? nu cred. daca ai curaj si vrei mai mult pt tine, ia-o de la capat, meriti si tu sa fii fericita. in atmosfera de la voi de acasa nici copilul nu poate fi fericit, cu doi parinti ,,absenti,, nu stiu daca o sa ai curajul sa faci acest pas, daca atatia ani te-ai conformat statutului de femeie ,,gospodina,, si atat. bafta
MARILENA_25
Postat pe 19 Ianuarie 2013 08:20
De la: Axl_R, la data 2013-01-14 10:34:38Tot vorbind singur spune...Plec. Ajunge! i pleac!


Are ffff mare dreptate Axl
gavril
Postat pe 19 Ianuarie 2013 08:30
De la: Iryna_Iry, la data 2013-01-14 11:32:21buna ziua.. de ce nu va luati inima in dinti si fetitza de mana si plecati ? sa o incepeti de la 0 ?? e greu dar cel mai important e sa fiti ok mental ,psihic vorbind.. am stat si eu o perioada inchisa ...cam tot asa"regim" il stiam si eu.. vreau sa spun k te distruge incetul cu incetul ,nu mai stii sa socializezi,nu te mai recunosti ca si persoana.. si ce fel de tata este daca nu apare decat seara acasa sa manance si sa doarma?? doar pt k financiar el sustine casa? da fetitza voastra nu are nevoie de atentie de iubire si de alte activitati care se fac inmpreuna cu parintii? nu crezi k i-ar fi mai bine doar cu tine...??stai si respira adanc ,mediteaza asupra situatiei si ia o decizie.. bafta si putere sa ai o zi buna


Draga Barbo, in sfarsit am intilnit un barbat cu experienta de viata.
Ai dreptate intotdeauna ....soacra e de vina
gavril
Postat pe 19 Ianuarie 2013 08:37
De la: heartbit, la data 2013-01-14 12:49:50din ce am citit totul e destul de clar, si nici pic de ameteala.
te simti singura cu fetita ta intr-o familie in care soacra iti face legile tie in casa iar sotul inca iti este obilical legat de "mamicuta" lui si probabil de alte activitati!
pentru un tablou cat mai elocvent, singurul lucru pe care nu l-ai mentionat este daca sotul are serviciu... sau cu ce se ocupa, mai bine zis... si ce-l extenueaza asa mult incat sa vina acasa si sa nu faca "nimic"!

ca sa rezolvi una din probleme ... i-ai computerul ... i-ai accesul la computer. si atunci poate o sa mai vada si altceva in casa in afara de computer!

in alta ordine de idei, poate ar trebui sa-ti faci ordine in viata, sa nu te mai amagesti singura.
ori isi ia atributiile de sot in serios, ori, cum zicea si AXL ... iti vezi de drum!
neincrederea ta in tine si in posibilitatile tale de supravietuire, probabil ca te leaga prea mult de aceasta relatie.

inca o necunoscuta, a subiectului tau, este daca locuiti cu parintii lui. daca e asa, fa tu cum sti mai bine si cauta sa va mutati amandoi intr-o casa a voastra! unde sa nu.ti spuna soacra ce ai de facut si unde "sa nu ii caute lui mamicuta in coarne", ca doar e baiatul mamii!



Multumesc pt sfat Irinuca. Te pup
gavril
Postat pe 19 Ianuarie 2013 08:40
nu stiu daca sfaturile mele vor fi bune dar incerc in cateva randuri sa le dau .deeci sa incep cu inceputul si sa va zic o chestie simpla de tot.eu stiu ca "femeie te face,femeia te omoara"sau cel putin asa se zice intre noi barbatii asa ca daca vrei cu adevarat sa iti pastrezi familia tu stii cel mai bine cum se face iar daca vrei un sfat incearca sa il atragicat mai mult posibil.nu stiu daca stai impreuna cu soacra sau sunteti doar voi,daca stai cu soacra e de rau dar daca aveti casa voastra atunci e super bine ptr tine deoarece trimiti fata la soacra ptr o saptamana si ii pregatesti o cina romantica,te imbraci cat mai sexi si tot ce trebuie ptr o seara de neuitat(lamanarele,sampanie etc...)nu trebuie sa le enumar pe toate,si vezi ce iesedaca iese ceva bun stii ce ai de facut in continuare daca nu atunci il trimiti la masa sa traiasca ea cu el.cat despre un alt "prieten"nu sunt de acord deocamdata deoarece o familie trebuie sa fie familie care se presupune a fi doi si nu trei(aia nu e familie)poate sa existe si al treilea numai dupa divort asa ca BAFTA
angelene411
Postat pe 19 Ianuarie 2013 08:42
In primul rand stai si gandeste-te si analizeaza bine ce iti doresti. Daca iti doresti sa ai o familie si sa stai alaturi de un barbat care nu simte nimic pentru tine si reciproc,trebuie sa lupti sa vezi unde e hiba... De ce nu ATI ajuns in 8 ani sa nu va iubiti. Cauta raspunsurile acestea in tine si sunt sigura ca vei gasi raspunsuri. Uneori, in viata, trebuie sa trecem prin astfel de experiente,ca sa ne maturizam. Stiu,nu este usor,dar rasplata va fi pe masura. Daca ti se pare acum ca ai incercat totul, te inseli. Dumnezeu sa te ajute si sa te binecuvanteze!
garbo057006
Postat pe 19 Ianuarie 2013 08:43
De la: what_love_is, la data 2013-01-14 10:05:40Buna , povestea mea incepe acum 8 ani : m-am maritat cu un om bun , nu bea nu ma bate nici in ziua de azi dar nu e prezent .In 2 saptamani eram maritata si peste 6 luni an ramas insarcinata , nu aveam de niciunele era vai mama noastra , toti au fost impotriva sarcini si m-au pus sa fac avort .... nu am putut si pt asta ii multumesc bunului Dumnezeu pt ca acum am o fetita superba care ma ridica atunci cand cad .Care e problema ? Pai in momentul acela mi-am pus toata familia lui in cap ... nu m-am maritat numai cu el ci cu toata familia lui ..... La inceput nu mi-am dat seama ca o casnicie nu e buna fara iubire am crezut ca odata ce timpul trece voi invata sa-l iubesc .. e uite ca au trecut 8 ani si nu exista decat respect si atat . Dar m-am indragostit de un alt barbat pe care l-am cunoscut acum 3 ani si tot ce am putut face e sa ramanem la stadiul de prieteni .. de ce ? pt ca nu pot si nu stiu cum sa fac sa nu ranesc pe nimeni . Si de parca nu era suficient sotul meu a ainceput sa devina si mai absent nu il vad decat seara f tarziu si atunci atat cat mananca pt ca apoi se pune la calculator si gata ....cred ca v-am ametit si nu ati inteles nimic :) dar sunt atat de trista acum incat nici nu stiu cum sa formulez ca sa ma fac inteleasa . Anul trecut fetita mea a inceput scoala iar el m-ia interzis sa ma mai duc la munca pe motiv ca am copil de crescut si casa de intretinut ( mentionez ca soacra mea e de parere ca barbatul nu trebuie sa-si ridice nici farfuria de la masa : de aceea exist eu )
In fine daca ma injurati e bine daca nu iar e bine ... v-am scris cat am putut in mare pt simt ca explodez : nu stiu decat casa , copli, curatenie , mancare si atat :))))) mai am putin si vb singura prin casa :)))


Draga mea, traieste-ti viata, pt ca e un singura. Fetita va creste si va pleca la casa ei. Tu cu cine vrei sa-ti petreci batranetiile??????????????? CU CINE VREI SA-TI PLIMBI NEPOTII?????
Astept raspunsul tau, pt ca daca DRAGOSTE NU E......NIMIC NU E
gavril
Postat pe 19 Ianuarie 2013 08:56
Iertarea are conotatii mari si te inalta , nu gresala. Arata-mi pe cineva care nu greseste? Cine te iubeste cu adevarat te iarta - e adevarat ca daca te caiesti , Dumnezeu te-a si iertat.
cercelmarilena
Postat pe 19 Ianuarie 2013 09:04
De la: quasaria, la data 2013-01-15 10:36:19misto discutie....
Dupa parerea mea lucrurile sint simple. Ale dreak de simple. Oamenii nu se nasc sa se sacrifice pe nici un altar, se nasc sa fie in mama ma-sii fericiti si, daca nu sint fericiti cu iarba de acasa, sint LIBERI sa caute una mai verde. Asumindu-si riscul ca poate o gasesc, poate nu. Dar macar ideea ce fac ceva concret sa iasa din nefericirea in care baltesc de vreo 20j de ani ar trebui sa fie oarecum refreshing.
Nu e vorba nici de vinovatie, nici de nevinovatie, ca nu e nici un stabor sau - daca e - cui ii pasa de el?! Si de ce ar trebui sa ii pese?
Faptul ca ASA VREI e un argument suficient sa ramai cu oricare porc, nesimtit, abuzator, serial killer, etc. Faptul ca NU VREI e la fel de bine un argument suficient sa nu ramai cu nici un Ferdinand blind, dragut, inconjurat cu floricele... Nu e nevoie de alte justificari - nici intr-un caz, nici in altul. Logica n-are nimic de -a face aici - nici comparatiile. Este vorba, pur si simplu, de ce simti. Si e valabil in cazul ambelor sexe....
Mi-ar fi absolut imposibil sa il opresc pe unul care ar vrea sa plece. Faptul ca eu am facut, am dres, am nspe merite si dreptati e absolut irelevant... Idem: daca vreau sa plec, n-am de ce sa justific de ce vreau sa plec. Vreau, pur si simplu. E un motiv suficient - probabil, singurul suficient in cazul unei despartiri....



Ca intotdeauna spui lucrurilor pe nume
gavril
Postat pe 19 Ianuarie 2013 09:04
De la: quasaria, la data 2013-01-16 08:21:15rotty, eu i-am raspuns lui barbo care sustinea ca saracii copii... In rest, sorry, nu cred ca oamenii se schimba. Cred ca doar invata sa (se) minta mai bine.


Ai mare dreptate. Vezi daia imi place mie de tine
gavril
Postat pe 19 Ianuarie 2013 09:07
De la: cercelmarilena, la data 2013-01-19 09:04:25Iertarea are conotatii mari si te inalta , nu gresala. Arata-mi pe cineva care nu greseste? Cine te iubeste cu adevarat te iarta - e adevarat ca daca te caiesti , Dumnezeu te-a si iertat.


Cat ADEVAR ai spus draga Marilena!!!!!!!!!!!!
gavril
Postat pe 19 Ianuarie 2013 09:09
E foarte trist ceea ce ti se intampla. Problema e ca daca continui aceasta casnicie te vei simti toata viata singura si fara iubire. Nu e suficient pentru implinirea ta sufleteasca ceea ce iti ofera sotul tau acum. Te-ai indragostit de acel prieten de care zici, tocmai pentru ca te simti atat de singura si mereu vei fi in cautarea unei iubiri pentru ca aceasta casnicie a ta nu este ceea ce iti doresti cu adevarat de la viata. Daca nu profiti acum de dragoste, de viata, vei ajunge pe la 40 de ani si-ti va parea nespus de rau ca nu ai facut-o. Fetita ta va creste mare si intr-o zi isi va lua zborul, se va duce la casa ei si vei ramane mai singura ca niciodata. De unde sti ca sotul tau, prin absenta lui, nu are pe altcineva ? Asa ca decizia iti apartine ! Iti doresc mult curaj si sa iti gasesti fericirea !
Sweet_Empress
Postat pe 19 Ianuarie 2013 09:14
what_love_is, e clar ca ai gresit, ati gresit amandoi din secunda unu a mariajului vostru, stii asta prea bine si tu. Dar mai conteaza asta acum? E ceva ce nu puteti schimba si apoi nici nu sunteti voi singurii, din pacate sunt mai multe cuplurile ca voi decat cele intemeiate din ingredientele absolut necesare unei casnicii: dragoste, dragoste, dragoste. Si apoi, nici macar asta nu e garantia reusitei unui cuplu, niciodata nu exista garantii, se intample de atatea ori ca doi indivizi ce au pornit la drum cu entuziasmul iubirii si compatibilitatii, sa evolueze diferit in ani si sa devina doi straini sau, si mai rau, dusmani. Pur si simplu se intampla! Am vazut insa si cupluri ce au pornit la drum dintr-o intamplare, asa... ca sa fie si ei la casa lor sau din alte un milion de motive, numai dragoste nu, dar care, pe parcurs, au intemeiat familii foarte frumoase, au devenit prieteni, iubiti, amanti... tot ce ar trebui sa fie el si ea intr-o casnicie. Personal, am ajuns la concluzia ca viata e asa o avalansa de necunoscute si surprize, ca aproape niciodata inceputul nu seamana cu sfarsitul.
Dar, in fine, subiectul e asa de complex, incat observ singura ca risc sa ma pierd in propriile idei :)
Ai primit asa de multe sfaturi, sugestii, judecati etc aici ca, eu, in locul tau, as deveni si mai confuza. Sau, cine stie, poate vei trece totul prin filtrul tau personal si va iesi ceva bun din amalgamul asta. Sper.
Ce nu am inteles eu de la tine, este daca tu comunici in vreun fel cu sotul tau. Ma refer la comunicare reala, in care doi oameni discuta deschis, cu cartile pe fata, incercand sa ajunga la un numitor comun. Sunteti deja doi adulti acum, aveti un copil de crescut, educat, iubit (nu in ultimul rand). Observ din relatarile tale ca tu ai o f buna capacitate de a "radiografia" situatia, pari o tipa destul de echilibrata si cu bun simt, cu destule veleitati de comunicare. In general, barbatii, nu prea dispun de astfel de talente, nu prea stiu sa se exteriorizeze, sa medieze o situatie dificila. Asta nu inseamna ca ei nu simt sau nu inteleg cum stau lucrurile. Tocmai ca simt f bine, problema e ca reactioneaza in consecinta, fara a incerca sa schimbe ceva, nu ca nu ar vrea, pur si simplu nu se pricep sa o faca. De aceea, ma gandesc ca tu ar trebui sa-ti folosesti obiectivitatea si talentul de a comunica in a-l ajuta si pe sotul tau sa procedeze la fel. Nu va fi usor, dar poate ca ar merita, v-ar ajuta pe amandoi sa luati decizii in ceea ce va priveste si nu ai mai avea nevoie de parerile altora, nici macar de ale mele...hahahha!
Asa consider eu ca ar fi corect, este un joc ce se joaca in doi, cu bune si cu rele, va priveste pe amandoi (sau chiar pe "amantrei" dar doar voi doi aveti capacitatea de a lua decizii) si s-ar putea sa ai surprize nebanuite daca reusesti sa-l faci sa se deschida si daca reusiti cu adevarat amandoi sa fiti sinceri unul cu celalalt si cu voi insiva. Miza este prea mare ca sa mai aibe vreun sens sa va ascundeti dupa degete, dupa orgolii prostesti si, mai ales, dupa cuvinte nerostite. Lupta initiala va fi a ta, va trebui sa gasesti oportunitati si cai de comunicare cu el, incearca sa vezi in el un prieten sau sa ti-l faci prieten, fa-l sa inteleaga ca, pana una-alta, sunteti in aceeasi barca si nu aveti incotro, Va fi un drum lung si dificil dar, la final, v-ar putea ajuta pe amandoi sa luati decizii corecte si cu inima ceva mai impacata.
Faptul ca te-ai indragostit de altul e ceva absolut natural, in conditiile date s-ar fi intamplat oricum, mai devreme sau mai tarziu, era un loc gol in sufletul tau, gol ce se umple de la sine si in mod natural, asa suntem construiti, deci nu inseamna ca ai vreo vina. Va trebui insa sa faci abstractie de asta in incercarea de a lamuri situatia casniciei tale si, crede-ma, asta va fi cu adevarat piatra ta de incercare. Daca vei incerca vreodata, desigur.
Nu sustin ca as as fie eu detinatoarea adevarului absolut, viata mea e plina de greseli, ca a oricarui al muritor, dar vreau sa-ti spun ca nu ai idee cat de pretioasa e sinceritatea si cat de bine te face sa te simti, cate surprize nebanuite iti poate aduce adevarul nud intr-o relatie, oricat de dureros ar fi acest adevar, niciodata nu poate fi mai destructiv decat minciuna si cuvintele nerostite, atata timp cat le rostesti cu intelepciune si cu intentii constructive. Constructiv poate fi si un divort uneori, dar, cine stie, poate in cazul tau, constructiv va fi realizarea unei casnicii fericite. Numai voi AMANDOI si IMPREUNA veti putea decide.
Iti doresc, sincer, toata puterea si intelepciunea de care ai nevoie!
garbo_7093
Postat pe 19 Ianuarie 2013 09:19
La sfaturi, da, cica toti suntem asi(bine, majoritatea, nu toti, sa nu exageram) dar, chiar e reala chestia cu privirea obiectiva.

In primul rand ai gresit cand te-ai maritat. De ce te-ai maritat? Sunt sute, daca nu mii de oameni buni, de incredere, etc, s.a.m.d. Ce facem? Ii/le luam pe toti/toate de barbati/femei? Nu...iei doar unu' care, poate nici sa nu fie atat de bun, intelegator, grijuliu, dar sa-l iubesti de-ti sar capacele :D

In al doilea rand, nu-ti minimalizezi personalitatea, doar pentru ca asa zice sotul/soacra/vecinu'...vezi cazul cu statul acasa si indeplinirea sarcinilor de casnica. Sa fim seriosi, nu cred ca ti-au impus asta ca si lege, ci ca tu te-ai regasit perfect in acest rol si inca o data ai bifat la comod, caldut, lasa sa pice fara sa ma omor eu prea tare...ca si gasirea sotului, ca si neinteresul pentru a lucra. Doar ca, vezi tu, in loc sa lucrezi tu ti-ai gasit o alta preocupare...facutul ochilor dulci sau raspunsul naiv la flirturi. Ceea ce e in total dezavantaj pentru Gigel care munceste, saracu', de-i sar capacele, doar ca mandra-i sa se simta confortabil.

A aparut in propozitie si iubirea. Adevarat cam tarziu, in conditii nepotrivite si da dureri de cap. Bineinteles, doar e iubire. In sfarsit. Este, nu? Ce-ai sa faci?
magdabeauty
Postat pe 19 Ianuarie 2013 09:22
what_love_is, ce vreau eu sa spun mai sus, este ca, indiferent cat de nefericita te-a facut, ofera-i o sansa. Ofera o sansa lui, casniciei tale, tie de a fi fericita in casnicie, copilului tau de a creste cu ambii parinti naturali. Ai curajul si taria si spune-i ce te face nefericita, spune-i si lui tot ce ne spui noua aici, incurajeaza-l si pe el sa-ti spuna eventualele lui "reclamatii", nemultumiri etc. Vedeti daca mai puteti construi ceva pozitiv dupa aceasta "demolare" a minciunii pe care e bazata casnicia voastra sau daca nu mai e cazul, cel putin stii exact cum stau lucrurile si ce decizie sa iei. Succes!
garbo_7093
Postat pe 19 Ianuarie 2013 09:36
stai cu barbatul si tragetio cu altul .impaci si capra si varza.
marinica09
Postat pe 19 Ianuarie 2013 09:56
E usor sa-ti dai cu parerea cand nu esti implicat, dar... Eu cred ca s-a plecat din start gresit. Parca te-ai maritat la vreo emisiune tv. O fi sotul vreun "mogul", cu mosie etc si ai sarit peste sentimenete. Trebuie stiut daca familia ta te sprijina. Trebuie avuta o discutie cu sotul, in care sa puneti pe "tapet" toate problemele. Un lucru rau este si faptul ca locuiti cu parintii, indiferent care. Vor aparea probleme mereu. Mi-e greu de inteles expresia ca "m-a sacrific pentru copil". Daca sunt sau pot fi independent iau problema in piept. Nu stiu cum ar putea evolua acesta problema. Cauta-ti o slujba. Astfel esti cat de cat independenta. Oricand. Calculeaza-ti posibilitatile, avantajele si dezavantajele si ia o masura care crezi tu ca te va multumi.
Luncanu_Catalin_Costel_1
Postat pe 19 Ianuarie 2013 10:05
BUNA-PLEACA,PLEACA PLEACA,NU INAINTE DE A STA DE VORBA CU EL SI NU CU ALT CINEVA PENTRU CA TE-AI MARITAT EL SI NU CU FAMILIA.TE PUP SI SA AUZIM DE BINE-PA
garbo028005
Postat pe 19 Ianuarie 2013 10:07
Draga mea,tu nu esti un obicet folosit pt curatenie mancare si atat.Iti inteleg bine situatia>Noi de aici te putem ajuta doar cu sfaturi,TU esti singura care te poate ajuta.Nu merita sa stai intr-o relatie daca nu iubesti,iar iarta-ma te rog dar din cate ai povestit dar respectul sotului tau pt tine nu prea exista.Tu ai nevoi,dorinte,vise ele nu se por implini niiodata daca stai mereu in casa,plus ca o vei lua razna.Meriti mult mai mult.Tu te iubesti pe tine,te apreciezi?Pt ca daca tu nu dai 2 bani pe tine,el de ce ar face-o? IUBESTE-te pe tine mai intai. Iti recomand un documenta care mi-a schimbat viata mie dar si a milioane de persoane YOU CAN HEAL YOUR LIFE (asa se numeste dureaza 1 ora si umpic, vizioneaza-l nu vei regreta)


garbo_6666
Postat pe 19 Ianuarie 2013 10:24
Buna,ai o poveste foarte trista,dar scuzama ca iti spun dar sa stii ca in mare parte e vina ta ca ai acceptat sa te muti la socrii.Cel putin asa am dedus eu din tot ce ai povestit.Spuneai ca nu exista numai respect intre voi,ei bine daca tear respecta draga mea ar tine cont de parerea ta .Problema la voi este ca sunteti in stadiul in care stati doar pentru copil nasol moment.Eu cand am ajuns in stadiul acesta am luat situatia in mana am mers frumos la tribunal cu fostul sot de mana si am inaintat cererea de divort.Baiatul meu avea 6 ani atunci,bineninteles ca lucram ,mi-am gasit chirie si l-am luat cu mine.Nu a fost usor dar nici greu .Financiar nu avea nimeni cum sa ma ajute a trebuit sa ma descurc singura,dar am reusit.Dupa 3 ani m-am recasatorit,mai am o fetita de 2 ani si 4 luni este superba.Oricum,ar fi indicat sa aveti o discutie foarte serioasa,tu si sotul tau,incearca sa faci cumva sa fiti doar voi doi.Fetita te va distrage de la discutie si nu vei rezolva nimic.Mergeti undeva inafara casei pe un teren neutru unde sa nu va distraga absolut nimeni si nimic.Vezi ce vrea el de la tine,daca te mai iubeste,daca mai simte ceva pentru tine,nu-i va fi usor sa se destainuie dar ai rabdare in mod normal intr-o ora ar trebuii sa va dati seama ce va doriti de la relatie.Si asa stii si tu ce sa faci.Noi aici nu putem sa te ajutam eventual sa te incurcam,numai tu poti sa te ajuti singura,tu stii exact ce se intampla cu tine.
Deci nu uita comunicarea este singura solutie salvatoare,a si inca ceva,prietenul tau daca tu crezi ca este iubire te inseli amarnic.este absolut normal sa va intelegeti bine,din moment ce cu el nu imparti grija zilei de maine,numai momentele frumoase,oare ar fi la fel daca ati sta impreuna?Eu personal nu cred.Bafta si numai bine
crisnyco
Postat pe 19 Ianuarie 2013 11:01
era sclavagista a apus demult ,de ce mai stai cu cu acea familie pentru care esti doar o menajera ?nu consideri ca ai dreptul la fericire?
demetra
Postat pe 19 Ianuarie 2013 11:24
De la: marinica09, la data 2013-01-19 09:56:00stai cu barbatul si tragetio cu altul .impaci si capra si varza.


Ce usor tratati (unii purtatori de cocosel).....acest subiect !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gavril
Postat pe 19 Ianuarie 2013 11:40
De la: marinica09, la data 2013-01-19 09:56:00stai cu barbatul si tragetio cu altul .impaci si capra si varza.


Invata ba sa scri corect si apoi da sfaturi
gavril
Postat pe 19 Ianuarie 2013 11:42
ai gresit cand ai acceptat sa te casatoresti cu o familie nu cu un barbat ....de fapt nu te-ai casatorit ....ai ales sa fii o sluga pt o familie fara sa fii platita pt ceea ce faci ....soacra ta seamana cu soacra mea....ea v-a distrus casnicia si fericirea....el s-a obisnuit cu tine pe post de sluga si tu ai acceptat....schimba-ti obiceiurile dar te avertizez ca va fi o lupta grea si consecintele pot fi nedorite ,neplacute....dragostea in casnicia ta nu exista asta e clar....el si familia lui te arunca in bratele acelui barbat...esti femeie si ai nevoie de dragostea unui barbat pt ca nu o ai de la al tau ...poti crede ca celalalt ti-o poate oferi dar ai grija caci poti sa gresesti si aici....eu cred ca primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa divortezi de parintii lui apoi sa incerci sa dai o alta sansa sotului tau...daca isi bate joc atunci niciodata nu te vei putea indragosti de el pt ca el nu face nimik pt asta si mai mult el nu te iubeste...ai grija in privinta celuilalt...probabil el simte nefericirea ta si vrea sa profite...eu cred ca tu trebuie sa pui pret pe fericirea ta si a copiilor tai ....a fi femeie nu este egal cu a fi sclava familiei barbatului si a fi barbat nu inseamna ca trebuie doar sa aduci bani in casa si la un semn i sa se descida si sa se faca totul....eu fac ce vreau cand vreau...pt ca viata mea o traiesc eu ...e atat de scurta viata ca nu se merita s-o traim in sclavie....tot acolo ne ducem toti ....si cei care am trait fericiti si cei care au trait nefericiti....
yzabela_03
Postat pe 19 Ianuarie 2013 11:51
De la: what_love_is, la data 2013-01-14 10:05:40Buna , povestea mea incepe acum 8 ani : m-am maritat cu un om bun , nu bea nu ma bate nici in ziua de azi dar nu e prezent .In 2 saptamani eram maritata si peste 6 luni an ramas insarcinata , nu aveam de niciunele era vai mama noastra , toti au fost impotriva sarcini si m-au pus sa fac avort .... nu am putut si pt asta ii multumesc bunului Dumnezeu pt ca acum am o fetita superba care ma ridica atunci cand cad .Care e problema ? Pai in momentul acela mi-am pus toata familia lui in cap ... nu m-am maritat numai cu el ci cu toata familia lui ..... La inceput nu mi-am dat seama ca o casnicie nu e buna fara iubire am crezut ca odata ce timpul trece voi invata sa-l iubesc .. e uite ca au trecut 8 ani si nu exista decat respect si atat . Dar m-am indragostit de un alt barbat pe care l-am cunoscut acum 3 ani si tot ce am putut face e sa ramanem la stadiul de prieteni .. de ce ? pt ca nu pot si nu stiu cum sa fac sa nu ranesc pe nimeni . Si de parca nu era suficient sotul meu a ainceput sa devina si mai absent nu il vad decat seara f tarziu si atunci atat cat mananca pt ca apoi se pune la calculator si gata ....cred ca v-am ametit si nu ati inteles nimic :) dar sunt atat de trista acum incat nici nu stiu cum sa formulez ca sa ma fac inteleasa . Anul trecut fetita mea a inceput scoala iar el m-ia interzis sa ma mai duc la munca pe motiv ca am copil de crescut si casa de intretinut ( mentionez ca soacra mea e de parere ca barbatul nu trebuie sa-si ridice nici farfuria de la masa : de aceea exist eu )
In fine daca ma injurati e bine daca nu iar e bine ... v-am scris cat am putut in mare pt simt ca explodez : nu stiu decat casa , copli, curatenie , mancare si atat :))))) mai am putin si vb singura prin casa :)))
Pai......din tot ce ai scris.... eu inteleg doar ca esti singura si nefericita!Daca tu crezi ca asa trebuie sa fie o casnicie in care un barbat nu te bate si nu te injura.....deci e bun,atunci stai cu el!Parerea mea e ca nu te-ai nascut ca sa te simti ca draku tot timpul si daca vrei sa te simti mai bine cu tine ori pleci ori discuti cu sotul tau!Si daca nu te bate dar nu te baga in seama inseamna ca e un om bun? Am trecut si eu prin asta si am ajuns sa iau antidepresive!Poate tu esti mai tare asa ca stai cuel!
mitiduk
Postat pe 19 Ianuarie 2013 11:59
Ah.....si cand vei discuta cu sotul tau multumeste pentru faptul ca nu te bate deci nu te abuzeaza fizic! Doar psihic e un abuz....deci merge!
mitiduk
Postat pe 19 Ianuarie 2013 12:18
De la: gavril, la data 2013-01-19 11:42:10
De la: marinica09, la data 2013-01-19 09:56:00stai cu barbatul si tragetio cu altul .impaci si capra si varza.


Invata ba sa scri corect si apoi da sfaturi


S scrii!
Axl_R
Postat pe 19 Ianuarie 2013 12:21
what_love_is, imi spun si eu parerea daca imi permiti!
Ai gresit?-oricine greseste si in orice situatie se regaseste un vinovat si o victima.
Puse cap la cap in descrierea ta, te regasesti si vinovata dar si victima.....insa, nu mai mult decat propriul vostru copil.La 8 ani,copila ii micuta,gandeste,este ascultatoare,supusa dar cu siguranta voi ca parinti, ii transmiteti "mesajelele" comportamentului vostru tacut,"respectuos",negativist si acestei mici fiinte.CRESIT! este o tortura psihica care are influenta negativa asupra psihiclui fetitei. Va repercuta in timp,violent,cu reprosuri asupra altor persoane nevinovate in jurul ei....cu alte cuvinte: stagnati evolutia din toate punctele de vedere(poate fara sa va dati seama voi ca parinti)
Ambii aveti nevoi si dorinte cu siguranta si sentimente,unele impartaite altele ne..... dar la 8 ani de convietuire impreuna, ajungi sa constati cele spuse mai sus, merita sa mearga fiecare pe un nou drum cu un nou inceput....de dragul copilei.Poate asa veti fi mai apropiati ca parinti si veti realiza ca merita sa va implicati fiecare mai mult.Daca nu, se va vedea.Orice greseala se poate ierta(dpmdv) dar cand greselile celor maturi(parintii) repercuteaza la copil, iertarea este anulata.Sunteti tineri si aveti toate sansele sa-i oferiti micutei si alte exemple de viata.
Ca vei vrea sa-ti refaci viata cu altcineva si el ,la fel, nu-i exclus....DAR AXATI-VA PE SENTIMENTE SIMTITE, SINCERE nu pe minciuna......ca asta ii TEMELEIA unei casnicii!
Va doresc : tot binele din lume si cascati bine ochii!va rog fr.!
Fss_ssu
Postat pe 19 Ianuarie 2013 14:27
Pe tine ce te face atat de nefericit??? Poate ca ar trebui sa lasam subiectul acesta si sa vedem ce probleme ai tu, ca esti pornit rau!!!
Daca nu poti sa dai un sfat care sa ajute, gasesti de cuviinta ca ai dreptul sa faci comparatii si aprecieri de acest gen? Calmeaza-te!!!
''Sa arunce cu pietre cel care n-a gresit"'
garbo294491
Postat pe 19 Ianuarie 2013 14:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Clocotesc de o iubire bolnava 49 De la: SAL 27 Decembrie 2011 17:07
buna 3 De la: garbo_414110 8 Martie 2019 02:39
e dureros...cum sa trec peste despartire? 44 De la: carmen30ro 23 Septembrie 2013 14:22
dDespartire de cel mai bun prieten al omului-animalul de companie 15 De la: april77 2 Martie 2011 12:01
de cese parte asa 37 De la: nazirra 15 August 2009 23:58
Setari Cookie-uri