Sunt geloasa pe copilul prietenului meu

D-soara.................!!Da!Am o varstra!Este a mea!Sunt mandra de ea!Si........... nu mi este rusine de mine,cum sunt! In problema jignirii, tu ai folosit cuvantul *plod, jignind acest copil nevinovat*!! Si tu este *ploada* lui mata!E bine??!Si altii au zis asa??!!Doar niste persoane fara bun simt si caracter pot sa numeasca un copil nevinovat care *nu s a cerut pe acest pamant plod!Un copil acesta are, 2 parinti **iresponsabili**!! Iar taticu este fff. ocupat vezi d ne cu tine!Mie mi a facut mama educatie in privinta respectului in cei 6 ani de viata, ca am plecat la scoala, la 6 ani , sa stiu sa respect de la cel mai mic la cel mai mare!Si nu este cazul sa sariti in sus d soara, atunci cand nu suntem de acord noi cu ideologia d vs geniala in privinta tratamentului acestui copil nevinovat , alias **plodul** numit de d vs!! El are dreptul la parintii lui, fie......ca ti place sau nu!!Tu n ai ce face!Copilul va exista vesnic in viata parintilor lui, pana va fi abandonat din cauza unei mame geniale si a unei amante a tatalui, precum esti tu!! Sa fii fericita!!Ploada lui mata!!
Jojolin
Postat pe 19 Ianuarie 2013 08:38
Jojolin
Postat pe 19 Ianuarie 2013 08:40
V-am mai spus uitati-va in dex daca nu stiti ce inseamna cuvantul plod!NU am jignit pe nimeni!Nu sunt amanta nimanui si daca as fi nu cred ca ar fi problema dvs!Daca varsta de la profil este cea reala nu ar trebui sa vorbiti asa dat fiind faptul ca aveti totusi o experienta si ca ati gresit si dvs in viata vreodata!!!!Sa va fie rusine!
Horvat_Claudia_1
Postat pe 19 Ianuarie 2013 13:08
De la: Horvat_Claudia_1, la data 2013-01-19 13:08:45V-am mai spus uitati-va in dex daca nu stiti ce inseamna cuvantul plod!NU am jignit pe nimeni!Nu sunt amanta nimanui si daca as fi nu cred ca ar fi problema dvs!Daca varsta de la profil este cea reala nu ar trebui sa vorbiti asa dat fiind faptul ca aveti totusi o experienta si ca ati gresit si dvs in viata vreodata!!!! Sa va fie rusine!
....TIE SI LU MATA!!......SA VA FIE RUSINE!! EU N AM DE CE SA MI FIE RUDSINE!! CA NU MI AM BATUT JOC DE COPILUL NIMANUI CA TINE!!SI N AM LUAT TATA DE LA NICI UN COPIL,,DESTEAPTA DE 2 BANI!!.............................. .Tu **needucata**!! Nu ma pune pe mine sa ma uit in dex ,, pentru ca in dictionarul limbii romane, pe care tu nu l- ai studiat,, nu....... exista cuvantul romanesc pt. un copil ...... **PLOD**!! Eu mi am facut studiile , in vremea cand la scoala se facea carte!!Eu am studii, aproape cati ani de viata ai tu!! Asa ca nu ma pune sa caut, pt, ca ne am de neamul tau n au citit si studiat, cat am studiat eu, tuuuuuuuuuuu!!! Esti needucata!!N-a stiut mata sa te educe de loc!! Dute si veziti de **iubit** si mai tolereaza i plodu!! Pana intr o zi cand ....alta iti va lua locul!Epitele de mai sus sa i le adresezi lu mata! Nesimtita!! Dragi useri!!Sariti dati i o mana de ajutor...ceva de **callmare** d-soarei.. educate.... ne ,, sa i treaca **gelozia incurabila** pe iubirea fiului alias **plodului** amicului ei!! Si daca vei crapa de gelozie, niciodata nu vei putea sa desparti **tata de copil** sange ...din sangele lui!! Piei drace de gelozie din sufletul **iubitei** sa nu faca sarmana **infarct** de gelozie pe copilul **iubitului** !!!!!!!!!!
Jojolin
Postat pe 19 Ianuarie 2013 22:08
Jojolin
Postat pe 19 Ianuarie 2013 22:11
ESTI NEBUNA TANTI!!!!!!
Horvat_Claudia_1
Postat pe 20 Ianuarie 2013 11:29
Nu-i bai. Are ''calcator''. i tie s dea sfaturi.
Axl_R
Postat pe 20 Ianuarie 2013 11:34
Mereu m-am dixtrat cu madam Jojo! Dar m-am si mahnit... E genul acela de femeie care nu a inteles ca viata este complexa, ca fiinta umana e intr-o continua cautare, ca a avea o varsta, o scoala, un barbat si copii nu inseamna neaparat gasirea rostului pe pamantul asta. Doamna Jojo nu a stiut sa vada in vorbele Claudiei decat cuvantul plod. Atat a cautat, atat a gasit. Nasol...
Luna_in_capricorn
Postat pe 20 Ianuarie 2013 12:02
Ziua buna, natiune!
Luna_in_capricorn
Postat pe 20 Ianuarie 2013 12:03
Opal, mi-a placut ce-ai scris. Viata e asa ciudata, dar asa ciudataaa...confirm. Cand ma uit la drumurile mele toate ma apuca rasul. Ironia sortii se mai numeste. Halal ironie!
Luna_in_capricorn
Postat pe 20 Ianuarie 2013 12:07

gata, a pornit hora?

quasaria
Postat pe 20 Ianuarie 2013 12:28
Normal, Q!
Ce-mi place mult la tine si nu ti-am zis pana acum: ca, nefiind romanca "la baza", gandesti si scrii perfect romaneste!
Luna_in_capricorn
Postat pe 20 Ianuarie 2013 12:49
A propos de ceea ce zicea Opal si de ironia vietii...
Dupa o copilarie si dupa o adolescenta asa cum au fost - :(- am purces deci la studii superioare la Iasi. Primul baiat care a pus ochii pe mine a fost un ungur, faceam practica agricola la Nazarcea, pe langa Constanta si m-am trezit asa brusc napadita de atentia lui. Eram timida pe vremea aceea si inca mai sunt. In fine, nu despre timiditatea mea este vorba in propozitie ci despre prostia mea si despre ironia vietii...M-am speriat foarte tare si am raspuns interior si exterior cu NU. Cum sa ma exprim eu in alta limba decat limba romaneeasca? Si de ce sa fiu eu obligata sa invat o alta limba? Si ce sa caut eu printre straini? Deci nu ca era ungur era problema, sa fi fost italian sau englez reactia mea ar fi fost identica si la fel...
Ei bine, oameni buni, de la 40 de ani incoace printre straini traiesc, limba straina a trebuit sa invat...
Ca sa- mi fie ciuda completa si deplina, am inteles ca omul acela -comparandu-i cu altii din viata mea- era de o calitate exceptionala. Imi pare rau ca nu mi amintesc numele, l as cauta sa-i spun toate astea...
M-a urmarit toata facultatea, discret si ingrijorat. Dar eu eram maritata si insarcinata ori cu copiii in carca...
Va pup! Reflectati, reflectati!
Luna_in_capricorn
Postat pe 20 Ianuarie 2013 13:00
Axl_R
Postat pe 20 Ianuarie 2013 13:18
Nici eu nu sunt romanca 100% dar eu zic ca nu asta conteaza,conteaza sa fim oameni nu?
Horvat_Claudia_1
Postat pe 20 Ianuarie 2013 13:27
De la: Luna_in_capricorn, la data 2013-01-20 12:49:54Normal, Q!
Ce-mi place mult la tine si nu ti-am zis pana acum: ca, nefiind romanca "la baza", gandesti si scrii perfect romaneste!


luna...
mai am scapari. Dar am avut profesori buni! In Romania m-am indragostit. Lulea.
Altfel, limba materna oricum nu mi-o mai amintesc decit vag, iar daca ma trezesti acum din somn vorbesc engleza. Insa copilul meu e roman, si o buna parte, daca nu cea mai mare parte a vietii mele a fost... in romana.
quasaria
Postat pe 20 Ianuarie 2013 13:40
MA FEMEIE COPII NU TE PUN LA MASA,ORI NU IL BAGI IN SEAMA ,ORI PLECI DE ACASA CAND VINE ...CA DRACUL DE COPIL CAUTA RACA SA TE CERTI CU TOVARASUL TAU,SAU E PUS DE MAMA'SA...ASA CA NU'L BAGA IN SEAMA...MARGINALIZEAZAL DIN PARTEA TA.!
tamango_007
Postat pe 20 Ianuarie 2013 14:15

...se pare ca nu legatu' siretului ii problema ci legatu' cuvintelor...
Da scapari avem toata lumea...ca suntem Oameni....la Claudia,se pare ca-i un "antrenament de pregatire pt. viatza". Sper ca nu gresec....lipseste muuuuult, sensibilitatea sufletului, a femeii ca viitoare mamica,sorry!....asa suna la mine >;(
Oricum viatza bate filmul dar ramane sa simti pe propria piele cum se deruleaza . Parerea mea:(daca-mi permiti) tot ce ti-o scris fetele pi aicea,ii de luat aminte si cu siguranta o faci Claudia, dar sa nu uiti sa legi cuvintele pe masura ta, la valoarea ta de om si femeie...pana va veni vremea sa devii Mama! Inevitabi, copilul creste,dar bine ar fi sa nu creasca ORICUM si tu sa fii indiferent ca este al tau cu el sau al lui cu alta femeie......ii COPIL.>:(
%%- sa ai !
Fss_ssu
Postat pe 20 Ianuarie 2013 15:16
De la: Horvat_Claudia_1, la data 2013-01-20 11:29:37ESTI NEBUNA TANTI!!!!!!
Jojolin
Postat pe 21 Ianuarie 2013 16:33
De la: Horvat_Claudia_1, la data 2013-01-20 11:29:37ESTI NEBUNA TANTI!!!!!![/q Daca...........tragi cu **prostii la plug** esti mai proasta ca prostii!! Asa ca se finita la comedy!! N am ce cauta cu asemenea *elemente* educate ....ne pe aici! Puteti sa scriti ce veti vrea ca nu ma doar nici acum.... nici in ....**cursul saptamanilor sau anilor ce vor urma**!! In unii din voi *urla prostia* si eu ,,,,,,,,,,,,, Nuuuuuuuuuuu mai trag cu prostia la plug! Asta ar insemna sa fiu mai proasta si ma simt mult mai desteapta decat **unii care se dai pe aici rotunzi**!! Eu am fost ca voi, dar atuni am stiut notiunea de respect!!Ceea ce voi n o stiti!!*** NEBUNA A FOST ACEEA CARE A FACUT UN ASA COPIL NEEDECUT SI NESIMTIT CA TINE H_T***!!!! PE MATA S O FACI ASA!!! Daaaaaaaaaaa!!Am si calculator , si calcator si am muncit in viata asta, mult si n am stat ca **oarba** pe calculator sa ma tina **prostu**!! Acum pot sa stau ,unde vreau cum vreau si n o sa mi faca program **niste,,,,,,,,,, nimeni ca voi*** Am sot, am copii, am nepoti, am bani am casa .........am tot ce mi doreste sufletul!!Copiii mei, sotul meu unic, n am luat ce a lasat alta, precum ......unii din voi!!Nu sunt geloasa si n am fost geloasa, pe nimeni si pe nimic, pt, ca...... ce a fost al meu... este si acum ..... de peste 41 ani!! Nu trebuie sa ma razboiesc de loc ,eu cu **prietenu**pentru copilul lui, care ma **deranjeaza**!!!!!!Asa ca ...............NU MA DOARE NICAIERI DE POSTARILE VOASTRE NESIMTITE!! SCRIETI PANA VA AJUNGE MANA PANA LA URECHI.... .......... PT. CA NU MI PASA!! PT, MINE ASEMENEA **POSTACE= =M CU **OOOOOOOOOOOO**!!!!!!! VA CU MULT DRAG DESTEPTELOR!!!
Jojolin
Postat pe 21 Ianuarie 2013 16:51
AM SI CACATOR**!! PERFORMANT!!! SUNT MAISTRU CROITOR DE MESERIE!! ADIOSSSSSSSSSSSS!!
Jojolin
Postat pe 21 Ianuarie 2013 16:53
" am bani am casa .........am tot ce mi doreste sufletul!"
Na ce mare branza cu mucegai ...si io am da` nu urlu din toti rarunchii....

" MA DOARE NICAIERI "......aia unde o fi ?

" AM SI CACATOR**!! PERFORMANT!!! "....si hartie igienica "de firma" ???
Rotty
Postat pe 21 Ianuarie 2013 17:31
ia stai tanti jojo, ca ne-ai cam luat la plural. CIne plm ti-a zis tie ca noi n-am avea casa, bani, fier de calcat si calculator?
Ai impresia ca transmitem mesaje pe garbo cum comunicau indienii cherokee, cu fumul de la focul din fata cortului sau...?

Iar cacator recunosc ca n-am - eu personal sint la virsta la care ma cc singura, n-am nevoie de ajutor!
quasaria
Postat pe 21 Ianuarie 2013 17:45
Recunosc, io nu m pot luda c am sou' meu unic.
Axl_R
Postat pe 21 Ianuarie 2013 17:52
o avea vreo legatura cu cacatorul performant...sau?
quasaria
Postat pe 21 Ianuarie 2013 17:54


Axl_R
Postat pe 21 Ianuarie 2013 17:59
De la: Luna_in_capricorn, la data 2013-01-20 12:07:14Opal, mi-a placut ce-ai scris. Viata e asa ciudata, dar asa ciudataaa...confirm. Cand ma uit la drumurile mele toate ma apuca rasul. Ironia sortii se mai numeste. Halal ironie!


Oo, daa, Luna. Viata atata ne-nvartesteee... Cateodata vine cu "Am ce am visat", asa cum alta data cu "fereste-ma Doamne de blestemul rugii implinite".

Sunt datile in care suntem lupi moralisti si alta data ajungem sa gustam exact medicamentul pe care-l prescriam altora ca sa ne dam seama ca de fapt e cam amar.... :)
Le-am trait cu totii, sunt convinsa.

Problema vine abia cand toate experientele astea nu ne invata ni'ica ori doar ne acresc... Sau cand ajungemla o anumita varsta si intreaga noastra distractie sa fie sa ne dam mari cu "our belingings" pe forumuri...

Si acum, ca acest subiect practic "went cold", va doresc inca o data momente frumoase. In virtual si-n real.
Opal
Postat pe 22 Ianuarie 2013 12:37
Claudia, citeodata in viata este bine sa mergi inainte fara a mai privi inapoi.Ghideaza-te dupa bunul simt si dragostea sincera pentru perechea ta ca sa iesi cu bine din aceasta situatie .Este greu dar gindeste-te ca si acelui copil ii este greu fara ambii parinti el negresind cu nimic in situatia data.Poate situatia s-a lamurit sau poate nu dar eu iti doresc sincer putere ,incredere si multa intelegere , sa o poti impartasi cu cei dragi.
fengari
Postat pe 22 Ianuarie 2013 22:04
De la: Axl_R, la data 2013-01-20 11:34:08Nu-i bai. Are ''calcator''. i tie s dea sfaturi.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Am raspuns frumosului mesaj de mai sus!! Nu m am referit la **cacator**!! Am scris de **calcator** si calcatorului, nu i trebuie hartie igienica!! Sunt libera sa fac ce mi doresc in viata asta!Inteligentilor!Eu am fost ca voi, atunci aveam educatia necesara, de a respecta pe toata lumea lucru ce la voi unii va lipseste!! Educatia si bunul simt de a ne respecta!! Unii pe altii!Si mereu **aceleasi persoane esucate** se baga in seama pe aici!! Voi ,niciodata nu ve ti fi ca mine pt. ca nu va duce **mintea**!! Asa ca nu ma doare nici in cot de postarile voastre idioate!!
Jojolin
Postat pe 27 Ianuarie 2013 18:16
De la: Axl_R, la data 2013-01-20 11:34:08Nu-i bai. Are ''calcator''. i tie s dea sfaturi.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Am raspuns frumosului mesaj de mai sus!! Nu m am referit la **cacator**!! Am scris de **calcator** si calcatorului, nu i trebuie hartie igienica!! Sunt libera sa fac ce mi doresc in viata asta!Inteligentilor!Eu am fost ca voi, atunci aveam educatia necesara, de a respecta pe toata lumea lucru ce la voi unii va lipseste!! Educatia si bunul simt de a ne respecta!! Unii pe altii!Si mereu **aceleasi persoane esucate** se baga in seama pe aici!! Voi ,niciodata nu ve ti fi ca mine pt. ca nu va duce **mintea**!! Asa ca nu ma doare nici in cot de postarile voastre idioate!!
Jojolin
Postat pe 27 Ianuarie 2013 18:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Se spune ca majoritatea copiilor au copiat mintea tatalui,pt ca barbatul este liderul familiei? 75 De la: eu_geminy 25 Octombrie 2010 14:06
ZONA ZOSTER 2 De la: cricat 3 Octombrie 2011 09:04
Carnitina 2 De la: garbo009004 20 Iulie 2010 10:48
Putin ajutor!! 9 De la: cretz0oolina 28 Aprilie 2011 20:47
vreau sa stiu cum se stabileste cursul zilnic al BNR 2 De la: quasaria 2 Martie 2011 18:55
Setari Cookie-uri