Noua lege a avorturilor


Ce parere aveti doamnelor despre ea? Mie nu imi vine sa cred ca vor nemernicii astia sa fac. Ok, inainte era rusinos sa ai copil fara sa fii maritata dar acum nu avem cu ce sa ii crestem!
garbo_1794
Postat pe 10 Aprilie 2012 17:54
ha?
Eugenia69
Postat pe 10 Aprilie 2012 17:55

foarte proasta! o sa ajungem sa protestam in piata si pt asta
garbo_1568
Postat pe 10 Aprilie 2012 17:55


cititi mai multe aici: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/225798/o-noua-generatie-de-decretei-prin-legea-avortului-de-la-pdl.html
garbo_1568
Postat pe 10 Aprilie 2012 17:56
copy-paste: consilierea obligatorie inainte de procedura de intrerupere a sarcinii si o perioada de gandire de 5 zile.

si ce-i rau in asta
Eugenia69
Postat pe 10 Aprilie 2012 18:01
nu e rau, dar nu e realizabil. cei ce fac legile traiesc undeva pe luna. o sa se duca la consilirere tanti ileana din vascautii din deal, cand o canta cucu-n nuc, iarna.

sunt oameni care nu au bani sa ia o paine la copii. de unde sa dea pentru consilieri psihologice?
si_totusi
Postat pe 10 Aprilie 2012 20:55
cunosc fenomenul

m-am gandit ca e gratuita consilierea psihologica, daca tot se gandesc la "criza demografica"
pe tema asta se pot discuta multe aspecte
Eugenia69
Postat pe 10 Aprilie 2012 21:03
TREBUIE SA SE INTERZIK AVORTUL!!!E O CRIMA!!!!Dak iti ucizi pana si propriul copil asta chiar e ceva "sadic"...E O "CRIMA"DE NEIERTAT!N-ARE NICI O SCUZA!!!Dak nu vrei fi naiba atent/a dar dak se intampka ,accepta,tu esti de vina,si invata sa nu alegi calea simpla,adik fuga de responsabilitate asta inseamna k esti un gunoi...
AdrianaStoleru
Postat pe 13 Aprilie 2012 05:16
revoltator e ca sint permise avorturile - sa se protejeze sau sa isi asume rezultatul, altfel sa nu dea din cour. Ca nu se moare daca nu faci sex neprotejat.
Nesimtirea naste mostri, nu saracia si nu "lipsa de informare". Dintre toate pipitele care stau la cozi la chiuretaje, foarte aranjate si dichisite, si pline de unghii false si gene false, cite n-au auzit in viata lor ca s-a inventat prezervativul? Sau n-au folosit pentru ca n-au avut bani sa cumpere unul?
Ar trebui sa nu fie permise chiuretajele deloc. SI castrat imbecilul pe care nu-l intereseaza deci sa se scarpine unde il maninca.
quasaria
Postat pe 14 Aprilie 2012 10:39
BUNA draga mea...noi am auzit de prezervativ ..dar ei au auzit si tot degeaba ..pt ca nu le convine cu el pe DANSA..CICA NU NE SIMT BINE SI PLECA LA ALTA ASA ZIC TOTI ...SI CHIAR SA STAI FARA BARBAT DE DE LA CAM 20 ANI SI PANA MORI ...NU PREA E OK ...TREBUIE SA FACI CA IEI...MAI MEREU ..CHIAR DACA SUNT SI BAUTI ..CA ASA VOR EI ...CATE FEMEI MANACA BATAIE PE CA NU STAU ...CAND VOR EI ..AI IDEE ??? TU CREZI CA TE LASA SA LE PUI ..PREZERVATIVU PE ...DANSA ?
NU STIU UNDE O SA AJUNGEM NOI FEMEILE CU LEGILE ASTEA TAMPITE ....AN DE AN ...
garbo249401
Postat pe 15 Aprilie 2012 18:32
Dar exista pentru femei si anticonceptionale!!!Sa zicem k din iubire si pt k vrei sa te simti bine alaturi de partener/a accepti ce vrea!Treaba k unele nu isi permit sa-l creask?!E o scuza stupida...pot sa fak pe dracu in patru sa lucreze si ca femeie de serviciu si tot ar avea sa-l creask...eu dak as avea un copil as fi in stare sa beau doar apa iar lui sa-i fac toate poftele...unde exista "4 guri de mancare mai poate sa se mai fak loc ink pt cateva,se imparte totul intre ei...cat ar fi de putin se poate face asta"
AdrianaStoleru
Postat pe 16 Aprilie 2012 15:42
401, daca te iubeste si respecta suficient de mult cit sa te pune sa iti omori copiii pentru ca el nu se simte bine "cu ceva pe dinsa", poate e mai bine sa plece la alta si sa o foloseasca pe aia, nu crezi? Sau sa si-o opereze pe dinsa respectiva. Nu vrea copii, e liber sa nu faca. Sa o rezolve el chirurgical: nu tu.
quasaria
Postat pe 16 Aprilie 2012 15:54
De la: garbo249401, la data 2012-04-15 18:32:35 BUNA draga mea...noi am auzit de prezervativ ..dar ei au auzit si tot degeaba ..pt ca nu le convine cu el pe DANSA..CICA NU NE SIMT BINE SI PLECA LA ALTA ASA ZIC TOTI ...SI CHIAR SA STAI FARA BARBAT DE DE LA CAM 20 ANI SI PANA MORI ...NU PREA E OK ...TREBUIE SA FACI CA IEI...MAI MEREU ..CHIAR DACA SUNT SI BAUTI ..CA ASA VOR EI ...CATE FEMEI MANACA BATAIE PE CA NU STAU ...CAND VOR EI ..AI IDEE ??? TU CREZI CA TE LASA SA LE PUI ..PREZERVATIVU PE ...DANSA ?
NU STIU UNDE O SA AJUNGEM NOI FEMEILE CU LEGILE ASTEA TAMPITE ....AN DE AN ...


pai daca nu le convine cu el pe dnsa, datoria noastra e sa le explicam dragut ca nu are ce cauta cu dnsa ntr-nsa.
Iar daca nu inteleg, sa le reamintim ca au ntotdeauna la ndeMna varianta fara riscuri.
charmelen
Postat pe 17 Aprilie 2012 13:36
si acum on topic: cred ca atata vreme cat nu se pot interzice avorturile - Ceausescu a incercat cu rezulatele cunoscute - o educatie a relatiilor dintre sexe (nu sexuala, ce se invata prin scoli e de fapt un curs de anatomie si igiena a sexelor), o consiliere psihologica este absolut necesara, pentru ca femeii sa i se explice in ce consta exact acest act infanticid ireversibil si ce repercusiuni dramatice poate avea asupra psihicului si fizicului ei.
Libertatea de a alege nu este decat o farsa atunci cand nu suntem informati asupra responsabilitatilor si consecintelor ce decurg din alegerile noastre.
charmelen
Postat pe 17 Aprilie 2012 13:46
eu cred ca poate daca barbatii a stii ca femeile nu ar mai fii asa de disponibile la sex,poate ar fii mai respectuosi.
Eu cred ca sa iti omori propriul copil pt ca sa ai un penis,,mai bine stai singura si fara nervi...
eu am alta perere,,poate dac daca femeile nu ar mai fii asa tolerante sa le permita barbatilor sa faca ce vor ei poate ca ar fii mai respectuosi...Da chestia cu respectul barbatilor fata de femei este o problema...ca sa iti poti impune punctul de vedere ca femeie trebuie sa fii si tu femeie serioasa si cinstita,,,cu toata lumea...chiar daca altii zic ca este mai bine sa fii rau,,nu are nici o logica.
Daca o femeie este serioasa si este mai autoritara,,,barbatul este mai tolerant....numai ca femeile nu citesc,,,nu se roaga nu se documenteaza sa fie mai destepte ca sa poata imbunatati relatia dintre barbat si femeie.
apoi sunt sterilete,,,
avortul este o crima..sa imi omori copilul doar ca sa ai un barbat cu tine
si apoi nu cred ca daca esti o femeie care stie ce vrea de la viata,nici un barbat nu o vrea din contra,,numai ca femeia trebuie sa isi gaseasca un barbat destept,si lucrurile trebuie impuse de la inceput.
nu cred ca o femeie poate face zeci de copii,,,dar se pot gasi alte metode...ca sa nu se mai avorteze.
pt ca este foarte pacat sa iei viata unui copil inainte de el sa se nasca.nimeni nu are nici un drept
ingerasulluptator
Postat pe 17 Aprilie 2012 14:11
eu stiu din proprie experienta ca daca esti femeie serioasa si cinstita,,,cu toata lumea sa iti vezi de treburile tale...atunci cand iti impui punctul de vedere oamenii sunt mai toleranti...numai sa poti trai cu asemenea barbati...sa fii autoritara,,ei sa te asculte sa faca ce vei tu....daca atunci cand simt ca esti slaba sa te faca carpa de sters pe jos.
chestia cu conducerea mintii unui barbat depinde de intelectul femeii..
poti conduce mintea barbatului,ca sa nu te puna sa faci lucruri rele,,dar asta nu inseamna ca este si un om bun.pt ca un barbat bun face lucrurile singur fara sa ii spui..dar asa ceva nu exista..
cum spuneam daca o femeie vrea sa nu recurga sa isi omoare copilul,,poate gasi alte metode,,,de a-l face pe barbat sa gaseasca metode de a nu ramane gravida ca sa nu se faca avort...
pt ca sa iti omori copilul de dragul nui barbat,,,mi se pare o minte slaba,proasta care nu ii pasa de fiinta din burta ei care nu are nici o vina.
barbatilor le plac femeile autoritare,,,numai ca si femeia trebuie sa fie serioasa,,,,ca sa poate impune respect si barbatul sa nu o bata...
barbatii nu respecta femeile pt ca si ele sunt rele....
da chestia ca oamenii te invata lucruri rele si tot ei te judeca ca esti rau,,la fel si barbatii,,dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii si asculti
ingerasulluptator
Postat pe 17 Aprilie 2012 14:20
cred ca lucrurile trebuie spuse de la inceput..Si daca barbatul este de treaba si ii pasa de viata copiilor lui nu cred ca v-a refusa femeia care are aceste principii...
daca ii spui la un barbat si nu accepta principiile tale si pleaca,,,iti cauti altul si tot asa gasesti tu un barbat de treaba,,,care se gandeste ca nu este bine sa iei viata unui copil inainte ca sa se nasca si sa se gaseasca alte metode...dar chestiile astea trebuie discutate de la inceput si femeia sa fie perseverenta..dar eu cred ca nici femeilor nu prea le pasa de vietile copiilor lor,,ca daca le-ar pasa l-ar ruga pe Dumnezeu ca sa gaseasca alte metode...sa le dea minte sa isi convinga barbatii nu mai fie asa nepasatori si nesimtitori ca sa faca zeci de copii,ca femeia se duce sa faca avort...
dupa pererea mea este ca nici la femei nici la barbati nu le pasa de niste vieti nevinovate care sunt luate fara ca ei sa se nasca.
ingerasulluptator
Postat pe 17 Aprilie 2012 14:26
De la: charmelen, la data 2012-04-17 13:36:57
De la: garbo249401, la data 2012-04-15 18:32:35 BUNA draga mea...noi am auzit de prezervativ ..dar ei au auzit si tot degeaba ..pt ca nu le convine cu el pe DANSA..CICA NU NE SIMT BINE SI PLECA LA ALTA ASA ZIC TOTI ...SI CHIAR SA STAI FARA BARBAT DE DE LA CAM 20 ANI SI PANA MORI ...NU PREA E OK ...TREBUIE SA FACI CA IEI...MAI MEREU ..CHIAR DACA SUNT SI BAUTI ..CA ASA VOR EI ...CATE FEMEI MANACA BATAIE PE CA NU STAU ...CAND VOR EI ..AI IDEE ??? TU CREZI CA TE LASA SA LE PUI ..PREZERVATIVU PE ...DANSA ?
NU STIU UNDE O SA AJUNGEM NOI FEMEILE CU LEGILE ASTEA TAMPITE ....AN DE AN ...


pai daca nu le convine cu el pe dnsa, datoria noastra e sa le explicam dragut ca nu are ce cauta cu dnsa ntr-nsa.
Iar daca nu inteleg, sa le reamintim ca au ntotdeauna la ndeMna varianta fara riscuri.
chestia este ca femeile sunt rele,barfitoare,,,cu mentalitatea sa moara capra vecinului,,barbatul nu le respecta,,,si daca nu face ce zice el,fie ca este bine fie ca este rau,le capaceste pe femei.
daca femeia ar fii serioasa sa isi vada de treburile ei,poate ca barbatul ar respectao ar asculato
dar femeia trebuie sa fie hotarata si sa bata cu pumnul in masa....
de la inceput sa ii spui cum gandesti...daca si lui ii pasa de copii,accepta se gandeste..
dar sa ii spui dupa aia..
chestiile astea trebuie discutate de la inceput...
ingerasulluptator
Postat pe 17 Aprilie 2012 14:31
Recomandat este sa ai grija si cu mijloacele existente in ziua de azi sa nu ajungi sa ramii insarcinata,eu am o prietena care desi avea introdusa o spirala a ramas insarcinata,sarcina nu ar fi putut evolua dar s-antimplat.Ca sa aduci un copil pe lume sa-l condamni sa traiasca o viata plina de lipsuri si frustari,atunci cind posibilitatile materiale sint reduse nu cred ca e solutia salvatoare,dintr-un salar de femeie de servici nu poti face minuni in dezvoltarea fizica si intelectuala a unui copil,doar sa-l condamni la o viata ca a ta pe care daca intrebat ar fi fost ,nu si-ar fi dorito.Un copil trebuie sustinut de la bun inceput din primii ani de viata,nu-i de-ajuns o farfurie de mincare si imbracaminte,in formarea lui trebuie investita multa iubire si bani,daca doresti sa-l formezi pentru o viata in care sa aiba satisfactii si sa fie fericit,altfel lasat in voia sortii si fara sustinere si orientare nu va fi fericit.Responsabilitatea de parinte cere sacrificiu constient pentru investitia ta pe viata numita "Copil".Asadar fiecare inainte de-a hotari venirea unui copil,ar trebui sa-si faca bilantul posibilitatilor de ce pot sa-i ofere acestuia.
garbo255960
Postat pe 17 Aprilie 2012 14:36
eu ma gandesc ca o femeie nu ar trebui sa se incurce cu barbati puturosi care nu ar fii in stare sa intretina copiii...cat despre situatia materiala pe care o ai,,,,cred ca mai bien nasti copilul si te rogi la Dumnezeu ca sa iti imbunatateasca situatia materiala da sa cauti o meserie,sa inveti pt ceva mai bun...
eu cred ca indiferent de situatia materiala care o ai si ramai gravida,,copilul trebuie sa il tii si data viitoare sa fii mai atenta...
asa cum la o femeie ii place sa faca sex,,sa ii placa sa si creasca copii,,pt ca si ea este vinovata pt ca s-a complacut la ce vrea barbatul...nu sa fugi repede la avort,,,si iarasi la altul in loc ca femeia sa fie mai atenta..
ce sa mai zic si femeile si barbatii sunt rai si nimanui nu le pasa decat de ei...femeilor le pasa de ele ca sa aiba un penis fara inima fara ele,,,care le pune sa isi omoara copiii,,si barbatiilor le pasa doar de interesele lor,,,,pt ca daca nu au fost educati,pt ca nu au avut de cine
ingerasulluptator
Postat pe 17 Aprilie 2012 14:44
De la: ingerasulluptator, la data 2012-04-17 14:44:23eu ma gandesc ca o femeie nu ar trebui sa se incurce cu barbati puturosi care nu ar fii in stare sa intretina copiii...cat despre situatia materiala pe care o ai,,,,cred ca mai bien nasti copilul si te rogi la Dumnezeu ca sa iti imbunatateasca situatia materiala da sa cauti o meserie,sa inveti pt ceva mai bun...
eu cred ca indiferent de situatia materiala care o ai si ramai gravida,,copilul trebuie sa il tii si data viitoare sa fii mai atenta...
asa cum la o femeie ii place sa faca sex,,sa ii placa sa si creasca copii,,pt ca si ea este vinovata pt ca s-a complacut la ce vrea barbatul...nu sa fugi repede la avort,,,si iarasi la altul in loc ca femeia sa fie mai atenta..
ce sa mai zic si femeile si barbatii sunt rai si nimanui nu le pasa decat de ei...femeilor le pasa de ele ca sa aiba un penis fara inima langa ele,dar nu le pasa ca omoara copii nevinovati....,,,care le pune sa isi omoara copiii,,si barbatiilor le pasa doar de interesele lor,,,,pt ca daca nu au fost educati,pt ca nu au avut de cine

recomandat estept femei sa fie serioase si sa fie mai autoritare
ingerasulluptator
Postat pe 17 Aprilie 2012 14:47
De la: ingerasulluptator, la data 2012-04-17 14:44:23eu ma gandesc ca o femeie nu ar trebui sa se incurce cu barbati puturosi care nu ar fii in stare sa intretina copiii...cat despre situatia materiala pe care o ai,,,,cred ca mai bien nasti copilul si te rogi la Dumnezeu ca sa iti imbunatateasca situatia materiala da sa cauti o meserie,sa inveti pt ceva mai bun...
eu cred ca indiferent de situatia materiala care o ai si ramai gravida,,copilul trebuie sa il tii si data viitoare sa fii mai atenta...
asa cum la o femeie ii place sa faca sex,,sa ii placa sa si creasca copii,,pt ca si ea este vinovata pt ca s-a complacut la ce vrea barbatul...nu sa fugi repede la avort,,,si iarasi la altul in loc ca femeia sa fie mai atenta..
ce sa mai zic si femeile si barbatii sunt rai si nimanui nu le pasa decat de ei...femeilor le pasa de ele ca sa aiba un penis fara inima langa ele,dar nu le pasa ca omoara copii nevinovati....,,,care le pune sa isi omoara copiii,,si barbatiilor le pasa doar de interesele lor,,,,pt ca daca nu au fost educati,pt ca nu au avut de cine

recomandat estept femei sa fie serioase si sa fie mai autoritare
ingerasulluptator
Postat pe 17 Aprilie 2012 14:47
DRAGA MEA CU TEORIA STAI BINE...SA TE VAD IN REALITATE........BARBATUL DEVINE INTRE TIMP PUTUROS..PT CA SE IA DUPA ALA SI ALA ...DACA AI PE CINE SA MODELEZ E OK ...EU DAIA AM RAMAS SINGURA CU 2 COPII PT CA AM BATUT CU PUMNUL IN MASA LA 10 DE CASNICIE...EU AM DUS TOT GREU SI EL TIMP DE 20 DE ANI NU A FACUT NIMIC...SI NICI ACUM NU FACE DACA BAIETII ILO ROGA SA II AJUTE CU CEVA SAU SA SE VADA... II EVITA MAI MEREU..E CORECT ??? PT FEMEI NU DELOC USOR...ITI DOESC NUMAI BINE !!! PS ...BAIETII MI-AU ZIS BINE CA NUMAI ESTI CU EL MAMA ....
garbo249401
Postat pe 17 Aprilie 2012 18:35
Nu stiu ce spune noua lege dar consider ca ...consilierea DUPA ce ai ramas gravida este absolut inutila.
Sa se faca educatie sexualA IN SCOLI, SA SE DISTRIBUIE ABSOLUT GRATUIT PREZERVATIVE, si mai mult decit atit sa se faca educatie sexuala parintilor care au trait in ceata pina la vremea asta.
Ciresica
Postat pe 17 Aprilie 2012 18:57
401, ce "nu e usor"? Iti era mai bine cu el? Cu unul care nu facea nimic?
quasaria
Postat pe 17 Aprilie 2012 19:59
poate medicii de familie ar trebui sa-si faca meseria. ups! persoanele care nu au venit nu beneficiaza de asigurari de sanatate, motiv pentru care nu beneficiaza decat de servicii medicale de urgenta.

Eugenia69
Postat pe 17 Aprilie 2012 20:05
De la: Eugenia69, la data 2012-04-17 20:05:55poate medicii de familie ar trebui sa-si faca meseria. ups! persoanele care nu au venit nu beneficiaza de asigurari de sanatate, motiv pentru care nu beneficiaza decat de servicii medicale de urgenta.
adica de nasteri.
quasaria
Postat pe 17 Aprilie 2012 20:08
din pacate da Q. si totusi exista multe programe de planning familial care nu ajung unde trebuie: injectiile alea la 3 luni, contraceptive, sterilete, prezervative...

si aici iar, daca le prinzi!....culmea ironiei, da-i si lupta, da-i si lupta......fumeile, unele din ele nu vor...ca cica...
iti mai povestesc?
Eugenia69
Postat pe 17 Aprilie 2012 20:12
... lasa. Nu-mi mai povesti.
Am auzit... minuni din astea.
quasaria
Postat pe 17 Aprilie 2012 20:22
atemporalitate. asta este. adaugam prostia si gata reteta.
Eugenia69
Postat pe 17 Aprilie 2012 20:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 3 De la: garbo186629 13 Mai 2011 13:48
piele uscata 6 De la: office_salinasusesi_ro 15 Septembrie 2010 11:54
e bine sa botezi mai multi frati? 7 De la: abcabc 16 Iulie 2013 09:41
LAPTIC 4 De la: Alexandra_Dinu_1 23 Decembrie 2013 19:20
ceaiuri 1 De la: narcysa 23 Februarie 2011 06:19
Setari Cookie-uri