voi ce spuneti???

buna tuturor! va spun povestea mea, cu speranta ca parerile voastre ma vor ajutaam 33 de ani. la 20 de ani am iubit si am fost dezamagita enorm de cel pe care il credeam jumatatea mea. atunci s-a intamplat ceva cu mine: nu mai pot iubi. de atunci am avut relatii, de lunga durata e adevarat, insa fara a iubi. pur si simplu intru intr-o relatie doar pentru a nu fi singura, pentru ca asa trebuie: sa am pe cineva... si la un moment dat ma plictisesc de barbatul de langa mine. dupa cel mult 4 ani m-a despartcand barbatul incepe sa se gandeasca la casnicie, eu incep sa ma gandesc la despartire. si ma gandesc ce se va intampla cu mine?? imi este teama ca voi ajunge batrana si singura, insa nici sa stau cu cineva plictisita nu ma vad este adevarat ca poti iubi o singura data?? eu ma simt goala..sufletul meu e gol..
mariana33
Postat pe 26 Martie 2011 08:54
Nu mai cauta iubirea de la 20 ani, nu o s/o gasesti, nu poti iubi la fel la atunci. Acum gandesti si simti altfel. Niciodata nu e tarziu sa gasesti iubirea. Ce daca ai 33 de ani, este o varsta frumoasa, esti matura. Dar nu mai cauta perfectiunea. Probabil ca cei cu care ai fost nu au fost potriviti cu caracterul tau, cu sufletul tau.
cricat
Postat pe 26 Martie 2011 10:08
nu stiu... au fost barbati buni.. ceea ce ma face sa ma simt si mai anormala... daca se puratu urat sau alte chestii ..mai ziceam dar asa..
mariana33
Postat pe 26 Martie 2011 10:16
nu ai fost compatibila sufleteste cu ei .... nu trebuie sa se poarte urat cu tine ca sa iti dai seama ca nu poti continua relatia.
Cred ca tu cauti in mod inconstient relatia de acum 13 ani. Ceea ce nu se mai poate. Aceea este in sertarul cu amintiri .. si acolo trebuie sa ramana.
cricat
Postat pe 26 Martie 2011 10:27
ai dreptate. eu incerc sa merg mai departe. ... insa.. am imprseia ca nu ma atinge nimic... sufleteste... de asta ma tem... si ma ingrozezte gandul ca voi fi asa pana la moarte:goala...
mariana33
Postat pe 26 Martie 2011 10:32
poate iti este frica de esec... cu gandul ca oricum vei fii ranita. Uneori este buna si o clipa de nebunie. Daca gandim prea mult si vedem prea departe e posibil sa ramanem singuri.
cricat
Postat pe 26 Martie 2011 10:53
draga mea, trebuie sa dai un "reset"
altfel nu se poate. tu singura nu iti dai voie sa iubesti, tu singura nu iti lasi sentimentele sa se manifeste.
Intri in relatii asa, ca sa fie si nu iti propui teluri, nici nu iti faci planuri...
Pai daca nu vrei sa finalizezei nimic, ce vrei sa iti iasa?
dor72
Postat pe 26 Martie 2011 12:45
De la: cricat, la data 2011-03-26 10:53:36poate iti este frica de esec... cu gandul ca oricum vei fii ranita. Uneori este buna si o clipa de nebunie. Daca gandim prea mult si vedem prea departe e posibil sa ramanem singuri.


aici s-ar putea sa ai dreptate... insa .. ce pot face?? cred ca fiecare are temerile sale... poate la mine sunt putin mai accentuate...
mariana33
Postat pe 27 Martie 2011 23:04
http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/14233/SUFLETUL-PERECHE-EXISTA-CREDETI-IN-ACEASTA-IDEE-CE-INTELEGETI-PRIN-SUFLET-PERECHE-EXISTA-NUMAI-UNUL/SUFLETUL-PERECHE-EXISTA-CREDETI-IN-ACEASTA-IDEE-CE-INTELEGETI-PRIN-SUFLET-PERECHE-EXISTA-NUMAI-UNUL-pagina-4.html

citeste postare lui OK ..... cred ca este raspunsul la intrebarile tale
cricat
Postat pe 29 Martie 2011 19:23
ai sa iubesti..,relax..,
cand va veni timpul..
nu cauta..,asta-i secretul..
roby_cado
Postat pe 29 Martie 2011 20:38
stii tu sigur Roby ???
cricat
Postat pe 29 Martie 2011 20:54
aham..
roby_cado
Postat pe 29 Martie 2011 21:29
cricat
Postat pe 29 Martie 2011 21:32
multumesc pentru incurajari... cricat nu am gasit postarile de care vb.... cu privire la relaxare, cred ca sunt prea relaxata:intr-un fel m-am resemnat. despre cautare...e discutabil: unii spun sa nu stau ca ileana cosanzeana, ca nu mai sunt printi care sa ma salveze....
mariana33
Postat pe 30 Martie 2011 11:21
printi nu sunt .... ca n-au supravietuit ...

ai intrat pe pagina pe care am indicat/o? am verificat poatarea este acolo ....
cricat
Postat pe 30 Martie 2011 11:29
poate ca pentru tine, ca si pentru multe alte persoane, partenerii sunt nistei accesorii... am intalnit aceasta idee la multi barbati, insa se pare ca si femeile au adopatat acest ...."trend"???!!!
laponaenigel
Postat pe 30 Martie 2011 16:01
Mariana 33,intr-un fel E BINE.ai scapat de suferinta pe care ti-o poate produce un iubit ,o iubire neimpartasita!Pe alta parte,si singuratatea e GREA!Lasa-te in voia sortii!Sigur v-a venii si cel care te v-a iubi,asa cum si tu il vei iubi!Primavara asta e plina de surprize!Fii optimista,mereu vesela si gata oricand sa-l cunosti pe cel BUN!Daca esti pesimista,se simte si vei fii ocolita!Deci...cu zambetul pe buze,mereu la plmbare,mereu gata sa-l ..cunosti!Succes!!
elisabeta_boia
Postat pe 30 Martie 2011 19:31
multumesc din suflet betty ptr postarea ta plina de optimism si ..primavara. nici nu puteai exprima mai bine ceea ce aveam nevoie sa aud...multumesc tie si celorlati pentru ca nu m-ati pus la zid, si ati incercat sa ma intelegeti... e foarte greu sa gasesti intelegere si mai ales sa poti vb cu cineva despre problemele ce te framanta...
p.s.: cricat tot nu am reusit sa accesez pag de care vb... imi spune ca nu mai exista acea pag...
mariana33
Postat pe 30 Martie 2011 21:35
10 trucuri pentru a-ti gasi sufletul pereche:

Daca te intristeaza faptul ca sufletul tau pereche nu si-a facut inca aparitia, afla cum sa ramai deschis la posibilitatea gasirii lui si cum sa iti cresti sansele de a-l recunoaste.



1 Nu mai cauta


De multe ori, gasesti ce cauti abia cand ai renuntat la cautare. Lucrurile nu sunt diferite atunci cand cauti sufletul pereche.

Renunta la cautarea activa si bucura-te de oamenii noi pe care ii cunosti, sufletul tau pereche ar putea fi unul dintre ei.



2 Nu mai incerca sa faci pe plac altora


Femeile sunt care, cel mai adesea, renunta la satisfactia personala pentru a-i fi pe plac persoanei iubite.

Orice relatie implica compromisuri, insa atunci cand singura ta grija este fericirea partenerului sabotezi practic relatia ignorandu-ti nevoile proprii si lasand loc unor frustrari pe viitor.



3 Verifica-ti imaginea


Felul in care te vad cei din jur este cel mai important aspect atunci cand incerci sa cunosti oameni noi.

Daca fustele foarte scurte si sutienele push up nu lipsesc din garderoba ta zilnica, nu te mira atunci cand atragi doar barbati care nu vor altceva in afara de sex.



4 Perfectioneaza-te


Pentru a avea sansele cele mai mari de a porni o relatie cu sufletul tau pereche atunci cand il gasesti, trebuie sa fii in forma.

Daca te-au obosit cautarile, ia o pauza si perfectioneaza-te. Fie ca e vorba de modul in care iti organizezi casa sau de cursuri de specializare care ti-ar folosi in cariera, imbunatateste cat mai multe aspecte din viata ta in asteaptarea momentului in care iti vei cunoaste sufletul pereche.



5 Nu mai face liste cu calitatile pe care le cauti


Atunci cand te gandesti foarte mult la partenerul ideal, tinzi sa-ti creezi asteptari nerealiste. Fie ca e vorba de caracteristici de personalitate sau de atribute fizice, nu-ti vei putea crea niciodata partenerul ideal dupa o reteta.

Daca cunosti pe cineva alaturi de care iti place sa iti petreci timpul, renunta la cerintele superficiale. Ai renunta la dragostea vietii tale pentru ca nu e atat de inalt sau de bogat pe cat ti-ai dori?



6 Renunta la idealurile altora de frumusete


Idealul de frumusete promovat in mass-media nu reprezinta cu adevarat o parere majoritara.

Daca nu "corespunzi" tiparului general, asta nu inseamna ca ai sanse mai mici de a-ti gasi sufletul pereche.

Nu gandi niciodata ca cei care au atributele fizice cele mai dorite nu vor fi interesati de tine, deoarece ai putea pierde ocazii irecuperabile.



7 Deschide-ti mintea


Renunta la preconceptiile sau la preferintele legate de aspectul fizic.

Sufletul tau pereche s-ar putea sa nu apara in viata ta sub infatisarea pe care o visezi, astfel ca nu iti restrictiona optiunile pe baza unor preferinte care nu sunt absolut necesare.



8 Incearca lucruri noi


Activitatile si hobby-urile noi iti deschid posibilitati proaspete de a cunoaste oameni.

Alege activitati care sa-ti faca placere sau sa fie utile si in cadrul carora poti cunoaste oameni noi.



9 Fa-ti timp pentru socializare


Daca iti umpli timpul cu activitati de dimineata pana seara, s-ar putea sa nu observi atunci cand sufletul tau pereche trece prin viata ta.

Lasa-ti timp pentru a socializa si a cunoaste oameni noi.



10 Nu renunta la speranta


Iti poti gasi sufletul pereche cu aceeasi usurinta la 18 sau chiar la 80 de ani. Nu renunta la speranta si nu dispera atunci cand dragostea se lasa asteptata.

Nu ai nevoie de noroc pentru a-ti intalni sufletul pereche. Ai nevoie sa ramai deschis la posibilitatea unei povesti de dragoste minunata, iar sansele tale de a o gasi vor fi mai mari.


postarea lui OK de pe suflete pereche ... etc..


mariana ... postarea asta vroiam sa o vezi
cricat
Postat pe 30 Martie 2011 22:17
mama, t te-ai pus pe off si acum iti trebuie un restart

te inteleg atat de bine...

by the way cri...moni a lu iri vrea sa fim prietene
michelle_
Postat pe 30 Martie 2011 22:27
Me... tu stii ...

S/a aruncat si ea ... fara sa stie ce este pe aici ....
cricat
Postat pe 30 Martie 2011 22:36
Me .. si o inteleg pe Mariana ... vad in ea cateva amice .. impinse de familie si societate sa/si faca "un rost" asa cum o fi ... si ele vad in jurul lor doar defectele. Unele sunt impacate ca vor ramane singure altele isi fac o gramada de ganduri pe chestia asta.
cricat
Postat pe 30 Martie 2011 22:41
cri, eu sunt clar antisociala, deci tre' sa parolez la cunostinte noi

mariana? pur si simplu isi refuza ceva. inca nu imi dau seama daca o face voit sau inconstient. spun doar ca o inteleg foarte bine. e cam greu sa faci concesii atunci cand iti raman in gat. nici macar frica de singuratate nu te poate determina sa traiesti alaturi de cineva cu care nu " rezonezi"

unii au vocatia nefericirii, stii?
michelle_
Postat pe 30 Martie 2011 22:46
nu cred ca au vocatia nefericirii , Me .... pur si simplu asteapta ceva exceptional .. si sunt multi si pe aici .. eu nu am asteptat omul perfect (perfect pentru mine ) stiu ca nu exista ... asa ca ma bazez doar pe mine si ce pot face eu ... Dar nu ma vad singura ... nu ma vad ... desi ma descurc singura de la 16 ani .... e o contradictie nu.... ???
cricat
Postat pe 30 Martie 2011 22:57
poti deveni teribil de nefericit stiind ca standardele si asteptarile tale sunt atat de mari incat realizezi ca e greu de crezut ca cineva iti va face fata.
in general, barbatilor nu le plac provocarile...

hmmm...eu ma vad foarte bine singura...vreau tot tortul, nu surogate
michelle_
Postat pe 30 Martie 2011 23:02
me_, dar tu nu-mi pari deloc antisociala! cred doar ca ai si tu convingerile tale si numai ale tale privind viata, intelegerea si gestionarea ei, cum e si firesc! lucrurile traite, mai mult sau mai putin `speciale`, ne conduc spre o anumita atitudine! e o dovada ca mai pricepem cate ceva pe parcurs, atunci cand intr-adevar avem sansa sa pricepem! ii putem spune o frantura de intelepciune sau spiritul de conservare, insa oricum ar fi, n-are importanta! important e sa fim noi insine/insene, fara ipocrizie.
esme
Postat pe 30 Martie 2011 23:06
cel mai bine este sa te simti ok in pielea ta ... ca faci sau nu compromis intr/o relatie....
cricat
Postat pe 30 Martie 2011 23:07
ei .. chestia cu antisociala .... este carapacea lui Me ....
cricat
Postat pe 30 Martie 2011 23:10
mnope, sunt clar antisociala. aici am avantajul ca pot sa intru si sa ies cand am chef. in viata reala, evit cu obstinenta orice imixtiune in viata mea personala. nu am nervi de cafele, vorbind about nothing...

cred ca e batranetea, fetele...nu mai am rabdare cu tampitii, si nici chef sa platesc tribut convenientelor sociale

si da, esme...am putine idei fixe, dar is batute in cuie...de unde si reputatia ca-s freak si intoleranta. dar am observat ceva. nu trebuie sa ma chinui prea tare ca sa pun pe fuga pe cineva. e destul sa fiu eu si sa fiu sincera. chestia actioneaza mai ceva ca ciuma, hehehe...

cri, carapacea are rol de protectie. nu vreau sa se vada ca de fapt, sunt foarte soft
michelle_
Postat pe 30 Martie 2011 23:22
Me... ai fost ranita si de aceea ai pus carapacea... o dai tu jos cand vine vremea ...
cricat
Postat pe 30 Martie 2011 23:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Motive pentru care m-asi insura in 2010 ! 176 De la: preciouss 3 Ianuarie 2010 15:53
Mai sunt oare femei care le este frica de nastere? Pt ca mie imi este frica si de o injectie... 181 De la: luptatoareacurajoasa 4 Iunie 2010 11:29
vreau sa castig lenjeria de pat 1 De la: garbo167932 16 Septembrie 2010 23:35
Cuvantul care demoleaza. 57 De la: zambil 2 Decembrie 2010 08:42
Invitatie la studiu - dezvoltarea in firme 1 De la: Ander 14 Februarie 2012 23:45
Setari Cookie-uri