as avea si eu nevoie de niste sfaturi...m`am despartit de prietenu meu...eram cu el de o luna...el la inceput ma placea f tare,in schimb eu nu...dupa putin timp m`am indragostit ff tare d el...sincera s fiu eu eram putin indiferenta,adik nu`l sunam,doar msg,doar el ma kauta pe net si altele,eram my indiferenta ptr k imi era frica k am mai avut relatii care s`au term aiurea si vroiam sa`l kunosk mai bine s vad kum este,dak pot sau nu sa am incredere in el...dar el dintr`o data a inceput s fie rece...si i`am spus ca ma derj asta si a inceput si el sa`mi spuna k nu`i convine k nu`l sun pnm...i`am explicat multe dar n`a vrut sa inteleaga...nu vrea sa`mi acorde o a 2 sansa...nu l`am inselat...nu am facut nici raw:(...chiar imi doresc sa ma impac ku el...nu stiu ce sa mai fac...m`am rugat de el de n ori si nimik...el este scorpion...este ff incapatanat...nu stiu ce sa mai cred...ajutati`ma cu niste sfaturi...ce sa fac ca sa ma impac cu el:( | ||
mealexutza Postat pe 25 Octombrie 2010 02:43 |
||
---|---|---|
de ce vrei sa te impaci cu el???? l-ai cunoscut suficient de bine sa crezi ca se merita? | ||
rapsody33 Postat pe 25 Octombrie 2010 02:46 |
||
nu as vrea sa-ti fi corectat teza la romana...mi s-au facut ochii in X pana am terminat de citit.. ![]() daca tipul oricum nu mai are chef de relatia cu tine...cred ca iti place sa-ti faci rau singura insistand asupra aspectului. Nu are sens ... |
||
|
||
reyya Postat pe 25 Octombrie 2010 02:48 |
||
reyya, bine ca ai putut sa citesti... eu am renuntat imediat...:)) | ||
eu_geminy Postat pe 25 Octombrie 2010 03:02 |
||
inseamna ca nu merita, de e sa iti bati capul, lasa ca o sa treaca | ||
narcysa Postat pe 12 Decembrie 2010 06:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sal | 4 | De la: anaROBERT 14 Iulie 2010 00:37 |
Este adevarat ca si nemtii sunt smecheri dar depinde in functie de situatie | 3 | De la: ingerasulluptator 9 Iulie 2011 17:59 |
TAXI !!!! Sunteti liber?...... | 43 | De la: ameno 21 Martie 2011 20:16 |
|
||
concurs Brio Crystal | 3 | De la: aureliatruca 30 Aprilie 2012 03:33 |
ce ne mai asteapta???,,... | 2 | De la: cricat 3 Februarie 2011 00:20 |
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân