Vaccin pentru bebe

la noi stiti cum a fost fetelor/? exact cand a terminat fata ultima inghititura din sticla au sunat doamna doctor si asistenta la interfon...pana sa o consulte a apucat biata sa ragaie un pic dar nu destul.. asa ca dupa ce a consultato si dupa ce i-au dat vaccinul biata de ea a dat cam mult afara.. dar nici nu a vrut mancare mai repede de 2 ore si ceva.. desi nu mi-au zis ca nu tre sa manance ea chiar nu a mancat:).. dar a fost ok daca i-am dat nureofen...
adryaana
Postat pe 25 Februarie 2010 21:00
si noi avem vaccinul maine...ne-a trecut raceala. a facut febra fetita ta?
aly_fab
Postat pe 25 Februarie 2010 21:19
aly_fab nu iti face griji ca nu la toate vaccinele si nu totii copii fac febra dupa vaccin nu este o regula ,conteaza si foarte mult sa ajungi cu el repede acasa sa ii dai ori nurofen,panadol baby sau sa ii bagi in fundulet un supozitor de paracetamol sau jumatate de novocalmin,pupici si sper sa nu va doara vaccinul
anaROBERT
Postat pe 25 Februarie 2010 23:52
NU A FACUT DELOC FEBRA SI NICI NU A FOST NELINISTITA...I-AM DAT ATUNCI NUROFEN SI SEARA... NU AM AVUT PROBLEME, M-AM UITAT SI NICI NU SE INROSISE..
adryaana
Postat pe 26 Februarie 2010 12:59
am facut si noi vaccinul de 1 an si culmea...reactii adverse
aly_raz
Postat pe 26 Februarie 2010 21:31
ce anume aly_raz,ce reactii adverse ati avut?
anaROBERT
Postat pe 27 Februarie 2010 00:46
buna, in prima zi nu avut nimic, apoi de dimineata ne-am trezit cu febra si diaree, nu a mancat doua zile decat san... E prima data cand ne confruntam cu asa ceva, din fericire febra a trecut dupa 2 zile, insa burtica nu. Ii dau ceai de menta cu baby drink si smecta, ieri a inceput sa manance putina supa de orez cu morcov si a ciugulit banana. Astazi a papat un ou, i-am facut o supica de pui, vad ca e din nou vesel, dar burtica tot bolnavioara este. Daca nu se face bine pana luni, la pediatru cu el!
aly_raz
Postat pe 27 Februarie 2010 14:21
aly_raz poate sa fie si de la dinti,nu neaparat din cauza vaccinului.Speram sa treca cat mai repede.Pt diareea lu bebe doctorul ne-a dat hidrasec si lu baietelul meu chiar i-o fost bun.
bau
Postat pe 27 Februarie 2010 14:25
al meu la vaccinul de 6 luni a facut febra 40 cu 4 si ne-am dus la urgente. Am zis ca vaccinul de un nu il mai fac nu mai vreau sa trec prin ce-am trecut.
viobregar
Postat pe 27 Februarie 2010 14:30
nu mony ca am fost cu el inainte de vaccin si la pediatru si l-a consultat bine, nu are erupii. E prea mare coincidenta, daca imediat dupa a inceput...si noi de la dintisori nu am avut momentan probleme, avem 6
va pupam
aly_raz
Postat pe 27 Februarie 2010 14:38
aaaa,pai si ested e la vaccin sau mai are dintisori neiesiti poate e de la dintisori vorba lui mony cine stie.


viobregar de ce sa nu ii faci vaccinul de 1 an?
anaROBERT
Postat pe 27 Februarie 2010 14:38
asa mi-a zis si mie medicul de familie cand mi-a facut febra la vaccinul de 6 luni ca e de la dinti, dar bineinteles sa se scoata eu v-am zis m-am dus la urgente si ce mi-a zis asistenta ce cazuri au avut cu efecte la vaccin doamne feri. La al meu i-a facut pe rosu in gat dar nu recunoaste medicul de familie zice ca ea nu a amai avut asemenea cazuri. Sa fim seriosi
viobregar
Postat pe 27 Februarie 2010 14:42
viobregr de la vaccin a facut rosu in gat sincer nu te inteleg fi mai explicita putin ca azi sunt mai grea de cap
anaROBERT
Postat pe 27 Februarie 2010 14:46
Medicul i-a facut vaccinul de 6 luni cand avea rosu in gat si de la vaccin facut cand nu a fost sanatos a facut febra 40 cu 4 liniute.
viobregar
Postat pe 27 Februarie 2010 14:52
aaaaaaaaaaaa bietu copil ce mdic cretinoid eu cred ca ma duceam si ii spargeam capul eu mereu am f ost de parere ca ne intoarcem mai bolnavi de la doctori
anaROBERT
Postat pe 27 Februarie 2010 14:54
i-am zis cateva si abia mi-am schimbat medicul ca alta la fel de aeriana a zis cu cam o luna inainte ca nu are nimic si dupa 2 zile am ajuns cu el internat cu laringita si amigdalita. Aproape se sufoca, dar asta e Romania.
viobregar
Postat pe 27 Februarie 2010 14:58
da stiu,te inteleg perfect si eu am avut probl cu fimiu tusea foarte mult si vomita deci efectiv se inneca si m-am dus la control cu el si mi-a spus ca este racit putin si m-a dat un siropel,am asteptat o zi doua am vazut ca fara rezultate m-am duus cu el la specialist unde mi sa spus ca are bronsita asmatica cronica mi la bagat la cronici sub observatie imi venea sa o strang de gat pe dr de fam,si uite asa am tinut 8 luni un tratament de imunitate si de atunci am spus imi consult maii ntai specialistul si apoi amataorii de medicina dar nu mai e cazu,ma feresc sa mai intru in cab lor.
anaROBERT
Postat pe 27 Februarie 2010 15:02
Pai in cazul asta am ajuns la parerea ca medicul nu-i bun,nu ca vaccinul nu ar fi fost bun.
Eu zic sa schimbi medicul.
bau
Postat pe 27 Februarie 2010 15:10
da asa este nu are legatura cu vaccinul,dotorul are toata vina orienteaza-te pe specialisti ca si mine lasa dr de fam ca nu isi cunosc meseria asa de bine asta spun din experientta.
anaROBERT
Postat pe 27 Februarie 2010 15:14
'neata fetele, va rog sa-mi spuneti si mie ce folositi voi atunci cand bebe are diaree, deja azi a e a 5-a zi si tot nu am scapat si stiu ca nu e bine sa tina atat de mult, as vrea sa-i dau ceva, la pediatra pot ajunge abia maine dupa-masa pt ca lucreaza sotul...iar la cea de familie degeaba ma duc, n-am incredere in ea. Imi puteti recomanda ceva? merci frumos!
aly_raz
Postat pe 28 Februarie 2010 10:03
Eu la medicatie nu ma bag...
Dar pana vine dr, care nu inteleg de ce nu iti spune la telefon ce sa faci, cred ca poti sa incerci cu ceai de menta si orez cu lapte. Cat are pustiu' ?
ses
Postat pe 28 Februarie 2010 10:15
pe 5 face 1 an si o luna...
in primele doua zile nu a mancat decat san, apoi a inceput sa pape orez cu morcov si putina banana, i-am dat si ceai de menta cu baby drink si smecta, acum a inceput sa manance normal, i-am dat ou si supica de pui...dar nu i se regleaza scaunul, ma tem sa nu aiba vreun microb ceva, nu ma pricep, e pt prima data cand ni se intampla.
Dr ne spune si prin telefon, o sa sun maine, cred ca voi merge si la un control...dar ma gandeam pana atunci...adica azi, sa ii dau totusi ceva medicament...
aly_raz
Postat pe 28 Februarie 2010 10:29
nu ai ce medicament sa i idai aly_raz mai bine ai rabdare pana maine iar pana atunci da-i ceai de menta fara smecta fara baby drink,banana si orez cu lapte sau pilaf eu stiu ca astea intaresc la burtica dar medicamente mai bn nu te iei dupa nimeni fara o diploma de doctor,parerea mea.
anaROBERT
Postat pe 28 Februarie 2010 12:58
nu vrea ceai de menta simplu, cu mare greu inghite o lingurita doua, de aceea l-am combinat cu baby drink si smecta, e mai dulcic asa.
Nu sunt adepta medicamentelor, am folosit doar homeopate, insa deja se intinde gluma ca sa zic asa...cat sa mai bag in el doar orez si banana? ooooooof
aly_raz
Postat pe 28 Februarie 2010 13:13
Daca ii iese vreun dinte sau masea o sa-l mai tina putin diareea la noi a tinut vreo saptamana si jumatate timp in care ii puneam orez in tot ce manca.
Poti intreba medicul daca iti recomanda debridat.
mirelamanea
Postat pe 28 Februarie 2010 15:11
eu nu sunt adepta homeopatelor,am cerut parerea specialiostului si mi-a spus ca in momentul in care ii voi da homeopate copilului sa ii schimb si pediatra asa ca m-am comformat si in plus am o vecina care a avut un copil,spun a avut deoarece a murit la varsta de 7 luni din cauza homeopatelor...asa ca
anaROBERT
Postat pe 28 Februarie 2010 15:41
e prima oara cand aud asa ceva, sa se moara din cauza homeopatelor
aly_raz
Postat pe 28 Februarie 2010 19:26
Numai in cazul in care cineva in necunostinta de cauza i-a dat un tratament gresit,in rest nu are cum ,pt ca homeopatele sunt cele mai sanatoase.
Acel copil putea sa moara atunci si din cauza medicamentelor normale.
bau
Postat pe 28 Februarie 2010 20:04
fiecare cu parerea lui cert este ca nu toti medici recoamnda homeopate va puteti interesa oricand.
homeopatele sunt medicamente pe baza de plante care evident ca pe moment sunt bune dar provoaca dependenta.
homeopatele nu se dau la copii sub 1 an de zile.
homeopatele trateaza bolnavii si nu bolile ori noi cred ca suntem mai interesati sa ne tratam bolile sa nu mai revina ceea ce homeopatele nu pot face.
eu acum va spun ceea ce mi-a spus mie pediatra copilului cand am vrut sa ii administrez homeopate pentru ca imi racea prea des si ma saturasem de atata antibiotic sa bag in el.
acum daca ea ma mintit va mint si eu pe voi cu zcuzele de rigore.
anaROBERT
Postat pe 28 Februarie 2010 22:47
Nu toti medicii recomanda homeopate ci doar f putini medici pediatrii pt ca trebuie facut un curs ca sa poti prescrie homeopate.
Cel mai bine e sa-ti prescrie reteta un medic homeopat care este f bun si trateaza f multe boli.
Homeopatele nu provoaca dependenta ,este verificat acest lucru.
Homeopatele sunt bune pt raceli,pt astm ,pt copii sub 1 an mai ales deoarece copii sub un an nu le este recomandat sa ia antibiotice pt ca antibioticele le fac rau in primul rand la stomacelul lor,apoi la sistemul lor imunitar.
Si-o sa revin cu mai multe informatii despre homeopate ca sa contrazic o pediatra care nu stie ce vorbeste.
bau
Postat pe 28 Februarie 2010 22:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De la ce varsta ati introdus in alimentatia copiilor mezelurile usoare , gen sunca presata, parizer din piept pui etc? 12 De la: ruschita 14 Ianuarie 2009 16:28
kilograme in plus dupa nastere??? 8 De la: garbo224646 22 Septembrie 2011 00:59
rh negativ 8 De la: kidz002647 7 August 2009 08:35
Clubul mamicilor care au nascut la Giulesti 2 De la: pinicuta 8 Iulie 2009 14:05
Sarbatori frumoase 3 De la: alinakatt 20 Decembrie 2009 21:54
Setari Cookie-uri