Organismul nostru are propriile sale sisteme de detoxifiere, dar nu strică să le dăm o mâna de ajutor sau să le accelerăm din când în când. Vă propunem 5 suplimente și tratamente naturiste care au efect detoxifiant asupra organismului.

5 Tratamente naturiste pentru o detoxifiere intensă a organismului

Green Detox (500 mg) supliment alimentar Ecologic Republica BIO, 120 tablete (60 g)

Produsul poate fi comandat de aici.

Proprietăți

• Matcha este un tonic general al organismului, care juta la combaterea oboselii mentale și fizice, la energizarea organismului.

• Moringa ajută la reglarea nivelului glicemiei, prin menținerea unui nivel normal de glucoză.

• Chlorella este un antioxidant puternic care ajută organismul în procesul natural de detoxifiere, susține sănătatea ficatului, bilei, rinichilor și a sistemului digestiv, fiind un bun accelerator al metabolismului.

• Spirulina este un energizant natural, crește vitalitatea și tonusul organismului și ajută la controlarea greutății corporale, prevenind descompunerea amidonului care trece prin intestine și stimulează activitatea acestora.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pachet Parasites 12 Detox Forte 60cps+60cps (50% reducere la al doilea produs) HERBAGETICA

Produsul poate fi comandat de aici.

Iată ingredientele care intră în compoziţia Parasites 12 Detox Forte şi care luptă împotriva paraziţilor şi a ouălelor acestora:

Cuişoarele sunt utilizate în medicina naturistă datorită proprietăţilor anti-parazitare. Uleiul conţinut de cuişoare are ca şi compus principal eugenolul, o substanţă anestezică şi antiseptică ce ajută la combaterea infecţiilor şi inflamaţiilor şi ajută la restaurarea florei intestinale.

Genţiana are proprietăţi excelente în uciderea viermilor intestinali şi a paraziţilor. Amarogentina, principiul amar regăsit în rădăcina acestei plante este un tonic digestiv extrem de puternic, ajutând tranzitul şi reducând simptomele asociate infestării cu paraziţi.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Cimbrul are proprietăţi antibacteriene şi carminative, inhibând dezvoltarea paraziţilor intestinali şi paralizează centrii nervoşi ai viermilor, eliminându-i.

Seminţele de dovleac şi-au dovedit eficienţa în cazul infestării cu giardia, oxiuri şi tenie. Acest efect este conferit de prezenţa unui aminoacid, cucurbitina, care „paralizează” viermii intestinali, eliminându-i.

Extractul de grapefruit menţine flora intestinală ajutând la reglarea acesteia, fiind foarte bine tolerat de corpul uman, fiind un puternic inhibitor împotriva paraziţilor.

Pelinul negru are o acţiune gastro-intestinală complexă, favorizează eliminarea paraziţilor intestinali, datorită uleiului eteric din compoziţie ce are proprietăţi dezinfectante, laxative, depurative şi stomahice.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Usturoiul este un puternic vermifug, datorită alicinei, cel mai puternic compus din compoziţia acestuia.

Menta datorită compuşilor flavonoizi ce stimulează secreţia de bilă şi actaninurilor ce au proprietăţi spasmolitice şi produc o uşoară anestezie a mucoasei gastrice ajutând la uciderea paraziţilor.

Feniculul conţine nutrienţi anti-inflamatori, antioxidanţi şi antispastici, ajutând la calmarea tractului digestiv, ameliorând simptomele cauzate de infestările cu paraziţi şi facilitând eliminarea rapidă a acestora.

Piperul negru, stimulează papilele gustative transmiţând semnale stomacului pentru creşterea cantităţii de acid clorhidric secretate, îmbunătăţind, astfel, digestia şi totodată omorând viermii intestinali.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Schinduful este un agent antimicrobial şi antiparazitic care elimină viermii, ajutând la producţia de fluide digestive care facilitează digestia şi asimilarea substanţelor nutritive.

Salvia este un remediu celebru pentru infestările cu viermi paraziţi, reducând flatulenţa, diareea şi vărsăturile, arsurile stomacale şi balonările.

Sare Epsom DETOX cu grapefruit, 250gr - Eco Bath

Produsul poate fi comandat de aici.

Cunoscută și sub denumirea de sare amară sau sulfat de magneziu, sarea Epsom are numeroase beneficii: ameliorează durerile musculare, remineralizeaza, curăță și tonifiază pielea. Se poate folosi pentru băi corporale, exfolierea pielii, remineralizarea pielii, ameliorarea inflamațiilor și durerilor articulare, pentru a reduce atât stresul cât și anxietatea.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Conținutul mare de magneziu favorizează eliminarea toxinelor prin intermediul pielii. Uleiurile esențiale împreună cu sarea Epsom oferă un efect de aromaterapie. Spre deosebire de alte săruri de baie, nu usucă pielea.

Utilizare: pentru o baie relaxantă adăugați sarea în apă caldă

A nu se ingera.

Limfanox Drenaj Detox 750mg 30cps COSMOPHARM

Produsul poate fi comandat de aici.

Persoanele care suferă de un nivel ridicat de stres, oboseală, memorie slabă, cei cu o alimentație necorespunzătoare, excesul de greutate și tulburări metabolice, în tulburări cronice digestive și convulsive, în diabet; în cazul formării de trombi, în bolile sistemului cardiovascular; în cazul unui sistem imunitar slăbit (gripă, răceli, probleme ale tractului respirator); inflamații ale pielii; în boli autoimune și oncologice severe; dureri, amorțeală, rigiditate ale membrelor.

Pentru eficiență maximă recomandăm administrarea Limfanox Drenaj Detox alături de masaj limfatic manual sau mecanic (presoterapie).

Fără gluten/grâu. Fără coloranți, conservanți, arome artificiale. Fără zahăr. Fără sodiu. Fără crustacee/pește, ouă, alune/nuci, soia.

Ghimbir Detox, 120 cps - Health Nutrition

Produsul poate fi comandat de aici.

GHIMBIR DETOX:

Produsul acționează pe 5 cai simultan pentru o detoxifiere puternică a organismului:

Elimină constipația și extrage excesul de apă din țesuturi, prin aceasta ducând la scăderi masive în greutate la majoritatea utilizatorilor într-un timp foarte scurt.

Combate obezitatea și îngrășarea - prin stimularea tranzitului intestinal și prin reglarea apetitului alimentar, acest remediu asigură o reglare naturală a greutății. Mai mult, ghimbirul acționează asupra metabolismului, așa cum vom vedea în continuare.

Mărește rata metabolismului, ceea ce conduce la arderea mai multor calorii de către organism. Anumite studii au demonstrat că ghimbirul poate crește rata metabolică a organismului cu până la 20%.

Inhibă apetitul alimentar, mai ales la administrarea sistematică, ceea ce ajută la ținerea unui regim alimentar sănătos, care să ajute la un slăbit natural și de durata.

Catalizează eliminarea substanțelor toxice și deșeurilor de metabolism din organism, pe mai multe căi simultan, produsul fiind deopotrivă diuretic, laxativ și sudorific. Este, din aceste motive, recomandat ca remediu drenor în sute de afecțiuni produse de intoxicarea cronică a organismului, de la boală reumatică sau canceroasă, la bolile auto-imune sau metabolice.

Stabilizează glicemia, împiedicând hipersecreția de insulină, ceea ce se reflectă, între altele prin prevenirea depunerii excesive de țesut adipos. Un studiu, publicat în revista de Medicină Complementară, arată o legătură puternică și cel puțin interesantă între consumul de ghimbir și indicatorii glicemici ai pacienților cu diabet de tip 2. Ce este foarte interesant este că, în timp ce medicamentele alopate, specifice acestei afecțiuni cresc riscul cardiovascular, ghimbirul scade acest risc. Și cel mai important lucru: nici unul din participanții la studiu nu s-a confruntat cu efecte adverse la consumul de ghimbir, în condițiile în care medicația chimică împotriva diabetului are efecte nocive asupra organismului.

Susține digestia, mai exact acest remediu stimulează secreția de sucuri digestive și îmbunătățește peristaltismul digestive

Sursa foto: colnihko/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri