Alimentația, băuturile, fumatul ne pătează, în timp, dinții. Îți propunem paste de dinți naturale, cu un intens efect de albire și care reprezintă o opțiune bună atunci când doriți să evitați anumiți compuși din pastele de dinți obișnuite.

5 Paste de dinți NATURALE care îți albesc dinții

Pastă de Dinți pentru Albire cu Cărbune și Teavigo Extra Black 100ml ECODENTA

Produsul poate fi comandat de aici.

Pastă de dinți neagră pentru albire cu cărbune activ și TeavigoTM este concepută pentru persoanele care caută soluții inovatoare și neconvenționale pentru periajul zilnic.

Această pastă de dinți îndepărtează în mod eficient tartrul și are un efect de albire puternic și revigorant. Substanța inovatoare cunoscută sub numele de TeavigoTM asigură îngrijire dentară completă: protejează împotriva depunerii tartrului, oferă un efect antibacterian blând și lasă o senzație de prospețime de lungă durată.

Pastă de dinți pentru albire, 88ml, Dr. Sheffields

Produsul poate fi comandat de aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Pastă de dinți pentru albire Dr. Sheffields îndepărtează petele pentru a obține un zâmbet mai alb și mai luminos. Enzimele din ananas și papaya sunt responsabile de albirea dinților. Pasta de dinți fără fluor pentru albire are a aromă naturală de mentă.

Pastă de Dinți pentru Albire cu Celuloză din Bambus 75ml LAVERA

Pasta de dinți poate fi comandată de aici.

Conține particule de curățare din celuloză de bambus și fluor.

Beneficii:

  • îndepărtează bacteriile
  • protejează de carii
  • previne depunerea de tartru
  • protejează gingiile
  • respirație proaspătă
  • albire blândă a dinților

Pastă de dinți pt. albire cu lămâie și mentă bio, 75ml Nordics

Pasta de dinți poate fi comandată de aici.

Pastă de dinți naturală, certificată bio, fără conservanți, vegană. Are o textura superbă, cremoasă, și o aromă excelentă de lămâie și mentă. Formulă potrivită pentru prevenirea apariție cariilor și albirea dinților.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Aroma de lămâie te poftește la un periaj mai lung, iar menta oferă prospețime respirației în mod natural.

Pastă de Dinți cu Efect de Albire pentru Dinți Sensibili Omyadent 100ml ECODENTA

Pasta de dinți poate fi comandată de aici.

Dinții tăi sensibili merită cea mai bună îngrijire din lume.

Această pastă de dinți pentru albire, cu Minty Grapefruit + Omyadent?, a fost formulată pentru a fi foarte delicată, dar foarte eficientă.

Cu o valoare RDA de 50, este puțin abrazivă și perfectă pentru cei cu dinți sensibili sau fisuri de porțelan.

De asemenea, întărește dinții și gingiile, protejează smalțul și luptă activ cu formarea plăcii și a tartrului. Toate cu o prospețime rafinată.

Nu conține ingrediente spumante sau abrazive, peroxid, SLS sau parabeni.

Sursa foto articol: Subbotina Anna/ shutterstock.com

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri