Argintul coloidal a devenit foarte apreciat pentru proprietățile sale multiple, fiind astăzi utilizat atât în tratamente naturiste cu uz intern, cât și pentru produse și creme topice. Descoperă produse naturiste cu argint coloidal pentru nevoile corpului tău.

Argint Coloidal Forte (30ppm) 480ml AGHORAS

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Argintul coloidal este un puternic antibiotic natural. Efectele sale benefice au fost recunoscute și transmise de către grecii și românii din antichitate.

Un produs extrem de util pentru sistemul dumneavostră imunitar, și în general pentru afecțiuni de natură infecțioasă, fie ele bacteriene, virale sau micotice.

Regenerator celular, ajută la vindecarearea și refacerea ușoară a rănilor sau a organelor aflate în convalescență.

Gama sa de efecte este mult mai largă însă, modalitățile sale de acțiune având un caracter oarecum protector, matern am putea zice, repunând în mersul lor firesc foarte multe dintre procesele din organism și readucând în anumite cazuri o anumită fluență generatoare de vitalitate, pierdută mai ales în cazul persoanelor prea integrate în mecanismele uneori rigide ale vieții.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Aloe Plant – gel cu argint și Aloe Vera natural 20 ml – Leonard Radutz Formula – VivaNatura

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Aloe Plant este un gel 100% natural de aloe vera cu argint și ulei de tea tree. Gelul conține o concentrație mare de aloe vera (minim 37%).

Efecte Aloe vera:

  • hidratează și emoliaza pielea
  • calmează iritatile
  • ajută în cazul expunerii excesive la soare
  • previne cicatricile
  • este adjuvant în cazul înțepăturilor de insecte.

Uleiul de tea tree are efect antiacneic.

Propolis Cu Argint Coloidal Fără Alcool Spray 20ml DACIA PLANT

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Contribuie la:

  • dezinfectarea căilor respiratorii superioare,
  • dezinfectarea cavitatii bucale,
  • îndepărtarea mirosurilor neplăcute ale gurii,
  • împrospătarea respirației.

Beneficii argint coloidal 50 ppm:

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR
  • Concentrația crescută de argint coloidal din soluție 50ppm crește eficiența produsului.
  • Produs unic pe piață, obținut printr-o metodă de ultimă generație: prin electroliză și concentrare în vid.
  • Efecte antivirale, antibacteriene și antifungice recomandat în tuse alergică, bronșită, faringită, amigdalită, răceli.
  • Protejează mucoasa bucală (afte, eroziuni, infecții)
  • Stimulează vindecarea pielii (eczeme, tăieturi, arsuri, negi, acnee, micoze, înțepături de insecte)
  • Are efect antibacterian și nu crează rezistență din partea organismului ca în cazul antibioticelor.

Argint coloidal Nova (110ppm), 480 ml - Pure Alchemy

Produsul poate fi cumpărat de aici.

Argint coloidal beneficii

  • Iată care sunt principalele beneficii ale argintului coloidal pentru sănătatea organismului nostru:
  • Are un puternic efect antibacterian
  • Ajută în tratarea infecțiilor virale precum: pneumonie, herpes, zona zoster, negi etc.
  • Este un bun antiinflamator
  • Întărește sistemul imunitar
  • Ajută în tratarea sinuzitei, răcelilor și gripei
  • Stimulează vindecarea țesuturilor
  • Ajută în tratarea infecțiilor oculare și ale urechii

Cremă De Față Cu Argint Și Aur Coloidal 75ml VIVA NATURA

Crema poate fi cumpărată de aici.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Noua formulă a cremei de față cu aur și argint este unică datorită conținutului complex de ingrediente naturale active și foarte eficiente.

Au fost selecționate peste 20 de uleiuri naturale cu efecte specifice de hidratare, regenerare, revitalizare și elasticizare a tenului și extracte din plante cu efect calmant, mineralizant, antibacterian.

Formula este completată de acidul hialuronic, alantoină și superox (un extract din fructul australian kakadu plum, antioxidant foarte puternic).

Acidul hialuronic ajută la menținerea apei în epidermă, asigurând hidratarea fibrelor de colagen și elatină, în timp ce superox reduce stresul oxidativ la nivel celular prin combaterea radicalilor liberi.

Alantoina este un compus din tătăneasa care stimulează un proces keratolitic de eliminare a celulelor moarte și reînoire epidermică.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Procesul regenerativ realizat de acidul hialuronic, alantoină și superox este susținut de acțiunea sinergică a extractelor din plante și a uleiurilor presate la rece, efectele fiind hidratearea pielii, corectarea ridurilor de expresie, a liniilor subțiri, superficiale, din jurul gurii, ochilor și frunții.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri