Colagenul reprezintă o structură de bază pentru majoritatea țesuturilor noastre din organism, prevenind, de asemenea, apariția ridurilor, problemele articulare și osoase. Vă propunem 5 suplimente naturiste cu colagen care se absoarbe la un nivel înalt în organism.

Suplimente naturiste cu colagen: pentru un ten mai tânăr și articulații mai mobile

Colagen și Vitamina C 70cps FAVISAN

Produsul poate fi comandat de aici.

Colagenul este principala proteină structurală ce se găsește în spațiul extracelular, în structura țesuturilor conjunctive, tendoanelor, ligamentelor și cartilajelor.

Vitamina C din compoziția produsului, care se alătură colagenului, contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a pielii, a ligamentelor, a dinților și gingiilor.

Colagen lichid 750ml Duolife

Produsul poate fi comandat de aici.

Colagenul lichid îmbogățit cu antioxidanți menține pielea fermă și elastică și o protejează împotriva îmbătrânirii, îmbunătățește aspectul părului și al unghiilor. Colagenul natural asigură funcționarea normală a cartilajului articular și a oaselor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Colagen și Acid Hialuronic Forte 30tb INTERHERB

Produsul poate fi comandat de aici.

Colagen & HA forte conține collagen Biocell, obținut printr-o tehnologie brevetată. Rolul colagenului în organism este să susțină tendoanele, pielea și cartilajul, iar o cantitate optimă le menține elasticitatea, fermitatea și suplețea.

Colagenul menține umiditatea în țesuturi și ajută pielea să rămână elastică. Odată cu înaintarea în vârstă, producția scade, pentru ca după 40 de ani să se oprească total. În consecință, pielea începe să arate semne de îmbătrânire.

Pentru a compensa deficitul colagenului din piele și să amânăm astfel apariția semnelor de îmbătrânire a pielii, putem furniza organismului necesarul prin aport extern. Extractul conținut de Colagen & HA forte este ușor asimilat de țesuturile pielii.

Astfel, colagenul furnizat acoperă deficitul de colagen produs în mod natural, care odată cu înaintarea în vârstă nu mai este produs de organism. Colagenul hidratează pielea, menținând umiditatea în straturile interioare ale pielii și evitând astfel uscarea ei. Pielea devine netedă, catifelată și luminoasă.

Utilizarea pe termen lung a Colagenului & HA forțe contribuie la eliminarea ridurilor superficiale de expresie și la reducerea semnificativă a ridurilor faciale adânci. Pielea dumneavoastră va arăta mai tânăra și mai sănătoasă.

True collagen powder (200 grame), Ancient and Brave

Produsul poate fi comandat de aici.

Pudra de colagen Ancient and Brave oferă peptide de colagen hidrolizat tip 1, ușor digerabile și cu un grad ridicat de absorbție, cu rezultate atestate prin studii clinice. Este fără gust sau miros și ușor de adăugat în băuturile calde sau reci, în smoothie-uri și în diferite preparate.

Pudra de colagen Ancient and Brave hrănește pielea și corpul din interior, și este ideală pentru persoanele cu un stil de viață activ și pentru diverse diete, inclusiv post intermitent.

Colagenul este cea mai abundentă proteină găsită în organism și contribuie la integritatea, elasticitatea și rezistența pielii, cartilajelor și oaselor.

În mod natural, nivelurile de colagen scad începând cu vârstă de 30 de ani, iar peptidele de colagen hidrolizat joacă un rol cheie în procesul de refacere și reînnoire celulară. Acesta este esențial pentru ritualurile de înfrumusețare și anti-îmbătrânire și pentru o stare de bine.

Kollagen (Colagen) 11000 Plus System 10monodz DOPPEL HERZ

Produsul poate fi comandat de aici.

Care sunt principalele beneficii ale colagenului?

  • Colagenul reprezintă proteina cea mai importantă din punct de vedere cantitativ din organismul nostru. Această substanță deține ponderea principala în majoritatea țesuturilor conjunctive și de sprijin.
  • Beneficii în ceea ce privește sănătatea sistemului articular
  • Joacă un rol esențial în frumusețea pielii noastre, în compoziția căreia este prezent în proporție de aproximativ 70%
  • Conferă pielii fermitate și un aspect sănătos

Care sunt principalele beneficii ale Vitaminelor C + D și Cuprului?

Sinteza colagenului este influențată de Vitamina C, care contribuie la formarea colagenului, pentru funcționarea normală a ligamentelor și a sistemului osos.

Cuprul contribuie la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive.

Vitamina C și oligoelementele Seleniu și Cupru contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și a funcției normale a sistemului muscular.

Sursa foto articol: Fascinadora/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri