Femeile de varsta mijlocie intampina mari dificultati in a-si gasi din nou iubirea. Unul dintre motive este faptul ca barbatii de varsta lor isi cauta partenere cu mult mai tinere.

S-ar putea prea bine sa raman singura pana la sfarsitul vietii, dar sunt fericita cu viata mea exact asa cum este. Nu as lega o relatie cu cineva pe care nu doresc cu adevarat si doar ca sa am o prezenta alaturi. Sa gasesc pe cineva ar fi dragut, dar sunt fericita cu viata mea exact asa cum este ea. Succes tuturor femeilor care sunt atat de nefericite. Este totusi o situatie trista”.

De asemenea, intr-un articol recent prezentam opinia feministei Naomi Woolf, foarte incurajatoare la adresa femeilor de peste 40 de ani: Femeile de varsta a doua sunt mai cool decat tinerele!, considera ea. Ceea ce este adevarat din foarte multe puncte de vedere. Cu toate acestea ar trebui ca fiecare dintre noi sa lucram la deturnarea obsesiei fata de tinerete care in mare masura anuleaza foarte mult din sansele unei femei mature atat in ceea ce priveste relatiile amoroase cat si in ceea ce priveste sansele lor in cariera. (Cititi si Condamnata la 47 de ani)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Ar trebui sa spunem fiecare, in stanga si in dreapta: “Nu este adevarat ca doar tineretea este valoroasa! Femeile de varsta a doua sunt frumoase, sunt puternice, descurcarete, inteligente si eficiente iar societatea nu stie ce pierde!”. Acesta ar fi un tip de gandire feminin caci daca ne-am lasa in plasa intereselor masculine, nici dupa alti 100 de ani nu s-ar schimba mare lucru in viata femeilor asa cum nu s-a schimbat prea mult de cand scriitoarea Woolf nota primele sale consideratii cu privire la invizibilitatea feminina.

Foto front si main: DeusXFlorida

I.S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri