În decembrie, Vastint România dă tonul premierelor. (Pentru că), în decembrie, Vastint România în parteneriat cu Grupul Digi (Digi24, Digi FM și ProFM), alege să dăruiască sânge, să ofere viață. Vastint România este astfel prima companie privată care se alătură campaniei naționale de responsabilitate civică inițiată acum un an de Digi24, Avem același sânge.

Comunicat de presă

Pe 15 decembrie, o parte din Centrul de Transfuzie Sanguină București se mută în cadrul proiectului de birouri Business Garden Bucharest, deținut de Vastint România. Va fi un maraton de 8 ore pentru viață, pentru speranță și pentru un decembrie mai bun și mai generos.

Dăruiește sânge, oferă viață

Vastint România își propune să strângă un număr de minimum 250 de donatori care vor să dăruiască o parte din sângele lor pentru supraviețuirea altora mai puțin norocoși. Decembrie este una dintre lunile critice la nivel de donare de sânge: se donează extrem de puțin, iar nevoia este copleșitor de mare.

La mijlocul lunii cadourilor, Vastint România în colaborare cu grupul Digi vrea să schimbe paradigma și să mobilizeze cât mai mulți angajați care lucrează în clădirile lor de birouri ca să doneze sânge în luna în care este cea mai mare nevoie de sânge și donatorii cei mai puțini.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Perioada sărbătorilor de iarnă este întotdeauna un prilej de bucurie pentru cei mai mulți dintre noi. Este luna cadourilor și, înainte de finalul anului, ne dorim cu toții să oferim celor apropiați motive de fericire. Din păcate, pentru destul de mulți oameni, darurile nu pot fi împachetate și așezate sub un brad de Crăciun. Acesta este rostul campaniei Dăruiește sânge, oferă viață - parte a unei serii de evenimente caritabile organizate de Vastint România sub umbrela #DecemberofGiving”, punctează Sorin Macoveiu, Director Comercial Vastint România.

Dăruiește sânge, oferă viață este o campanie de donare organizată în perioada în care numărul donatorilor scade, deși nevoia este cel puțin la fel de mare. Suntem mândri să ne alăturăm proiectului ”Avem același sânge” în parteneriat cu Grupul Digi și sperăm să atragem cât mai mulți dintre partenerii și colaboratorii noștri, dar și alți oameni care doresc și pot să ofere speranță.”, a declarat Sorin Macoveiu, Director Comercial Vastint România.

Dăruiește sânge, oferă viață. Pentru că, sângele este singurul medicament care nu se poate cumpăra, iar donarea de sânge devine esențială pentru a salva vieți. De multe ori, operațiile sunt amânate din lipsă de sânge și multe vieți sunt puse în pericol. În fiecare an, mii de oameni din România au nevoie de transfuzii de sânge pentru a supraviețui. Însă, doar 2% din populația României donează sânge, o cifră foarte mică în comparație cu alte state europene. Campania de donare de sânge pe care Vastint România o organizează alături de Digi va contribui la rezolvarea acestei probleme a societății prin educarea oamenilor cu privire la importanța donării de sânge.

Alege și tu să fii dăruitor de viață

„Avem același sânge” este cel mai amplu și ambițios proiect național al unei televiziuni de știri în beneficiul pacienților. Proiectul stației Digi24 a debutat pe 1 Decembrie 2022, reușind ca până acum să mobilizeze 4.194 de donatori din 19 județe.

În prag de sărbători, alege și tu să fii dăruitor de viață. Acțiunea de donare de sânge îți poate aduce atât beneficii morale, cât și unele extrem de utile în viața de zi cu zi. Te alegi cu un set de analize gratuite, ai parte de o zi liberă la locul de muncă, primești reducere la transportul în comun și un card cu 67 de lei.

La capitolul atuuri pentru propria sănătate, trebuie să știi că un donator poate salva 3 vieți printr-o singură donare. Personalul medical specializat îți va recolta 450 de ml de sânge, ceea ce va garanta verificări medicale regulate, dar și o îmbunătățire a stării generale de sănătate.

Cine poate fi donator? Oricine, cu vârsta peste 18 ani și cu o greutate minimă de 50 de kilograme. Oricine vrea să facă un altfel de dar în perioada sărbătorilor și are sub 60 de ani. Orice om de bine care nu suferă de boli cronice și care nu a suferit intervenții chirurgicale în ultimele 6 luni.

Alege să fii implicat și să donezi o picătură de viață. Alege să dăruiești sânge acum în perioada Sărbătorilor, când gestul tău poate face diferența între viață și moarte.

Te așteptăm pe 15 decembrie, de la ora 8.00, la Business Garden Bucharest, clădirea A, Calea Plevnei nr. 150.

https://daruieste.businessgarden.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri