Louise L. Hay este una dintre fondatoarele miscarii self-help movement. Prima ei carte, "Heal Your Body" (Vindeca-ti Trupul), a fost publicata in anul 1976. Cartile lui Hay sunt cunoscute acum in intreaga lume si milioane de oameni au invatat ca prin gandirea pozitiva isi pot controla in mod minunat viata.

Au urmat si alte afirmatii. Am gasit cardurile „Puterea gandului“ (un set de cartonase cu afirmatii pozitive de Louise Hay) si am inceput sa ma joc cu ele. Aproape in fiecare zi trag din cutie un card nou, cu o afirmatie pozitiva despre viata. De cele mai multe ori, afirmatia pe care o aleg se potriveste cu gandurile pe care le am in momentul in care trag un card nou. Este un joc minunat ce se bazeaza pe gandire pozitiva.

Imi dau seama ca pe masura ce practic afirmatiile, starea de optimism este mai puternica si dureaza mai mult. Mi se face frica din ce in ce mai putin. Am mai multa incredere. Totul este bine in lumea mea de cand utilizez gandirea pozitiva.

Am invatat, prin practica afirmatiilor, ca puterea este in interiorul meu. Ca sunt responsabila. Ca pot schimba si ca pot construi. Ca artistii desavarsiti sunt cei care se creaza si se recreaza pe ei insisi constat, cu iubire si intelegere“. (Mirela)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Intorcandu-ne la cartea lui Louise Hay...

“DRAGOSTEA ESTE INTOTDEAUNA RASPUNSUL PENTRU A VINDECA ORICE. Si
drumul catre dragoste este iertarea. Iertarea dizolva resentimentele”.

Ca sa intelegem mai bine ce ne transmite Hay, vom prelua si aici "Exercitiul pentru dizolvarea resentimentelor".

Este un exercitiu vechi pentru dizolvarea resentimentelor al lui Emmet Fox care da
intotdeauna rezultate. El recomanda sa stai linistit, sa inchizi ochii si sa-ti lasi mintea si corpul sa se relaxeze. Apoi imagineaza-ti ca esti intr-o sala de teatru intunecoasa si ca in fata ta este o mica scena.

Pune persoana pe scena fata de care ai cele mai puternice resentimente. Poate sa fie
dintrecut sau din prezent, vie sau diparuta. Cand poti sa vezi clar aceasta persoana, vizualizeaza
ca i se intampla lucruri placute. Lucruri care sa insemne ceva pentru ea. O vezi zambind si fericita. Pastreaza aceasta imagine pentru cateva minute, apoi las-o sa se stearga incet. Vreau sa mai adaug un pas. Dupa ce aceasta persoana paraseste scena, pune-te pe tine pe scena. Vezi lucruri bune intamplandu-se tie. Te vezi zambind si fericit. Constientizeaza ca abundenta Universului este suficienta pentru toti".

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Pe site-ul ei, Louise L. Hay are o sectiune speciala dedicata unor afirmatii pozitive zilnice. Afirmatia de astazi este: "Iubesc sa comunic si sa atrag oameni iubitori si experiente frumoase inspre mine".

Un articol de Jullie S.

Foto front, int. art. si main: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri