Chiar asa arata viitorul !? Previziunile despre 2011 ale unor clarvazatori si astrologi moderni

12:06, 2 Iunie 2011 publicat în Lifestyle

Iata care sunt predictiile gemenilor parapsihologi Terry si Linda Jamison, ale astrologului Jeanne Mozier, ale lui Monte si ale clarvazatoarei Nikki legate de anul 2011.

Viitorul a exercitat dintotdeauna o fascinatie aparte asupra noastra. Nu mica este tentatia de a incerca sa-i descifram tainele. Nu putini sunt clarvazatorii care sustin ca pot anticipa anumite evenimente. Unii mint, altii pretind ca spun adevarul, altii pretind ca adevarul lor este interpretabil, altii poate chiar spun adevarul... In unele predictii ale acestora credem naiv, pe unele nici nu ne obosim sa le luam in considerare, de altele radem si le consideram absurde, de unele ne temem de-a binelea. Iti prezentam cateva dintre previziunile legate de 2011 pe care cativa dintre cei mai cunoscuti clarvazatori contemporani le-au pus la bataie:

P.S: Nu le lua neaparat de bune, ci crede in capacitatea ta de a-ti schimba soarta. Viitorul nu este batut in cuie asa ca traieste-ti clipa si bucura-te de 2011!

Citeste si:
Lecție deschisă de astrologie: 10 lucruri pe care vrem să le știi...
Lecție deschisă de...

Predictiile gemenilor parapsihologi Terry si Linda Jamison

Terry si Linda Jamison, doua surori, au devenit faimoase in Statele Unite datorita predictiilor diverse pe care le-au efectuat de-a lungul timpului (acesta este site-ul oficial al mediilor: psychictwins.com/). Gemenele pretind a fi singurele persoane cu abilitati de mediu care au prezis atacurile de la 11 septembrie. Iata care sunt previziunile lor pentru anul 2011:

Presedintele Barrack Obama nu va fi reales intr-un al doilea mandat si tot mai multe femei se vor implica in conducerea politica a Statelor Unite. De asemenea, afirma surorile Jamison, atacurile impotriva Statelor Unite se vor inmulti, insa majoritatea vor fi dejucate. In urmatorii 5 ani insa, in Statele Unite vor aparea arme biologice, ceea ce va produce panica. Spre deosebire de alti prezicatori, Terry si Linda Jamison spun ca in urmatorii ani, in California, nu vor exista cutremure de pamant majore si nici consecinte dezastruoase ale acestora.

Citeste si:
Smarties devine primul brand internațional de dulciuri care...
Smarties devine primul brand...

Gemenele- parapsiholog vorbesc si despre descoperiri medicale legate de boli precum cancerul (cancerul la plamani, cancerul la colon, cancerul osos), diabet si bolile de inima.

Chiar daca in momentul actual, piata angajarilor se afla in stagnare, surorile Jamison prezic refacerea ei in cea de-a doua parte a anului. Industria auto, cea a sanatatii, cea a tehnologiei si a ingineriei, finantele si domeniul economic sunt domeniile care vor oferi cele mai multe oportunitati de angajare in Statele Unite.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri