Iata care sunt predictiile gemenilor parapsihologi Terry si Linda Jamison, ale astrologului Jeanne Mozier, ale lui Monte si ale clarvazatoarei Nikki legate de anul 2011.

Viitorul a exercitat dintotdeauna o fascinatie aparte asupra noastra. Nu mica este tentatia de a incerca sa-i descifram tainele. Nu putini sunt clarvazatorii care sustin ca pot anticipa anumite evenimente. Unii mint, altii pretind ca spun adevarul, altii pretind ca adevarul lor este interpretabil, altii poate chiar spun adevarul... In unele predictii ale acestora credem naiv, pe unele nici nu ne obosim sa le luam in considerare, de altele radem si le consideram absurde, de unele ne temem de-a binelea. Iti prezentam cateva dintre previziunile legate de 2011 pe care cativa dintre cei mai cunoscuti clarvazatori contemporani le-au pus la bataie:

P.S: Nu le lua neaparat de bune, ci crede in capacitatea ta de a-ti schimba soarta. Viitorul nu este batut in cuie asa ca traieste-ti clipa si bucura-te de 2011!

Predictiile gemenilor parapsihologi Terry si Linda Jamison

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

Terry si Linda Jamison, doua surori, au devenit faimoase in Statele Unite datorita predictiilor diverse pe care le-au efectuat de-a lungul timpului (acesta este site-ul oficial al mediilor: psychictwins.com/). Gemenele pretind a fi singurele persoane cu abilitati de mediu care au prezis atacurile de la 11 septembrie. Iata care sunt previziunile lor pentru anul 2011:

Presedintele Barrack Obama nu va fi reales intr-un al doilea mandat si tot mai multe femei se vor implica in conducerea politica a Statelor Unite. De asemenea, afirma surorile Jamison, atacurile impotriva Statelor Unite se vor inmulti, insa majoritatea vor fi dejucate. In urmatorii 5 ani insa, in Statele Unite vor aparea arme biologice, ceea ce va produce panica. Spre deosebire de alti prezicatori, Terry si Linda Jamison spun ca in urmatorii ani, in California, nu vor exista cutremure de pamant majore si nici consecinte dezastruoase ale acestora.

Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Gemenele- parapsiholog vorbesc si despre descoperiri medicale legate de boli precum cancerul (cancerul la plamani, cancerul la colon, cancerul osos), diabet si bolile de inima.

Chiar daca in momentul actual, piata angajarilor se afla in stagnare, surorile Jamison prezic refacerea ei in cea de-a doua parte a anului. Industria auto, cea a sanatatii, cea a tehnologiei si a ingineriei, finantele si domeniul economic sunt domeniile care vor oferi cele mai multe oportunitati de angajare in Statele Unite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri