18 Mai 2023 publicat în Frumusete 4 share-uri

Când trebuie să alegi pensulele de machiaj e nevoie să pui pe hârtie câteva criterii de care să ții seama, pentru a fi sigură că le alegi pe cele care trebuie și astfel să nu dai greș.

Există pe piață și cu siguranță ai văzut și tu o mulțime de tipuri de pensule de machiaj atât când vorbim despre dimensiune, cât și despre materialele din care sunt fabricate.

Viața era mult mai simplă până acum câțiva ani, când nu le aveam la îndemână și nu existau atat de multe optiuni. Viața este însă mult mai mai frumoasă acum, când toate aceste pensule te ajută să arăți și mai bine și să te simți ca la salon atunci când te machiezi acasă, cu produse profesionale.

Profesionale este cuvântul cheie atunci când trebuie să alegi, atât pensulele de machiaj, cât și fardurile și celelalte produse cosmetice pe care urmează să le folosești. Acum acestea îți sunt mult mai la îndemână, deoarece au apărut pe piață magazine online și offline de specialitate, unde găsești produse care până acum erau disponibile doar în saloanele de înfrumusețare și cu care lucrat cosmeticienii și make-up artiștii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

În zilele noastre însă acestea sunt la doar câteva click-uri distanță de tine și te poți simți la fel de răsfățată ori de câte ori simți nevoia și chiar în confortul casei tale.

Când trebuie să alegi pensulele de machiaj e nevoie să pui pe hârtie câteva criterii de care să ții seama, pentru a fi sigură că le alegi pe cele care trebuie și astfel să nu dai greș.

Cum alegi pensulele de machiaj potrivite

După cum îți spuneam, există mai multe tipuri de pensule de machiaj, fiecare cu întrebuințarea sa. Dacă ești novice încă în acest domeniu sau ai decis de curând să începi să te machiezi acasă, ai ajuns la locul potrivit: noi îți vom spune cum să alegi tipurile de pensule potrivite pentru ceea ce urmează să faci . Astfel vei putea să iei decizii informate.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

1. Pensule de calitate: primul criteriu pe care trebuie să îl ai în minte atunci când vine vorba despre achiziționarea unui produs care interacționează cu corpul tău este ca acesta să fie de calitate.

Decât să schimbi pensulele de machiaj mai des deoarece se strică ușor și nu le mai poți folosi, mai bine investește ceva mai mulți bani în unele de calitate, dar pe care știi că te poți baza o lungă perioadă de timp și că machiajul va ieși așa cum îți dorești.

2. Tipul de machiaj pe care îl vei face: dacă îți iei pensulele pentru a te machia acasă doar la ocazii speciale, atunci va trebui să investești și în cele pentru pudra, fond de ten, farduri și ruj. Pentru că machiajele de ocazie sunt, de obicei, cele mai complexe.

Dacă însă ai nevoie doar de machiaj pentru ochi sau buze, poți să îți cumperi pensule speciale numai pentru aceste zone.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Gândește-te bine la ce urmează să le folosești și alege inteligent!

3. Materialul din care sunt create este și el important atunci când trebuie să alegi pensulele. Există două tipuri: cele naturale și cele sintetice.

Desigur că noi le recomandăm pe cele naturale, însă depinde foarte tare de alergiile pe care le ai sau pe care nu știi că le ai și le poți dezvolta. Găsește la prietene sau la studiouri de make-up pensule de ambele tipuri și testează-le înainte să îți cumperi. Astfel, decizia va fi și mai ușor de luat.

Pensulele din materiale naturale sunt mai moi și se potrivesc la aplicare pudrei și a fondului de ten, în timp ce cele din materiale sintetice sunt mai rigide și se potrivesc mai bine cu produsele mai cremoase.

4. Forma pensulei de machiaj depinde și ea de tipul de machiaj și mai ales de ce produs alegi să folosești. Dacă, de exemplu, alegi să o folosești pentru fond de ten sau pudră, care acoperă o parte mare a feței, vei alege pensulele de dimensiuni mai mari. Dacă, în schimb, vrei să aplici un fard de pleoape sau ruj, vei folosi pensule mai mici, deoarece ai nevoie de mai multă precizie.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Caria dentară – ce este și cum se tratează Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Indiferent de motivele pentru care alegi să folosești pensule de machiaj, cel mai de căpătâi criteriu este calitatea acestora: nu face rabat și îți vei mulțumi pe termen lung - dacă le și oferi îngrijirea necesară - și, pe termen scurt, atunci când te vei privi în oglindă și vei vedea machiajul impecabil pe care l-ai realizat.

Credite foto: Hazel Olayres, Jess Bailey


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri