24 Mai 2023 publicat în Frumusete 28 share-uri

Iată 19 modele de unghii cu gel și acryl care ne poartă parcă în alte dimensiuni, tocmai în imensitatea infinită a spațiului:

DESCHIDE PREZENTAREA

Manichiura “galaxy, inspirată de spațiu și detaliile lui fascinante, se află de câțiva ani în centrul atenției și ne-a cucerit cu reflexele ei de albastru profund, violet și mov închis, negru sau indigo intens. Cosmosul cu ale lui miliarde de stele, găuri negre, galaxii, străluciri celeste, ceruri înstelate și întunecate a început să fie redat prin diverse tehnici și pe unghii. De multe ori, manichiura în stil “galaxie” are și efecte holografice, realizate cu ajutorul glitterului, ale detaliilor pictate sau ale ștrasurilor de unghii aplicate.

Deși se menține în continuare în tendințe manichiura care recreează aproape fidel galaxiile în sine și ne conduce parcă într-o altă dimensiune, manichiura galaxy în varianta ei din 2023 este de fapt mult mai abstractă, mai puțin fidelă redării spatiului, dar mai creativă și mai permisivă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Manichiura franțuzească în varianta sa minimalistă face ravagii în acest an! 20 de modele de Manichiură Franțuzească Micro (dar mega elegantă) Manichiuri pe care să le încerci în această vară. Top 5 modele MUST HAVE Pasiune în roșu – Red in the city by Mari Luca cu nuanțe din portofoliul #OPI

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri