28 Iunie 2012 publicat în Familie 2 share-uri

Am abordat de multe ori in articolele noastre, aspecte referitoare la femei si la ce pot face ele ca o relatie sa fie traita frumos. De data aceasta, ne vom indrepta atentia catre comportamentul barbatilor in cadrul unui cuplu si la greselile pe care le savarsesc ei in relatia cu partenerele lor.

4. Nu asculta cum trebuie

Barbatii nu stiu sa asculte. In timp ce sotia explica ceea ce o deranjeaza, ei au tendinta de a cauta solutii la problemele invocate de acestea, ceea ce este in mod garantat un mod de a o face pe aceasta sa explodeze.

Femeile isi doresc ca partenerul sa fie in mod activ angajat in conversatie, nu sa vina neaparat cu explicatii sau solutii. Femeile vor sa vada ca acesta este interesat de ce are de spus si ca ii pasa de ceea ce ea experimenteaza din punct de vedere emotional.

5. Nu vorbesc despre sentimentele lor

Sa isi asculte sotia este esential, dar si sa vorbeasca despre ale lor. Cu toate acestea, din pacate barbatii cred ca este bine sa isi ascunda sentimentele, de teama sa nu fie surprinsi intr-o pozitie de vulnerabilitate.
Acest aspect le afecteaza foarte tare pe femei. Ele simt ca alaturi de partener nu s-a instaurat o conexiune reala. O femeie marturiseste, potrivit lui Maslow, ca atunci cand il vede pe sotul ei tulburat, simte ca e de parca el ar vrea sa o paraseasca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară
Pentru barbati este foarte dificil sa ajunga sa vorbeasca depre ceea ce simt. Pe masura ce se maturizeaza, barbatii invata ca nu trebuie sa ii lase pe ceilalti sa vada cand sunt speriati. Iar faptul de a vorbi despre aceste aspecte inseamna un act de curaj si in acelasi timp, asumarea unui risc.

6. Isi adjudeca un rol dominant

Sa fii barbat nu inseamna „a fi seful” – multi barbati nu inteleg acest aspect. Aceasta este una dintre greselile importante pe care le fac barbatii. Incearca sa obtina ceea ce vor, dominand ceea ce pe femei le face sa se retraga.

Plasandu-se in acesta relatie de putere, barbatii gresesc foarte mult in relatii, fiindca rateaza ceea ce este mai frumos in cadrul unui cuplu, adica suportul si grija reciproca. „Cea mai frumoasa parte a sinelui nostru se dezvolta in relatie cu ceilalti si nu ca o entitate independenta”, atrage atentia Gloria Vanderhorst.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Caria dentară – ce este și cum se tratează Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Foto home page si pag. 1: shutterstock_52118125; 03/23/2011

Garbo.ro iti mai recomanda si :

Numerologie si compatibilitate: cand este cel mai bine sa te mariti?

Mai mult sex, mai multa fericire pentru barbati

Ce nu stiati despre barbatii din ziua de astazi?

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri