30 Decembrie 2011 publicat în Familie 5 share-uri

Barbatii cu o viata sexuala implinita se simt apreciati. Barbatii care au raportat o fermitate optima a erectiei si s-au declarat complet satisfacuti cu viata lor sexuala sunt mai sanatosi si au o viata mai fericita fata de cei care au raportat erectii sub optime si o satisfactie scazuta fata de experientele lor sexuale.

Barbatii din prima categorie au recunoscut ca sexul are un impact pozitiv asupra calitatii vietii si a starii lor de sanatate facandu-i sa se simta iubiti si apreciati. Sunt concluziile cheie ale studiului SHOW (Sexual Health and Overall Wellness) desfasurat in 9 tari din Europa Centrala si de Est, Israel si Turcia.

Un obiectiv important al cercetarii a fost si evaluarea starii de bine a barbatilor, atat fizica, cat si emotionala. Dovada existentei unei legaturi intre acesti factori, satisfactia sexuala si fermitatea erectiei este furnizata de rezultatele cercetarii SHOW (Sexual Health and Overall Wellness) care a inclus barbati si femei din Cehia, Ungaria, Israel, Polonia, Romania, Rusia, Slovacia, Turcia si Ucraina. Cercetarea condusa de Harris Interactive in numele si sponsorizata de Pfizer, a colectat date rezultate din chestionareaa 1.893 barbati si a 1.887 femei activi sexual.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cercetarea SHOW a dezvaluit o asociere clara intre satisfactia legata de viata sexuala si perspectiva generala asupra vietii: 40% dintre barbatii care sunt ‘foarte sau complet satisfacuti’ cu viata lor sexuala declara ca au, de asemenea, un sentiment general de bine, in timp ce doar 12% dintre barbatii care nu sunt sau sunt partial satisfacuti cu viata lor sexuala au declarat acelasi lucru legat de sentimentul general de bine. In concordanta, un numar semnificativ mai mare de barbati cu fermitate optima a erectiei percep ca sexul are un impact pozitiv asupra perspectivei generale in viata comparativ cu barbatii care au raportat erectii sub optime (40% vs. 26%).

Mai mult, 54% dintre barbatii care au raportat o fermitate optima a erectiei au declarat ca sexul este benefic pentu starea lor de sanatate, in timp ce doar 40% dintre barbatii care au raportat erectii sub optime impartasesc aceeasi convingere. Acelasi lucru este valabil si pentru barbatii care s-au declarat ‘foarte sau complet’ satisfacuti cu viata lor sexuala: 59% dintre acestia considera sexul ca fiind benefic pentru sanatate in timp ce doar 43% dintre barbatii care s-au declarat ‘oarecum/deloc satisfacuti’ cu viata lor sexuala considera ca sexul este benefic pentru sanatate.

Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Fara a fi surprinzator, 42% dintre barbatii care s-au declarat ‘complet/foarte satisfacuti’ cu viata lor sexuala descriu starea lor de sanatate ca fiind ‘excelenta sau foarte buna’ in comparatie cu doar 15% dintre barbatii care s-au declarat ‘oarecum/deloc satisfacuti’ cu viata lor sexuala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri