5 Iulie 2012 publicat în Familie 39 share-uri

Atunci cand doresti sa spargi monotonia din relatie, sa imbunatatesti comunicarea cu persoana iubita sau pur si simplu sa te relaxezi/distrezi alaturi de jumatatea ta, practica un hobby pentru cupluri!

Hobby pentru cupluri #1: DANSUL

Miscarea prin dans este o modalitate inedita de a petrece timp alaturi de partenerul tau. Practicand dansul nu doar reaprinzi flacara pasiunii in relatie, ci te mentii si in forma! Poti incerca impreuna cu persoana iubita numeroase stiluri de dans precum salsa, vals, rumba, tango, foxtrot, cha cha cha, jive etc.

Hobby pentru cupluri #2: GATITUL

Gatitul este o buna modalitate de relaxare. Astfel, poti incerca alaturi de partener sa gatesti retete noi sau sa le modifici pe cele deja “clasice”. Cea mai frumoasa latura a gatitului este ca tu si persoana iubita veti petrece timp impreuna distrandu-va, dar si eliberandu-va de energiile negative. Pentru mai multa creativitate in relatie, puteti sa incepeti sa ornati mancarurile gatite in cele mai inedite stiluri.

Hobby pentru cupluri #3: FOTOGRAFIA

Fotografiile reprezinta amintirile noastre. Asadar, de ce sa nu iti materializezi amintirile alaturi de persoana iubita printr-un hobby? Alege o tema, mergi intr-un loc frumos alaturi de partener si faceti poze. Nu numai ca va veti relaxa, insa veti aduna si o colectie impresionanta de clipe de neuitat pe care o veti putea revedea oricand doriti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr

Hobby pentru cupluri #4: CITITUL

Cine a spus ca povestile citite inainte de culcare sunt doar pentru copii? Daca iti place sa citesti (si impartasesti cu persoana iubita acest hobby) puteti citi amandoi aceeasi carte pe care mai apoi sa o discutati.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri