8 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Ziua nuntii este extrem de importanta in numerologia casniciei, fiind considerata decisiva pentru evolutia casniciei respective.

Ziua nuntii este extrem de importanta in numerologie, fiind considerata decisiva pentru evolutia casniciei respective. Daca o casnicie demareaza intr-o data considerata de bun augur, potrivit numerologiei, casnicia respectiva are cele mari mari sanse de reusita, prosperitate, fericire, iar copiii acelei familii vor fi la randul lor sanatosi, prosperi, fericiti.

Numerologie

Zile bune, zile rele pentru a te casatori

Va puteti alege o data de bun augur in numerologie, care sa va influenteze in bine casnicia, calculandu-va Numarul Destinului personal si Numarul Destinului pentru ziua/ data la care v-ati gandit ca zi a nuntii. Tineti cont ca Numarul Destinului personal si Numarul Zilei de nastere sunt zile de bun augur pentru casatorie, influentand benefic casnicia respectiva. Numarul Destinului pentru Data Nuntii se calculeaza facand suma cifrelor prezente in data pe care v-ati ales-o pentru nunta. Spre exemplu, daca tu si viitorul sot ati ales sa va casatoriti in ziua de 16 iunie 2012, Cifra Destinului pentru aceasta data se calculeaza insumand cifrele prezente si reducandu-le la una singura. 1+6 (ziua) + 6 (luna) + 2+0+1+2= 18. 18=1+8= 9. Cifra Destinului pentru data de 16 iunie 2012 ca zi a nuntii este 9.

Pe de alta parte, aveti grija sa evitati cifra 5 ca cifra reprezentativa a nuntii si nu va casatoriti pe 5, 14 sau 23 daca aveti si Cifra Destinului 5. Sunt multi numerologi care sustin ca aceste mariaje devin influentate de Mercur, o planeta care in mitologia hindusa este considerata a fi o planeta eunuca. Prin urmare, exista posibilitatea posibilitatea ca acele casatorii incheiate sub semnul lui 5 sa fie lipsite de valoare, sa se dovedeasca a fi in timp ineficiente sau sa se termine prin divort sau separare. Pe de alta parte, mariajele care stau sub semnul numarului 7 (7, 16, 25) sunt lipsite de energie fertila, iar copiii lipsesc adesea din aceste mariaje. Prin urmare, 7, 16, 25 nu ar trebui sa fie alese ca date pentru nunta mai ales de catre acele persoane care au si numarul destinului 7 sau sunt nascute in una din cele 3 zile. Totodata, ai in vedere si urmatoarele, tinand cont ca cifrele urmatoare sunt cifre ale destinului:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

1 este compatibil cu 3, 5, 9

2 este compatibil cu 2, 4, 6

3 este compatibil cu 1, 3, 5, 6

4 este compatibil cu 2, 4, 6, 8

5 este compatibil cu 1, 3 si 9

6 este compatibil cu 2, 3, 4, 8, 9

7 este compatibil cu 7

8 este compatibil cu 4, 6

9 este compatibil cu 1, 3, 5, 6, 9.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri