4 Aprilie 2018 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Iisus Hristos este cea mai importantă figura a istoriei Umanitățîi pentru că prin învățăturile sale, Iisus a creat o revoluție a IUBIRII și a purității sufletești, într-o lume dominată de tiranie, brutalitate și lipsa compasiunii.

4.        Învățătura lui Iisus Hristos: Ai încredere

Încrederea în Iisus Hristos înseamnă Credință și a-i urmă învățăturile. Este convingerea că El este Fiul lui Dumnezeu. Când lași un loc în inima ta pentru credință în Iisus Hristos, vei observă cum viață ta se va îmbunătăți.

Roagă-te: Când îmi este frică, îmi pun credință în ține. (Psalm 56:3)

Înțelege puterea  rugăciunii citind acest articol: Emmet Fox: CHEIA DE AUR A ARMONIEI. Te ajută în orice problemă ai avea în viață

Foto: Pixabay

5.       Învățătura lui Iisus Hristos: Iartă

Fiți unii cu alții și iertați-va unii pe alții, dacă vreunul dintre voi are o amărăciune în legătură cu celălalt. Iartă așa cum Domnul va iartă. (Corintieni 3:13)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Pentru că dacă îi ierți pe ceilalți oameni atunci când au păcătuit împotriva ta, Tatăl tău ceresc te va ierta. (Matei 6:14)

Iertarea ne eliberează sufletul de poveri și ne ajută să mergem mai departe și să trăim în prezent. Iertarea este un act divin și o forță reală în viață fiecăruia, după cum ne-a arătat prin viață sa, Iisus Hristos.

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri