3 Aprilie 2018 publicat în Lifestyle 9 share-uri

In aceasta saptamana deosebita, de o mare vibratie spirituala, sa ne hranim sufletul cu ganduri alese emise de cateva dintre marile spirite iluminate.

În această săptămână deosebită, de o mare vibrație spirituală, să ne hrănim sufletul cu gânduri alese emise de câteva dintre marile spirite iluminate ale lumii.

Mahatma Gandhi – Alege drumul iertării oricât de greu pare uneori

Ai nevoie de curaj ca să ierți pe cineva care ți-a greșit. Fiindcă adesea suntem atât de prinși în ego-urile noastre încât iertarea pare o luptă egoistă. Însă uneori trebuie să să alegem drumul iertării, atât pentru cealaltă persoană, cât și pentru propriul bine.

Maica Tereza – A nu fi dorit, iubit sau a nu avea pe cineva care să țină la tine este un alt tip de sărăcie

Uneori credem că sărăcia înseamnă să fii doar înfometat, fără haine sau casă. Sărăcia de a nu fi dorit, iubit sau de a nu avea pe cineva care să țină la tine este cea mai mare sărăcie. Trebuie să începem în propriile cămine pentru a remedia acest tip de sărăcie.

Retail jobs

Foto: Illustration Forest /Shutterstock

Dalai Lama – Într-o relație adevărată, dragostea depășește nevoia

Amintește-ți că cea mai bună relație este cea în care dragostea unuia pentru celălalt depășește nevoia unuia pentru celălalt.

Atunci când inspiri, prețuiește-te pe tine însuți. Atunci când expiri, prețuiește toate Ființele.

Thích Nhất Hạnh – Privește în jurul tău și vei vedea că totul este un miracol

“Oamenii cred că a merge pe apă sau a levita este un miracol. Dar adevăratul miracol nu cred că este să mergi pe apă sau să plutești în aer, ci să mergi pe pământ. Zilnic avem parte de câte un miracol, de care nici măcar nu suntem conștienți: cerul albastru, norii albi, frunzele verzi, ochii negri și curioși ai unui copil – cei doi ochi ai noștri. Totul este un miracol.”

Citeste si:
Shang-Chi și legenda celor zece inele - acțiune, arte marțiale,...
Shang-Chi și legenda celor...

Forrest Curran – Nicio iarnă nu va dura pentru totdeauna indiferent de cât de friguroasă pare

“Un copac măreț se dezvoltă în timp și spune nu doar povesti despre fericire, dar și povești care conțin durerea a ceea ce a văzut de-a lungul anilor și astfel devine copacul antic înțelept care este astăzi. Pe măsură ce anotimpurile se schimbă, copacul trece și el, în mod natural, prin mai multe schimbări: frunzele se îngălbenesc toamna sau devin ruginii, cad iarna, se reîntorc primăvara și devin frunze în toate firea vara. Dragostea nu este deloc diferită de toate acestea căci vin vremuri când suntem complet descoperiți – iarna - și ne punem întrebări legate de primăvară - când părea atât de ușor să iubești. Cu toate acestea, copacul înțelept știe că nicio iarnă nu va dura pentru totdeauna indiferent de cât de frig poate fi.” Forrest Curran, Purple Buddha Project: Purple Book of Self-Love

Dogen Zenji - A deveni mamă înseamnă să te reconectezi la copilul tau interior

Atunci când naști un copil trebuie să te gândești nu doar că devii mamă, ci că devii și un copil.

Shunryu Suzuki - Când faci un lucru, fă-l cu sufletul

Când faci ceva, ar trebui să arzi complet, precum un foc de tabără bun, fără să lași nicio urmă din tine.

Eckhart Tolle – Atunci când ești împăcat cu tine, vei construi și relații armonioase

Dacă nu vă puteţi simţi împăcat atunci când sunteţi singur, veţi căuta o relaţie pentru a vă acoperi sentimentul de disconfort. Puteţi fi sigur că această formă de disconfort va apărea într-o formă sau alta în relaţie şi că vă veţi considera probabil partenerul răspunzător pentru acest lucru.

Wayne Dyer – Ceea ce ești se reflectă în afara ta

Oamenii iubitori trăiesc într-o lume care îi iubeşte. Oamenii ostili trăiesc într-o lume care îi urăşte. Este aceeaşi lume.

Nu trebuie să fii mai bun decât altcineva, trebuie doar să fii mai bun decât erai.

Alan Watts - Lucrurile sunt așa cum sunt.

Lucrurile sunt așa cum sunt. Atunci când privești universul noaptea, nu facem nicio comparație între stele bune și stele rele, nici între constelații bine sau rău rânduite.

Foto homepage: Quality Stock Arts /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri