Noua metoda prin care sa linistesti bebelusul cand plange si sa-l ajuti sa doarma mai mult:
O carte extraordinara, ce vine in intampinarea unei nevoi uriase a parintilor de indrumare specializata pentru ingrijirea bebelusilor care plang mai tot timpul. Autorul te invita sa afli cum este perceputa lumea de catre copilul tau si sa inveti un program de tehnici foarte eficiente pe care el le-a folosit cu succes de nenumarate ori pentru calmarea bebelusilor. S-ar putea ca, initial, acestea sa ti se para oarecum ciudate, insa, de indata ce te deprinzi cu ele, vei vedea cat de simple sunt. Timp de mii de ani, parinti din toate colturile lumii le-au folosit cu succes ca sa-si linisteasca bebelusii... si, in curand, si tu vei face la fel!

• Cum sa transformam primele trei, patru luni de viata ale bebelusului intr-o prelungire a vietii intrauterine.

• Reflexul de linistire - cum sa descoperim si sa folosim „butonul“ magic ce linisteste plansul bebelusilor in primele luni de viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Îți doresc timp… Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii Endometrioza - boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani

• Cele cinci strategii simple, dar miraculoase - infasatul, pozitia pe o parte/pe burtica, sasaitul, leganatul si suptul - ce declanseaza reflexul de linistire.

• Terapia cu alinturi - cum sa imbinam cele cinci strategii pentru a domoli si cele mai teribile colici ale bebelusului.

Autor: Dr. Harvey Karp

Carte aparuta la editura Litera si disponibila pe elefant.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri