13 Ianuarie 2016 publicat în Familie 1 share-uri

Un articol care trebuie citit, pus in practica si dat mai departe si care ne poate ajuta sa crestem copii sanatosi si frumosi in interior!

Copiii sunt o minune si o binecuvantare, un dar care ne este dat si cu care trebuie sa ne purtam ca atare. Acest articol circula pe internet si ii este atribuit autorului China Deaton. Este un articol care trebuie citit, pus in practica si dat mai departe. Ne poate ajuta sa crestem copii sanatosi si frumosi in interior!

20 de lucruri pe care copilul tau trebuie sa le auda de la tine

1.Te iubesc. Nimic nu ma va face sa ma opresc din a te iubi. Nimic din ceea ce ai putea sa faci sau sa spui sau sa gandesti nu va schimba acest lucru vreodata.

2. Esti minunat. Ma uit la tine cu mirare. Nu doar la ceea ce poti sa faci, ci la ceea ce esti. Nu exista nimeni altcineva ca tine. Nimeni!
 

3. Este in regula sa plangi. Oamenii plang din tot felul de motive: cand sunt raniti, tristi, veseli sau ingrijorati; cand sunt maniosi, singuri sau cand le este frica. Cand simt. Oamenii mari plang si ei. Eu plang.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

4. Ai facut o greseala. A fost gresit. Oamenii fac greseli. Eu fac. Este ceva ce putem indrepta? Ce putem face? Totul s-a terminat. O poti lua de la inceput. Stiu ca iti pare rau. Te iert.

5. Ai facut ceea ce trebuia. Acest lucru a fost inspaimantator sau dificil. Chiar daca nu a fost usor, ai facut-o. Sunt mandra de tine; si tu ar trebui sa fii.

6. Imi pare rau. Iarta-ma. Am facut o greseala.

7. Poti sa te razgandesti. Este bine sa iei o decizie, insa este in regula si sa o schimbi.

8. Ce idee minunata! Ai fost cu adevarat intelept! Cum de ti-a venit ideea aceasta? Spune-mi mai multe. Ai o minte isteata!

9. A fost dragut din partea ta. Ai facut ceva de ajutor si plin de grija pentru acea persoana. Probabil ca asta te face sa te simti bine in interior. Multumesc!

10. Am o surpriza pentru tine. Nu este ziua ta. Nu este pentru un motiv anume. Doar o surpriza, una mica, insa o surpriza.

Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

11. Pot sa astept. Avem timp. Nu trebuie sa te grabesti de data aceasta.

12. Ce ti-ar placea sa faci? Este randul tau sa alegi. Ai idei minunate. Este important sa iti urmezi preocuparile tale speciale.

13. Spune-mi despre asta. Mi-ar placea sa aud mai multe. Si apoi ce o sa se intample? O sa ascult.

Foto homepage: Eugene Kalenkovich / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri