Chiar daca lucrurile nu se intampla intotdeauna ca in filme, asta nu inseamna ca nu poti recrea si tu scenele care ti-au placut sau te-au impresionat cel mai mult. Iata care sunt preferatele noastre:

Un film bun te face sa visezi cu ochii deschisi la cum ar fi viata ta daca te-ai afla in locul personajelor tale preferate. Unde ai locui, pe care dintre cei doi barbati care se lupta pentru tine l-ai alege si cum ai reactiona cand el ar face marele gest romantic in fata tuturor.

Chiar daca lucrurile nu se intampla intotdeauna ca in filme, asta nu inseamna ca nu poti recrea si tu scenele care ti-au placut sau te-au impresionat cel mai mult. Iata care sunt preferatele noastre:

Organizeaza o surpriza de neuitat pentru iubitul tau

Probabil cea mai celebra scena romantica din filme este cea in care cei doi petrec o noapte de dragoste in fata semineului, alaturi de o sticla de vin si o blana confortabila. Pentru ca tot se apropie iarna, poti sa arunci o privire peste aceste seminee elegante, care iti vor garanta multe nopti albe in fata focului. Probabil ai observat deja ca au un design deosebit, care se pliaza pe orice model de amenajare interioara, astfel ca se vor integra perfect in decorul din livingul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Niciunui barbat nu ii va displacea ideea de a petrece asemenea clipe in compania iubitei sale, asa ca va fi o surpriza pe care o va aprecia cu siguranta.

Spune-i ca il iubesti intr-un mod memorabil

În filmul „Love Actually”, Juliet, interpretat de Keira Knightley, este convinsa ca cel mai bun prieten al sotului ei o uraste. De fapt, Mark se poarta atat de rece pentru ca este indragostit de ea, dar nu vrea sa ii strice casnicia prietenului sau. Hotarat sa lase povestea in urma, Mark apare în seara de Cr ciun la u a lui Juliet si isi marturiseste sentimentele cu ajutorul unor pancarte, amintindu-i ca nu are niciun fel de asteptare, doar vrea sa treaca peste ce simte. Juliet apreciaza gestul si ii da un sarut prietenesc, inainte sa se intoarca in casa, la sotul ei.

Chiar daca povestea de mai sus nu este una cu un final fericit pentru Mark, asta nu înseamna ca nu te poti inspira din ideea lui cand vrei sa faci cuiva o declaratie romantica.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

O seara de karaoke va poate resuscita relatia

In filmul „10 lucruri pe care le urasc la tine”, Patrick Verona, interpretat de Heath Ledger, reuseste sa ii schimbe parerea lui Kat (Julia Styles) despre el dupa ce ii face o serenada pe melodia „Can't take my eyes off of you”. Ideea lui Patrick functioneaza, chiar daca nu tine un radio portabil deasupra capului, sub fereastra lui Kat, o alta scena de film care a devenit o emblema a marilor gesturi romantice.

Nu e nevoie sa recreezi intocmai aceste scene, dar o seara de karaoke, in care sa interpretati impreuna piesa voastra preferata va va face sa va simtiti din nou ca la inceputul relatiei si sa aveti acea senzatie de fluturasi in stomac. Astfel de momente va ajuta sa mentineti vie pasiunea dintre voi si sa nu va plictisiti unul de celalalt.

Un juramant care dureaza o viata

Multe culturi au ca traditie de nunta ca cei doi miri sa isi scrie juraminte pe care sa le rosteasca in fata preotului si a invitatilor de la ceremonie. Fiecare dintre cei doi ii promite celuilalt sa il iubeasca, sa il sustina si sa ii stea alaturi toata viata, indiferent ce s-ar intampla. In filmul „A walk to remember”, Landon ii citeste lui Jamie, aflata pe patul de spital, un pasaj din Biblie despre ce inseamna sa iubesti o persoana. Citatul a devenit celebru pentru cat de bine exprima sentimentele pe care doi oameni le impart.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Indiferent ca urmeaza sa va casatoriti, ca ati trecut printr-o perioada dificila sau ca pur si simplu vrei ca el sa stie cat de mult inseamna pentru tine, propune-i iubitului tau sa va faceti o astfel de promisiune. O puteti scrie pe o foaie de hartie pe care sa o inramati apoi, ca sa va amintiti mereu de ce va iubiti, chiar si in momentele in care relatia voastra scartaie.

Mirajul de a descoperi locuri incarcate de poveste

O plimbare cu barca poate fi modalitatea perfecta de a va relaxa intr-un weekend sau dupa o zi grea la serviciu. Poate ca nu aveti un lac cu lebede si nuferi, ca in „The Notebook”, dar asta nu inseamna ca nu va puteti bucura aceleasi senzatii. Alegeti sa iesiti cu barca pe lac intr-o zi insorita si sa va opriti putin in mijlocul naturii. Iubitul tau va fi incantat sa isi incordeze muschii atunci cand vasleste si, in plus, veti putea sa petreceti timp de calitate impreuna, departe de telefoane, mailuri, televizor si agitatia urbana.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Sau va puteti rezerva doua locuri intr-o croaziera si sa recreati celebra scena din „Titanic”, cand Jack si Rose se afla pe puntea vaporului.

Tie ce scena din filme ti-ar placea sa recreezi alaturi de iubitul tau? Pe care ai alege-o din cele propuse de noi?

Sursa foto: Shutterstock, Copyright: Maridav


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri